barbara85
|
Čer, da se še jaz malo oglasim po dolgem času! Mam skoz pestro, večino časa preživim s svojo malo bolhico, malo tudi še delam pri sestri, tako da čas zelo hitro beži! Morem rečt, da je moja Zala res priden otrok že skozi, je pa taka zaspanka, čist se je po naju vzela , res veliko spi čez dan in se vedno bojim da mi ponoči ne bo, pa sploh ni panike! Njena ura zvečer za spat je okrog 9 pa pol spi do 4 al pa 5 jo previjem, nato je in spi do 9 zjutraj! No zdej pa se je naredlo že 2x da mi spi celo noč, pa se zbudi zjutraj ob 6 al pa 7! Danes sma si obe privoščle pa spale do 10 ko se je najedla, res pridna! Krči jo več ne matrajo, niti je veliko niso, se je pa napenjala veliko, drugač pa lepo skoz prdi pa kaka! Kar se tiče spanja najraje spi na hrbtu in roke obe nazaj, na začetku je še spala na bokih zdej pa niti podrazno se kr obrne al pa protestira. Čez dan je dosti v gugalniku, pa v vozičku (tam čez dan tudi največ spi), pa v dnevni je še zibelka, tam včasih zaspi! Pa seveda rada je tudi po rokah ! Zelo jo že zanima okolica, glasove že pozna in veliko se smeje, sploh ona zelo uživa ko se ati z njo ukvarja, se smeji na ves glas, cvili in najraje bi poletela tak miga! Tak da ni problema, ko grem na aerobiko me sploh ne pogrešata! Pa babici jo tudi brez problema lahko pustim, seveda dokler ni lakote! Dojim še vedno in je super to, v vseh pogledih, se tudi vidi na Zali, da očitno mam super kvalitetno mleko, ker je taka ko en mali medo ! Da človek nebi reku, da je mela ob rojstvu 2620g! 14.11 ko ma Zala 3 mesece pa mamo 3 pregled in verjetno dobi prvo pikico! Vsak dan grema ven na zrak in na sprehod, razen ko je dež, oblečem jo pa vremenu primerno! Drugače pa mam zimsko vrečo v kateri ji je strašno toplo in zaspi ko medvedek! V pajaca pa jo bom dala ko bo res zelo mrzlo! Notri v stanovanju pa je v bodiju in žabicah, včasih ji še dam tanko majčko čez odvisno! Jaz sem tudi poslala in nekaterim v roko dala zahvalo za darila in telegrame, spredaj sem verz napisala, ki ga je že San povedala oz. napisala in zahvalo, ter odtis Zaline nogice in njene podatke ob rojstvu, v notranji strani sem pa zataknala njeno slikico, prišlo je full dobro! Aja pa krst je super uspel, Zala je ves čas ko smo meli krst spala in v cervi in na kosilu, res neverjetno pridna, tak da je mami lahk sproščeno jedla in klepetala! Tak da to smo dali mimo! Tak zdej sem se pa razpisala, lepo cartajte svoje sončke in lepo bodite! PAPA
|