|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
23.2.2012 10:29:16   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Pa dobro jutro
sem glih pr user posted image in zajtrku.
Lija danes v vrtcu praznuje RD, zraven si je nesla knjigico: Dobil sem sestrico od Lie in Luke, ki jo je dobila za RD. Ma non stop ji moramo brat in čeprav vem da je kratka jo res full posluša! Hvala Tulipan! user posted image

Kak je fajn ko je sonček zunaj, ker neko energijo dobiš za vnaprej. Ob 11h začnem šiht, delam do 15h, tak da neke pretegnila se glih nebom (upam user posted image ). Pol po šefico pol pa čisti relax. Ne delam danes nič, ker mi ni.
Tak sem se odločla, pa pika! user posted image

Kako ste ostale?

Meni je bila takoj všeč in primerna! Čeprav dejansko otroci realno sliko vidijo komaj kak mesec po porodu, ko vidijo, da bo dojenček dejansko ostal.user posted image Moja2 sta zdaj že kot rit in srajca. Zjutraj se Luka prvi zbudi in ko sliši, da pride Lia, ji že steče naproti in so to take ljubezni in nežnosti... ker je Lia še malo blentava od spanja in je res nežna do njega!user posted image Popoldan je že drugačna slika!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
23.2.2012 10:35:13   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dobro jutro.
Tak je prav tasa, relax in lepo na izi, nikamor se ne mudi. user posted image user posted image

Jaz sem še kar... tud pri user posted image in počas bom začela pisat... Na kosilo grem h tašči, popoldan pa do profesorja, da koooončno prijavim naslov. Mam zdej nekaj volje in je treba izkoristit. Včeri ja, moja luna, tole beri Tulipan! Okol 16h sem postala grozno lačna in sem si narezala malo ananasa. Itak topi maščobo, sadje... nima kej bit. In pojem. In okol šestih take bolečine v želodcu in trebuhu, da nisem vedla al bo driska al kozlanje. user posted image user posted image Sedela na školjki ene pol ure... se ulegla... Ma za znoret. In seveda nisem več nič jedla, kar je super. user posted image

Bogi vrag!user posted image Res ananas topi maščobe. Saj nekak pri tej prazni luni naj bi užival sadje in zelenjavne sokove, al kak?user posted image Vem da je nekak tak, da naj bi se pri polni nalival s tekočino, pri prazni pa ne...
super za uspešno luncouser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
23.2.2012 10:42:58   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Veš kako sem bila pametna: NIKOLI ne bom noseča, čez poletje! Jaz se že nebom zabavala z totim velikim trebuhom čez poletje.

user posted image user posted image user posted image zarečenega kruha se največ poje. Zdaj sem samo veselo tiho user posted image user posted image

Jaz sem se pri otrocih tudi največ zarečenega kruha najedla, zdaj kar raje molčim pri določenih situacijah, ker ne vem, kaj me še čaka.
Dolgoletna prijateljica ima dve najstniški hčerki. Druga je taka pupika, da je joj. Stara je 10 let in je še vedno taki zlati otroček.user posted image Prva je stara 14, maximalno pametna punca... z njo se lahko pogovarjaš dosti bolj zrelo kot z marsikatero 30letnico, v šoli je vedno top... AMPAK!!! .Namazana od 11.leta dalje, tudi ob nedeljah je v popolnem makeupu, pete nosi že kaki 2 leti, hodi ven, Bandidos Ice pije kot me..hmmmm... ni mi všeč - ampak kot pravim in sem rekla tudi tej moji prijateljici, je ne morem obsojat, ker ne vem kaj me čaka... Malo sem zašla iz teme, ne?user posted image

