Vilma
|
Ojla punce Moj včerajšnji jedilnik: Z: 3x prepečenec, 2 dl džusa M: jabolko K: široki rezanci s tartufi, solata V: dva koleščka hrenovke (mi je hči ostalo pojedla) in malo poli salame + ena lizika Lianna, kako se spopadam z lakoto? Najbolj pomaga to, da imam 5 obrokov (oz. vsaj 4) na dan in da obrokov ne izpuščam. Če vem, da bom kmalu spet jedla, lažje zdržim do naslednjega obroka. Drugače pa brezkalorično spopadanje z lakoto zajema nacejanje z vodo. Nizkokalorično spopadanje zajema politrski jogurt, kefir ali kislo mleko. Meni to res napolni želodec. Čisto kontra učinek pa ima npr. sadni jogurt, sem ga prejšnji teden spila pol litra, čez pol ure sem bila tako lačna, da ni za povedat. Pomaga tudi kak lahki philadelphia sirček. Tisti 200gramski imam za dvakrat. Poskusi, boš vidla, da celega paketka ne moreš pojest. Sama imam tudi zelo rada kisle vložene stvari, tako da dostikrat napadem kak teglc rdeče pese, kumaric ali vloženih paprik. Veliko hrane, malo kalorij. Čigumi meni ne pomaga, mi še bolj razdraži želodec. Je pa dober za odpravljanje zadaha, to pa ja. Tile bonbončki od Mateyke se mi tudi zdijo ok, Witch. Predvsem zato, ker je škatlica majhna in tudi če te pograbi, da poješ vse, ni prevelikega vnosa kalorij. Ste me pa včeraj čist zdrmale s temi bonbončki, sem nujno morala pojest liziko. Se mi zdi fajn, ker jo dolgo valjaš po ustih, pa še fino sladka je. Drugače pa Witch super za kavbojke, čestitke. Lianna v Hoferju imajo ene mislim da ržene kosimče, nič sladkane, take bolj rahle oz. se hitro stopijo v tekočini. Moja hči jih ima ful rada. Jaz sicer jem take bolj močne, z rozinami in suhim sadjem. Je pa res, da jih pojem malo količino. Mislim, da imajo vsi kosmiči kar precej kalorij, ne glede na to ali so ali niso sladkani. Na 100g cca 500 kalorij. Bolj je pomembno, da poješ manjšo porcijo (kar pomeni dve do tri velike žlice). Drugače pa poskusi s kakšnim polnozrtanim kruhom. Jaz kupujem tistega v Hoferju, mislim da je ržen, ima pa deset_ rezin v paketku. Glih za 10 dni. je dosti podoben kosmičem, kruh pa za zajtrk ne škodi, sploh če je polnozrnat. Jagodka kaj maš to za eno čudo od tehnike? Super zgleda, pa še tolk motivacije ti je dala ta ura, bravo za tvojega moža, da ti je tole kupil. Vidim, da boste danes lunirale, držim pesti Najaa, Miška in ostale. Serendipity trebušna viroza? Upam, da čim prej mine. Bobi palčke pa pri teh stvareh pomagajo. Meni tudi npr. cocacola, pa je drugače ne pijem. Poskusi.
< Sporočilo je popravil Vilma -- 27.9.2011 9:56:24 >
|