|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2012
6.5.2012 9:38:34   
jupi ja
Aja še nekaj nič stvari nisem imela s sabo in tudi nič nisem rabila vse dobiš tam. sploh pa te mrežaste hlačke dobiš dvojne na dan in dve brisače in dve srajčke... rabiš samo kozmetiko pa tudi če si en dan brez je čist ok...

Have a nice day and put a smile on your face....

(odgovor članu jupi ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
6.5.2012 10:05:05   
malina86
Čestitke Jupi ja in hvala za tvojo porodno zgodbo! Želim vam ogromno lepih in srečnih trenutkov z vašim fantkom. Tudi jaz že komaj čakam, da postanem mamica. Še cca 7 tednov bo treba počakat. Upam, da bo kaj prej user posted image

(odgovor članu jupi ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
6.5.2012 10:16:03   
Joob
Brez zamere, ampak ene pretiravate z stvarmi, ki jih imate namen nositi s seboj...sploh glede hig.stvari, saj vse dobiš tam, si prav lepo založen, tko, da lahko z lahkoto črtate stvari iz seznama.user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu malina86)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
6.5.2012 10:17:30   
Joob
Aja, pa še nekaj, glede teh malinovih čajev...kaj pa je treba forsirati? Mati narava za vse poskrbi sama, tako, da...meni je to čudno, kar nekatere delate.user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
6.5.2012 11:00:33   
mkranjec
čestitke jupi ja!

upam,d a bom tudi jaz kmalu.. :)

(odgovor članu jupi ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
6.5.2012 13:08:01   
kale
IZVIRNO SPOROČILO: mmt1

Pozdravček vsem!
Čestitam novopečeni mamici in ji želim vse dobro!
Souser posted image pa tudi...vidim, da se vse ukvarjamo z enakimi "gnezditvenimi" zadevami user posted image !
Pri nas je že vse spakirano, zame torba in paket za odvzem popkovnične krvi, za dete v previjalni torbi za odpust iz bolnice, vse preprano in zlikano - samo še posteljice so za postlat, mašnice in balone za okrasitev hiše in avta nabavt - ampak to bodo pa naredili mož in starejša otroka sami user posted image . Počutim se super, dete se je postavilo nekako drugače, da me ne boli več simfiza in križ, sicer hudo zatekam, pa nič hudega...
Na zadnji kontroli, 35 4/7 me gin. ni več vaginalno gledala, ker je rekla, da bo dete počasi zrelo, da z nenujnimi pregledi tvegam samo infekcijo, in da tudi, če bi bila že odprta, mi ne bi več ustavljali poroda. Na CTG ni bilo nič, razen dete je kolcalo kot za stavo...Uz pa tudi ni pokazal kakih odstopanj...

Sama ne vem točno, kaj si želim user posted image - čimprej rodit in spoznati to malo bitjece, ki sploh zvečer prav neusmiljeno lomasti po meni user posted image , ali pa biti user posted image še čimdlje, ker res uživam, sploh pa, ker se zavedam, da imam vse te občutke zadnjič v življenju...

Dobro, da si me spomnila! Na to sem pa čist pozabila - grem kar uredit....

jupi ja - lepo je bilo prebrat prvo porodno zgodbo user posted image . Uživajte, mlada družina!

< Sporočilo je popravil kale -- 6.5.2012 13:09:26 >

(odgovor članu mmt1)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
6.5.2012 21:12:08   
Orescek
Pozdravljene user posted image ,

vikend je že skor mimo,... ti dnevi gredo prehitro mimo... sicer si želim da bi dan D bil že za mano in bi v rokah že držala svojo pikico,.. po drugi strani, pa bi še rada uživala še nekaj dni v 2v1, saj bo vrjetno to moja zadnja nosečnost ...

Streptokok - moj ginekolog mi ni nič omeni testiranja, še dobro da imam vas, da zvem takšne stvari. V četrtek imam pregled v 35 tednu, tako, da bom mu kar rekla, da bi rada odvzem brisa.

