|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2012
8.5.2012 9:59:12   
zarjina
Jutro user posted image
No,vsaka ima svoje dobre in slabe izkušnje,vendar meni so iz Recinka robo od Lip P dostavili v 2 dneh,tako kot sem naročilauser posted image ....s kvaliteto sem pa tudi zelo zadovoljna!
Že prej sem imela njihovo posteljico (140X70 ),leta nazaj,bila zadovoljna...
Dobro izbiro in nakup vam želimuser posted image

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
8.5.2012 11:15:17   
ninocka26
KajaNagaja tukaj imaš link do pojsteljic, ki jih imajo v Kiki http://www.kika.com/at/katalog/m/baby-kind/kleines-zuhause/babybetten/

Na te cene pa računaj potem še cca. 30% popusta.

(odgovor članu zarjina)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
8.5.2012 11:16:11   
noelina
Zdravo!
Danes sem bila še zadnjič pri svoji G. Sva se prav prisrčno posloviliuser posted image .Od zdaj naprej še hodim na preglede samo v P. Je rekla,da še naj 2 tedna zdržim,potem pa mi bodo najverjetneje sprožili porod.
Dobila sem napotnico za P in list za štetje gibov. Spet sem rahlo vneta,tako,da je napisala recept za svečke. Je baje to kar normalno na koncu nosečnosti.
Včeraj ponoči me je začelo ful bolet spodaj,bili so krči. Ko ni nehalo bolet sem gledala na uro in ponavljali so se na 7 minut. Dragi me je božal po hrbtu in potem je vse skupaj ponehalo.
Zjutraj sem se zbudila vsa tečna in zmatrana.
Danes še imam namen prekuhat dudo,flaško in nastavke za dojenje,da bo vse na broju.

Pričakujem vesele novičke glede obratov našihuser posted image .
Pozdravčkeuser posted image

(odgovor članu zarjina)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
8.5.2012 11:31:48   
KajaNagaja
Hvala vsem za linke :) upam da nam bo uspelo najt en kompletek posteljice in previjalne :) že brskam :)

(odgovor članu noelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
8.5.2012 11:40:40   
kale
Držim pesti za vse junijčke, ki še niso z glavo dol!

noelina- imam občutek, da bo tud tvoj junijček majček user posted image . Kakorkoli že, samo da bo vse ok , tako z mamico, kot z user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 2180
8.5.2012 11:42:36   
mina88
Hei hei
čestitke novi mamici in prvemu junijčku user posted image
pa čestitke tudi vsem za user posted image obrat user posted image
po dolgem času se še js oglašam user posted image
hodim na ctg-je že 3 tedne, saj se že odpiram in imam popadke.
G je rekla da mi sproži porod 18.če se naši pupi nebo nikamor mudilo, saj prehiteva v rasti, tako da upam da bo takrat res konec, saj to zbujanje in lulanje 5x na noč mi ne diši več user posted image

popkovnična kri midva sva se odločla da jo bova dala v javno banko, kjer plačaš nekaj okrog 100€ in ti jo čuvajo 10 let, po preteku imaš ti prioriteto, vendar če kdo potrebuje jo uporabijo. Drugače pa obstaja še ena varjanta da vzamejo matične celice iz zobka, pač mlečnega zobka ko odpade.

a se je katera odločila za epiduralno ali gel Dianatal?

Neposredna povezava do sporočila: 2181
8.5.2012 13:09:45   
hinavkica
jupi ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi mi smo meli pregled pa UZ .Otroček je obrjen na glavo ,živahen, najlepšiuser posted image Dobila sem 3D slikico obrazka.Pravi da je zdaj mogoče mal manjši (1 teden) Tega pa je verjetno kriva dieta zarad NS.
Js sm zdej slabokrvna -Itak če sm pa skoz lačnauser posted image čeprav nism ukrotila sladkorja tko da bom verjetno dobila inzulin.
A ima kera že inzulin? zakaj je to potrebno?

Za našega fantička imamo pripravljeno skoraj vse.Oprati moram še nekaj oblekic in posteljnino.In seveda nakupiti še par stvari v lekarni.Pa sigurn še kšno oblekico pa ...user posted image

Vidim da imamo vse zelo podobne težave.Tudi jaz zatekam , slabo spim, skoz me neki špika,...
G mi je rekla da naj pijem magnesol tablete, da se slučajno to špikanje ne spremeni v taprave krče.Upam da ne k se mi res še ne mudi nikamor.user posted image

Uživajte in se crklajte pa kej sladkega pojejteuser posted image

(odgovor članu genovefa)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
8.5.2012 13:11:17   
Orescek
Pozdravljene user posted image ,

sam hitro prilepim en seznamček, ki ga že cel dan po malem pišem, kaj moram urediti po rojstvu otroka in kaj mora urediti moj.

