ronja
|
Ronja poročaj, kako bo šlo na cukr testu, ok? Drugač pa sadje je tud sladko, jaz ga ne bi jedla en dan pred testiranjem. Cuker test je bil ok, saj imam na splošno hitro nizek sladkor, nikoli povišan, samo je že fajn, da preverijo. V testu piše, da moraš jest 3 dni prej normalno, pa nikakor se ne smeš izogibat oh. No, to je bilo vse ok. Očitno pa nisem edini kreljo, ki se je večer prej nažru sladkarij, ker po novem je test tak, da ti najprej vzamejo kri, potem če je sladkor ok, ti dajo glukozo za spit, potem čez 1 uro spet vzamejo kri in še 1x čez dve uri. Kar je ful fajn, ker tako ti ne pokaže visoko od tvojega cukra (prej preverijo, če maš preveč). Tak da to vse ok - samo... sem šla potem še k dermatologinji... in je rekla, da un flek je definitivno en do herpesov, dohtarca na inf. je pa rekla, da simplex ziher ni, ker ma premale mehurčke... tako da ostane sam un tazoprn... NO, izvidi so bili sicer neg. samo je rekla, da so verjetno zato, ker se zadeva že suši... Mah... pravi, naj grem na inf. kliniko, da še preverijo v krvi... Jupi... tam bojo itak rekli, da je to nekaj tretjega, ker so tako rekli že prej... eh... ne da se mi več, res! Kile - nočem niti pisat! 64,4 danes - ne vem, od kod! Ok, res sem pojedla precej baklave - ampak vseeno - to je bilo dop! Zvečer nisem jedla NIČ! alergije: mam svega i svašta. Ne priporočam, ni fajn. Nekatere so samo annoying (tečne), druge pa tudi take, da so me že mal oživljali zaradi njih . Ma, jaz se ne dam - je pa hecno, ko vidiš v zdravnikovih očeh uno paniko, tebi se pa zdi: pa, dobro, kaj se tok sekiraš . Claritin meni ni nič pomagal, samo utrujena sem bila po njem, non stop zaspana (sicer to nisem prav pogosto;). Tak da rabim močnejše zadeve, ki so pa v nosečnosti kontraindicirane, tako da sem celo pomlad hodila z masko na nosu okoli... Je bilo res zoprno! darja, grickaj kako zelenjavo, sadje... Težko greš iz ornk hrane na nulo... Pa če si narediš domače kokice in ne daš bogvekaj olja, potem tudi ne bo tako redilno... Če ti bo kdaj ful zapasalo kaj;). Ali pa če pred tvjem kolo goniš? Roke bojo zaposlene, ne boš mogla grickat, hehe. jaz sem včeraj šla na roditeljski sestanek s kolesom bravo! Saj ko se enkrat navadiš na bicikel, ne moreš več dol (verjemi, mi je pasje, kadar mi ne pustijo biciklirat!) Povsod prej prideš, ni gužve oz. te ne prizadane, itd... Fajn zadeva bicikl! Za kosilo bo zelenjavna juhica in zdrobovi žličniki na slivovi omakici. Ni ravno dietno, ma je pa dobro . Ste ve tut lačne po jabolku? Ja. Če hočem bit sita za kako uro, jih moram pojest vsaj eno kilo .