Tulipan12
|
Čer! Malo sem pozna, ne? Če pa čakam,da otroci zaspijo, pa vmes skuham, kaj pospravim, pa je že tolko ura! Da vam napišem današnjo prigodo. Kliče mene med. sestra od moje G. in me vpraša,če lahko pridem ju3 ob 9.40 dat bris. Pa jaz njej, da je to malo short notice in če me lahko kdaj za popoldan naroči,ker sem v službi...(drugač ne bi bilo problema, pa že tak vmes zdaj na fizioterapije hodim ). Pa reče ona: popoldan pa imamo čas od septembra dalje??? OK, pridem jutri. Direktor še ne ve, bila pa je njegova žena prisotna v prostoru, pa je rekla, da valjda, da naj šibam jutri, da mi bo krila hrbet, če bo kaka gužva. OK. Nakr se spomnim čez kako urco, da mam menstruacijo! Sicer že 4. dan, ampak kaj jaz vem kolko je to za ta pregled pomembno. Itak da sem bila v takem šoku,ko me je klicala, da sem pozabila. No, jo kličem nazaj,pa pravi, da ni panike, da lahko pridem. NAKAR se spomnim čez kaki 2 uri, da imam zdravstveno izkaznico pri fizioterapevtki, ker si ni uspela podatkov izpisat, pa sem jo kar tam pustila do jutri... ona odpre ordinacijo ob 12h, jaz pa mam pregled ob 9.40. Mi sledite? Ji pošljem sms (se poznava), če je kakšna opcija, da je kdorkoli zjutraj tam, ki mi lahko da kartico... Me kliče,da ima kartice doma, ker jih je vzela, ker se ji ni dalo tam pisat, da si lahko pridem po njo. No, pa sem ob 21h letela po to magično kartico... V glavnem - kdo pravi,da mi je lahko kdaj kako sekundo dolgcajt????
|