san
|
dobro jutro grem danes od zadaj brat issa, z ad. mlekom nimam izkušenj, vem pa, da je naša deklica en dan več na joški kot drug in se tako kakšen dan stalno doji, spet drugi zelo malo. tako se mi tudi sanja ne koliko mora pojesti...jst bi mu veretno kar več jesti dala... glede kg pri nas nihče od otrok nima težav, so prej bolj suhci. so pa vsi tako kipeli s kg prve mesecei, razen četri ne. no tam pri malo manj kot letu se je pa vsem ustavilo, ker so začeli migat. nekateri so pač po konstituciji že boljj krepki, nimaš kaj... glede mojih kg, ti tudi kopnijo ponovno - vmes so se namreč tudi nakopičili . sam trebuha mi je še malo ostalo. koliko jih imam viška, pa ne vem. sem se pri g pozabila stehtat. ampak do svoje postave ponavadi itak šele po letu dni nekako nazaj pridem. raibow, hvala. doma imamo še izabelo, izidorja in urbana. za nosek imam pa doma ustni aspirator, ker nimam primernega sesalca za babyvac. no, danes je že veliko bolje. edino spanca mi manjka za zadnje tri dni kaj kuham...hm, danes bo čičerika v omaki, pa krompir verjetno poleg. včeraj je bila ajdova kaša z ohrovtom in korenčkom in paradižnikom. en dan prej testenine z brokolom v sojini smetani in avokadom. še en dan prej riž z rumeno bučo, jutri bo verjetno polenta pa lečna omaka. potem smo imeli kuskus s porom, pa še drugo zelenjavo. pa dušeno sladko zelje bo en dan. pa prosena kaša je fajn v narastku zelenjavnem. zelenjavne lazanje, musake, pa mineštre, mljask. čist odvisno kaj imam doma in potem scopram skupaj . smo pa mi bolj nemesni, pa posledično mesa ni tako pogosto na spisku kristi, tole pa res ni fajn, no ampak eni so pač bolj drobni, sploh če so tudi starši drobni. držim pesti, da ni alergija krysia, evo že kaže na bolje, hvala. plenični izpuščaj pa nič ne zavidam, smo ga imeli pri drugem ves obdobje plenic. je pa tudi njemu najbolj pomagal bepanthen. hu, teni, tvoj je pa res krepek , v dolžino smo mi na istem, težo ima pa naša 5700, no sedaj verjetno že proti 6-tki leze. samo smo pa en mesec mlajši. sedaj je doplonila 2 meseca. a ve tudi praznujete obmesečnice? jaz morm namreč obvezno neki spečt ali pa kaj takega spacam brez peke s pudingom, me otroc vedno nahecajo in poteem imamo mini zabavo barbARA, ane? men se zdi, da sem bila še včeraj noseča, sedaj je pa dete že 2 meseca staro... PREHITRO GRE! čestitke zali za pogum , se mi zdi, da je k meni tudi že prišla... nisem ziher, sem imela dolgo čiščo - 8 tednov , pa se je končno nehala, dva dni kasneje pa spet za dva dni malo rdeče rjav izcedek, ne zelo obilno... čudno no, toliko od mene zaenkrat
|