|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2011
17.11.2011 20:27:56   
issa_
o jej kristi_30 user posted image user posted image user posted image da bote čimprej bolje,..da se porihta to polivanje,..pikica mala boga, upam da ni kakšna alergija,..no če pa je pa da se čimprej ugotovi, te boste vsaj vedeli kako pomagat,.. user posted image user posted image

(odgovor članu Kristi_30)
Neposredna povezava do sporočila: 376
18.11.2011 7:57:55   
rainbow
Jutro!

Naš smrduh se počasi prebuja, tako da na hitrcouser posted image

Kristi, držim pesti, da se vam to hranjenje porihta.

San, kako lepa slovenska imena imate. Tudi ostali? za fejst zamaše nosek priporočam ono zadevo, ki se ga da na sesalec. potegneš ven, kar z fiziološko nikoli ne gre. pa ni drag, mislim, da okoli 10 evrov. Kupiš v baby c. Sploh če ima polnega, pa težako diha.

krysia
, meni bi bilo bolje všeč, če moji otroci ne bi bili tako krepki oziroma, da ne bi tko radi jedli. Dojenčka je sicer fajn pogledat okroglega, potem pa ni več tako fajn. Moji punci (6, 8 let) sta obe veliki in tudi dokaj močni. Nobena sploh ne more nosit kavbojk, ker je vse preozko, prav iskat moram hlače ali trenerke, da so dovolj udobne. Ta veliki kupujem velikost 152, 164, kar je min za 12 let, ta mlajši pa je prav 134/140, kar je ta 10 let. te veš. Ta večja se je tudi že začela razvijat, čisto po meni. In v razredu je največja od punc, ostale so vse suhice. Zdaj nista debeli, k sreči sta tudi visoki dovolj. Krepki pa, krepki.

issa, kake kombinacijeuser posted image user posted image ogabnouser posted image

Kaj ve kuhate, mi povejte, proosim. jaz več nimam idej. Se mi zdi, da non stop isto jemo.

Nič, lep dan vsemuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 377
18.11.2011 8:14:55   
issa_
jutro!!

dokaj zmatrano jutro,.danes ponoči smo meli pa hece s našim tamalim,..je bil skos lačen na dve do tri ure bi rad jedo,..user posted image pa nikak ga zamotit s čajem ali dudo,...preprosto je taki jok bil da je še ta večjega zbudo, ki je v svoji sobi,..user posted image user posted image user posted image
se nevem no,.. mu dajem 120 ml na obrok, se nevem je to premalo,..nimam več takega občutka, ne spomnim se kako je bilo to pri našem večjem (je že 5 let od tega)user posted image Na škatli od babylova mi piše da bi mu zdaj komaj (2.mesec) naj začela dajati 120 ml....user posted image user posted image

vem da večji je bil že rojen full krepki ( 4400g pri 53 cm) in poslednično je bil skos krepki fant,..sma bila skos kregana da je preobilen ( vsepovsod drugje samo pediatrinja ni nikol rekla nič) od sester v zd do vzgojiteljic,..je rekla ena starejša vzgojiteljica iz vrteca da nnaj ga dam na dieto, otroka pri skraj dveh letih naj dam na dieto...user posted image pa ga nisem s cukrom filala, ali pa fast food pa tako,.. zdaj je pa pravi (pri 5 letih) suhec proti prej,..hlače mu vse lezejo dol, je se pa potegnil (smo že skoraj 120 cm veliki),....samo trenerke mu na riti ostanjejo, kavbojke pa nujno rabi pas,..

tak da sem zdaj čist zmedena,..moj noče povečat ker se drži napisanega ( moški pač),.. mene pa daje utrujenost,..user posted image user posted image user posted image tak da po eni fajni kavi bojo mi možgani zaštartal....user posted image user posted image
kaki predlogi?