user posted image user posted image user posted image Pa ne no... Jaz tudi ne govorim več NIKOLI ampak no... tole pa... hmmm, le kaj bi naš očka rekel? user posted image Sicer pri Tiji mislim, da se ni tega za bat, ker ni ful punčkast tip, Nika pa... že pol leta nazaj je hotla met vijolično šminko. user posted image user posted image Moj je skor dol padu, ko ga je vprašala, če ji bo kupu vijolično šminko. Pa še jaz se ne mažem neki, ampak sem gledala katalog od Oriflame in se je zapičla, da vij. šminka je pa reeees tak lepa. user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
23.2.2012 10:45:09   
Najaa
Pri prazni luni kolikor jaz vem, nič ne smeš jest. user posted image Včeri sem cel dan pisala in sem bila že čist blesava, zato sem rekla ajde naj bo ananas... Ampak men očitno ne paše, ker se mi to ni zgodilo prvič. Nazadnje lani maja, ko sem bila za vikend s kolegicami na morju in zjutri je ena naredila sadni šejk, zraven je bil ananas in sem bila celo dop. čist moga. Sam takrat sem misla, da zarad mačka... user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
23.2.2012 10:54:43   
Tulipan12

Pri prazni luni kolikor jaz vem, nič ne smeš jest. user posted image Včeri sem cel dan pisala in sem bila že čist blesava, zato sem rekla ajde naj bo ananas... Ampak men očitno ne paše, ker se mi to ni zgodilo prvič. Nazadnje lani maja, ko sem bila za vikend s kolegicami na morju in zjutri je ena naredila sadni šejk, zraven je bil ananas in sem bila celo dop. čist moga. Sam takrat sem misla, da zarad mačka... user posted image

user posted image user posted image user posted image zaradi mačka ja!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
23.2.2012 10:58:21   
Tulipan12

Veš kako sem bila pametna: NIKOLI ne bom noseča, čez poletje! Jaz se že nebom zabavala z totim velikim trebuhom čez poletje.

user posted image user posted image user posted image zarečenega kruha se največ poje. Zdaj sem samo veselo tiho user posted image user posted image

Jaz sem se pri otrocih tudi največ zarečenega kruha najedla, zdaj kar raje molčim pri določenih situacijah, ker ne vem, kaj me še čaka.
Dolgoletna prijateljica ima dve najstniški hčerki. Druga je taka pupika, da je joj. Stara je 10 let in je še vedno taki zlati otroček.user posted image Prva je stara 14, maximalno pametna punca... z njo se lahko pogovarjaš dosti bolj zrelo kot z marsikatero 30letnico, v šoli je vedno top... AMPAK!!! .Namazana od 11.leta dalje, tudi ob nedeljah je v popolnem makeupu, pete nosi že kaki 2 leti, hodi ven, Bandidos Ice pije kot me..hmmmm... ni mi všeč - ampak kot pravim in sem rekla tudi tej moji prijateljici, je ne morem obsojat, ker ne vem kaj me čaka... Malo sem zašla iz teme, ne?user posted image

user posted image user posted image user posted image Pa ne no... Jaz tudi ne govorim več NIKOLI ampak no... tole pa... hmmm, le kaj bi naš očka rekel? user posted image Sicer pri Tiji mislim, da se ni tega za bat, ker ni ful punčkast tip, Nika pa... že pol leta nazaj je hotla met vijolično šminko. user posted image user posted image Moj je skor dol padu, ko ga je vprašala, če ji bo kupu vijolično šminko. Pa še jaz se ne mažem neki, ampak sem gledala katalog od Oriflame in se je zapičla, da vij. šminka je pa reeees tak lepa. user posted image

Mojemu T. se bi tut obrnilo! Jaz se ličim mislim, da zmerno, sem se navadila, ko sem delala v tem... ampak ne vem kolko je finta v tem, da posnemajo mame, ker si Lia full petke ogleduje pri drugih, jaz jih ne nosim, ker bi bila večja od T.-ja, pa se raje izognem. Torej imam par salonarjev s peto, ki jih pa najbrž niti ni videla, ker so pospravljeni in jih nič nisem nosila, ker jih mam dejansko samo za ven al pa za v službo, če se mi že zluštajo...

Meni osebno naličene punčke niso všeč... ampak, saj veš, ne!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
23.2.2012 10:59:44   
Tulipan12
Joj, ste videle kake lepe pižamice je dala Mucamaca na FB?