Popkovnična kri - tudi jaz sem čist pozabla, bom jutri poklicala. Upam,da še nisem prepozna, ker piše, da bi stopil v kontakt v 32 tednu. No bomo videli jutri, kaj bodo rekli.

Torba za porodnišnico je gotova. Pripravljena je tudi torba za očka, ko bo prišel po naju, s kompletom za miceno. Prav boljše se zdaj počutim, da mam res vse fertik.

Jupi Ja hvala za tvoj porodno zgodbo. Želim vam čim hitrejši odhod domov. Ena user posted image za Tadeja, da bo čimprej iz inkubatorja.

Želim vam lep preostanek nedelje in krasen začetek prihajajočega tedna. Še malo pa bomo na cilju...user posted image

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
6.5.2012 21:12:44   
top secret
Jupi ja-ćestitkeeeeuser posted image . Že ves kdaj gres domov?
Ostale, kako ste? glede vročine in pa natekanja se strinjam, js nimam več kaj za obut, zdaj nosim japonke, ki pa me že tiščijo. kosti na gležnju se mi ne vidijouser posted image , sreča da sem danes stopila v 36. teden, tako da se 5 tednov pa grem rodituser posted image . upam, da bo kaj prejuser posted image .
Mogoče neumestno, ampak ste razmišlajle o sms sporočilu, ki ga bote poslale ko roditeuser posted image ? bodo samo podatki, ali bo vse skupaj v kakem verzu? jaz sem si hotela to ze vnaprej pripravit,pa ne se mi smejat...
lepo bodite in mirne sanje, brez lulanja na 5min vam želimuser posted image

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
7.5.2012 11:14:10   
Lanaa
Hey srečke user posted image !

Vidim da smo kar na istem, otekanje, priprava torbe za v P, zadihanost... mene to zadnje najbolj mori, kot da nimam nobene kondicije. Že ob najmanjšem opravilu sem tako zadihana, da se moram kar usest, da pridem spet k sebi. Sem pa začela s 36 tednom. Res gre hitro...

Odtekanje vode: v MŠ so nam svetovali, da takoj ko voda odteče pokiličemo rešilca (pri G naj bi tudi dobile napotnico za rešilca). Če nas pelje partnar, pa naj sedemo v polsedeči položaj in čim prej v porodnišnico. Tam naj bi nam takoj dali posteljo, da bi čim manj hodile, ker dete že pritiska na kosti. Iz lastnih izkušenj: bla bla bla, teorija je nekaj, praksa pa nekaj popolnoma drugega. 1.mi je odtekla voda, v pol ure me je user posted image pripeljal pred porodnišnico. Šel je do vratarja, ker je pač pričakoval da bom dobila voziček, da se bom vsedla. Vratar mu je pa naročil, naj grem lepo iz avtomobila in ga počakam dokler ne parkira. Noter pa isto, vsi zelo na izi. Skos sem hodila okol, niti sledu o kakšni posteljiuser posted image .
Če mi tudi zdaj najprej odteče voda, vem, da ne bom nič hitela. Rajši doma ležim še par ur, kot v P.
Za primer: prijateljici je v sredo dopoldne odtekla voda, v petek pop je pa rodila. Toliko o tem, da naj bi se otrok rodil v 8h urah, ko odteče vodauser posted image

Mrežaste hlačke: 1. so mi zelo prav prišle, so zelo udobne, nič ne tiščijo, še ko sem prišla iz P sem jih kakšen teden nosila. Imela sem močno čiščo in včasih mi je kri prišla tudi čez vložke. Če bi imela svoje hlačke, bi morala ves čas prati, te mrežaste sem pa enostavno slekla in jih vrgla v koš.user posted image

Se pa porodnišnice med sabo zelo razlikujejo. Nekje imaš vsega dovolj (vložkov, mrežastih hlačk...), spet drugje pa šparajo. V Lj vem da je bila kar kriza s temi stvarmi pred tremi leti, ampak k sreči sem imela 1. vsega dovolj, tako da sem še cimre oskrbovala z vložkiuser posted image .

