Orescek
|
Jupi ja iskrene čestitke. Želim vam, da boste čim prej skupaj doma, da se boste lahko cartljali, kot sta se do sedaj v trebuščku. Upam, da se počutiš dobro, ter da bomo kmalu lahko prebrali tvoj porodno zgodbo, zgodbo prve junijke. Še enkrat Noelina tvoje dete je pravi korenjak, pa tako te je skrbelo,.. ful vesela za vaju ... Vidiš njemu je prav super, veselo papca in raste. Jaz mislim, da so vsega krivi ultrazvočni fotošutingi,...ker pomoje tvoje dete ve, da presuhi modeli niso več v modi,.. pri 3100 pa se ravno začne resna konkurenca .. . Če bo prišel prej mislim da ne bo nič hudega, če bo pa na datum,.. pa glede na tvoj izračun pa še hitro kako večjo cotiko nabavi, zdaj maš dober razlog, da še malo zapraviš V spletni trgovini clar (http://etrgovina.clar.si/) imajo zdaj ravno akcijo pajackov, sem naročla v torek, pa sem že danes dobila, pa tako so lepi da iiiiiiiiiii :))))) Moj je reko, da sem šopoholik, ampak, jaz si sploh ne morem pomagat, pri tem... oziroma si sploh nočem Malinov čaj kupila ravno danes v Normi. Začetek pitja prestavila iz danes zvečer na jutri zjutraj, ker sem se tak fajn čokoladnih kosmičev napapala, da si nočem pokvariti okusa Za presredek si grem pa jutri kupit, v bistvu mam namen jutri nabavit tud še moderček za dojenje, sam tole mi še manjka, pa sem kompletna. Je obljubil moj da me spremlja, ker jaz nisem več za nikamor. Hodit skoraj več ne morem, preveč boli, .. v bistvu (ker lahko tu pojamram bom) boli ko hudič , najbolj sem jezna, ker s svojo psičko ne morem nikamor, sploh zdaj ko so tak lepo dnevi,.. še do službe se komi povlečem, pa mam do nje 3 minute hoje.. no zdaj jaz hodim v službo skor 10 min, ker me vmes štiha, dol tiši, občutek imam, da bo mi skozi nekaj padlo.. grrrr.. nič ni fajn.. :(((( (To je zdaj prav pasalo .. hehe) Torba za porodnišnico - očitno vse norimo. Jupi ja dvignila si nas na noge. Jaz si jo pripravljam že od včeraj. Noter imam trenutno: mrežaste hlačke za enkratno uporabo (več kosov), blazinice za dojenje, lanolin za bradavice, kremo za obraz, ščetko in zobno pasto, milo zatelo in milo za intimno nego, 1 paket vložkov VIR 80, 2x zokne zase (ker sem bolj zmrzljiva v noge), 2x zokenčke za miceno (po navodilih MŠ), copate (vzela sem plastične .. ala croksi, da jih lahko pri tuširanju uporabim, ker mi ni, da bi fasala kake glivice), glavnik bom dodala tik pred, robčke za nos, fotoaparat za enkratno uporabo (ne spraševat, mamo digitalca, sam jaz mam tko rada te za enkratno:P, pa če v tistem slučajno pozabiva, mava tega za rezervo), šampon in subrino bom dala not tik pred, pa labelo za ustnice. Pa seveda, vzela bom še materinsko, vse izvide, fotokopijo poročnega lista, ampak to skoz nosim v torbici, tako, da za to ni panike. Aja pa širokega racmana, če bo potrebno široko previjanje, da se ne bom matrala, ker baje lahko tudi s tem že v porodnišnici začnemo (iz prve roke zvedla od kolegice ki je rodila lani - je vprašala pediatrinjo takoj isti dan in ji je rekla, da lahko). Pa dudico in rokavičke. Za miceno cotike mi bo mož prinesel ko pride po tamalo, mam posebej pripravljeno torbo za njo, po navodilih iz MŠ, kjer piše kaj potrebujemo za odpust. Seveda, vsega ne mislim na njo navlečt imela pa bom zraven, da ne bo panike. kale seznam za Junijčke je čudovit. No da ne bom spet predolga... lep dan vsem...
|