|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2011
1.12.2011 10:46:54   
josephine27
ojla punce. sem malo na hitro prebrala za nazaj pa nikoli ni časa kaj velik napisatuser posted image . mali je čez dan večinoma buden samo okrog poldneva ima eno obdobje ko mal dalj spi 1- 2 urci, ki ju poskusim maksimalno izkoristit.

sicer smo tud mi še kar prehlajeni. se že nekam dolgo vleče ampak če ne bo hujšega... nos čistimo redno to pa je tud vse.

sprehodi
so pri nas vsak dan če le vreme dopušča. ponavadi greva ven po kosilu ( okrog 13h) za kako urco. izbirava pa bolj sončna območja. sploh pred našo hišo je od 12h naprej zadnje dni kar prijetno.

oblačila nosimo še vedno 62, čeprav se mu nekatere stvari delajo že malo premajhne tako da bo počasi treba 68 poiskat.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 426
1.12.2011 15:29:12   
issa_
rainbow- se jan je tudi v tistem žaklčku,ko pa pridema not pa ga razkomotim, zadrgo odprem in fajn razkrijem,, pa fajn spi dalje :)
hm, se maš pa tudi zdaj stojnice s copati v europarku, sicer so boljši  copati v quladiji (tudi stojnica) in so nekateri res full lepi,.majo tudi take balerinke al pa zajčke,..noh glavno meni so všeč :P

se bomo pa verjetno dobile mb-jevke v torek ob 9.30 v eurotu pred hervisom...če se nebo kaj spremenilo,..tak da tiste ki ne hodite na fb,vabljene!! :)

hm danes nisem šla ven s tamalim ker mamo mi tu tako slabo vreme,,se nevem al je oblačno tak nizko, ali je megla tak visko??user posted image user posted image user posted image tako da sem ga v vozek dala pa malo furala po stanovanju....user posted image user posted image user posted image user posted image zaspal ko top....user posted image user posted image user posted image   za sveži luft poskrbijo malo odprta okna (luftanje za 5 min), za cestni ropot pa mi poskrebi večji, ki je vsaj tolko glasen ali pa celo glasnejši od vsake nabito polne dvopasovnice........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 427
3.12.2011 16:30:25   
MalinaNina
Hej hej! Mi lahko ena pošlje link od FB, da se vam še tam pridružim?
Hvala!!!

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 428
4.12.2011 7:28:53   
issa_
IZVIRNO SPOROČILO: MalinaNina

Hej hej! Mi lahko ena pošlje link od FB, da se vam še tam pridružim?
Hvala!!!

MalinNina najdeš nas pod  Septemberke 2011,.. daj prošnjo pa svoj rr vzedvek, da bodo vedele, pa bo... user posted image user posted image

(odgovor članu MalinaNina)
Neposredna povezava do sporočila: 429
5.12.2011 11:59:33   
becka11
Pozdravljene,

naša punčka je imela prvi mesec hude krče in smo zato poskusili vse možne kapljice, ki pa niso kaj preveč pomagale. Zato smo vse uknili in stanje se je počasi samo izboljšalo. V sredo bo stara 2 meseca.

Zato PODARIM stekleničko vetrovnih kapljic iz Koroških lekarn (pripravljene 17.11.2011, uporabne do 5.2012), ki sem jih samo enkrat uporabila in nič več. Če bi jih katera rada preizkusila, jih podarim. Pošljem po pošti.

Sporočite. Lahko mi pišete tudi na mail ancula1111@gmail.com.

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 430
6.12.2011 14:21:11   
issa_
dan!

kako ste kaj babike? jao čist nič se nena dogaja več tu gor,..user posted image user posted image user posted image kaj te počnete lepega?