Priporočam vam, da si vzamete tudi kakšno revijo. Meni je bilo v P dolgčas za umret in mi je moj kar knjigo prinesel od doma. Sicer sem nekje zasledila, da ni ravno priporočljivo brati prvih nekaj dni po porodu, mislim da zardi oči ali kako, ampak jaz že vem, da se bom založila z revijami.

Jupi ja user posted image user posted image user posted image čestitke za super porodno zgodbo, me veseli da ste ok, Tadeju pa veliko zdravja!!

(odgovor članu top secret)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
7.5.2012 11:46:10   
kale
IZVIRNO SPOROČILO: Orescek

Pozdravljene user posted image ,

vikend je že skor mimo,... ti dnevi gredo prehitro mimo... sicer si želim da bi dan D bil že za mano in bi v rokah že držala svojo pikico,.. po drugi strani, pa bi še rada uživala še nekaj dni v 2v1, saj bo vrjetno to moja zadnja nosečnost ...

Streptokok - moj ginekolog mi ni nič omeni testiranja, še dobro da imam vas, da zvem takšne stvari. V četrtek imam pregled v 35 tednu, tako, da bom mu kar rekla, da bi rada odvzem brisa.

Popkovnična kri - tudi jaz sem čist pozabla, bom jutri poklicala. Upam,da še nisem prepozna, ker piše, da bi stopil v kontakt v 32 tednu. No bomo videli jutri, kaj bodo rekli.

Torba za porodnišnico je gotova. Pripravljena je tudi torba za očka, ko bo prišel po naju, s kompletom za miceno. Prav boljše se zdaj počutim, da mam res vse fertik.

Jupi Ja hvala za tvoj porodno zgodbo. Želim vam čim hitrejši odhod domov. Ena user posted image za Tadeja, da bo čimprej iz inkubatorja.

Želim vam lep preostanek nedelje in krasen začetek prihajajočega tedna. Še malo pa bomo na cilju...user posted image

Nisi prepozna. Jaz sem v prvo vse urejala, ko sem že bila v 38. tednu in mi je kljub temu ratalo....

Jaz pa danes vstopam v 35. teden in zaključujem s službo user posted image . Sem res vesela, da mi je ratalo praktično do konca zdržat. Moje počutje pa se mi zdi, da je veliko bolje, kot pred par tedni; nisem več toliko utrujena, lažje diham(verjetno zato, ker se  user posted image  že spušča dol), le spanje mi povzroča sive lase, ker ko moram na WC pol zelo težko nazaj zaspim user posted image .

Moja torba za v porodnišnico je tud v glavnem že pripravljena, le še stvari za user posted image  za domov moram pripravit, no pa tud zame si bom pripravila, kaj bom oblekla za domov, saj sem v prvo na to čisto pozabila in izbira mojga user posted image  ni bila ravno najboljša user posted image .

Mrežastih hlačk pa jaz razen v p. in prvi dan oz.  dva doma nisem uporabljala, saj so mi bile bolj udobne bombažne. Imam že na strani nekaj starih, ki po čišči romajo v koš...

(odgovor članu Orescek)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
7.5.2012 11:54:56   
KajaNagaja
Hey hey...
SMS- mislim da bova z mojim kar tam sestavila nekaj skupaj...

Jaz sem zdaj v 36 tednu in imam po treh tednih v četrtek pregled. Malo se mi zdi čudno, ker povsod piše, da naj bi od zdaj naprej imela vsak teden preglede, meni je pa zadnjič rekla, da me bo zdaj naročila čez 14 dni...takrat bom noseča že polnih 38. tednov. Kako imate ve zdaj preglede? Ali vam že delajo CTG? Ker mene za v četrtek še ni naročila...se pravi bom imela prvi CTG naslednjič...to se mi zdi fuuuul pozno?

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
7.5.2012 12:31:23   
kale
IZVIRNO SPOROČILO: KajaNagaja

Hey hey...
SMS- mislim da bova z mojim kar tam sestavila nekaj skupaj...