UREDITI TAKOJ PO ROJSTVU OTROKA (MOŽ, PARTNER):
1. UVELJAVLJANJE OČETOVSKEGA DOPUSTA: PARTNER/OČE OTROKA/MOŽ: VLOGA OČETA ZA UVELJAVITEV PRAVIC OB ROJSTVU OTROKA (OBRAZEC S-1/2), TER PODATKI O ZAPOSLITVI IN O PLAČI (PRILOGA S-1) (TEGA IZPOLNI DELODAJALEC) – ODNESTI NA CSD
2. JAVITI NA CSD – PODATEK O ROJSTVU OTROKA (PIŠE NA OBRAZCU), mogoče narediti kar tisti dan, ko partner nese vlogo za dopust - !!! POMEMBNO: Podatke o rojstvu otroka je treba sporočiti na CSD do nastopa očetovskega dopusta. (TAKO PIŠE NA OBRAZCU)
3. UREDITI ZRAVSTVENO ZAVAROVANJE ZA NOVOROJENČKA po očetu/ materi (pomembno zaradi prvega obiska pri pediatru) – JAVITI DELODAJALCU: Otroka prijavi v zavarovanje pravna ali fizična oseba, ki je v obvezno zdravstveno zavarovanje prijavila nosilca zavarovanja (na primer otroka delavca prijavi v zavarovanje delodajalec). Prijava se vloži pri območni enoti oziroma izpostavi Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS) na predpisanem obrazcu. (''Novorojenčka je potrebno prijaviti v zavarovanje čim prej, najpozneje pa v roku 60 dni od datuma rojstva. Do starosti 60 dni je namreč v primeru, da še ni prijavljen v zavarovanje, zdravstvene storitve možno koristiti na kartico zdravstvenega zavarovanja enega od staršev. Po tej starosti je otrok, ki še ni prijavljen v obvezno zdravstveno zavarovanje obravnavan kot samoplačnik. ZZZS'') VEČ NA: http://e-uprava.gov.si/e-uprava/dogodkiPrebivalci.euprava?zdid=1228&sid=871
4. OBISK PEDIATRA: Ob prihodu iz porodnišnice potrebno izbrati/poklicati pediatra ter določiti termin prvega pregleda otroka.
5. OBISK GINEKOLOGA: Ob prihodu iz porodnišnice potrebno poklicati osebnega ginekologa in se naročiti na prvi pregled po porodu.
6. OBISK PATRONAŽNE: Če po porodu ne boste živeli na naslovu, katerega imate prijavljenega, je to treba javiti patronažni službi, da vas obišče na pravem naslovu. V MŠ so nam rekli, da patronažna sama vstopi v kontakt s tabo, če ne prej v porodnišnici. Tako, da se morda pozanimat če ne prej tam.
7. UVELJAVLJANJE PRAVIC IZ JAVNIH SREDSTEV, OTROŠKI DODATEK (Vlogo oddati v 8 dneh od rojstva) - http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/otroskiDodatek.asp
Če sem še kaj pozabila, naj tista ki se spomni dopiše oziroma prilepi seznamu.

O ostalih stvareh, pa kaj več kasneje..

Lep dan še naprej..

(odgovor članu mina88)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
8.5.2012 13:22:16   
noelina
hinavkica jaz sem na inzulinu. Sicer po potrebi,ko imam sladkor na tešče več kot 5,3 enote. Takrat si moram dati 4 enote inzulina. Zniža ti sladkor v krvi,kljub temu pa se moraš naprej držati diete. Prepreči,da bi otroček živel v slaščičarniuser posted image .
Ni neka astrofizika to,se navadiš.
Lepo se imejuser posted image .

(odgovor članu Orescek)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
8.5.2012 13:27:08   
KajaNagaja
min88 - še ena majčica... :) držim pesti, da ti čimprej mine...

Kako pa zgleda odvzem matičnih celic iz zobka...to prvič slišim...