jaz sem danes kljub temu da se nismo dobile, celo dopoldne preživela v europarku..user posted image user posted image sem šla z dragim skupaj,ko je odšel v službo in sem te z njegovo sodelavko spila kavico,par debat smo dol vrgli (se zjutraj tako ali tako ni veliko strank,te pa sta lahkouser posted image ), pol pa je prišla moja kolegica (janova botra,no bodoča botra user posted image ), te pa sma malo pohajale gor in dol,..se bi se zunaj sprehajala, ampak je tako pihalo da me je minlo, že ko sem pol domov mogla it.user posted image Jan je bil pa tako priden, cel čas ali je spal ali pa se je igral v košarici oziroma lučke in okraske ven gledo...user posted image user posted image user posted image no pa pocartal se je tudi malo...user posted image user posted image če druga ne ko se je hranlo, so ga vedno drugi,..tak da je skor zgledlo kot da ni moj...user posted image user posted image user posted image tak da ja..malo mi je pasalo bit med ljudmi,..mi malo to manjka, če čisto iskreno poznam,.. pred nosečnosjo (no pa par mesecev nosečnosti) sem delala, vsak dan z ljudmi,..zdaj pa skos doma....hmm...ja res mi manjka.....user posted image user posted image

in ostale?

tak zdaj sem izkoristla, ko še spi da sem malo napisala...še prej pa sem hitro stanovanje v red spravla in kosilo se kuha,.hehe sem pridna ne user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu becka11)
Neposredna povezava do sporočila: 431
7.12.2011 9:47:22   
Spellybelly
Pozdravljene mamice in vse štručke! user posted image

Kako ste kaj? Ste bili letos kej pridni, pa vam je Miklavž kej prinesel? user posted image user posted image

Kako pa vaše pridne štručike kaj? Zdej se že takooooooo leeeepooooooooo smejejo!!! Ane? user posted image

Mi danes pihamo drugo micipici svečko!
Becka11 čestitke tudi vam! user posted image

Jutri imamo 2.pregled, da vidimo koliko smo spet zrasle in koliko smo se poredile. Zaenkrat se še kar pridno dojiva in nama gre zelo fajn, pri nabiranju gramčkov! user posted image

Vreme je tudi pri nas kar fajn,se že malo sonček kaže...danes je sicer spet mrazzzzzzz, ampak tja po 12ti bo že fino, da gremo mal na luft. Se fajn oblečeva v zimski pajacek, pa še malo skrijeva v zimsko vrečo....pa jo nič ne zebe... vedno spi, ko polhek! user posted image

Drage Septembrke, lepo se imejte, še posebej čarobno naj bo...ker je december!

Že zdaj vam želim veeeliko toplih poljubčkov na mrzla lička, smeha, iskrenih objemov, nepozabnih trenutkov z najdražjimi in naj se vas drži samo zdravje!

Najlepše nam je pa seveda z našimi malimi velikimi štručkami, ki vsak dan "pogruntajo" kaj novega in nam zato naredijo dan še lepši! user posted image user posted image user posted image

Pozdravček!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 432
8.12.2011 10:15:06   
san
se sam pofočkamuser posted image

naša vesnička ga že 2 dni biksauser posted image , pa ni časa preveč za računalnik. protestira, če hočem z njo kaj natipkat. prejle je sicer malo zadremalauser posted image , ampak se ves čas zbuja, tko da ne morem prav dosti naredit, tako greva čez pol urce mal v mesto na sončka, ker zunaj pa spi kot polhek. pa še mogoče na srečanje septembrčič prideva - če nama rata.

uživajte

< Sporočilo je popravil san -- 8.12.2011 10:16:09 >

(odgovor članu Spellybelly)
Neposredna povezava do sporočila: 433
8.12.2011 12:37:26   
2.2.
*tedi*kaj ste imeli testiranje za alergijo? mi imamo jutri ponovno testiranje, ker vsi testi so neg. priporočajo pa naj pije vseeno še alernovo-pa sem prosila ponovno testiranje da mi naj oni dajo zeleno luč za drugo mleko, ker to mi na podlagi rezultatov nemorejo dat recepta, da krije zavarovalnica. upam da se bo dobro rešilo.glede diete se mi kar smiliš ker sem bila tudi jaz nekaj časa na istem ampak je  bilo mojega mleka ves manj tako da smo zaklučili.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 434
8.12.2011 13:44:23   
Kristi_30
Oj,

kolk hitr pa so vam dali testiranje za alergijo in kaj veste zakaj tak hitro? Saj pri tak majhnih tak al tak ni ziher, če je negativno ali pozitivno.

Mi imamo negativne teste, pa smo vseeno na aptamilu adc - in sem ga dobila na recept. zato sprešujem tudi za teste ... al je povsod drgač al kako?