Jaz sem zdaj v 36 tednu in imam po treh tednih v četrtek pregled. Malo se mi zdi čudno, ker povsod piše, da naj bi od zdaj naprej imela vsak teden preglede, meni je pa zadnjič rekla, da me bo zdaj naročila čez 14 dni...takrat bom noseča že polnih 38. tednov. Kako imate ve zdaj preglede? Ali vam že delajo CTG? Ker mene za v četrtek še ni naročila...se pravi bom imela prvi CTG naslednjič...to se mi zdi fuuuul pozno?

Mene je do 32. tedna naročala na 4 tedne, zdaj imam spet kontrolo po 3 tednih (ko bom user posted image  točno 35 t.), potem pa sem naročena čez 2 tedna, v 38. tednu pa pol vsak teden. To vem, ker mi je že termine napisala v MK. Glede CTg-ja pa ne vemn če bom kakšnega dočakala pred PDP-jem, saj v MB porodnišnici naj ne bi več delali CTG-jev pred PDP-jem, razen, če je kaj narobe user posted image . Sicer pa so mi bili CTG, predvsem tisto čakanje, precej mučni, tako da nimam nič proti...

SMS- bova tud midva prej sestavila. Bo pa čist preprost, le z najpomembnejšimi podatki.

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
7.5.2012 12:35:48   
KajaNagaja
Aha, pol je to normalno... :) no sj mene tud nič ne vleče vsak teden na Jesenice, ker imam kar pol ure vožnje do tja in potem še čakanje...

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
7.5.2012 13:16:38   
noelina
Pozdravljene!

Prihajam s ponovnega UZ in CTG. So rekli danes,da bom tedensko vodena do 37.tedna,potem pa pogosteje. Je že skoraj izključena možnost,da je naš user posted image večji zaradi moje nosečniške sladkorne,ker po meritvah kaže,da obseg trebuha otroka ni večji,je normalen (pri otrocih ,katerih imajo mamice sladkorno je trebušček večji). Tako,da je pač močnejše konstrukcije naš fantič.

user posted image user posted image user posted image obrnil se je na glavico,končno!!

Seznam je izpopolnjen,vse smo že nakupili,le v torbo je treba pospravit. Bom tudi spakirala zase posebej in zanj v drugo torbo.
Moderček za dojenje sem kupila eden,mrežastih hlačk pa ne mislim kupovat,ker jih dobim v porodnišnici.
Kupila sem lanolin kremo in mandljevo olje,alkohol mi bo še ostal,ki ga dobim v P,aja pa zloženke sem nabavila.
Orescek,sem se orientirala kar po tvojem seznamuuser posted image ,pa hvala za vzpodbudne besede,ki mi jih vedno pokloniš.

Jutri imam pregled pri G po enem mesecu in me prav zanima,kdaj me bo zopet naročila in obljubila je,da se bova pogovorili o načinu poroda.

Neposredna povezava do sporočila: 2164
7.5.2012 13:59:51   
genovefa
Ojla souser posted image !

Lepe kompletke in ugodne cene imajo tukaj:
http://www.otroskaoblacila.si/

Nekaj trgovin imajo tudi, sem bila v Ljubljanski (čez šmartinko nasproti cityparka, v Mercatorju), lušne stvari imajo.

Jaz sem v 37.tednu in sem v pričakovanju jutrinšnjega UZ-ja da vidim, če se je dete obrnilo-DRŽITE PESTI!

Drugače je pa spalnica pripravljena, posteljica tudi, vse nakupljeno samo še torbi za v porodnišnico je treba spakiratuser posted image .

Aja, tudi mene muči zatekanje pa zunanji hemeroidi so se tudi pojavili jao, jaouser posted image

Imam vprašanje za tiste, ki imaste že otroke in kar nekaj razlike v starosti (10 let ali več): Ali morda občutite, da bo malo krize? Kako se pripravljate na to?
Hči mojega user posted image je stara 11 let in, čeprav se odlično razumeva in se dojenčka veseli, se mi vseeno zdi da bo malo krize. Kupila sva ji majico 100% sestrica za darilo (jo dobi po porodu), veliko se pogovarjamo, ša kakšna ideja?