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 378
18.11.2011 11:21:56   
san
dobro jutro

grem danes od zadaj brat

issa, z ad. mlekom nimam izkušenj, vem pa, da je naša deklica en dan več na joški kot drug in se tako kakšen dan stalno doji, spet drugi zelo malo. tako se mi tudi sanja ne koliko mora pojesti...jst bi mu veretno kar več jesti dala...

glede kg pri nas nihče od otrok nima težav, so prej bolj suhci. so pa vsi tako kipeli s kg prve mesecei, razen četri ne. no tam pri malo manj kot letu se je pa vsem ustavilo, ker so začeli migat. nekateri so pač po konstituciji že boljj krepki, nimaš kaj...

glede mojih kg, ti tudi kopnijo ponovno - vmes so se namreč tudi nakopičiliuser posted image . sam trebuha mi je še malo ostalo. koliko jih imam viška, pa ne vem. sem se pri g pozabila stehtat. ampak do svoje postave ponavadi itak šele po letu dni nekako nazaj pridem.

raibow, hvala. doma imamo še izabelo, izidorja in urbana. za nosek imam pa doma ustni aspirator, ker nimam primernega sesalca za babyvac. no, danes je že veliko bolje. edino spanca mi manjka za zadnje tri dniuser posted image

kaj kuham...hm, danes bo čičerika v omaki, pa krompir verjetno poleg. včeraj je bila ajdova kaša z ohrovtom in korenčkom in paradižnikom. en dan prej testenine z brokolom v sojini smetani in avokadom. še en dan prej riž z rumeno bučo, jutri bo verjetno polenta pa lečna omaka. potem smo imeli kuskus s porom, pa še drugo zelenjavo. pa dušeno sladko zelje bo en dan. pa prosena kaša je fajn v narastku zelenjavnem. zelenjavne lazanje, musake, pa mineštre, mljask. čist odvisno kaj imam doma in potem scopram skupajuser posted image . smo pa mi bolj nemesni, pa posledično mesa ni tako pogosto na spisku

kristi, tole pa res ni fajn, no ampak eni so pač bolj drobni, sploh če so tudi starši drobni. držim pesti, da ni alergijauser posted image

krysia, evo že kaže na bolje, hvala. plenični izpuščaj pa nič ne zavidam, smo ga imeli pri drugem ves obdobje plenic. je pa tudi njemu najbolj pomagal bepanthen.

hu, teni, tvoj je pa res krepekuser posted image , v dolžino smo mi na istem, težo ima pa naša 5700, no sedaj verjetno že proti 6-tki leze. samo smo pa en mesec mlajši. sedaj je doplonila 2 meseca. a ve tudi praznujete obmesečnice? jaz morm namreč obvezno neki spečt ali pa kaj takega spacam brez peke s pudingom, me otroc vedno nahecajo in poteem imamo mini zabavouser posted image

barbARA, ane? men se zdi, da sem bila še včeraj noseča, sedaj je pa dete že 2 meseca staro... PREHITRO GRE! čestitke zali za pogumuser posted image

user posted image , se mi zdi, da je k meni tudi že prišla... nisem ziher, sem imela dolgo čiščo - 8 tednovuser posted image , pa se je končno nehala, dva dni kasneje pa spet za dva dni malo rdeče rjav izcedek, ne zelo obilno... čudno

no, toliko od mene zaenkratuser posted image

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 379
18.11.2011 14:43:47   
Teni_
Luka zdaj poje 180 ml na obrok(3 mesece), pa ima očitno še kdaj premalo, ampak mu več ne dam, ker se že tako full redi. Je pa zdaj 5X na dan. Sva kar povečala, ker je bil lažen po dveh urah. Smo pa zdaj iz Bebe prešaltali na Aptamil AR, ker je tudi full polival. Še skoraj 3 ure po hranjenju, preden bi moral naslenjič jest, je polival. Zdaj pa je mir. 