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 435
8.12.2011 18:38:47   
2.2.
a res no nam ga ne da-mislim....pri nas so bili znaki takšni da je imela krvave nitke v blatu....ampak jaz mislim da ni to alergija ker je jedla mleko proti krčem in med tem časom dokler nismo porabili tega mleka(pila ga je celik 4dni) je trdo in vsake dva dni kakala. no potem ko smo šli ponovno na normalno mleko je bilo še malo trdi kakec no tretji dan pa krvave nitke. jaz mislim da ji je kakšna žilica počila ali karkoli. sicer smo bili v bolnici 4dni in naredili uz trebuha, vse preizkave...no testi so pokazali da ni nič. mleko pa vseeno pijemo. bom videla kaj bo jutri-in koliko časa čakat.

(odgovor članu Kristi_30)
Neposredna povezava do sporočila: 436
9.12.2011 17:43:18   
issa_
pozdravljene!!

tak pa smo danes kar sami trije ostali...je naš anej se na hitro odločila da bo prespal pri dedeku in babici v selnici...user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače kako ste kaj?

Mi smo tako..odvisno od dneva.. naš mali se je odločil da se ponoči samo enkrat na noč zbudit,kar mami zelo podpira..user posted image user posted image user posted image user posted image sicer je zato že budnica ob šestih..ampak tudi to se preživi,smo pač med bolj zgodnjimi,..se pol pri eni 4h do 5h letih se to  spremeni, smo videli pri ta večjem..user posted image user posted image user posted image
drugače pa smo spet začeli iskat drugo stanovanje..sicer meni ni se zdaj selit s takim malim,..ampak to tu je pa počasi začelo prestopat vse meje,..vedno bolj pogosto se ponoči dogaja, da po vhodnih vratih ružijo,še malo pa jih en zlomo..mi pa imamo to srečo da smo ravno prva vrata...user posted image user posted image te pa te zbudijo ob dveh-treh zjutraj, ker gospodje od alkota ne trofijo luknje v ključavnici...user posted image user posted image zraven tega da smo se počasi začeli pretepat za parkirne prostore...res malo manjka še...prideš domu ob petih pa ni več nikjer prostora...user posted image user posted image user posted image
tako da moj dragi je že šal gledat eno stanovanje v Rušah,..baje je lepo..bomo vidli, jaz jo grem pogledat naslednji teden...

ah malo sem se mogla skašljat,..danes glih ni moj dan user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 437
9.12.2011 19:58:07   
rainbow
Čer!

kako čas leti, me par dni sploh ni bilo tu gor. Mi smo tudi ok, naš pa zadnje čase dvakrat na noč jeuser posted image , ampak sicer pa je lušten;

issa, mi prodajamo stanovanjeuser posted image , ampak verjetno bi bilo malo premalo za vas, je dvoinpol sobno, v centru. Mogoče je boljše kje izven, je malo več miru.

se oglasim še kasneje, grem dat deco spatuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 438
9.12.2011 20:03:52   
issa_
rainbow- saj tole je tudi 2,5 sobno...ampak baje veliko (po beseda mojega user posted image ), ampak mi iščemo najemniško, ker ne dobimo kredita,..user posted image user posted image
mah saj ni panike recimo maribor, samo ponekod je res problem parkirat,..če bi jaz imela izbiro bi najraj nekje pekre- limbuš šla..tu mi je nekak tako fajn..user posted image user posted image user posted image če se sploh kaj najde,.samo najemnine pa so ogromne. user posted image .. res je težko kaj najt v tem predelu, ok samo pordaja.....user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 439
9.12.2011 21:50:43   
rainbow
Čer spet!

issa, ja verjamem, da ni lahko najt kaj primernega. No, upam, da vam uspeuser posted image

Par vprašanj imam spetuser posted image user posted image

kako vam kaj deca spijo, podnevi in ponoči? ker Nik je seveda vedno več buden, in posledično me zanima, kaj vse vi počnete, da jih animirate?? jaz več ne vem, kaj naj si zmislim. kakšne pripomočke uporabljate? recimo vrtiljake, ropotulje, viseče zadeve, one zadeve za dlesni?? Poleg sebe sevedauser posted image

