|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
22.2.2012 14:29:35   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Zaj grem pa po šefico, da boma pol kosilo do konca nardile.
Zdaj sem pojedla kos kruha z tuninim namazom in sirom, pol pa si še ribe nardima, sem kupla kar osliča v pivskem testu user posted image

Te pa lepo pozdravi šefico! Reči, da je zdaj že tolko stara, da mora v Bumbarju vstopnino plačat!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
22.2.2012 14:30:04   
Tulipan12
Tak, Tasa, kaj pa si šla!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
22.2.2012 15:11:35   
Najaa
user posted image user posted image user posted image ma ste dobre no, s tem tekmovanjem, Tulipan svaka čast! Evo en komad sam za tebe:
http://www.youtube.com/watch?v=xdCrZfTkG1c

Neposredna povezava do sporočila: 2978
22.2.2012 15:20:33   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12
Zdaj so razprodaje in bi se lahko kaj ceneje našlo... ampak spodobi se met ene dobre teniske. Pika!user posted image

Aha, bom T. tak raztomačla!

Neposredna povezava do sporočila: 2979
22.2.2012 15:21:49   
tasa_m

Tak, Tasa, kaj pa si šla!user posted image user posted image user posted image
To ni fer!
Pa daj s tabo sploh ni lušno tekmovat ko si stalno prva!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2980
22.2.2012 15:22:19   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

user posted image user posted image user posted image ma ste dobre no, s tem tekmovanjem, Tulipan svaka čast! Evo en komad sam za tebe:
Ja, zdaj pa ji še ti hvalo poj ja user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
22.2.2012 15:23:48   
Najaa

Ja, zdaj pa ji še ti hvalo poj ja user posted image user posted image

Se že spodobi, ker ima res prvo mesto. user posted image

Kje se pa kaj Kokica mudi, da je nič h nam ni? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
22.2.2012 15:24:00   
tasa_m

Zdaj sem pojedla kos kruha z tuninim namazom in sirom, pol pa si še ribe nardima, sem kupla kar osliča v pivskem testu user posted image

Te pa lepo pozdravi šefico! Reči, da je zdaj že tolko stara, da mora v Bumbarju vstopnino plačat!user posted image
Od 3 let dalje je vstopnina a ne?
Glih je dobila vabilo, da jo sošolec Mateo vabi v Bumbarja na RD v soboto. Samo nebo šla, jaz tak delam, Tomaž pa vem da nebo šel. Pa itak mi nekak njegovi starši nena sedejo. Mama je full visoka, ata pa je okej, tak na realnih tleh in mi je pol brez veze tam bit...

Neposredna povezava do sporočila: 2983
22.2.2012 15:24:34   
tasa_m

Kokica je na dopustu v Moravskih, si pozabila? Ona plava in uživa...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
22.2.2012 15:43:55   
Najaa

ah sej res... Pozabila ja, se pa spomnem, da je pakirala sama hehe... O kako uživa... blagor njej! user posted image

tasa vi boste šli letos kaj na morje glede na tvoj veeeeeeelik poletni trebuh? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
22.2.2012 15:52:19   
tasa_m

ah sej res... Pozabila ja, se pa spomnem, da je pakirala sama hehe... O kako uživa... blagor njej! user posted image

tasa vi boste šli letos kaj na morje glede na tvoj veeeeeeelik poletni trebuh? user posted image
Najaa srčno upam, da vsaj za 5 dni pa magari v začetku avgusta. Ma saj ne vem če pa moj ded nikol dopusta ne dobi. Bove šle z Lijo pa sami user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
22.2.2012 15:57:36   
Najaa
Sej moj je isti, tak da... Bomo me tri tud šle same. Lahk se zmenimo pa gremo babnce skupaj pa ko šljivi dedce. user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
22.2.2012 16:29:22   
tasa_m

Sej moj je isti, tak da... Bomo me tri tud šle same. Lahk se zmenimo pa gremo babnce skupaj pa ko šljivi dedce. user posted image user posted image
Takoj za, če ti bo tečno babo v 8 mesecu za poslušat user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
22.2.2012 16:34:54   
Najaa
ah v eno senčko bi te dala, sladoled v roke, limonado na mizo, slušalke na glavo in odpeljala frocke v vodo, na mivko... nekam pač, ti pa uživaj. user posted image Že tak je poleti v tistih visokih vročinah težko za živet, kaj šele s trebuhom... Jaz ko sem zanosila z Niko, sem bila ravno takole na začetku kot si tu zdaj in je bilo vroče za popuser posted image , jaz pa s slabostmi... Se ful spomnem, kako sem Tijo peljala na plažo in sem kot kup nesreče sedela na ograji od bazena, ko se je ona zraven igrala. user posted image Sej veš, tisti filing, ko nič ne moreš, ob vsakem premiku ti je še bolj slabo... Ja vem, da veš. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
22.2.2012 16:48:48   
tasa_m
Veš kako sem bila pametna: NIKOLI ne bom noseča, čez poletje! Jaz se že nebom zabavala z totim velikim trebuhom čez poletje.

