ronja
|
Čestitke vsem, ful vam laufa! Sploh nisem vedela, da lahko toliko shujšaš, pri meni so vsa ta nihanja malo bolj počasna, mam že od OŠ dalje nekje med 53 in 56 kg(z izjemo nosečnosti, ko sem prišla na max 66,8 in upam, da tokrat ne bom šla (preveč) čez), še nikoli nisem v enem tednu shujšala toliko kot ve... (no, z izjemo predlani na morju, ko sem dojila, nobena ni nič spala, nisem mela časa ne jest ne spat... ampak tisto ni bilo namerno in je zgledalo obupno! Sem bila okostnjak z velikimi joški. MOgoče se kateri dobro sliši, pa zgleda prav blesavo. ) hehe, huanita, jaz ne znam hujšat (vsaj nisem še probala) - zato se pa ne bi rada preveč zredila, ker potem bi to enkrat morala - nimam pa ravno ful discipline, pa rada jem, pa to... Včeraj zvečer sem bila lačna, ampak sem se držala zapovedi in jedla sadje - no, pojedla po moje 2 kili sadja - 5 nektarin in cel mango... Ampak pri sadju nimam omejitve, sadja in zelenjave lahko kolikor čem, kadar čem. Ostalo tudi lahko, samo ne zvečer po 21h, razen kak jogurt ali kaj takega. Sicer sem tudi zjutraj pojedla par nektarin, banano, kavin jogurt in veliko skodelico kosmičev (mešani eni ala cornflakes samo da so bolj zdravi in pa eni čist nezdravi - cini-minis). V parku z malimi še eno jabolko, pa vsaki sem ukradla en griz kruha in malo grozdja (so imeli za malico, jo dobita s seboj, ker pridem zgodaj, pa nista vsega pojedli). za kosilo je bil pečen riž z zelenjavo, rakci in jajcem in je bil res njami, ful najdela . za večerjo pa kot rečeno sadje - mnogo nejga, hehe;) Danes sem jedla češnjev kompot, kavin jogurt in puding.