mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: anschk se ubadamo s kar močnim refluksom. :/ Ne morem pametovati, ker teh težav nismo imeli, ampak kaj ko bi mu obrok malo razdelila - to je, da ga dojiš recimo 5-8 minut, potem narediš malo pavze (kupček), crkljanje, previjanje, in ga potem hraniš naprej? IZVIRNO SPOROČILO: rainbow Še eno vprašanje: se vam dogaja, da vam na dojki zaspijo, torej da niso lačni ampak zaspani, tudi če je recimo več kot dve uri od zadnjega podoja??? mene Nik skozi na finto dobi okoli osme zjutraj. In potem ne vem, ali naj mu dam isto ali drugo ko kao bi spet jedel. Sem bila včeraj prav jezna, ker je cel dopoldan tak nekaj hecal in potem dremuckal, se spet zbudil, itd. utrudljivo. Ja itak, ves čas. Jaz jo podojim na eni strani, ko neha (zaspi), ji podrem kupček in jo previjem, potem je pa toliko razbujena, da lahko nadaljujem z dojenjem - na isti strani, če ni izpraznila dojke oz. na drugi, če jo je. Pa malo jo božam in tapkam po ritki, če vidim, da bo prekmalu spet zakinkala. Potem ponavadi spi vsaj 3 ure. Danes zjutraj je bila patronažna na zadnjem obisku in jo je skopala. Ajda je ful uživala, sem prav posnela filmček, da jo bodo videli še in sestrici. Od petka je dobila 110 g in je tako že skoraj na porodni teži. Včeraj je bila za kosilo bučna juha, pa je bila buča tako lepa, da sem jo ohranila in starejšima izrezljala na njej obraz, zvečer smo v njej pa prižgali svečke in jo postavili na škarpo. Sta bili ful navdušeni, tako da moramo vajo ponoviti, ko bo noč čarovnic. Če bo kje dobiti kakšno večjo bučo... Zakaj jih pri nas ne prodajajo v trgovinah??
|