user posted image user posted image user posted image zarečenega kruha se največ poje. Zdaj sem samo veselo tiho user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 22.2.2012 16:49:01 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
23.2.2012 8:28:40   
tasa_m
Včeraj zadnja, danes prva. Za to bi se moglo prvo mesto dobit user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
23.2.2012 8:32:57   
tasa_m
Pa dobro jutro
sem glih pr user posted image in zajtrku.
Lija danes v vrtcu praznuje RD, zraven si je nesla knjigico: Dobil sem sestrico od Lie in Luke, ki jo je dobila za RD. Ma non stop ji moramo brat in čeprav vem da je kratka jo res full posluša! Hvala Tulipan! user posted image

Kak je fajn ko je sonček zunaj, ker neko energijo dobiš za vnaprej. Ob 11h začnem šiht, delam do 15h, tak da neke pretegnila se glih nebom (upam user posted image ). Pol po šefico pol pa čisti relax. Ne delam danes nič, ker mi ni.
Tak sem se odločla, pa pika! user posted image

Kako ste ostale?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
23.2.2012 8:44:04   
Najaa
Dobro jutro.
Tak je prav tasa, relax in lepo na izi, nikamor se ne mudi. user posted image user posted image

Jaz sem še kar... tud pri user posted image in počas bom začela pisat... Na kosilo grem h tašči, popoldan pa do profesorja, da koooončno prijavim naslov. Mam zdej nekaj volje in je treba izkoristit. Včeri ja, moja luna, tole beri Tulipan! Okol 16h sem postala grozno lačna in sem si narezala malo ananasa. Itak topi maščobo, sadje... nima kej bit. In pojem. In okol šestih take bolečine v želodcu in trebuhu, da nisem vedla al bo driska al kozlanje. user posted image user posted image Sedela na školjki ene pol ure... se ulegla... Ma za znoret. In seveda nisem več nič jedla, kar je super. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
23.2.2012 9:55:22   
Tulipan12
Dobrojutro!Večsineupamnapisatdanebomspetprva!Sebojimrazočaranihnosečnic!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
23.2.2012 9:56:45   
Tulipan12
ZdajbompašparalasprostorominčakaladaboTasaprvapolpazačnemkomentiratok?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2995
23.2.2012 10:15:22   
Tulipan12
Te pa nič, če ni nobene, grem malo pokomentirat!

Neposredna povezava do sporočila: 2996
23.2.2012 10:16:49   
Tulipan12

Od 3 let dalje je vstopnina a ne?
Glih je dobila vabilo, da jo sošolec Mateo vabi v Bumbarja na RD v soboto. Samo nebo šla, jaz tak delam, Tomaž pa vem da nebo šel. Pa itak mi nekak njegovi starši nena sedejo. Mama je full visoka, ata pa je okej, tak na realnih tleh in mi je pol brez veze tam bit...

Ja, od 3. leta dalje, ne vem pa kolko je!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
23.2.2012 10:17:42   
Tulipan12

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
23.2.2012 10:25:04   
Tulipan12

Veš kako sem bila pametna: NIKOLI ne bom noseča, čez poletje! Jaz se že nebom zabavala z totim velikim trebuhom čez poletje.

user posted image user posted image user posted image zarečenega kruha se največ poje. Zdaj sem samo veselo tiho user posted image user posted image

Jaz sem se pri otrocih tudi največ zarečenega kruha najedla, zdaj kar raje molčim pri določenih situacijah, ker ne vem, kaj me še čaka.
Dolgoletna prijateljica ima dve najstniški hčerki. Druga je taka pupika, da je joj. Stara je 10 let in je še vedno taki zlati otroček.user posted image Prva je stara 14, maximalno pametna punca... z njo se lahko pogovarjaš dosti bolj zrelo kot z marsikatero 30letnico, v šoli je vedno top... AMPAK!!! Namazana od 11.leta dalje, tudi ob nedeljah je v popolnem makeupu, pete nosi že kaki 2 leti, hodi ven, Bandidos Ice pije kot me...hmmmm... ni mi všeč - ampak kot pravim in sem rekla tudi tej moji prijateljici, je ne morem obsojat, ker ne vem kaj me čaka... Malo sem zašla iz teme, ne?user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
23.2.2012 10:26:02   
Tulipan12

Včeraj zadnja, danes prva. Za to bi se moglo prvo mesto dobit user posted image  

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Sončlna očala
_Anja_

Otrok mora imeti sončna očala!

Da (71%)

Ne (29%)

Število vseh glasov: 191

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!