(odgovor članu noelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
8.5.2012 13:29:21   
KajaNagaja
našla tale link o odvzemu matičnih celic iz mlečnega zobka, če katero zanima:
http://www.bambino.si/maticne_celice_iz_mlecnih_zob_postopek_odvezma_in_shranjevanje

(odgovor članu zarjina)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
8.5.2012 13:35:05   
pika001
Kajanagaja - Ja, se strinjam - tale bo naš zadnji otroček, če pa imaš namen meti 3, pa moraš imeti res kvalitetno, da zdrži... Mislim ,da imaš izbire ful, držim pesti, da se izide tako kot planiraš.
No, jaz sem pa danes tudi posteljnino za user posted image zlikala in jogi oblekla v nepremočljivo podlogo, nataknila baldehin in oblekla obrobo, tako da moj user posted image po porodu samo še odejico, pojšterček in rjuhco obleče (ali pa bom kar jaz ko prideva domov). Če me ne preseneti kaj prej ne bi rada, da se mi praši.
Tudi zibelko smo razstavili in je v dnevni (postelca je v spalnici) za dnevno spanje. Postljnina je isto oprana in zlikana. Sedaj imamo vse pripravljeno, samo še čakamo, da se začnejo popadki. Še 4 tedne. user posted image Kmalu bo...

(odgovor članu genovefa)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
8.5.2012 14:05:29   
kale
IZVIRNO SPOROČILO: Orescek

Pozdravljene user posted image ,

sam hitro prilepim en seznamček, ki ga že cel dan po malem pišem, kaj moram urediti po rojstvu otroka in kaj mora urediti moj.

UREDITI TAKOJ PO ROJSTVU OTROKA (MOŽ, PARTNER):
1. UVELJAVLJANJE OČETOVSKEGA DOPUSTA: PARTNER/OČE OTROKA/MOŽ: VLOGA OČETA ZA UVELJAVITEV PRAVIC OB ROJSTVU OTROKA (OBRAZEC S-1/2), TER PODATKI O ZAPOSLITVI IN O PLAČI (PRILOGA S-1) (TEGA IZPOLNI DELODAJALEC) – ODNESTI NA CSD
2. JAVITI NA CSD – PODATEK O ROJSTVU OTROKA (PIŠE NA OBRAZCU), mogoče narediti kar tisti dan, ko partner nese vlogo za dopust - !!! POMEMBNO: Podatke o rojstvu otroka je treba sporočiti na CSD do nastopa očetovskega dopusta. (TAKO PIŠE NA OBRAZCU)
3. UREDITI ZRAVSTVENO ZAVAROVANJE ZA NOVOROJENČKA po očetu/ materi (pomembno zaradi prvega obiska pri pediatru) – JAVITI DELODAJALCU: Otroka prijavi v zavarovanje pravna ali fizična oseba, ki je v obvezno zdravstveno zavarovanje prijavila nosilca zavarovanja (na primer otroka delavca prijavi v zavarovanje delodajalec). Prijava se vloži pri območni enoti oziroma izpostavi Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS) na predpisanem obrazcu. (''Novorojenčka je potrebno prijaviti v zavarovanje čim prej, najpozneje pa v roku 60 dni od datuma rojstva. Do starosti 60 dni je namreč v primeru, da še ni prijavljen v zavarovanje, zdravstvene storitve možno koristiti na kartico zdravstvenega zavarovanja enega od staršev. Po tej starosti je otrok, ki še ni prijavljen v obvezno zdravstveno zavarovanje obravnavan kot samoplačnik. ZZZS'') VEČ NA: http://e-uprava.gov.si/e-uprava/dogodkiPrebivalci.euprava?zdid=1228&sid=871
4. OBISK PEDIATRA: Ob prihodu iz porodnišnice potrebno izbrati/poklicati pediatra ter določiti termin prvega pregleda otroka.
5. OBISK GINEKOLOGA: Ob prihodu iz porodnišnice potrebno poklicati osebnega ginekologa in se naročiti na prvi pregled po porodu.
6. OBISK PATRONAŽNE: Če po porodu ne boste živeli na naslovu, katerega imate prijavljenega, je to treba javiti patronažni službi, da vas obišče na pravem naslovu. V MŠ so nam rekli, da patronažna sama vstopi v kontakt s tabo, če ne prej v porodnišnici. Tako, da se morda pozanimat če ne prej tam.
7. UVELJAVLJANJE PRAVIC IZ JAVNIH SREDSTEV, OTROŠKI DODATEK (Vlogo oddati v 8 dneh od rojstva) - http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/otroskiDodatek.asp
Če sem še kaj pozabila, naj tista ki se spomni dopiše oziroma prilepi seznamu.

O ostalih stvareh, pa kaj več kasneje..

Lep dan še naprej..

Na občini je potrebno urediti še davčno številko za user posted image  in seveda vprašati, če občina kaj prispeva ob rojstvu.

mina88- tudi tebi vse najbolje user posted image .Pa ne pozabi sporočit, ko bo tako daleč...

