|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
27.2.2012 20:00:06   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: maladva

pozdravljne:) uh javila se nisem že več kot pol leta:) vidim da veliko čvekate o naših marčkih:) no moj fant je že zelo odrasel:) zelo lepo ravna s sestrico ki se uči hodit, tako da je zelo pestro ampak se da:) zadnje čase mu je zelo zanimivo pogovarjanje o družinskih vezeh, tako naprimer pri kosilu teče vsak dan pogovor: ati jaz sem pupi bratec, kaj sem pa tebi?? :):) user posted image user posted image  fajn si je bilo po dolgem času vzet malo časa in vas prebrat, kaj vse doživljeta in kaj se vam dogaja:)  pa se javim kaj:) lp

Oj, še tukaj!user posted image

Pri nas tudi....user posted image user posted image

(odgovor članu maladva)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
27.2.2012 20:00:20   
KOKICA32
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
27.2.2012 20:03:59   
maladva
:) uh horoskop:) do tega pa še nismo prišli:) smo pa pred kratkim obdelali temokdaj ma kdo rd:) itak ve za sebe in sestrico:) bom se probala več javlat:) ampak ko ura tak hitro mine da adijo:) no vsaj spita oba ponoči lepo da ni vstajanja, ampak uh,... me malo zdelata čez dan:)  vidim da vas je kar nekaj nosečk? :):) čestitke vsem:)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
28.2.2012 7:52:13   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image  

(odgovor članu maladva)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
28.2.2012 9:44:20   
Najaa
Dan dan. Danes bo spet lep dan in upam, da bomo spet šle vsaj kak krog okoli bloka. Sem bila pridna in sem posesala, kar je glede na moje počutje super.

Kako ste kaj ve?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
28.2.2012 10:07:14   
trezika
Dober dan!

TASA upam, da ste ok.... pa iskreno sožalje še tu user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
28.2.2012 10:10:21   
trezika
To sliko pa vam moram pokazat user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
28.2.2012 10:41:59   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Drugače pa tak lep sonček na ta lep dan, uničla zkjutraj novička da je Tomaževa sestra umrla. Ma jočem cel dan, solze kar same tečejo...
Eh, se je vsaj rešla, in je zdaj v Raju (jehovci namreč verjamejo v raj po smrti).

Moje sožalje!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
28.2.2012 10:43:01   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Objem user posted image nazaj. Sem vesela, da nisem edina. user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  Te čisto zastopim user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
28.2.2012 10:45:49   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dan dan. Danes bo spet lep dan in upam, da bomo spet šle vsaj kak krog okoli bloka. Sem bila pridna in sem posesala, kar je glede na moje počutje super.

Kako ste kaj ve?

Zelo pridna user posted image
Pri nas pa zbolevajo kot po tekočem traku, samo jaz se tokrat še držim pa hodim pomagat še mojima domov, ki sta tudi obležala drug za drugim.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
28.2.2012 10:46:57   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

To sliko pa vam moram pokazat user posted image user posted image user posted image

user posted image

Super! Ni čudno, da se zima poslavlja user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
28.2.2012 14:35:14   
MalaČebelica
Tasa - sožalje user posted image user posted image user posted image user posted image

Kokič - dobrodošla nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image

Tulipan - a v nedeljo se še vidimo na RD al grete že prej???

Trezika - kakega lepega kurenta mate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Malo sem vas pokomentirala - daleč za nazaj pa se mi ni dalo it brat....

Jaz pa seeeem končnooo dooommaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Samo spim - že od petka dalje. Neka viroza me je dobila. Ampak zdaj sem ok... pospravljam, kuham dobra kosila. same fajne stvari user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak ne mislim ironično - trenutno res uživam v tem. verjetno oni sindrom gnezdenja pa to user posted image user posted image user posted image user posted image

popoldne pa gremo v mesto v knjižnico pa malo naokoli. uživajte - danes je pa res lep sonček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
28.2.2012 21:07:46   
KOKICA32
Čer!user posted image

MČ, super, da si končno doma!user posted image user posted image user posted image Uuuuu, jaz sem tudi tak kuhala....jaaaaa!user posted image user posted image

Moj pikec je danes upihnil že 3. svečko! Sem mu pripravila tortico z magičnimi svečkami, da smo se malo družinsko slikali. Potem smo šli do dedija v bolnico, potem pa sta z atijem sestavljala avtocesto. user posted image

Je kje katera?

