rainbow
|
Ojla! Izkoristim spalni maraton našega velikana, s katerim sva bila včeraj pri pediatrinji in je v enem mesecu pridelal 4 cm, in 1250 g, kar je ogromno (se je pa tudi moja ta srednja tako redila do 6. meseca) in sva bila med vrsticami rahlo okarana, ampak glede na velikost ne izstopa od normale. Jaz sem bila ultra zadovoljna, ker vsaj vem, da so vse bolečine in težave z bradavicami vredne napredka našega Nikeca San, si sploh ne morem predstavljat, a ne bi imela modrca, sem poskusila, pa je bilo neprijetno. tako da še vedno uporabljam komprese, pa bom že potrpela. Danes mi je spet novo ranico naredil, pa malo krvi popil, kak fino. Za posladek, hihi. Sicer pa smo tudi mi en ritem ujeli, kar v redu, edino ponoči pač ne dosežem več kot 4 ure spanja, zadnjo uro že s pomočjo dude. Se moram pohvalit (no, tudi mojega možeka za varstvo), da sem danes bila pri frizerju na še prenujnem barvanju, mali je spal na sprehodu, pa še potem sem kosilo skuhala in pojedla. Cele tri ure je mrknil. tak da zdaj sem prenovljena, pomlajena (za dober mesec ), o utrujenosti pa ne bi, nisem nič počivala danes. Aja, kilaža, moja tudi pridno gre dol, verjetno zato, ker sem dokaj aktivna (gospodinjstv, perilo, jao), tako da od pred porodom pa do zdaj je šlo dol 14 kg. Še 8 imam za spravit, pol pa bom kot manekenka ona bolj za seniorje Nič, šibamo dalje, lep dan, baje se nam obeta dež