|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2012
8.5.2012 19:12:31   
genovefa
Gromska - bravouser posted image !

Naše user posted image se pa ne da motiti in še kar sedi, jutri izvem za datum zunanjega obratauser posted image (sem v 37 tednu in ne gre zavlačevat baje).
Gin. sem omenila vaje za obrat in se je strinjala, da škodit ne morejo tako, da sem dve od treh danes že naredila in upam, da bo!!!!

Punce lepa imena izbirateuser posted image .

Tudi jaz imam že pripravljene oblekce za domov, dva kompletka v prevladujoči beli barvi (eden z žabicami, drug z medvedki) tudi zato, ker spola ne vem. Dva pa zaradi velikosti, za vsak slučajuser posted image .

Lep večer želim!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
8.5.2012 19:40:58   
vrtnica00
naše user posted image se še zmer ni postavlo na glavo. zdj izvaja vsak dan akrobacije in se postavi mi prečno. dans vztraja že cel pop prečno. ampka potem gr epa spet na nogice in ne glavo. tako da nevem... jutri mam kontroli UZ lege, zdj sem 35t. pred tremi tedni mi je omenjala,d a bi me poslal potem na zunanji obrat, samo jaz ne bi šla, me je preveč strah,d a bi šlo kaj narobe! user posted image
za iz P imam že pripravljeno bel brezrokavni bodi, rumeno zelen leeeepiii pajacek, kapica, štumfki, copatki in bela jopica, ki jo imam še od sebe, ko me je v tem mami domov prinesla iz P in seveda dekica. to v primeru, da je slabo vreme. če pa ne bi blo dovolj, bo pa moj še dodatno prinesel bodi z dolgimi rokavmi in žabice...

(odgovor članu genovefa)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
8.5.2012 23:32:25   
pika001
Držim pesti, da se obrnejo še user posted image ki to še niso naredili... upam, da bo.
In sem vesela za tiste, ki so to naredili... bravo junački user posted image user posted image
Za domov iz porodnišnice pa sem pripravila spodnje perilo (od Clara: bel body + bele žabice + bela spodnja kapica), kompletek v belo/turkizno/sivi kombinaciji (tanke bombažne hlače in jopica), copatki, nogavičke in kapica v istih barvnih kombinacijah, vse zelo tanek bombaž. Se mi pa zdi, da zna biti pretoplo za dvojno dolgi rokav, pa dve kapici, tako da v tem primeru lahko izpustim žabice in spodnjo kapico. Se pa nikoli ne ve, lahko da bo lih dež in hladno. Bolje preveč kot premalo, bolje da imam pripravljeno, pa da ne rabim, kot da rabim pa nimam. Pripravljeno pa imam tudi odejico, če bi bilo treba vzame dragi še to. Nisem je pa pakirala za prinesti.
Špika pa zadnje čase tudi mene, pa križ me kar boli, hrbet je malo bolje. Prijateljice mi pravijo, da se mi je trebuh spustil... verjetno je to malo olajšalo tudi napetost v hrbtenici. Imam pa grozno kislino in moram ful pazit, če se preveč najem mi tudi Rupurut nič ne pomaga, me kar na bruhanje prisili user posted image . Pa celo nosečnost nisem nič bruhala... čudna scena. Najhuje mi je ponoči, če kaj pojem, saj ležim sicer z dvignjenim vzglavjem, ampak kislina se kar dviga in dviga.
No, sedaj sem kar pokislila tole debato. Sicer pa pravijo, da če ti dela kislino rastejo laseki user posted image ...
Pa še vprašanje - a posteljice boste oblekle pred porodom?
Kar se seksa tiče - meni pa sedaj sploh ne paše... imam občutek, da je user posted image že prav nizko, tako da mi ni v neki užitek. Smo prejšnji teden, pa dragi tudi vidi, da nisem preveč pri stvari, tako da me sploh ne pipne, če ne dam pobudo.