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 380
18.11.2011 18:46:24   
MalinaNina
Živjo!
Jaz bi se vam pridružila v tej temi. Rodila sem 14.9. fantka po imenu Jan. Biti bi moral novembrček, saj sem imela PDP 5.11. Rodil se je z 32. tedni. Imel je 44cm in 2020g. Danes tehta dobre 4kg, lep papa, je priden, se redi... in zaenkrat nimava nobenih težav. Upam, da tako tudi ostane. Zdaj pa vas šibam prebrat a nazaj in kaj pokomentiram user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 381
18.11.2011 21:30:37   
Dorianna
Za tiste, ki smo na AM je formula za hranjenje preprosta: 100ml + meseci. Torej, če imamo sedaj 2-mesečnike, potem naj bi bila količina obroka 120ml.
Seveda je to povprečje.
Je pa pediatrinja na MONu že nekaj časa nazaj objavila neka merila, koliko naj bi dnevno dojenček zaužil. Pravi takole: 150ml x kg / dan. Torej, če ima dojenček 6 kg velja - 150 x 6 = 900ml na dan.

Pri nas se teh okvirjev nekako držimo in s težo ni problema.

(odgovor članu MalinaNina)
Neposredna povezava do sporočila: 382
18.11.2011 22:44:20   
san
malinanina, dobrodošla med namiuser posted image . joj kakšen pikec mali je bil Jan. je bil v inkubatorju? me veseli, da sta uredu in naj tako ostaneuser posted image

čakam moža, da pride iz službe, pa mal preganjam čas.

(odgovor članu Dorianna)
Neposredna povezava do sporočila: 383
19.11.2011 8:06:01   
josephine27
danes ima moj pikec 2. meseca in za darilo mami je danes prvič prespal nočuser posted image user posted image user posted image spal je od 9h zvečer do 6h zjutraj.
včeraj smo imeli 2. posvetovalnico. zrastel je 2 cm, tehta pa zdaj 6050 kg. glede na to da je pridobil cel kg mu očitno ni hudega.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 384
19.11.2011 9:25:12   
rainbow
Jutro!

Josephine27
, tudi naš Nik je danes star 2 mesecauser posted image user posted image , čestitke obemauser posted image user posted image
in bravo za prespano noč. Mi smo jo že tudi, pol pa spet ne večuser posted image user posted image

san, jao, kako vi zdravo jesteuser posted image user posted image , moram nujno možu prebrat. Ni čudno, da sem jaz brez idej (mož je dokaj zbirčen), ker marsikaj odpade. Pa punci bi tudi čudno gledali, če bi kaj takega skuhala. Pa saj bi se verjetno navadili. Si mi dala navdiha zdajuser posted image
Imate pa res lepa imena, bravo z izbirouser posted image

issa, ti moram povedat, da je Nik zadnjič prvič jedel (sicer moje mleko) po flaški, sva šla z možem kupovat ploščice in ga je imela babi čez (bravo naša babiuser posted image ), in je pojedel 100 ml, kot da bi rekel keks. je rekla babi, da bi še kar. Mogoče pa mu probaš dat čez dan več, potem pa ponoči vseeno spet toliko kot prej. Mogoče bo celo dlje spal. jaz sem potem moji ta večji zmanjševala doze ponoči, ampak ne še pri tej starosti.

malinanina, dobrodošla; je res lepo zrastel ta tvoj fantekuser posted image , kar tako naprejuser posted image

Nič, lepo soboto imejteuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 385
19.11.2011 10:42:02   
issa_
jutro!!

joj tudi mi, no naš Jan je danes star 2 meseca...user posted image user posted image user posted image user posted image jupi!!!
hehe, tak, danes sem se naspala.. sem mu včeraj dala ponoči večjo dozo torej ob 20h pol se je zbudil ob 1h, nato pa ob pol šestih,..tako da super user posted image smo se naspali, pa niti joka ni več,..pa zdaj smo se najedli, in kar čeblja, se reži, in gleda igračke kako se migajo na ležalniku,...user posted image user posted image user posted image

rainbow superca user posted image da je babi nika prepričala,..user posted image user posted image user posted image user posted image babice znajo,...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

josephine27,.. čestitke za dva mesecauser posted image user posted image user posted image user posted image in superca da je prespal celo noč!!!

