san
|
hojla mamice na hitro izkoristim čas, ko mala spi. danes sva se za spremembo zjutraj skopali, ker sem ji čez noč glavo namazala z oljem, da odstraniva temence. skoz se ji delajo, no sej so imeli vsi tako. pol ima pa tako gosto čupo, da ji komaj ven razčešem temenca. issa, naša je precej že budna. spi čez dopoldne, potem je pa do večera kar budna, mogoče zadrema za pol urce vmes, to je pa tud vse. je pa v budnem stanju zelo rada v naročju, hehe. men bi bolj prav prišlo, da je dop budna in pop spi, pa noče ojej, rainbow, naj se hitro pozdravi. naša ima tudi zopet zabasan no, ampak vsaj vročine ne. mene pa po trgovinah sploh ne vleče, hb . sploh zdej decembra mi je vse to mal odveč. letos sem itak odločena, da bodo darila doma narejena. za vozičkanje sem pa mal predaleč jaz imam tudi malo v taki košari, ki se jo da v voziček, notri imam pa še ovčko. zaenkrat gre še notri, je košara kar velika, upam, da ji bo čim dlje prav. čeprav dvomim, da bo čez zimo zdržala. naša je kar dolginka in še bunkica, pol pa, ko vse obleke nanjo navlečem, je je pa še več skupaj. noismo pa tudi že večinoma 68 cm oblekce, 62 so ji že čist na knap, če ne pretesne. vozim jo pa tudi v lupinci, sam tam se mi zdi premal zaščitena, čeprav dam lahko tud ruto čez lupinco, pa je. ikea posteljico so čist fajn, moja nečakinja ima tamalo in je mamica super zadovoljna z njo. mi smo mel neko srednjo ikeino, ki se je dala potem še povečat, no zdej jo imamo na morju 1 leto in je tudi po 7-mih letih še vedno stabilna. pa pograd smo imel prej ikein in je bil po 9tih letiuh še vedno zelo stabilen, dočim imamo sedaj enega bioboy in je že dvakrat razpadu, pa kao ful kvalkiteten in masiven. pigy, fajn vozičkajte, jaz danes ne morem. me je zaštihal v križu, ker sem v ponedeljek na vaji preveč skakala (bom igrala veveričko v lutkovni predstavi v vrtcu ) in sem zgleda totalno zakrnela. skrajni čas, da začnem nekaj migat, ker tile napačni gibi vsakodnevno škodijo moji hrbtenici. preveč se sklanjam, pa nosim, pa napačno vstajam. se morm bolj disciplinirat. pa kegla tud pozabim delat... krysia, sej ko se navadiš kaj in kako se da z ”dieto” super živet. je celo bolj zdravo. meni se zdi problem edino to, da je vse ostalo, kot npr. rastlinska mleka, jogurti in ostali izdelki noro drago. mi smo bili 2 leti na dieti zaradi najstarejše, pa se bolje kot takrat še nisem počutila. sam kaj, ko so cene preveč navite... se pa vseeno zelo trudim še vedno v tej smeri kupovat in prehranjevat. tale megla mi je že tako nadležna, kje je sonce... pa so rekli, da ga bomo 3 dni deležni, pa nič. mi je žal, da sem ponedeljek samo 2 uri izkoristila na soncu, če bi vedela bi ves dan zunaj visela. tako, zdej pa letim še malo pospravit, kolikor bom uspela s tem križem.
|