(odgovor članu vrtnica00)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
8.5.2012 23:40:07   
vrtnica00
posteljice ne bom oblačila prej, da se mi ne po nepotrebnem praši. sm že doma naročila, da naj jo oblečejo, ko bo čas. sm pa postlejino pripravila in nastavila...

kakšne stolčke za hranjenje ste uporabljale vi pri prejšnjih- lesene al tiste druge z mizicami itd?

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
9.5.2012 8:40:11   
Pikica 80
Pozdravljene

zelo sem vesela, ko vas berem, kako vse že lepo načrtujete odhod iz P user posted image

Jaz sem pa že dva dni čisto na tleh, zopet se me je lotila vročina, sicer je mala, malo nad 37, a jaz sem kot cota, komaj se premikam, grlo me pa boli tako zelo zelo močno user posted image user posted image

mi je v lekarni predlagala, da naj še danes počakam, če bo kaj bolje z lekadolom in granobilom, drugače pa grem jutri k zdravniku, če se je slučajno razvila angina user posted image

Zunaj tako lep sonček, jaz pa bolana, grooooza.

Drugače pa sem super, naš mali korenjak lepo brca in dela akrobacije, a imam občutek , da je še vedno na ritki, upam da se motim, bom pa videla jutri pri ginekologinji

Lepo se imejte in uživajte še te zadnje tedne v 2/1 user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2205
9.5.2012 9:08:05   
Charli

IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica00

kakšne stolčke za hranjenje ste uporabljale vi pri prejšnjih- lesene al tiste druge z mizicami itd?

Jaz osebno prisegam na plastični stolček iz Ikee ( http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/00069725/ ), ki ga lahko postaviš kar k mizi, lahko pa dokupiš posebno mizico. So v njem kraljevali vsi naši 3 fantje (ta starejša je imela drugačen prestol). Res pa je, da se ga lahko uporabi šele, ko otrok že vsaj približno sedi. Do takrat pa sem naše hranila kar v ležalniku.

Kar se tiče priprav na prihod novega člana, ravno v teh dneh še zaključujem s poslikavo sten v spalnici, kjer bo vsaj prvo leto tudi bivališče našega user posted image . Posteljica je pripravljena, voziček, jajčka, oblačila,... vse oprano in pripravljeno. Imam pač srečo, da sem že od januarja v bolniški (zaradi sladkorne) in imam tako dovolj časa lepo počasi urejati stvari.
Naš user posted image je že od zadnjega ultrazvoka, ki sem ga imela 6.4., obrnjen na glavo in v tej legi tudi vztraja, tako da s tem nisem imela nikoli težav.

Neposredna povezava do sporočila: 2206
9.5.2012 9:36:27   
Rina2
Ojla souser posted image !

Pikica želim ti, da čim prej minejo tvoje težave in da se res ne razvije kakšna angina.
Pa vsem, da se bebiji čim prej obrnejo na glavo!

Mene pa že močno stiska ko berem, da Imate že vse pripravljeno. Čist ratujem panična. Še vedno namreč moram ležati, moj user posted image je sicer nabavil vso opremo, le oblačila mu delajo preglavice oz ne želi nakupovati brez mene. Upam, da bom naslednji teden ko dopolnim 35t in imam pregled dobila dovoljenje, da se malo več gibljem in bova na hitro skočila v kako trgovino po oblačila.
Sicer pa tudi pohištva še nimava setavljenega. Čakava, da pridejo zamenjat okna da lahko še pobeliva stanovanje pa še vedno ne duha ne sluha o najemodajalcu ali majstrih. Čist sem besna user posted image . Sm to mi še manjka, da bodo menjavali okna, ko bom doma z dojenčkom, da bo ja dosti hrupa in praha...user posted image

Pa še sitna postajam, čedalje bolj. Tudi jaz imam težave s spanjem, zaradi ležanja sem čist brez moči, user posted image pa v trebuščku tako živahna da mi od bolečine včasih kr pritečejo solze v oči user posted image . No malo bomo še zdržali.

Dekleta, ne morem verjeti, da smo že pri koncu! Naj še teh nekaj tednom mine hitro in čimbolj prijetno za vse!
Pa se user posted image

Junij 2012, Marec 2014, .... Maj 2016?