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
28.2.2012 22:01:08   
Nina00
VALENTIN, VSE NAJBOLJŠE ZA 3. ROJSTNI DAN!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
28.2.2012 22:04:41   
Nina00
Danes je zakuhal še starejši. Je bil čisto bogi, ga je vse bolelo. Mislim, da se mi obeta burna noč.
Na žalost je ta viroza, ki kroži pri nas zelo dolgotrajna - cca. 5 dni visoke vročine, tako da.... če bo sreča, bomo drug teden spet vsi zdravi.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
29.2.2012 8:00:14   
KOKICA32

Nina, user posted image user posted image user posted image za tvoje bolančke!

Midve pa šibava v posvetovalnico...potem pa na sonček....18 stopinj bo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
29.2.2012 8:24:44   
tasa_m
Dobro jutro.
Hvala punce user posted image

Pr meni pa spet en tisti dan ko gre vse ven, a nima ni za it. Ma sem že od 6h auf, ko mi je tak slabo blo.

Drugače pa danes si grem po nova očala, wiiiii user posted image user posted image KONČNO.

Vsem bolančkom pa velik koš pikapok!

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 29.2.2012 8:25:13 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
29.2.2012 14:13:18   
Najaa
Valentin VSE NAJBOLJŠE!!! user posted image user posted image user posted image

Mi smo še kar ok. Vsak dan boljše tak da sem vesela, da bomo lahk šle mal na sončka tudi danes. Ravno smo pojedle kosilo, zdej se pa odpravljamo na sprehod do tašče, kjer nas čaka sladoled. user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
29.2.2012 19:46:46   
KOKICA32
Čer!user posted image

Otroka spita, ati dela, mama pa je na off!user posted image Hvala vsem za voščila!user posted image

Najaa, me veseli, da ste bolje.user posted image

Persidaaaaaaa? Vse okej?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
29.2.2012 19:47:23   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

user posted image

Super! Ni čudno, da se zima poslavlja user posted image

PODPIS!!!!user posted image user posted image user posted image

Kje ste ga dobili?

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
29.2.2012 20:57:07   
tasa_m
Ja, trezika mene tud zanima kje ste dobili ? Ker je full lepi kurent bla user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
29.2.2012 22:03:46   
trezika

Ja, trezika mene tud zanima kje ste dobili ? Ker je full lepi kurent bla user posted image

to pa bi mogla našega velikega kurenta vprašat - torej M. brata, ki je to zadevo prinesel domov user posted image saj smo imeli samo na izposojo, ker so te zadeve preveč drageuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
1.3.2012 6:48:35   
KOKICA32

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
1.3.2012 8:58:16   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Jutro. Kaj pa ti tak zgodnja že? Julija noče spat al hočeta sonček max.izkoristit?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
1.3.2012 9:52:38   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Jutro. Kaj pa ti tak zgodnja že? Julija noče spat al hočeta sonček max.izkoristit?

Zgodnja sem bila zato,, ker sem Valentina za vrtec rihtala, medtem pa je Julija lepo sama nazaj zaspala, pa se ji nisem več pridružila, ker se takoj zbudi, ko me zavoha.user posted image

Sedaj pa sem že od zobozdravnika, kuham in ko se Julija zbudi greva ven. Moram po slikico za torto na pošto.user posted image

Pa ti? Je kaj bolje?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Ime za punčko
mia02

Najlepše ime za punčko

Daša (26%)

Korina (12%)

Mija (42%)

Lora (20%)

Število vseh glasov: 392

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!