Orescek
|
Lejo super, da si spet doma, upam, da bo micena zdržala do PDP, ter, da ti ne bo potrebno več predčasno nazaj. JupiJa si tudi ti že doma? Kar se olja in kozmetike tiče za bebo, jaz sem res komplet vse nabavila v Tosami. Od hladilnega mazila, olja, zložencev, tetra krpic... Od kozmetike mam v bistvu samo Mandljevo olje in pa TOTO hladilno mazilo. Ne vam pa katero olje je. Bom pogledala jutri, ko grem k staršem, mam namreč vse pri njih shranjeno. Ostale kozmetike pa nisem kupovala, ker so nam jo v MŠ odsvetovali. Prav tako so nam povedali da v MB porodnišnici dobiš mandljevo olje in alkohol za nego popka, ter da si potem tole lahko domov odneseš, tako, da naj alkohola za popek sami ne kupujemo, ker ga je prek zadost v flaški ki nam jo dajo, za čas ki ga potrebujemo. So tud povedali, da če je katera alergična na mandljevo olje, mora to po porodu povedati ji bodo dali olivno olje za nego. Tako, da vidite obstajata obe varianti. So pa rekli, da naj nikar ne uporabljamo nič disečega, z kakšnimi parfumi, vsaj v začetku ne. Sem pa danes po dolgem času šla na malo večji sprehod, do pikapolonice na sladoled, in je bilo tako fajn , sem mojemu predlagala, da bi šla pa še do iliha, in hvala bogu, da je rekel, da bo to predaleč, ker me je pol na pol poti naza tako štihnilo od spodaj,da sva komi do doma prišla, pa še zavtekla sem cela,... sem zgledala ko spužva,...no zdaj pa že vso popoldne ležim... čeprav bi tako šla po trgovinah se malo past, .. mam v mislih že vse možne scenarije pobega.. haha.. Ah, še morda eno ..mal ne čist z otroci povezano vprašanje, vendar pa,.. midva bova svojo sobo s posteljo, odstopila dojenčku, tako, da bova iz ''spalnice'' naredila otroško sobo, midva pa bova spala na kavču,in ker meni kavč ni niti malo udoben od kar sem noseča, pa dvomim, da mi bo polj tud, ..sva razmišljala o nadvložku, trenutno.. se navdušujem nad Dormeom Roll up - a ga morda katera uporablja v kombinaciji s kavčom, ali ima vsaj izkušnje s tem? Lep sončen dan vsem, pa dosti
|