(odgovor članu Orescek)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
8.5.2012 14:20:17   
ninocka26
Hinavkica meni tudi grozi inzulin. Sem na dieti in je en dan sladkor super, naslednji dan jem isto, gre pa v višave. Sem pa tudi jaz non stop lačna in pod stresom ker sploh ne vem več kaj naj jem.
Noelina, kako se pa odločijo kdaj si daješ inzulin (jaz imam na tešče sladkor cca. 4,5, pri meni sta problem zajtrk in kosilo)?

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
8.5.2012 15:13:30   
hinavkica
NS-js sploh ne razumem tega saj ko se držim diete imam sladkor včasih uredu včasih ne.Ko se je ne držim(ko se pregrešim) pa je isto enkrat uredu enkrat ne.Največ se mi dvigne na 7.5 vendar redko.Na tešče se mi zelo redko dvigne največ 0,2. Tudi redno prehrano mi včasih ne rata imeti, saj je tempo tak da včasih pač to ne gre.Takrat tud spustim kakšno merjenje al pa kšn obrok- pa upam da me ne bojo kregali.Skoz sm mal na trnih zaradi tega sladkorja.user posted image

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
8.5.2012 15:26:42   
noelina
Iz lastnih izkušenj lahko povem,da na zvišan sladkor vpliva tudi stres,sekirancija za nekaj itd.
Pred obrokom je dovoljena meja 5,3
po obroku 6,6 do 6,7
Na inzulin so me dali,ko sem imela sladkor povečan pred obroki in sicer pred kosilom in pred večerjo (cifre so bile okoli 5,8 5,9 6,0),skratka ne kaj dosti odstopanja.
Pa saj še samo kratek čas potrpimo,po nosečnosti bo spet vse ok. Po 6 tednih po porodu še imam eno kontrolo glede sladkorja,pa upam,da smo zaključili.
Meni je tečno na kontrole hodit,ker je itak na meni,ali se držim ali ne...

(odgovor članu hinavkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
8.5.2012 15:35:13   
noelina
Še to,obrokov ni dobro spuščat.

(odgovor članu noelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
8.5.2012 16:12:24   
Orescek
Hej hej,

da še malo vletim.. kako bom oblekla našo pupo za odpust. Pripravila sem si:
- beli body z dolgimi rokavi št. 56 od clara
- vijolčne žabe v celem na zapiranje na nete na ramah, št. 56 od clara
- vijočno kapico
- bele zokenčke
- pa svetlo zeleno poletno bombažno jopico, ki jo mam iz enega drugega kompleta, ampak tak lepo pride (tole bo za rezervo, če bo potrebno, ker jo bom tako pokrila s kociko)

Sam to... ja pa iiii.. prav vidim kak bo lepa :)))))

No pa grem dalje delat.. sej čist mal še .. pa domov :)

(odgovor članu noelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
8.5.2012 16:20:28   
Orescek

IZVIRNO SPOROČILO: Orescek

Hej hej,

da še malo vletim.. kako bom oblekla našo pupo za odpust. Pripravila sem si:
- beli body z dolgimi rokavi št. 56 od clara
- vijolčne žabe v celem na zapiranje na nete na ramah, št. 56 od clara
- vijočno kapico
- bele zokenčke
- pa svetlo zeleno poletno bombažno jopico, ki jo mam iz enega drugega kompleta, ampak tak lepo pride (tole bo za rezervo, če bo potrebno, ker jo bom tako pokrila s kociko)

Sam to... ja pa iiii.. prav vidim kak bo lepa :)))))

No pa grem dalje delat.. sej čist mal še .. pa domov :)

Pozabla pripisat, kako boste pa oblekle druge? Kaj maste pripravljeno?