Neposredna povezava do sporočila: 3007
23.2.2012 11:01:22   
Tulipan12
Naja pa kaj ti diplomsko pišeš al kaki naslov moraš prijavit?

Neposredna povezava do sporočila: 3008
23.2.2012 12:05:07   
Najaa
Jaz tudi ne vem, kje je Nika to vidla. Da se obe ful občudujeta v ogledalu vem, da sta pri fotru vidle,user posted image je včasih hujši od žensk. Ličenje pa... odkar imam otroke priznam, da se skoraj ne ličim, prej sem se.
Diplomo pišem ja. user posted image
Pižamice so tudi meni ful všeč, sem pa sam na hitro pogledala tak da ne vem, ti mogoče veš ceno?

Neposredna povezava do sporočila: 3009
23.2.2012 13:30:53   
Tulipan12

Jaz tudi ne vem, kje je Nika to vidla. Da se obe ful občudujeta v ogledalu vem, da sta pri fotru vidle,user posted image je včasih hujši od žensk. Ličenje pa... odkar imam otroke priznam, da se skoraj ne ličim, prej sem se.
Diplomo pišem ja. user posted image
Pižamice so tudi meni ful všeč, sem pa sam na hitro pogledala tak da ne vem, ti mogoče veš ceno?

Cene pižamic ima 13,50, ne vem, če s poštnino al brez, pa piše, da bodo te nove po istih cenah...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
24.2.2012 8:33:12   
tasa_m

Ja, full lepe. user posted image punčkaste user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3011
24.2.2012 8:38:27   
tasa_m
Dobro jutro.

Zame ni, že včeraj sem bla čist adijo, sem se šla popoldan kar vležt in pol spat full hitro, zjutraj letela hitro G ker me je klicala, da urin ni okej, da naj dam še enkrat. In evo prišla domov in sem v roku 25 minut že 3 user posted image . Pol pa mi reče, naj več pijem. Milomater kaj naj pijem, če pa gre vse ven. Saj niti ne upam.
Tak se mi je zaluštala makovka s sirom in margarino namazano. Pojedla 1/4 in je že šla ven. Naj gre v 3 krasne vse skup user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
24.2.2012 10:03:13   
Najaa

Kaj pa tiste pajkice + krilo? Že kar nekaj časa gledam in gledam... ful so mi všeč... user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
24.2.2012 10:03:44   
Najaa
tasa user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
24.2.2012 10:39:11   
Tulipan12

Dobro jutro.

Zame ni, že včeraj sem bla čist adijo, sem se šla popoldan kar vležt in pol spat full hitro, zjutraj letela hitro G ker me je klicala, da urin ni okej, da naj dam še enkrat. In evo prišla domov in sem v roku 25 minut že 3 user posted image . Pol pa mi reče, naj več pijem. Milomater kaj naj pijem, če pa gre vse ven. Saj niti ne upam.
Tak se mi je zaluštala makovka s sirom in margarino namazano. Pojedla 1/4 in je že šla ven. Naj gre v 3 krasne vse skup user posted image user posted image user posted image

Pa daaaaaaaaj, se mi res smiliš!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
24.2.2012 10:40:26   
Tulipan12

Kaj pa tiste pajkice + krilo? Že kar nekaj časa gledam in gledam... ful so mi všeč... user posted image

Hmmm... ne poštekam, če mi je všeč al ne... Čeprav vem, da bi moja Lia dol padla, ker je vdarjena na oblekce in kiklce (spet ni mogla videt pri meni, ker sem več v hlačah!)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
24.2.2012 10:41:42   
Tulipan12
Pa dober dan!

P. E. T. E. K.
!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3017
24.2.2012 10:44:23   
Tulipan12
Zadnji delovni dan zame v februarju!user posted image Jupijajajupijupije!

