|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2012
2.5.2012 19:24:10   
mkranjec
jupi ja: vse čestitke user posted image user posted image user posted image očitno so hemeroidi bolj moteči kot porodni krči ;)

ninocka26: tudi tebi vse čestitke pri novem odkritju. Mi še kar vztrajamo pri punčki :)

Malinov čaj naj bi se začel piti od 32. tedna naprej, čeprav sem tudi prebrala, da nekatere pijejo že prej.. ker sem tudi jaz v 32 ga bom počasi začela pit, seveda brez sladkorja. Na netu pa sem tudi našla, da za neraztganje presredka vpliva tudi hrana in naj bi se izogibali belemu sladkorju, beli moki, in ostalim podobnim stvarem, ker vpliva na beli tok in s tem na poškodbo sluznice, ki vpliva na presredek..Se splača preizkusiti.

V DM sem zadnjič kupila od Welede olje za masažo presredka, ki pa bi ga morale uporabljati od 34. tedna naprej. Čeprav jaz mislim, da bi lahko tudi z mandljevim oljem masirale, ker je omenjeni proizvod narejen iz mandeljevega olja, samo še par zadevic ima zraven..

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
2.5.2012 19:49:28   
pika001
Jupi ja - iskrene čestitke! Upam, da bo lepo napredoval in čim prej zaživel brez inkubatorja.
Malinov čaj - jaz pa sem si premislila in ga ne bom pila.
Poglejte kaj meni doktor Pušenjak (http://med.over.net/forum5/read.php?19,7746525) in zdi se mi logično. Bom pa verjetno nabavila porodni gel, on pravi, da pomaga. Sem pa presredek mazala dober teden, sem ga ta teden mislila začeti masirati, pa sem tudi to misel po tem kar sem prebrala opustila. Sem tole dala gor samo v razmislek, mogoče pa se moti a ne?

Pa vroče pozdravčke vsem skupaj user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2102
2.5.2012 19:51:30   
katy8
vauuu, iskrene čestitke jupi ja! Samo, da je vse ok in želim vama, da bosta čim prej doma;)). Mislim, da je prvi "junijček":).

Naša punca tud še ni obrnjena, sicer gin. pravi, da ima še čas in bomo videli pri naslednjem pregledu, ki ga imam 14.5. Ji skoz govorim, da se mora obrnituser posted image . Na zadnjem pregledu pa je imela že 1700 g in sem imela tudi že prvi CTG pa je bolj spala in mi je bilo zanimivo kako lahko srčni utrip zaniha od 110 do 170.

Tudi jaz sem razmišljala o masaži presredka in sem malo povprašala babco v MŠ kaj ona meni o tem in je rekla, da skodit ne more. Me pa zanima ali je kje na netu prikaz, kako se pravilno masira?

Glede depilacije sem jaz šla kar h kozmetičarki, ker sama se nč ne vidm in tako kot ste ene napisale mi tudi ni, da me tam v porodnišnici nekaj na pol pobrijejo, raje pridem že zrihtana:). Tako, da vam svetujem pejte h kozmetičarki, zakon je  in še dlake mi zdej sploh ne rastejo, tako, da vprašanje, če bom sploh morala jit še enkrat pred porodom (pa sem bila že v začetku aprila).

Uživajte v teh lepih dneh user posted image

(odgovor članu mkranjec)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
2.5.2012 21:06:47   
megiTT
Jupi JA: Juhuhu, prvi junijček je tu! user posted image user posted image
Tudi jst si po tihem želim, da bi rodila že maja. Seveda, da bo z otročkom vse ok.

Malinov čaj, masaža presredka
: za malinov čaj sem tudi jaz slišala takšne in drugačna mnenja. Jaz še ne vem ali ga bom pila ali ne....ma mislim da ne. Glede masaže presredka pa...ne vem, babica pri G mi je svetovala, da od 34. tedna naprej. Najbrž bom parkrat probala (kr z mandljevim ali olivnim oljem) potem bom pa itak pozabila user posted image .