dobrodošla malinanina user posted image user posted image user posted image user posted image

dorianna najlllepša ti hvala za formulo,..hehe si jo bom zapisla, dda je nena ki izgubim!!user posted image user posted image user posted image

tak zdaj pa morem bežat,.. ta večji bi rad jabolko, mlajši pa je ravno napolnil planico,.. fjuuu user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 386
21.11.2011 9:05:43   
MalinaNina
Evo, pa sem vas prebrala. Vse za nazaj user posted image
San, naš Jan ni bil nič v inkubatorju. Potreboval je le toplo posteljico, ker ni še dobro reguliral toplote, je bil res pravi suhec. Zato sem sedaj toliko n+bolj vesela vseh klobasic, ki mu nastajajo user posted image
Dorianna. tudi jaz sem slišala že za to formulo 150ml/kg teže. Ampak naš Jan gre kar lepo čez. Ampak, ker mora še kar nekaj nadoknaditi, se mi zdi čisto ok, da pridno je.

Čestitke vsem za 2 meseca, tudi mi smo že čez. Spimo pa nikakor ne tako lepo kot pri vas. Še kar jemo na 3 ure, le včasih se zgodi, da ponoči na 4. Je ob 11h, 3h, pa malo pred 7... se kar zbudi in začne dret, kot da mu ne bi dala še nič danes user posted image Včasih ima potem ogromen problem, da zaspi nazaj, nato se mu še kolca, pa malo bruhne.... Pestre noči mamo ni kaj user posted image

Se vašim junakom tudi kaj kolca? Jim daste v tem primeru kaj za popit?

No, toliko zaenkrat, lep začetek tedna vam želim in se tipkamo!!!

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 387
21.11.2011 13:06:11   
issa_
jutro ups no dan!! user posted image user posted image
nevem zakaj sem še kar pri jutru?? user posted image

no včeraj smo bili pa pri starših od mojega user posted image in prababici,..pa te so še neki tete in strici prišli,..v glavnem malega so si podajali,.kot štafeta mi je naprej prišlo,...user posted image user posted image nekaj časa se jan pustil , pol pa mu jebilo zadosti in se je sirena vklopla,.. se vete ko pa se sirena vklopi pa takoj k mamici,..user posted image user posted image user posted image
pol se pa začnejo ugibanja,.hmm ziher je lačen (jaz: ne pred dobro urco je jedo,to ziher ni...), pol se je pa stooo posto pokakal (jaz: hm ne, pri njegovih porcijah bi to zavohali :) ) pol pa ga moreš dat spat ker je utrujen (jaz: nevem mogoče...), kaj pa če ma krče ..poznate to?? hahah,. pa nikomu ne pade na misel da pa mogoče njemu ni tako všeč to podajanje, pa vsak mu neke cvili na uho, pa eni ga tak nosijo, drugi ga tak šejkajo kot da je treba tak skakat z njim ( pol pa rečvku slabo rata pa bljuvne user posted image ) in pol je seveda to mleko krivo... jao,.. ni čudno da je ponoči spal ko top...user posted image user posted image

MalinaNina našemu se tudi kolca,.. kar pogosto, direkt po hranjenju,... jaz mu čez čas ponudim malo čajeka,..pa neha,..včasih pa samo ene parkrat zakolca p je tudi mimo,.. naš tavečji je tudi veliko prekolco user posted image user posted image pol to enkrat kar naenkrat mine,.. drugače pa se naštudi dere, ko jesihar, kadar se ponoči zbudi,..user posted image user posted image user posted image ja kak smo nesramni mu cel dan ne damo jesti,....user posted image user posted image user posted image
samo po izpraznjeni flaški zaspi takoj nazaj...

hm tamali mi spi, kaj te naj delam,..kake težave ne...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 388
21.11.2011 13:14:37   
Dorianna
MalinaNina, seveda so tistele formule samo neke smernice, predvsem pa povprečje. Saj vemo, da tudi odrasli enkrat več pojemo, drugič manj. To sem zapisala bolj za tiste prvorodke, ki se še sedaj sprašujejo, ali ima dovolj oz ali nima preveč. Kolcanje pa je tudi pri nas kar redno na sporedu. Pač počakam, da mine.

issa_, user posted image user posted image user posted image user posted image sem se prav nasmejala vaši prigodi v družini. Sploh tale pametovanja so mi zelo znana (verjetno še marsikateri tukaj). Tile malčki pa res takoj pokažejo svojo voljo. Kar je tudi prav.