še vedno me zanima, le jih boste dale cepit proti rota virusu?? baje da se dosti daje cepit dojenčke ravno zaradi bojazni hospitalizacije v primeru težavuser posted image

lepo spiteuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 440
10.12.2011 7:25:05   
issa_
hm rainbow, tudi jaz sem v dilemi glede cepljenja,..sami mi smo se odločili da ne,..ker kljub cepljenju lahko faše rotavirus in če maš srečo je res nekaj minimalnega,..če pa nimaš pa kljub temu pristaneš v bolnici.. To je  moja prijateljica s njeno tamalo.. Tak da nevem če bi dala zdaj 2x80eur.....no se vem za zdravje otroka ni nikoli predrago,..

Hm naš mali je tak malo buden čez dan, meni se vseeno zdi da še vedno veliko prespi čez dan..user posted image user posted image ko pa je buden je pavasih v ležanku in se igra s visečimi igračami, ali je pod igralnim lokom, in se igra.... mamo pa še par ropotuljic in ono za dlesni,s katerim pa  se tak še ne igra,..najraj pa s kom debatira...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 441
12.12.2011 9:47:29   
Dorianna
Mi bomo dali cepiti proti rota virusu, ker ne želim tvegati, da nam ga prinese starejši iz vrtca. Res pa je, da pride cepljenje zelo drago in si ga ne more vsak starš privoščiti.
Drugače pa naš user posted image spi lepo celo noč, potem pa je cca 2 uri buden (se igrava, vozičkava itn), potem pa zopet zaspi za 2-3 ure. In tako skozi cel dan.

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 442
14.12.2011 15:02:57   
pikapolonica5
Hej punce!
Spadam pod oktobrke 2011 in imam eno vprašanje. Je katera iz centra MB in se vozička po parku, po mestu? Jaz sem se namreč pred kratkim preselila v center in bi mi prav prišla kakšna družba na sprehodih!
Lepo se cartajte!

(odgovor članu Dorianna)
Neposredna povezava do sporočila: 443
14.12.2011 20:59:25   
rainbow
Čer!!

Nekam pusto tule, vse ste na FBuser posted image

pikapolonica, jaz sem iz centra in vozičkam po parku in mestuuser posted image tako da se brez problema lahko kaj zmeniva, edino dež bo zdaj dva dni, pa še moja ta starejša je bubana in doma.

dorianna, ja, prav imaš; jaz bi ga sicer najraje dala, čeprav sta moji punci že v oš, ampak vseeno kaj tudi tam razsaja; pa tudi jaz delam v šoli, za kasneje, ko bo večji, da ima neko zaščito. Bom se posvetovala še s pediatrinjo.

sem kar utrujena vsako večer, pa ve?user posted image

lp, rainbow

(odgovor članu pikapolonica5)
Neposredna povezava do sporočila: 444
15.12.2011 8:44:04   
Krysia
Živjo, punce.

Jaz sem obležala - vročina, glavobol ... danes je že malo bolje in upam, da se Klara ne naleze ...

rainbow, pri nas je s spanjem okvirno takole: spi od 22-5 potem poje in spi do 8h. Do 10h imava umivanje, pogovarjanje, smejanje, prijema različne stvari - mehke krpice, kakšno ropotuljico, plišaste igračke, ... maha po tistem igralnem centru, kjer do obešene vse sorte stvari ...ob 10h zspi in spi do 13h, potem je pa konec spanja do zvečer ... popoldan mi mogoče zadrema za pol urce, ampak to je vse ... no, včasih spi tud malo dlje, ampak je redkost ...
Za rotavirus smo pa mi že dali prvo dozo čez in ni bilo nobenih stranskih učinkov, čakamo na naslednjo dozo ... drugače smo pa prestavili 1. redno cepljenje, ker je bila prehlajena (so rekli, da za rota to ni ovira, za redno pa je), tako da imamo to naslednji petek ...

Zdej pa šibam - danes imamo zamik v urniku user posted image in se je šele zdaj zbudila ...

Pa napišite kaj, da ne bomo čisto zamrle ...

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 445
16.12.2011 15:38:02   
issa_
Živjo!

tako, zdaj se pa malo javljam po dolgem času..user posted image user posted image se vem packa jaz, nič ne pišem ...user posted image user posted image user posted image nekak mi je vedno časa zmanjkalo, ali pa volje (user posted image user posted image user posted image )..