Glede otekanja: Danes sem ugotovila, da super pomaga šport (če ni pri tem težav). Šla sem na en mini hribček (200 viš. metrov) in sem imela manj zatečene gležnje in prste na rokah, ko sem prišla gor kakor zjutraj, ko se zbudim.
Sej vem, da to ni neka odkrita Amerika user posted image ampak sem videla na sebi, da deluje, tako da bom to kar dalje prakticirala.

Depilacija: moja kozmetičarka, ki je bila včasih babica v porodnišnici mi je rekla, da ona noče delat braz. depilacije v visoki nosečnosti, ker bi lahko sprožila kakšen krč zaradi napenjanja ženske ko prenaša te 'bolečine'.
Pa tudi priznam, da sem veliko bolj občutljiva na bolečino (kot med menstruacijo) od kar sem noseča. Tako da kolikor se bo dalo, se bom sama zrihtala, ostalo naj me pa kar v porodnišnici. Pa kaj. Saj ne bom ne prva ne zadnja kosmatinka. user posted image user posted image

(odgovor članu katy8)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
2.5.2012 21:22:07   
genovefa
Jupi-Ja- Čestitaaamuser posted image user posted image user posted image in seveda DOBRODOŠEL TADEJ!

(odgovor članu jupi ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
2.5.2012 21:38:39   
pikalonca
Jupi ja user posted image user posted image user posted image . Bravo! Iskrene čestitke. Držim pesti za vse dobro. Pa boš lahko presedlala med majčice ;)
Mi smo pa tudi končno zvedeli, da bomo dobili punčiko user posted image . No, saj jaz sem to že od začetka govorila, pa me ni nobeden resno jemal user posted image . Otroka sta že polna pričakovanja, sploh hčerka. Počasi prehajam v 33 teden in nekako že odštevam. Sem si rekla, da še en mesec potem pa se lahko počasi začne akcija user posted image . Ker priznam, da sem sama sebi že malce sitna. Ker tale sladkorna, pa krči v nogah, pa krčne žile, pa štihanje v križu in levem kolku...dost mam tega.
Čaj malinovih listov sem nabavila in ga začnem drugi teden piti in olje za presredek tudi že imam kar od Welede in začnem tudi čez teden ali dva. Pa bom potem povedala, če je kaj nucalo ;)
Uživajte...vsaka na svoj način. Jaz se bom kljub vsem tegobam prepustila zame najlepšemu mesecu ;)

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu genovefa)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
2.5.2012 23:17:37   
vrtnica00
čestitke jupa ja za malega tadeja!!!!user posted image user posted image user posted image
do kdaj pa mora bit v inkubatorju? dej nam mal zaupaj, ko boš mela čas, kako se je začelo in kk je potekal poroduser posted image

(odgovor članu pikalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
   [Brisano sporočilo]
3.5.2012 0:35:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mkranjec)
  Neposredna povezava do sporočila: 2108
3.5.2012 8:07:20   
Ninch7
Jupi ja: Iskrene čestitke. Držimo pesti za vse v redu. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jupi ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
3.5.2012 8:38:29   
noelina
user posted image user posted image user posted image ČESTITKE jupi ja za Tadeja!!!!!!
Tudi jaz komaj čakam,da se malo razpišeš o poteku poroda.Upam,da bo kmalu v tvojem naročju.
Ja,zdaj pa ni več šale,dajmo spakirat torbe user posted image .

(odgovor članu Ninch7)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
3.5.2012 8:55:31   
pika001
Gromska - čisto možno je, da imaš prav kar se tiče Pušenjaka. Jaz imam tudi olje že doma in po razmisleku in vaših kometarih sem se vseeno odločila, da bom začela masirati. Tudi čaj bom nabavila. user posted image če bo pomagalo HB, škodilo pa ne bo...

Školjke - baje da je škodljivo živo srebro, tako sem prebrala, ki se nahaja v velikih ribah (mečarica, morski pes, delfin,...) in školjkah. Tako se tudi jaz izogibam tej vrsti morske hrane, pazim pa da vsaj 1x tedensko jemo tuno ali pa kakšnega osliča, orado, brancina... skratka jaz osebno obožujem morsko hrano, tudi školjke. Tiste ki ne marate pa obstajajo Omega 3 tablete in s tem po želji lahko nadomestite premajhen vnos te maščobe.