Dum spiro, spero!

(odgovor članu Charli)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
9.5.2012 10:54:24   
ninocka26
Lejo nič se ne sekiraj. Jaz oblačilca sicer imam in so oprana, samo še vedno čakajo, da pride dobra vila in jih zlika. Kar se pohištva tiče, nimava še nič postavljeno (kupljeno sicer je), razen previjalne mizice. Še vedno moram iti v lekarno, pa po plenice ipd. Da ne govorim o torbi za v porodnišnico, tudi ta še vedno čaka, da jo nekdo pripravi. Te dni sem enostavno čisto brez energije, vse me boli, pa samo spala bi. Da ne govorim o tem, da sem vsak drugi dan pri zdravnikih.

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
9.5.2012 19:57:34   
noelina
Oj!
Jaz pa se moram pohvalit,da sem bila danes zadnjič pri diabetologu,kot nosečka. Naslednje srečanje z njim imam šele,6 do 8 tednov po porodu,da preverijo,če je sladkor v meji normale.
Vesela,kak je bilo tečno tja hodituser posted image .

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
9.5.2012 22:41:11   
vrtnica00
evo jaz bla dans na kontrolnem UZ zaradi lege. naše dete se obrnilo na glavicouser posted image user posted image user posted image nja bi tk ostalo, sm bomo vidli, glih ne zaupam najbolš, glede na to, da je bla še prečna lega sred noči, da se ne bi kje nazaj prečno...

dobila napotnico za v P. za rešilec je ne dajejo več, ker če je nujno, da te itak odpelje rešilec...
vzela mi bris za streptoko, plačala sme 20eur
ponoči, dop in pop so me mal krči in je rekla G, da se telo pripravlja in da bi znalo do poroda prit kaj prej pred PDP. čez dva tedna mam ctg in mi še reče, ja morda se pa takrat vel ne vidimo. no jaz bi vseen rada, da dopolnim teh 37tednov... ma pa user posted image 2600g in pravi, da je kot iz kataloga vse meritve, da se lepo razvija in dobiva na teži glih prav

(odgovor članu noelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
9.5.2012 22:47:36   
malina86
Pozdravljene souser posted image
Jaz sem danes imela pregled pri polnih 33 tednih. Naš dojenček je pravi maneken. Velik in suhcen. user posted image Obrnjen je na glavico in vse je v najlepšem redu. Danes sem ginekologinjo spraševala kakšno je njeno mnenje o porodnem gelu[/b, pa je rekla, da se ji ne zdi vreden tistega denarja, ker je že tako vse dovolj podmazano. Poleg tega faza iztisa traja kratek čas. Namesto tega mi je priporočila masažo presredka. Ker svoji ginekologinji zaupam sem za 5 € kupila lekarniško olivno olje in jutri začnem z masažo. Upam, da mi bo dragi kaj pomagal. user posted image
Tudi jaz že imam kompletek za iz porodnišnice. Imam pa bodi na preklop + zabice + majčka + kapica + nogavičke, vse v velikosti 56 in v rumeni barvi, da bo dete zgledalo kot sonček user posted image Če bo bolj hladno bomo dete pokrili še s kakšno odejico, če bo zelo toplo bo pa brez majčke, samo v bodiju z dolgini rokavčki.
Porod: Zadnje dni veliko razmišljam o podoru. Najbrž si bom napisala porodni načrt. Rada pa bi rodila v neklasičnem položaju. Naprimer sede ali v pol ležečem, ker se mi zdi veliko bolj naraven od klasičnega. Protibolečinskim sredstvom se ne bom upirala, če me bo bolelo, ne želim pa EA, ker želim čutit, kako bo prišel otrok na svet. Ker se bojim rezanja oz posledic rezanja, bom izrazila željo, da me ne prerežejo, če ne bo nujno. Zato si bom tudi začela masirat presredek. Upam, da bo pomagalo. Tako nekako bo zgledal moj porodni načrt. user posted image
Priprave so pri nas v zaključni fazi. Oprati moram le še posteljnino, kupiti še par manjših stvari (fiziološko raztopino, koš za plenice, plenične podloge, kozmetiko pa bo dragi nabavil po porodu in po potrebi) in to bo to. Potem pa samo še uživamo do zadnjega dne. user posted image

(odgovor članu noelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
9.5.2012 22:50:29   
malina86
Ups, se opravičujem za krepek tisk. Očitno sem naredila nekaj narobe ko sem želela povdariti par besed.

