barbara85 -> RE: Septembrčki 2011 (31.8.2011 12:37:25)
|
Ojla! Danes je bla pri meni patronažna in je spet lepo napredovala na kilaži, nazadnej ko se je vagala je mela 2800g, danes pa jih ima 3030g, res je pridna! Kar se pa kakanja tiče pa je zlo pridna tudi, po vsakem obroku kaka, pa še pol kasneje, skratka pleničke kr menjavamo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]! Jaz sem se vse skupaj zredila 13kg, ostalo mi jih je še 4kg, da pridem nazaj na svojo težo pred nosečnostjo, a se sploh ne sekiram, ker bo z dojenem in sprehajanjem vse šlo dol! Imela sem en površinski šivček, ki sploh ni bolel, ampak šiv še imam, ne vem kdaj mi bo odpadel! Edino včasih med proti večeru spodnje kosti(sramne) bolijo, sploh če sem bla čez dan zlo aktivna! Drugače pa tamali tudi paše sprehajanje, skoz spi v vozičku, sicer pa tko večina spi, razen ko se podojiva al pa previjema takrat gleda ko sovica, pol pa spet ninanana! Kar se pa hrupa tiče naša tamala spi kot top, pri nas vsi full naglas govorimo, pa nečaka sta glasna in tamale nič ne moti, mogoče kak hiter nenaden zvok, takrat se mal prestraši, pa še to je redko! Meni tko paše da je nič ne moti, smo vse naše otročke tko navadli, da pol lahk kaj delaš zraven ko spi! Lepo bodite, pa fajn se cartajte!!! Papa
|
|
|
|