Depilacija - si ne predstavljam, da bi mi z voskom pulili dlake na intimnem delu user posted image . Moje so ful močne in če do sedaj nisem tega prakticirala tudi sedaj ne bom... me bo dragi obril, kolikor jaz ne bom dosegla. Sem pa odkrila novi način britja - na bide si dam kozmetično ogledalo, se vsedem in glej ga zlomka, tam spodaj (kamor ne vidim zaradi trebuščka že 2 meseca) se je prikazalo nekaj poraščenega... sem takoj z britvico v rokah naredila racijo user posted image . Čakam pa že en čas, da se malček znižajo cene laserskega načina odstranjevanja dlak, seveda po nosečnosti in dojenju bi pa res tisto poskusila. Moja sestra je probala in je ful zadovoljna...

Zatekanje - vidim, da se mi je večina pridružila v klubu otečenih user posted image . S to nadlogo imam težave že od 5. meseca, zaradi tega sem tudi na bolniški, pa vam lahko dam nekaj nasvetov... meni je uspelo, da sem sedaj manj otečena kakor v 5. mes.
Najbolj mi pomaga vakum limfe (to izvaja kozmetičarka), večina vidim da jih redno obiskujete, zato kar vprašajte. Nič ne boli, je pa to naprava, ki ritmično izvaja vakum v obroček premera cca 3-4 cm, kozmetičarka pa vam to nežno vodi žez noge od spodaj gor, tako da pospeši izločanje vode. Seveda ne sme biti močen. Poleg tega pijem koprivin čaj, ki ni škodljiv za plod, vpliva pa blagodejno na izločanje odpadnih snovi (strupov) iz telesa. Sedaj je tudi pravi čas, saj so mlade, da si jih naberete in posušite. Uporabljajo se posušeni listi. Poleg tega pa poskušajte čim bolj izločiti sol iz prehrane. Jaz sem je ful, nisem pa popolnoma (npr. včeraj smo imeli piknik, pa sem dala bedrico iz kože, ni pa bila neslana) vačasih pač ne gre.

Jaz pa komaj čakam ponedeljek ko imam pregled... se mi zdi ful daleč...

(odgovor članu Ninch7)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
3.5.2012 9:24:35   
škratka 007
Dobro jutro user posted image

Jupi ja čestitke za sinčka Tadeja user posted image user posted image user posted image . Upam, da bo hitro pridobival na teži in se bosta kmalu cartala.

Noelina se strinjam s teboj, je treba spakirat torbe user posted image

Jaz pa končno uživam v dopustu in brezdelju. Moram priznat, da mi prav paše user posted image . Danes sem začela z pitjem malinovega čaja in sploh ni tako slabega okusa user posted image upam, da bo tudi kaj koristi od njegauser posted image
Zdaj pa se grem preobleč iz pižame in malo pohajkovat po Kopru user posted image .

Uživajte v lepem dnevu, ki je pred nami.

(odgovor članu noelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
3.5.2012 9:33:18   
mkranjec
ja tudi pri meni je danes ponovno pakiranje torbe, ampak tokrat pa zares. Sem imela že pred mesecem kao vse kupljeno, pa seveda sem morala še par stvari dodat.

kar se tiče presredka in malinovega čaja - jaz bom to vse uporabljala, škodit ne more. Sem namreč prvič noseča in že zaradi filinga..

Se pa pridružujem klubu zatečenih. Imam sicer neke maže doma, ki mi jih moj veselo utira v noge, ampak pomaga za kake dve urici, pol sem pa itak spet na nogah, mal okol hodim in že je tukaj voda v gležnju - zadnjič se mi kost ni vidla. Drug teden imam limfno.

Koprive naj bi bile dobre tudi za železo. Jaz ga imam žal preveč in ga telo ne prebavlja več kakor ga imam.

Drugače pa lep dan želim svem in obilo sončka, kakor ga je tu na obali :)

(odgovor članu škratka 007)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
3.5.2012 12:47:49   
KajaNagaja
Jupi ja...iskrene čestitke ob rojstvu sinčka...tudi jaz držim pesti, da bo čim hitreje napredoval user posted image user posted image

Malinov čaj - sem v 36. tednu pa ga pijem že 14 dni. Mi je ginekologinja zadnjič rekla, da ni nobenega problema tud če bi ga prej začela.