(odgovor članu malina86)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
10.5.2012 8:21:44   
noelina
vrtnica00 čestitke za obrat tvojega otročka. Tudi meni se je obrnil v začetku prejšnjega tedna. Je tudi ležal nekaj časa prečno. Ne obremenjuj se,da bi se obrnil spet na ritko,ali prečno,pravijo,da tako ostane. Otrček se tudi pripravlja na življenje izven maternice in ve,kdaj in kako mora...in res ima lepe mere. Moj ima celo kilo več,kot tvoj.
Sem pa tudi jaz potarnala svoji G glede krčev,pa ni rekla nič. Po tvojih besedah vidim,da se naj pripravimuser posted image .

malina86 tudi moj user posted image je bil v 33.tednu še manekenskih meruser posted image ,zdaj pa ko sem že v 36.tednu in pridobiva na teži,pa se več ne brzdauser posted image .
No,obseg trebuščka in nogic je po normativih,je pa večji konstrukcijsko krepak,kot sem bila jaz,moja hčerka,moj oče,njegova mama.
Še to,po tihem si želim,da tale naš palček ne bi bil toliko podoben meni,kot je npr. hčerkica,ki je kot moj klon,vizualno in karakterno. Se moram s svojimi napakami soočat v dvojni meriuser posted image .
Še malo,pa bo vse jasnouser posted image user posted image .
Lepo se imejte pupike.

(odgovor članu malina86)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
10.5.2012 9:25:36   
Orescek
Pozdravljene user posted image !

vrtnica00 čestitke za obratuser posted image
neoelna juhej, da je za nekaj časa konec pregledov pri diabetologu, zdaj pa lepo zafiniširaj do koncauser posted image
LeJo te popolnoma razumem s temi oknami in barvanjem, .. pri nas bodo zdaj fasado delali, in se zraven spravljajo, da eh .. sam oder že delajo skor 3 tedne, pa še niso fertik, tako, da prav vidim, da bo največja galama pa prah, ko bo dojenček doma ... Tako, da drži se, pa upam, da bo to čim prej urejeno. Kar se pa cotik tiče, pa naroči kaj preko spleta, ni isto, se boš pa malo potolažla... user posted image
malina86 tudi moj ginekolog je rekel danes enako okrog gela, tak da bomo tudi mi na čem drugem porabli user posted image , pa je bil HB lažni alarm. Sem pa zmantrana zdaj ko zmešana. Me je hotel danes ginekolog dati na bolniško, pa sem rekla, ja teh 6 dni pa bomo že zdržali user posted image

Da pa se še jaz malce pohvalim, danes sem imela pregled. Micena se je obrnila na glavo. user posted image Vsi izvidi so B.P., dobila sem tudi napotnico za porodnišnico in zraven vse izvide, pa za štetje gibov. Edino kar ni bilo ok, je preveč zmehčan maternični vrat. Je rekel, da me zato tako boli in tišči kot pri menstruaciji. Sem mela danes pravo veselje ponoči, sem spala samo 1 uro. So me ful dajali krči, sem že misla da bo akcija, user posted image Seveda sem mu mogla sveto obljubit, da ne bom več hodla po trgovinah, da bom iz službe šla direkt domov držat noge v luft in delat nič. Tako da .. še dobro da imava sve kupljeno, spucano, da se res lahko držim navodil. Seveda pa če bo kaj narobe pa takoj v bolnico. ... Tak sem vesela.. da uuuuuuiiiiiiiiiiiii user posted image

Pa res en lep lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu noelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
10.5.2012 9:48:26   
vrtnica00
no ko sm se dans zbudila, je moje dete ful rit naprčilo ven, da mam ogrmno bunkouser posted image samo je pa tudi trdi del spodaj tk diagonalno, se pravi glavico ni nacentrirana. upam da se ne misli kaj gor premikat in da dol ostane, da ko bo čas, da se sm nacentrira še...!

