ronja
|
Dobrodošle vse nove! mojamura, tudi meni se zdi tole tvoje zadano prehranjevanje kruto! Pa saj tega ne moreš dolgo zdržat, pa še telo se ti bo navadilo, da nič ne ješ in bo spet vse spravilo - se po moje ne splača. Če imaš 3 mestno cifro na tehtnici, po moje komot dobiš kako zdravstveno svetovanje pri hujšanju - kar jih poznam, imajo v glavnem vsi dobre izkušnje s tem. Kaj če bi vprašala svojo os. zdr. o tem? Saj navadno so zdravniki veseli, če hočemo kaj za svoje zdravje naredit. Kar se službe tiče, si nesi malico/kosilo s seboj, pa je problem rešen:). Razlog: družica na poroki maju 2012 Hehe, face ste, punce! Kake vse motivacije imamo ljudje . Si pa ne predstavljam hujšat zaradi poroke - še za svojo se mi ne bi dalo . Svaka čast! Še moje poročilo: naši vagi se je skegljalo! Resno, zadnji teden mi je kazala ful malo, ves čas okoli 66,4, včeraj celo 66,1 kg. Danes pa 68,1 pri tem da včeraj nisem ne vem kaj jedla, pa še plavat sem šla zvečer in sploh sem bila bolj aktivna, ker me je manj bolelo. Tako da zdaj ne vem, kaj naj si mislim. Verjetno je pa današnje bolj prav... Pojma nimam. Sicer sem zadnje čase čisto normalno jedla, še 2x smo šli na obiske oz. na pico (jaz sem jedla njoke z mornarsko omako - je bilo dobro) pa še tiramisu čez, tudi doma sem naredila eno torto, ker mi je sodelavka prinesla cotke za tamalidve, tako da ne rečem,da nisem nič jedla, sem pa tudi več migala, ker sem malo boljše... Tako da res nimam pojma, mi pa gre na živce, če ne vem, a moram pazit al ne...