(odgovor članu Orescek)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
8.5.2012 16:25:02   
top secret
hy,hy!
Glede posteljice, kaj pa pikapolonica? Drugače pa, če poznas koga ki jo ne rabi vec, ti jaz svetujem da jo vzames. Jaz sem si hotela kupit novo, ampak sem se odločila da bo user posted image spal v moji posteljici, stari 27let. ampak men zelooo lepi in ohranjeni, še pobarvat je ni bilo treba,sam očistit. Glede previjalne, sma midva kupila komodo v harvey norman in je njihov dobavni rok 4-5tednov, od tega je minalo že 6 tednov pa je še niuser posted image . Sem jih danes poklicala in znorela, zahtevam popust pa ne zarad teh 10e ampak zarad jeze. rada bi si vse pripravla pa zložla, da sem mirna.
Že tri dni me spika v trebuhu, kaj naj bi to pomenlo? a vas tudi? v petek imam prvi ctg. potem pa že počasi stopim v 37. teden. Imam malo izcedka, sluzast čep se mi še ni odluščil.
Sex v devetem mesecu? a se priporoča ali ne? nekje sem brala da je možno da se tako sproži poroduser posted image . No midva sma še vceraj, ne me uprasat v kaki pozi, ker pa ne znam razložituser posted image
Sladkorna- men je to kr neki res. Jaz jo mam, sicer minimalno ampak si je sploh ne merim več. Brezveze so mi ti njihovi pregledi. Mi je razlozil diabetolog da pred kakim letom še niso vedeeli za nosečniško sladkorno, zdaj pa to resno spremljajo. kak rizik je če imaš povečan sladkor- otrok se lahko rodi pred pdp ali večji oz. tezji. kdo mi garantira da če se bom drzala te diete se moj otrok ne bo rodil prej...
matične celice- nikjer ni dokazano, da res pomagajo pri zdravljenju vseh teh bolezni ki jih navajajo. plus tega se mi zdi to slaba karma.
grem lulatuser posted image
lpuser posted image

(odgovor članu noelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
8.5.2012 16:27:19   
noelina
Oresckova tvoja pupa bo prava manekenka,si jo kar predstavljamuser posted image .
Naj se še jaz pohvalim z Julianovo opravo:
-beli body dolg rokav z napisom I user posted image my Mam
-mornarsko črtaste žabe 56 by Kanz
-belo kapico
-modre copatke v podobi kužka
končno sem rešila ta "problem"user posted image

(odgovor članu Orescek)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
   [Brisano sporočilo]
8.5.2012 16:48:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu noelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2197
8.5.2012 16:49:57   
Orescek
Ja pa iiiiiii mali mornarček user posted image . Zdaj sem pa cela solzasta.. toti hormoni... (Solzasta pa sem zato, ker najino dete je dopustniško dete... in če ne bi blo tega dopusta, tudi danes močno dvomim da bi bila 2v1... )

Ah tota naša deteta, .. še malo pa jih bomo cartali ... čist majčkeno še ...

A ime mu bo Julian? (Mi je zelo všeč.. razmišljam da bi ga ukradla, če si naša babika premisliuser posted image ) Kako si prišla do imena? Ste skupaj zbirali? (Če sem preveč radovedna le povej.)

top secret - upam, da dobiš komo čimprej, da boš lahko začela zlagat, ... glede špikanja, pa ja.. men tudi nekaj špika že par dni.. vrjetno čist normalno .. ali pa ne?user posted image Glede sexa,.. hmmm,... kaj je to user posted image - imava že mesec dni prepoved od ginekologa... brez veze user posted image

(odgovor članu noelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
8.5.2012 16:52:08   
Orescek
Gromska iskreno sožalje za izgubo čarovniške licence. Upam, da ti bodo pusili vsaj metlo obdržat.user posted image Drugače pa iskreeeneee čestitke in jupiiiii, da se je obrnil na glavo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
8.5.2012 17:46:20   
noelina
Gromska,še danes sem mislila na tebe in na tvojega user posted image ,če se je obrnil in glede na to,da imam nekaj paranormalnih sposobnostiuser posted image user posted image ,sem sigurna,da sem tudi jaz miselno pripomogla. Hecam se,hehe....
Bravo,samo boš videla,kako je zdaj težje malo bolj hitro stopit,pa skoz v paniki iskat wc,če kje lutašuser posted image .

Orescek glede imena pa je bilo tako......pred davnimi 8.leti,ko sem nosila mojo Laro,sem bila prepričana,da bo fantek. Ime bi mu bilo Lian. No,pa je bila Lara,ki še mi je vedno najlepše ime pod soncem.
Meni se je v tej nosečnosti nekako ime Julian prikradlo v možgane,vmes sem si premislila,potem pa ko sem čakala z mojo Laro,v laboratoriju,da dam kri,je po zvočniku poklicala enega mladega čednega fanta z tem imenom. Z Laro sma se spogledali in rekli,da bo Julian.
Dragemu je ime tudi sedlo,tako,da je to,to...
.............itak si ga je sam izbral,pravijo.....user posted image

(odgovor članu Orescek)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!
Težave s spanjem v nosečnosti: kako si pom...
Se tudi vam vse pogosteje dogaja, da se zbujate vso noč in ne veste več, kaj je narobe? Ne najdete pravega položaja za s...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?