(odgovor članu Orescek)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
10.5.2012 12:18:40   
kale
Čestitke vsem, katerim so se user posted image  končno obrnili na glavo user posted image . Za vse ostale, ki še na to čakate pa močno stiskam pesti!

Upam, da mi danes rata pripravit oblačilca za user posted image  za iz P.

Punce, ki pijete Mg - ne pozabite ga prenehat pravočasno pit (tam nekje po 35. oz. 36. tednu), saj zavira popadke. Sestrična tega ni vedela in je med drugim tudi zaradi tega mogla dobit še umetne popadke, da je porod napredoval, kot mora...

Neposredna povezava do sporočila: 2216
10.5.2012 12:23:37   
kale

user posted image

datum rojstva
nick mamice, PDP, ime otroka, teža, dolžina

1.5.2012
user posted image   jupi ja   (PDP 27.6.)   TADEJ   1570g   41cm

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
10.5.2012 12:26:21   
kale

user posted image

PDP,
nick, starost, številouser posted image , število user posted image  , naslednji pregled, kraj/porodnišnica, spol 

29.5.
mina88- 23 let, 1user posted image , KP/Izola, user posted image

1.6.
ilanaaa10 - 22 let, 2user posted image , Štajerska/, user posted image

2.6.
mtt - 34 let, 3user posted image , 2 user posted image , Gorenjska/, user posted image
MiaMia22- 1user posted image , user posted image

3.6.
genovefa- 37 let, 2 user posted image , LJ/, user posted image
Akin- 24 let, 1 user posted image , LJ/ , user posted image

4.6.
sugar grl – 27 let, 1user posted image , KR/, user posted image
bimbasi- 1 user posted image ,  Bled/Jesenice, user posted image
Daisy_- 28 let, 3 user posted image , 1 user posted image , /, user posted image
mkranjec- ?let, ?user posted image , /, user posted image

5.6.
titi29 - 29 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/, user posted image
ancyka- 24 let, 1user posted image , MB/, user posted image
pika001- 35 let, 2 user posted image , Postojna/ , user posted image
Nives28- 28 let, 1 user posted image , okolica LJ/, user posted image
Joob- 31let, 2user posted image , 1user posted image , okolica Domžal/, user posted image

6.6.
Simonka83 - 28 let, 2user posted image ,   okolica Domžal/ , user posted image
Ploha - 24 let, 3user posted image , 2user posted image , , Gorenjska/, user posted image

7.6.
žogica81 – 30 let, 4user posted image , 1user posted image , Štajerska/ , user posted image
Lanaa – 28 let, 2user posted image , 1user posted image , Dolenjska/, user posted image
kepca- 30 let, 2 user posted image , 1user posted image , MB/, user posted image

8.6.
KajaNagaja – 23 let, 1user posted image , KR/Jesenice, user posted image
tigrica78, 2user posted image , ?user posted image , MB, user posted image

9.6.

10.6.   
Saraah – 30 let, 1user posted image , LJ/, user posted image
googica – 26 let, 2user posted image , 1user posted image , Gorenjska/,user posted image
Srecka010- 31 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/LJ, user posted image
top secret- 26 let, 1 user posted image , MB/ , user posted image

11.6

12.6.
Vrtnica00 – 25 let, 1user posted image , , ?/ NM , user posted image
dobrovoljka - 2user posted image , 1user posted image , , user posted image user posted image
tinxi- 24let, 1 user posted image , LJ/ , user posted image

noelina- 38let, 2user posted image , 1user posted image   MB/, user posted image
13.6.
baby12 – 22 let, 1user posted image   , Kamnik/, user posted image
Ninch7- 28 let, 1user posted image , , Portorož/Izola, user posted image