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 389
21.11.2011 13:44:39   
Krysia
No, da še jaz dodam par komentarčkov ...

MalinaNina, dobrodošla med nami! Mi tudi kolcamo skoraj po vsakem obroku ... ponavadi jo še mal podojim, pa mine ... pa tud ta prvi je velik kolcal ... smo vse živo probal pa ni nič pomagal, razen če sem ga še mal podojila ... aja, pa včasih kolcajo, če imajo mrzle noge ...

issa_, poznam to ... vsi so pametni, kaj bi lahko blo narobe, v resnici je pa narobe samo to, da je okrog preveč ljudi, ki preveč silijo v dojenčka ... Naša Klara je tudi čist razštelana, če je preveč ljudi ... zadnjič smo imeli eno družinico z dvema otrokoma na obisku, pa je blo že preveč ... ko so pa šli in je bil mir, je pa tud ona nehala jokat ... na komentarje raznih tetk, žlahte in neznanih mimoidočih sem se pa že pri prvem nehala ozirat ... in če sem prave volje, še kakšnemu kaj nazaj zinem user posted image

Nič, šibam .. se tipkamo ...

(odgovor članu Dorianna)
Neposredna povezava do sporočila: 390
21.11.2011 16:01:37   
karin82
Issa- tole z obiski in galamo okrog dojenčka res vsi poznamo. Mi smo včeraj praznovali drugi rojstni dan našega Rubna in smoimeli polno obiskov, posledično je bil David čist zmatran včeraj. Sicer v družbi ni jokal, vsaj ne dokler ga niso začeli vlači po rokah, je lepo mirno sedel v svojem ležalničku paje bilo ok. Ko pa so si ga začelpodajata je bil pa joj.Potem so pa kar tekmovali kateremu ga bo uspel bolj gugat, da bise pomiril on pa še boljv jok. Še bolj kot to me pa v družbi moti, kozačnejo vse stare tetke ugibat komu je podoben.  A ni vseen? Vsakmu mal a ne?

Mi še vedno pucamo noska se kar ne spuca. A kera ve a se lahko uporabla Operil kapljice za nosek, nekje piše ja nekje ne? Izkušnje?
Ven bolj malo hodimo ker tale vreme res niza nikamor. Megla pocele dneve. Davida sicer ne moti, Rubnu in meni pa manjka malo razgibavanja na svežem zraku.
Tudi mi ponoči še vedno jemo na tri ure, zato pa nič čudnega da ima David že šest kil pa pol, ga v lupinciže prav težko prenašam okoli.
Šibam kosilo servirat, ker slišim da je naš ati prišel iz službe. Lep dan še naprej.       

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 391
21.11.2011 16:45:08   
issa_
hja to res mislim da vsee poznamo,.. samo te tetke,babice,prababice, bi vsakič k joče mu hrano tišale, ker je veeedno lačen,..hahah user posted image user posted image user posted image user posted image ali pa dudo,...user posted image user posted image user posted image
eh kaj češ, se tega sem tako vajena, že od prvega,..user posted image user posted image user posted image se ni nič spremenilo, tako da sem se že psihično na to že med potjo pripravljala....ker včasih si res nevem kaj na si mislim, se me ma da bi še jak kako nazaj rekla, pa se raj zadržim, ker drugače so res vredu,super,..samo verjetno imajo ta  sindrom,ko vidijo malega otroka se jim malce zasukne,.. hehe kaj si fuj fuj,..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ah danes mi tu pa  tam malo kašlja user posted image upam da nismo kaj domu pripeljali,...hm operila uporabljam za ta večjega,..za malega še jaz nebi,..nevem no,..mu raj večkrat na dan z babyvac-om scistim noseka....

(odgovor članu karin82)
Neposredna povezava do sporočila: 392
22.11.2011 8:55:03   
rainbow
Jutro!

