ronja
|
Hvala ti za to, cenim ko je človek iskren tudi takrat, ko je treba povedati manj prijetne stvari. vilma, sem vesela, da nisi vzela za slabo - resnica včasih ni prijetna za slišat, pomaga pa res skoraj vedno - vsaj v takih primerih pa res vedno . Telo se prej ali slej upre, če delaš z njim ko svinja z mehom. Verjemi, meni se moje dostikrat, pa sicer dokaj zdravo živim (z izjemo sladkarij, vendar jih nenoseča vedno takoj pokurim, tako da mi niso škodljive), samo teram se navadno "mal preveč". Pa res je škoda - vem, kako je, če ne moreš dihat in ful ni fino. Ne se zezat s pljuči, samo ena imaš . Saj vem, da vsaka odločitev rabi čas - vzemi si ga. Ko pa se odločiš, obljubim, da te bom spodbujala na tvoji poti, ok? Saj veš, kako se reče: poslušaj svoje telo poskušam počivat - samo v tem res nimam prakse... Ko sem bila v Oš, sem bila precej bolna in precej preležala in sem se navadila, da vsako sekundo, ko nisem pribita v postelji, hočem izkoristit... (no, taka sem bila že pred oš, samo takrat sem bila skoz zdrava in me je bilo povsod polno baje;). Moje telo bi bruhalo in noče spat ponoči . Ful je zoprno in totalno neproduktivno. NIsem se navajena take, tele nosečnosti so mi čista groza, moja produktivnost pade za 90%! (ronja vidim, da nisi imela noči, again , upam, da si jo vsaj koristno izkoristila V moji postelji sta spali dve predšolski punčki, tako da - ne, nisem . Lubija ni, da bi me uspaval, sem se najprej 2 uri premetavala v upanju, da bom zaspala, potem sem obupala nad tem in sem probala delat, amapk mi je bilo tako hudičevo slabo, da nisem praktično nič naredila (dejansko ne moreš mislit na ene zame precej težke zadeve), če ves čas tehtaš, a naj greš bruhat ali boš lahko zdržala brez. Vem, da se neumno sliši, ampak dejansko meni možgani ful slabše delajo v takih okoliščinah. potem me je še bolet začelo in jebila zmaga popolna. No, ko sem nekaj končno uspela napisat, sta se pa malidve začeli premetavat, ker me ni bilo zraven, ko sem prišla v to sobo pa zato, ker je bila luč (brez nje pa rezultatov ne vidim, na pamet pa ne morem pisat)... Tak da - kaj naj rečem? I'm a looser baby... No, saj zdaj sem boljše, upam, da mi steče, drži pesti!