14.6.
LeJo- 33 let, 2user posted image , LJ/LJ, user posted image

15.6.
Morgan – , MB/, user posted image
mary12- 31 let, 2user posted image , 1user posted image ,  /  user posted image

16.6.
Patišonka – 32 let, 1user posted image , / , user posted image
hinavkica- 34let, 3 user posted image , 2 user posted image , LJ, /, user posted image
Orescek- 24let,1user posted image , MB/MB, user posted image
17.6.
~Biba~- 30 let, 1 user posted image ,  / , user posted image
MiaLi- 26 let, 1user posted image , , LJ/, user posted image
LiliMia- 28 let, 1 user posted image , ,  LJ/, user posted image
megiTT- 28 let, 1 user posted image , Primorska/ , user posted image

18.6.
metuljčica1 – 27 let, 3user posted image , 2user posted image ,  Koroška/ , user posted image
ananaska87- 24 let, 1. user posted image , NM/LJ,user posted image
19.6.
buba1982- 29let, 2 user posted image , 1user posted image , MB/, user posted image
Gromska - 31 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/, user posted image
nimanorven- 26let, 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ/LJ, user posted image

20.6.
škratka 007 – 33 let, KP/, user posted image
legenda_m - 30 let, 2user posted image , 1user posted image ,okolica Kamnika/, user posted image
ninocka26- 32 let, 1user posted image , /, user posted image
Charli- 35 let, 5 user posted image , 4 user posted image , MB/SG, user posted image

21.6.
kale – 30 let, 2user posted image , 1user posted image , Ptuj/MB, user posted image
Pecorella –2user posted image , 1user posted image   / , user posted image
tintinek –28 let, 2user posted image , 1user posted image , , MB/MB, user posted image
mylinn- 25 let, 1 user posted image , LJ/, user posted image

22.6.
Babybee81 - 2user posted image , 1user posted image , /,   user posted image
tejci1981 - 30 let, 2user posted image , 1user posted image , štajerska/MB, user posted image
taraji- 39 let, 2user posted image , 1user posted image , /, user posted image

23.6.
pikalonca- 32 let, 3user posted image , 2user posted image , /, user posted image
katy8- 32 let, 1 user posted image , /, user posted image

24.6.

25.6.

Lanolina – 33 let, 3user posted image , 1user posted image , LJ/, user posted image
vim - 2user posted image , 1user posted image ,  ., /,  user posted image

26.6.
Pikica80- 31? let, 2user posted image ,/ , user posted image

27.6.
Isabelle
- 2user posted image , 1user posted image , morfo., user posted image     
malina86- 25 let, 1user posted image , , LJ/LJ, user posted image
LILA100- 3user posted image , 1user posted image , , MB/, user posted image
pikica159- ?user posted image , LJ/ LJ, user posted image
jupi ja- 24 let, 1.user posted image , CE, user posted image

28.6.
Afrodita1
- 34 let, 3user posted image , 2user posted image , New York/, user posted image
jancheee- 1user posted image , okolica CE, user posted image

29.6.

30.6.
kronca1- 28let, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
mamica_bom- 1user posted image , /, user posted image  

x.6.
SKORPY
– 29 let, 2user posted image , 1user posted image , Savinjska/, user posted image
Polho3006 – 36 let, 2user posted image , 1user posted image , /, user posted image
bUbAmAmA- 28 let, 1 user posted image , Savinjska/, user posted image

SKUPAJ NAS JE : 75

NOSEČKE Z DVOJČKI :   dobrovoljka

PRIČAKUJEMO:    17   user posted image
                              22   user posted image
                              29  user posted image

POT SO Z NAMI ZAČELE:
*Teya D user posted image
*cuero76 user posted image
*modrookica user posted image
*Živica user posted image
*Pkica user posted image
**viva* user posted image
*delfinka82 user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
-
nosečnica.si                             - babybook.si
-
noseča.com                             - pregnancy.org
-
bibaleze.si                               - bambino.si
-
mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
-
pregnology
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
10.5.2012 12:27:31   
vrtnica00
uh še dobro da si me spomnila, da neham ga pit!!! hvala user posted image

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
10.5.2012 12:56:57   
Lanaa

IZVIRNO SPOROČILO: kale

Punce, ki pijete Mg - ne pozabite ga prenehat pravočasno pit (tam nekje po 35. oz. 36. tednu), saj zavira popadke. Sestrična tega ni vedela in je med drugim tudi zaradi tega mogla dobit še umetne popadke, da je porod napredoval, kot mora...