Nehalo je deževatuser posted image , lp vsem!

(odgovor članu nives28)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
7.5.2012 16:45:30   
pika001
Zdravo user posted image ,

Jaz sem pa danes imela pregled, pa je bilo vse skupaj ful čudno... vsaj meni. Se pravi - sem v 36. tednu, kar pomeni da še 4 dobri tedni in smo na cilju user posted image .
Sem gin. vprašala za streptokik B, pa je rekel, da lahko testirava pri naslednjem pregledu (ampak naročena sem šele čez 3 tedne, se pravi 1 teden pred rokom...), da bom bližje roku, na hitro je pogledal našega korenjaka, ki je spet ful zrasel. Gin je komentiral, da ima pa sedaj čez 3 kg in da je velik. Ko sem vprašala kakšen je obseg glave, je rekel samo, da velik...in zato me je poslal na testiranje za sladkorno (nekam pozno user posted image ). Zdi se mi čudno, da mi ni poslal že prej, ker prehiteva že lep čas. So pa rezultati OK in HB nimam sladkorne user posted image . Tiste, ki se vam zdi da vas naročajo na redko - kot izgleda bom do poroda imela v 4 tednih samo še 1 pregled user posted image . user posted image

Kar se tiče poceni oblačil - jaz sem body-je kupila kar v C&A, so tisti ta lepši za 3€/kos, za poleti če bomo šli na morije je potem lahko samo v body-ju, tisti za spodaj pa so po 5 kosov pakirani za 9€ komplet... tudi vrhnjih oblačil sem tam nekaj kupila, nekaj pa v BC in H&M. Ni se mi zdelo drago, pa kakšno akcijo se splača počakati/spremljati.

SMS pa sem jaz že sestavila, samo podatke moram še vstavit. Čisto enostavno besedilo, nič v verzih ali kaj kompliciranega. Se mi zdi tako bolj enostavno, da ne rabim potem razmišljati. user posted image

(odgovor članu genovefa)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
   [Brisano sporočilo]
7.5.2012 17:10:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu noelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2167
7.5.2012 17:57:08   
KajaNagaja
noelina - user posted image user posted image user posted image

V petek smo šli v akcijo za posteljico in previjalno, našli smo en ful lep komplet v Lesnini (bili smo tudi v BC pa je tak pofl, da je groza!), ampak ni bil na zalogi, takrat so rekli, da bojo naročil in da bo okrog 14 dni za čakat, pa smo rekli ok. Danes pa kličejo, da bo čez 9 tednov :( Sploh ne vem kaj naj zdaj...nobena druga mi ni všeč in ne vem kam naj še gremo gledat. Mora pa bit dimenzij 140x70, ker sva jogi že dobila. Hočem pa met ornk posteljico, da ne bo po prvem otroku razpadla...kašne mate kaj izkušnje z otroško opremo v Rutarju (midva imava slabe, zato nismo šli gledat sploh tja) in s Kiko v Avstriji?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
7.5.2012 18:03:54   
zarjina
kaj pa od Lip Poljčane? mi2 sva vzela kar e-paket,pa sva izbrala posteljico in previjalno ...zadovoljnauser posted image user posted image user posted image  mislim ,da lahko pogledaš pod trgovina Recinko,pa pokličeš in vprašaš

Neposredna povezava do sporočila: 2169
7.5.2012 18:22:45   
noelina
Gromska,hvala za čestitke glede obrata. Upam,da si ne premisli in se prekucne nazaj na tazadnjouser posted image
Držim pesti zate jutri,javi čimprej. Enako velja tudi za vse tiste,ki na to še čakajo.user posted image
Tudi mojuser posted image ima že čez 3 kile. Uživa,hehe...
Rutar - predrag,če mene kdo vpraša.

user posted image še zdaj ne vem,kako ga naj oblečem ob odpustu iz porodnišnice...
S tem se bolj ubadam,kot s porodom user posted image . Res sem prava tepka.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarjina)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
7.5.2012 21:18:03   
ninocka26
KajaNagaja midva sva bila prejšnji ponedeljek v Kiki v Celovcu. Gledala sva sicer samo pojsteljice (previjalno nama je naredil mizar), cene so bile pa kar visoke (ena je bila 120 €, ostale pa nad 200 €, s tem, da so imeli 30% popust, ker prenavljajo).