Masaža presredka - od samega začetka mažem presredek z mandljevim oljem, zdaj pa počasi še masaža.

torba za v porodnišnico - bo treba počasi ja :) mam občutek, da bo najina princeska tudi majčica ali pa zgodnja junijka...upam :)

zatekanje in krči - pr meni je vse skupaj doseglo vrhunec...že en teden sem zatečena...sicer ne ful, ampak je moteče. Krčev pa ponoči ni, pojavljajo se pa 2-3x na dan med hojo user posted image (pa spijem vsak dan 1 dcl donata).

(odgovor članu mkranjec)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
3.5.2012 13:02:56   
KajaNagaja
Aja...tiste ki ste že naštimale torbe...me zanima kaj ste dale v njih...jaz imam zaenkrat pripravljeno:
- blazinice za dojenje
- modrček
- bepanthen, mandljevo olje
- vložke
- nastavke za bradavice
- en kompletek za našo žabico (ampak mislim da ji bo premajhen, ker je HM št. 50), moram še enega naštimat
- odejico
- tetra pleničke
- nekaj nujnih zdravil zame, da jih ne pozabim v tistem šoku :D
- ...

Ste me prpravle do tega, da grem kar spakirat user posted image user posted image

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
3.5.2012 13:14:44   
mkranjec
ja, tudi jaz imam te stvari, poleg tega pa še:
- obroč, če bom šivana,
- svojo pižamo,
- 2 plenički za enkratno uporabo
- spodnje hlačke za enkratno uporabo
- vazelin za ustnice
- copati
- (zobna krtačka, zobna pasta, gel za tuširanje,
intimno milo za tuširanje, šampon za lase, glavnik/krtača za lase,
krema za roke, obraz in telo, deodorant)
- polnilec za gsm
- dokumenti: potrjeno zdr. kartico 
napotnico ginekologa 
materinska knjižica 
vse izvide, 
osebno in rojstni oz. poročni list

uff, gre kar zares tole danes :) user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2116
3.5.2012 13:20:21   
KajaNagaja
A kozmetiko si si kar že naštimala? Jaz bom to preden bom šla...sicer bi mogla pred vsakih tuširanjem hodit iskat ali pa vse te stvari nove kupit...kar je pa tud fajn - izgovor za šoping :D Aja pa mam js tud vazelin, pilico pa ščipalec...aja pa dudo :)

(odgovor članu mkranjec)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
3.5.2012 13:24:30   
mkranjec
ma ja, jaz sem si kar vse, ker nikoli ne veš kdaj bo, čeprav imam še dobre 4 tedne. Sam moram še do LJ v ponedeljek pridt, to je pa 1,5 h.
ja pa z zadnjimi atomi močmi sem šla v šoping in si vse na novo kupla.
user posted image

zanimivo, dudo imaš tudi. Jo bom dodala ja.

Neposredna povezava do sporočila: 2118
3.5.2012 14:12:01   
kale

user posted image

PDP,
nick, starost, številouser posted image , število user posted image  , naslednji pregled, kraj/porodnišnica, spol 

29.5.
mina88- 23 let, 1user posted image , KP/Izola, user posted image

1.6.
ilanaaa10 - 22 let, 2user posted image , Štajerska/, user posted image

2.6.
mtt - 34 let, 3user posted image , 2 user posted image , Gorenjska/, user posted image
MiaMia22- 1user posted image , user posted image

3.6.
genovefa- 37 let, 2 user posted image , LJ/, user posted image
Akin- 24 let, 1 user posted image , LJ/ , user posted image

4.6.
sugar grl – 27 let, 1user posted image , KR/, user posted image
bimbasi- 1 user posted image ,  Bled/Jesenice, user posted image
Daisy_- 28 let, 3 user posted image , 1 user posted image , /, user posted image
mkranjec- ?let, ?user posted image , /, user posted image

5.6.
titi29 - 29 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/, user posted image
ancyka- 24 let, 1user posted image , MB/, user posted image
pika001- 35 let, 2 user posted image , Postojna/ , user posted image
Nives28- 28 let, 1 user posted image , okolica LJ/, user posted image
Joob- 31let, 2user posted image , 1user posted image , okolica Domžal/, user posted image

