issa_
|
pozdravljene!! No tudi mi smo imeli včeraj 3. posvetovalnico, kjer so nam namerili 61,5 cm in stehtali 6310 g.. tako da rastemo smo pa dobili tudi prvega pikeca, je zelo pridno prestal, nič jokal, samo zeelo čudno je pogledal, kaj mu dve teti pri ritki počneta.. popoldne je pa bilo zato tolko bolj pestro. Od cepljenja dalje ni praktično nič spal (2x po 15 min), treba je povedat da naš mali je pravi zaspanček, zbudi se ob 6h, buden do 8h pol zaspi za urco in se zbudi naje, počaka do naslenjega obroka (kosila ) in pol dalje zaspi od recimo 13h do 17h v eno, se naje in počaka do 20h ko je večerja in spet zaspi do 3h, hito naje in zapi,..pol pa se tak dan znova začne... tak da je bilo pestro, nikak ni se mogel pomirit (razdražljivi in jokavi),..no noč je bila keko teko vredi, upam da tako ostane, da je to blo samo včeraj...ah kaj čmo tudi to je treba dat skoz.. drugače pa ko smo budni, delamo vse... rad je v ležalniku in brca sto na uro,ker se migajo pol igračke ki visijo...in se z njimi pogovarja , rad je tudni pod igralnem lokom,..drugače pa z zanimanje gleda kaj počne bratec, ki vedno zganja neke afne. sprehajamo se po stanovanju in gledamo skos okno, obvezno se moremo nosit pokonci, da lažje gleda naokoli, če bi ga hotela nosit bolj v ležečem položaju je takoj panika in me skrega drugače pa neizmerno uživa v vozičku... Menstruacijo - sem dobila enkrat v novembru, tak za tri dni (za pokušino ) pol decembra pa že normalno.. tak da bomo videli,.. Kaj pa tota,..no včeraj je moj dokazal da brez mene ne zmore.. sem zvečer ob pol osmih hitro skočla v dm po hrano, in je moj moral tamalega spat spravit (torej oblečt, umit,..), večji tak vse sam že opravi, tako da ni z njim dela..hehe in je bilo potrebno malega v pidžamo oblečt, pa je ni našo (morem povedat da je ponavadi vse nastavljeno, tokrat pa ni bilo),..mislim, v omari je ni našo, pa je ziher šal vsaj trikrat mimo nje (imam posebej predal zanje).. in pol malega revčka obleče v najbolj debel flisast pajac, kar ga ima,in seveda najdebelejše zokenčke iz košare potegne in mu jih gor obleče...mene je skor kap ko sem domov prišla, sem ga vprašala če ima namen kam it z njim zdaj...hehe njegov izgovor, da se mu ni zdelo to tako debelo,.. pleg tega je reko najmu na predal zunaj napišem na nalepke kaj je v kerem predalu,... jooooj,..moški...hehehehe..............
|