(odgovor članu noelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
7.5.2012 21:42:40   
ancyka
KajaNagaja- sam v lip poljčane ne!!!! sicer mislim,da itak ne mores vec nic od tam dobit, ker je v stecaju. mi smo januarja tam posteljico narocli in so rekli, da v roku 14 dni bo, potem je minil en mesec pa se ne duha ne sluha o posteljici, pa sem klicala tja in so kao narocilo zgubli, naredili novega in spet-cez 14 dni bo......

potem smo se enkrat klicali in so nam takrat povedli, da ze 3 mesce ni proizvodnje in da ni mogoce nic novega dobit, razen stvari ki jih imajo na zalogi pa se to je mislim da zdaj nemogoce.... tak da upam da bos nasla kje kaj....

lepo bodite in se malo...... pa bojo bebike tu!!!

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
8.5.2012 8:52:22   
pika001
Držim pest tistim user posted image , katerim se še user posted image ni obrnil... dajmo, obračamo se! Vsi glave dol!
Mi2 sva pa posteljico šla kar v Ikeo iskat, sva dala 100€ z jogijem vred. Je pa masivna, edina razlika s temi ki se dobijo pri nas je, da ne gre stranico spuščat, se pa lahko dviga dno... je pa moj gledal in je rekel, da lahko stranico odšraufa, če bi ga hotela imeti ob postelji tako da ga samo prekucnem k sebi. Ampak taga sem se odločila, da itak ne bom delala, ker se potem lahko zgodi, da se navadi spat ob meni. Tega seveda ne želim. Sem pa gledala samo te dimenzje 120x60, 140x70 sploh gledala nisem in ne vem, če imajo.
Sem pa gledala en čas nazaj na Bolhi, se da dobit lepe očuvane postelje, podarijo zraven tudi posteljnino... po lepih cenah. Meni je bilo kar malo žal, da nisem prej tam iskala, ker sem potem za postljnino dala 100€, se pravi skupaj 200€, bi pa na Bolhi prišla skozi s 100€. No ja, če je posteljo rabil samo 1 otrok je itak vse kot novo. Mogoče pa še kateri od vas prav pride.

(odgovor članu ancyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
8.5.2012 9:23:21   
KajaNagaja
Ja v Ikei imajo samo 120x60cm...tko da ne pride v poštev. Meni se drugače 200€ za posteljico ne zdi veliko, sj tolk so...če hočeš dobro pa še več. Js mam namen imet tri otroke in se mi zdi smiselno kupit ornk postlco, ne nekej za 50€ k se že v trgovini maje...Sj nč ne rečem, so nekje tudi tiste za 100€ stabilne pa za 200€ zelo zanič, cena ni merilo, ampak ni mi pa škoda dat 300€za postlco (to je 100€na vsakega otroka, če vsakemu svojo kupiš).

Za Lip Poljčane sem pa slišala velik pritožb ja, pa to glede stečaja...verjetno bomo šli še v Rutar pa Kiko, če ne bomo pa počakali teh 9 tednov...

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
8.5.2012 9:56:40   
genovefa
KajaNagaja - poglej še na te strani, sigurno se bo kaj našlo user posted image :

http://www.trgovina-junior.si/c/Faktum-sobe-za-najmlaj%C5%A1e/?cat=113&subcat=282

http://www.kakadu.si/15-posteljice-za-dojencke

http://www.mali-vragci.si/otroske-posteljice-in-zibelke

Lp!

Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!
Težave s spanjem v nosečnosti: kako si pom...
Se tudi vam vse pogosteje dogaja, da se zbujate vso noč in ne veste več, kaj je narobe? Ne najdete pravega položaja za s...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?