6.6.
Simonka83 - 28 let, 2user posted image ,   okolica Domžal/ , user posted image
Ploha - 24 let, 3user posted image , 2user posted image , , Gorenjska/, user posted image

7.6.
žogica81 – 30 let, 4user posted image , 1user posted image , Štajerska/ , user posted image
Lanaa – 28 let, 2user posted image , 1user posted image , Dolenjska/, user posted image
kepca- 30 let, 2 user posted image , 1user posted image , MB/, user posted image

8.6.
KajaNagaja – 23 let, 1user posted image , KR/Jesenice, user posted image
tigrica78, 2user posted image , ?user posted image , MB, user posted image

9.6.

10.6.   
Saraah – 30 let, 1user posted image , LJ/, user posted image
googica – 26 let, 2user posted image , 1user posted image , Gorenjska/,user posted image
Srecka010- 31 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/LJ, user posted image
top secret- 26 let, 1 user posted image , MB/ , user posted image

11.6

12.6.
Vrtnica00 – 25 let, 1user posted image , , ?/ NM , user posted image
dobrovoljka - 2user posted image , 1user posted image , , user posted image user posted image
tinxi- 24let, 1 user posted image , LJ/ , user posted image

noelina- 38let, 2user posted image , 1user posted image   MB/, user posted image
13.6.
baby12 – 22 let, 1user posted image   , Kamnik/, user posted image
Ninch7- 28 let, 1user posted image , , Portorož/Izola, user posted image

14.6.
LeJo- 33 let, 2user posted image , LJ/LJ, user posted image

15.6.
Morgan – , MB/, user posted image
mary12- 31 let, 2user posted image , 1user posted image ,  /  user posted image

16.6.
Patišonka – 32 let, 1user posted image , / , user posted image
hinavkica- 34let, 3 user posted image , 2 user posted image , LJ, /, user posted image
Orescek- 24let,1user posted image , MB/MB, user posted image
17.6.
~Biba~- 30 let, 1 user posted image ,  / , user posted image
MiaLi- 26 let, 1user posted image , , LJ/, user posted image
LiliMia- 28 let, 1 user posted image , ,  LJ/, user posted image
megiTT- 28 let, 1 user posted image , Primorska/ , user posted image

18.6.
metuljčica1 – 27 let, 3user posted image , 2user posted image ,  Koroška/ , user posted image
ananaska87- 24 let, 1. user posted image , NM/LJ,user posted image
19.6.
buba1982- 29let, 2 user posted image , 1user posted image , MB/, user posted image
Gromska - 31 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/, user posted image
nimanorven- 26let, 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ/LJ, user posted image

20.6.
škratka 007 – 33 let, KP/, user posted image
legenda_m - 30 let, 2user posted image , 1user posted image ,okolica Kamnika/, user posted image
ninocka26- 32 let, 1user posted image , /, user posted image
Charli- 35 let, 5 user posted image , 4 user posted image , MB/SG, user posted image

21.6.
kale – 30 let, 2user posted image , 1user posted image , Ptuj/MB, user posted image
Pecorella –2user posted image , 1user posted image   / , user posted image
tintinek –28 let, 2user posted image , 1user posted image , , MB/MB, user posted image
mylinn- 25 let, 1 user posted image , LJ/, user posted image

22.6.
Babybee81 - 2user posted image , 1user posted image , /,   user posted image
tejci1981 - 30 let, 2user posted image , 1user posted image , štajerska/MB, user posted image
taraji- 39 let, 2user posted image , 1user posted image , /, user posted image

23.6.
pikalonca- 32 let, 3user posted image , 2user posted image , /, user posted image
katy8- 32 let, 1 user posted image , /, user posted image

24.6.

25.6.

