san
|
pozdravljene, se na hitro oglasim, imam par minutk časa. se z vesno kar veliko potepava ne glede na spremenjeno veme, kadar sem pa doma, pa ponavadi izkoristim in kaj postorim, popoldne je pa itak direndaj . vesna pridno pridobiva na teži, je kot en buhteljek že . pregled imava pa šele 26. 10, tako da nimam pojma koliko je pridobila. smo pa že umaknili male oblekice, 56 so že tesne postale. drugače je pa zelo ljubek in pridkan dojenček, pa otroci so še vedno nori nanjo in res sem srečna, da je tako. tudi z vrtecm ni nobenih težav pri našem najmlajšem fantiču, nič joka, res krasno. no, moji kg tudi kopnijo,, sicer tudi ne vem koliko, ampak se že spravim v stare hlače, no vse še ne, ampak večino. trebuh je seveda še prisoten, je pa občutno manjši in seveda prsa so veliko večje, medenica še široka, ampak to bo sedaj itak še nakaj časa nazaj hodilo. drugače pa jaz vesno previjem okoli osmih nazadnje in potem zjutraj, okoli sedme ure, ko se zbudi. vmes je ne previjam in je ritka vedno lepa, plenička je sicer polna, ampak zdrži čez noč. od tega blata naši ponavadi niso imeli alergij in vnete ritke, dokler so bili samo dojeni. zaščita, jaz se ubadam s tem vprašanjem že lep čas, pa se še nisem odločila... čez dan spi kar na najini postelji, ali pa v svojem košku. aja, to sem hotela povedat, da sem res pogrešala voziek za dvojčke, ga nismo takoj nabavili, če ga slučajno ne bi rabila, pa je bila kar kriza, ko sem bila sama. res 16 mesečnika ne morem potem nosit, če hodi sam, nikamor ne pridem, kadar ga imam doma. sedaj ga imam, smo ga celo dobili in je res zakon. tako, da priporočam za tako malo razliko. tist buggy board pri nas ni bil ok, ga triletnik rad uporabi, ta mali pa ne. toliko na hitro, nisem uspela vsega prebrat. uživajte
|