ronja
|
Ampak mi smo s to obrtjo zaključili tak da sem vesela, da imam dve zdravi punčki. Hehe, saj jaz tudi - samo sva si vseeno zaželela še enega otročiča... No, bom vsaj vedela, če je res, da so fantki pač takoooooo zelooooooo drugačni in če res ni fora v vzgoji (kar malo dvomim). Videt čemo - Kar se grehov tiče: jap, ta vikend nisem bila glih pridna (očitno taka luna , ko smo vse malo popustile ). Ma, v petek je lubi nekaj predaval in ga cel dan ni bilo in mali sta meli en precej razbijaški dan, tako da mi nekak ni ratalo skuhat celega kosila, ampak samo pol - torej samo zelenjavno juho. To je bilo sicer čisto ok, samo valjda sem bila potem zvečer lačna. In ko je lubi ob 21h prišel, samo samo pakirali za k dediju in seveda pri dediju naju je čakala ena velika škatla keksov... (dedi ve, ad je njegova hči in vse kar je njeno (otroci, nemož,...) tudi ) in sem mela sicer najprej čisto ok namene, da tu ne bom jedla, ampak potem sva se počila dol, nisva šla takoj spat... in nekak sem se mu pridružila . Sem pa jedla tudi sadje zraven, če to kaj šteje . Pa cocta je bila light, hehe. Včeraj sem pa pojedla zvečer dve lučki... Moram spet prešaltat na sadje. Sicer ga čez dan dosti pojem, ampak bi bilo fajn, da zvečer ne bi drugega... Sicer so kile kar ok 63,8 - glede na to, da sem mela že več ta teden in glede na grehe sem prav zadovoljna . Kar se brc tiče: po moje ene ful stroge diete itak ne moreš ves čas izvajat - nihanja so povsod v naravi, tudi v motivaciji, pač ne moremo bit skoz na 100%. Glavno je, da si potem ne rečemo: kamor je šel bik, naj gre še štrik, ampak da se naslednje dni spet malo sestavimo, pa je. Pa gre pač bolj počasi (gor ali dol ). Tudi mene zelo nasiti pol litre navadnega jogurtna, al kefirja al pa kislega mleka. Zelo priporočam tudi ostalim. Mene to nasiti samo, če not stresem še pol kile kakih ornk nedietnih kosmičev . Mam pa to sicer zelo rada. edino prebava me matra. Tko da moram dans kej neugognega pojest, da se mal ščistim Hehe, pri meni pa ravno obratno - se ful "čistim" danes . Samo pri meni je to dokaj pogosto...