Tako pri nas ni nič posebnega,.. Jan se vsake toliko časa premisli,včasih je kakšen dan ko spi veliko, včasih pa čez dan komaj kako urco potegne, ponoči pa drugače zaspi okoli 20h pa spi do 2h-3h se naje in zaspi dalje do enih 6h-7h-...ok zdaj trenutno se strašno jezi ker se ne pogovrajam z njim( to se bo zelo opazilo v mojem pisanju)...user posted image user posted image user posted image user posted image kak so smešni,..jao pa začel se je glasno smejat, hočeš nočeš za tudi jaz zraven začnem smejat,..če je pa tak smeeešen...user posted image user posted image user posted image user posted image
danes smo imeli utrazvok kolkov,..pa sem bila zelo presenečena da smo bili takoo hitro fertik user posted image user posted image ....

ta večji ima zaj obdobje direktorja..user posted image user posted image user posted image user posted image on je direktor svoje sobe...in se cel dan igra to, da podpisuje neke pogodbe za njegove zaposlene (beri pliškote),ki se baje skos neke pritožujejo...user posted image user posted image user posted image user posted image haha ki je to pobral oz vido ,nevem...je pa smešno..

tako zdaj pe grem k svojim fatoma, ker mi ne dasta mira,..mislima pa zdaj z anejom naredit še voščilnice, upam da bo kaj uporabnega nastalo...user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo bodite!!

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 446
18.12.2011 19:06:11   
rainbow
čer!

issa, midva sva tudi včeraj imela pregled kolkovuser posted image user posted image , gotova sva bila v petih minutah, glih toliko, da sem mogla plačat parkirnino za eno uro, za sekunde je šlouser posted image user posted image tam so mi res všeč, zunaj si kot bi migniluser posted image aja, kolki so seveda okuser posted image

Naš Nikec tudi lepo napreduje, jutri bo star 3 mesece in imava posvetovalnico; komaj čakam, da vidim nove mereuser posted image trenutno spi, kar mi ni všeč, ker to pomeni, da bo pozno zaspal potem zvečer. kaj čemo.

Uživajte s pikeci, tak hitro rastejouser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 447
18.12.2011 20:53:15   
issa_
čer..
tak te veliki je koma, tamali tudi, moj pa pred tv in gleda film,..meni pa se ne da user posted image user posted image sem prišla pošpegat če je tukaj novega...user posted image
sem si pa danes lepo privoščila večerni sprehod, sicer sama, ker nisem imela nikogar, ampak je vseeno pasalo user posted image user posted image user posted image pa tak muzko v uhah, pa gre...user posted image user posted image

o jej rainbow.. upam da bo Nik kmalu zaspal.. naš se je drl kot da ga iz kože spravljam, ker on bi že spal, smotana mama pa ga preoblači,..user posted image user posted image user posted image se je tak fino navado da mrkne ob osmih,ne glede če je pred 2 urama spal,.. mah da vidimo kak bo to ko bodo zobki na prihodu..

naš bo isto jutri 3 mesece...jej kak mine,..user posted image posvetovalnico pa imava v torek,..tak da vidimo kolko smo zrasli, in da se pikec dobi..user posted image

Krysia - si že  boljše??

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 448
19.12.2011 13:31:22   
2.2.
oj!
jaz imam dve vprašanji:
- ali nas pripada božičnica če smo na porodniški?
- kako je z vašo menstruacijo? a jo imate ali še ne??? jaz sem jo dobila cca dva tedna po nehanem dojenju. in zdaj še vedno nič ni niti nekih znakov?

drugač pri nas nič novega čakamo izvidede iz alergije. pikanje pa nas čaka ta teden......

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 449
20.12.2011 18:36:52   
rainbow
Čer!

na hitrco poročam, dobili prvo pikico, Nikec je težak 6700g in velik 66 cm. Danes je malček siten, verjetno od cepljenja. Za cepljenje proti rotavirusu se še nisem odločila, mogoče drugi mesec.

2.2. jaz božičnice itak ne dobivam, v šolstvu user posted image bi bila vic stoletjauser posted image

aja, menstruacije pa nimam, sem si dala vstavit mireno.
moram ituser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?