Ej, kak gre čas! Še malo pa bodo prvomajske počitnice, pa poletni dopust, pa spet Božič! No, Tasa še vmes rodi!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3018
24.2.2012 10:49:20   
Najaa
user posted image user posted image ja res hitro teče čas. Od enega do drugega poletja je čist prehitro, čeprav poletje bi jaz raztegnila na vsaj pol leta. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3019
24.2.2012 10:59:35   
Tulipan12

user posted image user posted image ja res hitro teče čas. Od enega do drugega poletja je čist prehitro, čeprav poletje bi jaz raztegnila na vsaj pol leta. user posted image

Jaz bi imela tut dooooooolgo poletje, pa oni lep začetek jeseni, potem snežno, kratko zimo in lep začetek pomladi.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
24.2.2012 11:17:10   
Tulipan12
Joj, punce, tu vas je kar nekaj, ki ste imele otroke na flaški, ne? Kdaj se to ukine? Se še spomni katera???
Luka je še vedno na večerni in nočni flaški, pa bi rada to nekak ukinila, ker me je strah za njegove zobke... da o dudi niti ne govorim!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3021
24.2.2012 11:20:12   
Najaa
Nika je mela flašo do mal pred drugim letom. Sam večerno in jutranjo sem prej ukinila, je pa čaj dolgo pila iz nje čez dan. Mal pred 2.RD smo pa ukinli. Dude pa nobena ni imela.

Neposredna povezava do sporočila: 3022
24.2.2012 11:46:45   
Tulipan12

Nika je mela flašo do mal pred drugim letom. Sam večerno in jutranjo sem prej ukinila, je pa čaj dolgo pila iz nje čez dan. Mal pred 2.RD smo pa ukinli. Dude pa nobena ni imela.

Luka pije iz lončka. Mene zanima bolj za flaško kot prehranjevanje - še vedno 2x pije AM! Ma, ko se pogovarjam s temi mojimi decemberkami, full različno delajo, ene jim celo KM dajo v flašo... pojma nimam. Joška je zakon - ko ukineš, je več ni in gotovo.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
24.2.2012 12:17:31   
KOKICA32
Dober dan!user posted image

Sonček in že skoraj poletje je!!!!user posted image user posted image user posted image Smo nazaj iz tega kratkega "dopusta", ki je hitro minil a zame je bil vse prej kot dopust. Saj veste dva mala škrata, pa bazeni, hotelska hrana, ....Julija je svoj prvi dopust preživela super, sprememba okolja ni imela nanjo nobenega vpliva, lepo je spala...V app je bilo 24 stopinj in sploh nisi mogel zmanjšati te temperature,  tako, da sem tam ukinila njeno tvoplastno oblačenje zg. delov. Valentin je plaval kot riba, naučil se je tudi dati glavico pod vodo, tako da sedaj plava že tudi pod vodo.user posted image user posted image user posted image Julija je bila tudi rada v vodi, v Fredovem obroču je zelo uživala. Umivala sem jo kar pod tušem, tudi tako, da ji je vodo tekla po obrazu in očkah, pa se ni nič jokala. Pogumna po mami.user posted image Sestra mi je veliko pomagala, D. pa je bil tak več v službi kot tam z nami.

Danes je Valentin še doma, smo bili na sprehodu prejle, sedaj pa oba spita. Julijo kmalu pričakujem auf.

Popoldan gremo na en RD, še prej pa spet kak sprehod.user posted image Danes za nas kuha najboljši sosed.

Neposredna povezava do sporočila: 3024
24.2.2012 12:19:27   
KOKICA32

Luka pije iz lončka. Mene zanima bolj za flaško kot prehranjevanje - še vedno 2x pije AM! Ma, ko se pogovarjam s temi mojimi decemberkami, full različno delajo, ene jim celo KM dajo v flašo... pojma nimam. Joška je zakon - ko ukineš, je več ni in gotovo.

Valentin je pri enem letu nehal piti pred spanjem AM, ker sem mu pričela pripravljati drugačne večerje na žlico. Ponoči pa je vedno dobil nesladkan čaj ali vodo. Tako kot še sedaj.

Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

ime otroka
danuska

katero ime vam je najbolj všeč?

zala (43%)

zara (11%)

zarja (10%)

zora (2%)

zoja (34%)

Število vseh glasov: 802

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!