Issa, si me nasmejalauser posted image user posted image , mi prav paše po čudni noči - danes je nik res jedel, kot da je star en teden. Skoraj na tri ure, ne vem, kaj mu je bilo. ma, je že mimo. Sem pa rahlo zaspana.

Niku se tudi fuul kolca, pa mu nič ne dam. Razen če je že ura za dojenje. Ali pa če je takoj potem, potem mu še malo dam mlekca. Moja mama me prepričuje, da bi mu lahko dala malo vode ali čaja. kaj menite? ta srednji nisem nič dajala.

Ok, morava letetuser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 393
22.11.2011 10:55:21   
MalinaNina
Hej hej! Joj tele babice ja... skoz eno modrovanje... moja mami ma tud vedno odgovor, da je lačen, če joka user posted image Zadnjič je cmeral, cmeral... eno urco. Pa ga nosim po rokah, zibam, mu pojem, ga božam... kar ne neha. Pol sem ga mela pa dost pa ga odložim... in neha user posted image user posted image user posted image Me je najbrž mel poln kufer user posted image
Danes je pa fuuul lepo spal. Od 11h do 4h in nato do pol 9h. Rekord!!! Sem kot rožca. Pa včeraj sem bila na aerobiki... mam musklfibra user posted image Ampak je zakooon!!! Mi je ful manjkalo!
No, zdej pa šibam, zverinica jokauser posted image Greva narest "jutranjo" nego user posted image Sva mal zadaj danes user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 394
22.11.2011 15:19:51   
Dorianna
IZVIRNO SPOROČILO: karin82

Še bolj kot to me pa v družbi moti, kozačnejo vse stare tetke ugibat komu je podoben.  A ni vseen? Vsakmu mal a ne?

user posted image user posted image user posted image user posted image Tole pa tud meni na iber preseda - komu je podoben??? Ja, poštarju! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: karin82
Mi še vedno pucamo noska se kar ne spuca. A kera ve a se lahko uporabla Operil kapljice za nosek, nekje piše ja nekje ne? Izkušnje?

Pri nas nosek pucamo najprej tako, da dam kakšno kapljico fiziološke  v nos in počakam, da kihne - takrat gre ponavadi ful ven. Če ni ok potem poskušam posesat z električno napravico. Če še vedno ni sčiščen nosek potem fajn špricnem fiziološko v eno nosnico, tako, da pride skozi drugo ven. Če tudi to ne nuca vžgem sesalec in potegnem smrklje ven s tisto zadevo, ki gre na sesalec. user posted image Prava disertacija čiščenja noska.
Operila nisem še uporabljala pri tako malem otročku. Bi pa sigurno uporabila, če bi bil nosek tako zamašen, da ne bi mogel dihat (seveda otroški operil pa res samo en vpih).

Mene zanima, kako čistite temenca. Mi sicer uporabljamo mandljevo olje ampak mi je priporočala pediatrinja tudi neko kremo (peno?). Kakšna dobra izkušnja?

(odgovor članu karin82)
Neposredna povezava do sporočila: 395
22.11.2011 15:23:52   
issa_
daann!!

no lepo da koga nasmehnem user posted image user posted image user posted image včasih sem tudi jaz čist fertik pa mi je malo bolje, če grem gledat kaj takega kar me full nasmeji,.včasih se parv jočem od sile...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak more bit res smešno,no...

hm no za dojene sicer parvijo da nič ni treba še dat,..ampak jaz bi vseeno dala kak čajček ali pa vodo,..nevem no,..sicer se midva ne dojima, tak da mu kar ponujam čaja,..če mu paše bo pil če pa ne , pa pač ne,..saj nima kaj bit!