A res? tega pa sploh nisem vedela! hvala za info!!user posted image

Jaz grem pa jutri z mami v šoping za user posted image , po oblačilca za iz P! Upam da bom kaj lepega našlauser posted image

Danes sem se naročila v P na posvet zaradi CR, ker sem ga imela tudi prvič. Vem, da tukaj vse upate, da ga ne boste imele (in vas popolnoma podpiram), jaz si ga pa prav želim. Ker imam z njim same dobre izkušnje in točno vem kaj me čaka.

lepo bodite user posted image in izkoristite lep dan

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
10.5.2012 13:55:52   
nives28
glede magnezija je meni ginekolog rekel, da ga lahko neham piti šele po 37. tednu ko naj bi bil otrok že donošen, če se rodi.

drugače me pa že 3 dni nekaj daje in špika kot, da se nekaj pripravlja. poleg vsega pa še ponoči slabost, zjutraj pa driska user posted image danes imam ginekologa in bomo vidli kaj bo on ugotovil.

še malo user posted image

(odgovor članu Lanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
10.5.2012 15:37:58   
noelina
kale hvala za informacijo glede pitja Mg. Veš,da sem to inf. ujela v materinski šoli,pri praktičnem delu je en parček o tem govoril med sabo,pa temu nisem dajala neke teže,zdaj pa vidim,da drži.

Je pa dr.v porodnišnici,kamor hodim zdaj na preglede poudaril,da se naj folna kislina pije do konca nosečnosti. Sem mu rekla,da pijem Elevit in je rekel,da zaradi črevesja otroka nujno.

Aha,pa tudi driska je znak bližajočega poroda,jauser posted image user posted image user posted image

Orescek,še malo,pa se rešiš šihtauser posted image ,daj se kaj brat pol malo pogosteje,počivaj in se pusti razvajat.user posted image

(odgovor članu nives28)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
11.5.2012 6:14:56   
kale
Jutro!

Danes sem po dolgem času spet zelo vredu spala, tako, da mi je bilo do pol 6 čist dovolj. Zdaj pa moram hitro izkoristit ta jutranji mir in uredit par stvari, preden se zbudi moja mala žaba user posted image .

Vem, da je ena pisala, da čisti pečico s sodo bikarbono. A lahko še enkrat malo opišeš, kako to počneš user posted image ?

Pa je že petek user posted image . Uživajte čez vikend!

(odgovor članu noelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
11.5.2012 8:22:26   
KajaNagaja
Hvala kale za info glede donata...nisem vedela.

A vam ginekolog izmeri otroka? Ker js jo vsakič vprašam kolk je velika, pa zmerej reče, da se ne da zmert. Kako potem nekateri vejo kolk je otrok velik...? Pa mislm, da sem tud nekje slišala, da se par tednov pred porodom sigurno že da predvideti koliko bo otrok velik in obseg glavice. Meni ona tega nič ne pove.

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
11.5.2012 8:53:58   
malina86
KajaNagaja, meni plod zmeri tako, da zmeri obseg trebuščka in obseg glavice, ter dolžino stegnjenice in potem ji na ekranu napiše, koliko približno je plod težak. Napaka pa je lahko do 20 %, kar je zelo veliko. Pri večjih lahko znese tudi pol kilograma, tako da meritve niso točne. Gre za bolj informativne meritve. Dolžino ploda je pa res nemogoče izmerit, ker je plod v maternici cel zvit.

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Koliko bi dal-a za privat mesečno varstvo ?
Varuška.Ljubljana

100 - 150 (53%)

200 - 250 (30%)

300 - 250 (12%)

400 (2%)

480 in dalje (3%)

Število vseh glasov: 404

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!