ronja
|
serendipity, svaka čast, da ti takole laufa! Si pa že veliko zgubila! In seveda tudi ostalim, da ste tako pridne! Sicer je pa danes baje polna luna in imaš mogoče več vode v telesu + PMS... Jaz sem sicer dobila celo gor 1 deko - danes imam 63,2 - ampak sem s tem kar zadovoljna. Jaz sem bila tudi cela napihnjena, potem sem šla pa n wc in zdaj se počutim prav lahko - čeprav temu še zdaleč ni tako, ampak počutim se pa fajn - mogoče zato, ker sem pa včeraj zvečer jedla svašta, kar naj ne bi - ampak čisto namerno - bil je obupen dan, nič mi ni šlo (cel dan sem probala popravit svoj overlock, čist sem ga razstavila, vse spucala, naoljila, zategnila vse vijake... pa še vedno neki svira... potem nisem mela časa kaj za službo naredit, ma, vse je bilo nekaj blesavo!) in sem si privoščila (skup z lubijem) en tortilja čips (v najin zagovor - je bil tamali ) s sirovo omakico (ki je ostala od horseburegerja, torej ne čist cela ). pa še par koščkov čokolade čez. Ampak vsaj nisem zmazala cele, ampak sam 1 vrstico - to je že nekaj zame . In kosilo smo meli strašno zgodaj, ker smo šli k tašči in tam je pač zelooooo zgodaj (mi ga jemo okoli 16h, tam pa je bilo ob 12:30h), pa še slivovi cmoki so bili, ki jih obožujem, ampak nisi pa glih sit cel dan potem... in sva bila zvečer lačna, kljub eni ledeni kavi (jaz not nisem dala skoraj nič sladoleda - pazi to!), lubenici in sladoledu (tamala kupa!), kar smo jedli še vmes;). no, danes pa nazaj na stara dobra pota lahkih sadnih večerij . Sicer se v trgovini čisto komot zadržim, da ne kupujem ničesar, česar naj ne bi jedla, vendar imam en problem - lubija (ki pa je ugotovil, da nama bo omaka od horsa ostala in da morava potem met nekaj, da to zmazneva )... Sploh se mi zdi, da od teh mojih sadnih večerij najbolj on hujša . Saj si vzame dostikrat še kaj drugega, samo jaz ne delam več svega i svašta... in se mu kar pozna... no, sicer je pa skoz težil, da hoče shujšat (čeprav je suh, sam je trapast;). hehe, ampak tale tvoja punčka je pa tudi zrasla - sploh v noge, ne samo da je shujšala . No, jaz bi morala kar kako glavo zrast, da bi ga lahko samo direkt naravnost gledat (je velik 185cm, jaz pa 168...) miška, a na to polno luno potem ješ zelenjavo ali kako? Sem mislila, da samo vodo pijete... se mi ne da vsega it brat, sem pa že čist zmedena, ko vsak drugače reče .