mailnanina super ko imajo take prebliske,..user posted image user posted image mi smo tega najbolj veseli,...user posted image user posted image še več takih noči, ne...user posted image user posted image

hja mi smo pa danes imeli 2. posvetovalnico,...smo zrasli na 59 cm in 5560 g težki,..joj me sem že misla da jih bom slišala,..pa je peiatrinja bolj na izi,..user posted image user posted image user posted image se je pocartala z Janom, (ne rabim omenit da mi je skor čeljust dol padla) ko ga gospa zdr. tak k sebi dvigne in žuli,carta,..user posted image user posted image tega se ne spomnim pri aneju,..user posted image user posted image mi je pa zanimivo ko mi je rekla da je vedno bolj podoben bratecu,..zanimivo da se ga spomni, ko je le 5 let od tega ko je bil on tak mali in seveda veliko drugih otrok je,..user posted image user posted image v glavnem vse je ok.. pa danes smo se pogovarjale o ceplenju proti rota virusu,.. kaj bote ve naredile'?? se vem da smo se o tem že menile, ampak naj tema malo zaživi, pa še rečimo kako o tem user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 396
23.11.2011 9:46:11   
Dorianna
issa_, mi bomo dali cepit proti rota virusu, saj nam lahko virus mimogrede prinese starejši iz vrtca. Smo dali tud starejšega.Moti me samo to, ker je cepljenje tako user posted image drago. Marsikdo si ga ne more privoščiti. Očitno je državi cenejše bolnišnično bivanje kot pa preventivno cepljenje. user posted image

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 397
23.11.2011 12:27:13   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: Dorianna

issa_, mi bomo dali cepit proti rota virusu, saj nam lahko virus mimogrede prinese starejši iz vrtca. Smo dali tud starejšega.Moti me samo to, ker je cepljenje tako user posted image drago. Marsikdo si ga ne more privoščiti. Očitno je državi cenejše bolnišnično bivanje kot pa preventivno cepljenje. user posted image

Se strinjam z vsem ... mi smo cepili starejšega in nikoli nismo fasali nič podobnega rotavirusu - bruhal je enkrat v življenju, drisko je imel pa mogoče 2x ... Drago pa je - čeprav meni so zadnjič rekli, da je rotarix 73€, pa je bil vmes že 80 ... rabiš pa 2 dozi  tega ... obstaja pa še ena varianta (neko drugo cepivo), kjer potrebuješ 3 doze ... v glavnem, mi mamo cepljenje 6.12. - redno + rotavirus ...

Pa še eno vprašanje: imate izkušnje s kapljicami Bio gaia? Naša Klara ima zadnjih nekaj dni take krče, da moram nekaj naredit ... prijateljica ima te kapljice doma, pa me zanima, če so ok ...

(odgovor članu Dorianna)
Neposredna povezava do sporočila: 398
23.11.2011 14:09:20   
rainbow
ojla

pišem z eno roko, tako da mi oprostite ločila in velike začetnice.

še sama ne morem verjet, ampak v manj kot enem dnevu sem fasala mastitis, oni ta praviuser posted image . kot bi imela še zraven gripo, vse boli, vročina, grozno v glavnem. ampak moja super zdravnica mi je že pripravila recept za antibiotik, tako da bo hitro bolje, upajmo.

rota virzs - mene mika, da bi ga cepila. punc nismo, takrat se to ni delalo.

kaj več ko mi bo boljeuser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 399
23.11.2011 14:59:14   
issa_
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Pa še eno vprašanje: imate izkušnje s kapljicami Bio gaia? Naša Klara ima zadnjih nekaj dni take krče, da moram nekaj naredit ... prijateljica ima te kapljice doma, pa me zanima, če so ok ...

ja mi smo jih imeli, ker nas je na začetku neke matralo, pa mi je partonažna jih priporočila,.. nam so bile vredu,mislim da je pomagalo, to ali pa menjava mleke,novem,..ampak sem slišala samo pozitivnega o teh kapljicah,..zdaj mu pa nič več ne dajem, ker je vredu...

tak tudi jaz mislim da ga bom dala cepit,..moj je pa še tak tak..bi-nebi,..pa bolje tako kot pa pol bolnišnica,..

o jej rainbow.. to pa ni fajn..user posted image upam da boš čimprej boljš!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

pa tudi jaz zdaj pišem z eno roko,(amamuser posted image ) ....hehe...upam da sem vredi napisala....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?