Lanolina – 33 let, 3user posted image , 1user posted image , LJ/, user posted image
vim - 2user posted image , 1user posted image ,  ., /,  user posted image

26.6.
Pikica80- 31? let, 2user posted image ,/ , user posted image

27.6.
Isabelle
- 2user posted image , 1user posted image , morfo., user posted image     
malina86- 25 let, 1user posted image , , LJ/LJ, user posted image
LILA100- 3user posted image , 1user posted image , , MB/, user posted image
pikica159- ?user posted image , LJ/ LJ, user posted image
jupi ja- 24 let, 1.user posted image , CE, user posted image

28.6.
Afrodita1
- 34 let, 3user posted image , 2user posted image , New York/, user posted image
jancheee- 1user posted image , okolica CE, user posted image

29.6.

30.6.
kronca1- 28let, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
mamica_bom- 1user posted image , /, user posted image  

x.6.
SKORPY
– 29 let, 2user posted image , 1user posted image , Savinjska/, user posted image
Polho3006 – 36 let, 2user posted image , 1user posted image , /, user posted image
bUbAmAmA- 28 let, 1 user posted image , Savinjska/, user posted image

SKUPAJ NAS JE : 75

NOSEČKE Z DVOJČKI :   dobrovoljka

PRIČAKUJEMO:    17   user posted image
                              22   user posted image
                              29  user posted image

POT SO Z NAMI ZAČELE:
*Teya D user posted image
*cuero76 user posted image
*modrookica user posted image
*Živica user posted image
*Pkica user posted image
**viva* user posted image
*delfinka82 user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
-
nosečnica.si                             - babybook.si
-
noseča.com                             - pregnancy.org
-
bibaleze.si                               - bambino.si
-
mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
-
pregnology
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
3.5.2012 14:28:17   
kale
OOooo vidim, da se je pri nas že začela akcija. Čestitke Jupi ja user posted image ! Držim presti, da bo čimprej prišel z inkubatorja in se bosta lahko crkljala!
Če bom našla kaj časa bom uredila še seznam za naše junijčke (majčke ?! user posted image ). Ostale pa le še malo počakajte- se vam še ne mudi preveč user posted image .

Zatekanje - HB (še) ne zatekam. Mogoče je zato zaslužna tud malo prehrana, saj se izogibam soljeni in začinjeni hrani ter se veliko gibljem (ma saj pri leto in pol stari navihanki res težko počivam user posted image ).

Me je pa včeraj začelo nekam čudno špikat in tiščat v spodnjem delu trebuha in trgat po notranji strani stegen. Danes je že veliko bolje. Sem se pa odločila, da do junija še počakam s porodom user posted image  user posted image .

Torbe za v porodnišnico pa še nisem pripravila, čeprav se moram ˝pohvalit˝ da sem to lepo vreme med prazniki izkoristila in oprala ter zlikala vse cotke, posteljnino, ki je že skrbno spravljena v komodi. Bi pa še jaz na seznam dodala zoknjčke za user posted image  in rokavičke (v primeru, da se bo krampal). Ostale stvari za user posted image  pa vam ni treba s seboj jemat, saj jih partner prinese pri odhodu domov. Aja, pa vredu je imeti zraven tud kak prigrizek, čokoladico.

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
3.5.2012 14:30:16   
ninocka26
Nam so v materinski svetovali še lanolin za bradavice (tudi prijateljica me je opozorila, da je to nujno). Drugače pa jaz nima še nič spakirano, sem optimist, da bomo rodili na rok.

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
3.5.2012 14:47:38   
mkranjec
ja sej tukaj imam jaz malo probleme. Namreč kaj točno rabiš takoj po porodu in kaj ti tvoji prinesejo. Recimo v primeru, da rodim ponoči, moji pa pridejo na obisk popoldne. user posted image

a lahko še eno trapasto vprašanje. Recimo, da mi voda odteče doma. A moram pol koj podnujno v porodnišnico ali se preoblečem? verjetno ne morem mokra v avto? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2122
3.5.2012 14:58:30   
kale

user posted image

datum rojstva
nick mamice, PDP, ime otroka, teža, dolžina

1.5.2012
user posted image   jupi ja   (PDP 27.6.)   TADEJ   1570g   41cm

< Sporočilo je popravil kale -- 3.5.2012 15:00:55 >

Neposredna povezava do sporočila: 2123
   [Brisano sporočilo]
3.5.2012 15:54:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mkranjec)
  Neposredna povezava do sporočila: 2124
3.5.2012 16:11:04   
mkranjec
ok, hvala user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?