|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
3.6.2011 13:55:30   
NinaŠ
....smo se imeli ful lepo, samo jaz sem pozabila, da nisem stara 23 ampak 32! user posted image  

Pa koliko lepih presenečenj včeraj....ma, ni da bi človek govoril... tak rojstni dan sem imela, kot da drugega sploh dočakala ne bom user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 476
3.6.2011 13:58:31   
NinaŠ
Tudi te so super! user posted image user posted image user posted image  Ampak še dražje!

veš da sploh nisem gledala ali primerjala cen user posted image  Ko sem jih prvič držala v roki sem bila odločena, da je to to user posted image  ...sploh v prvi triadi, kjer jih veliiiko uporabljajo 

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 477
3.6.2011 14:04:29   
NinaŠ
prisotnost pri sv. maši: neredna

user posted image user posted image user posted image

ups user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 478
3.6.2011 14:12:52   
NinaŠ
Jaz se tudi bojim, da bi se kateri izmed otrok odločil za verouk user posted image ... ...sicer nista niti krščena... ...ko sta zadnjič, ko je imela prijateljica prvo obhajilo, eno uro stala kot začarana v cerkvi user posted image  Sicer bi tako idejo poskusila skompenzirati s čim drugim, ker se je meni vse okrog cerkve zelo priskutilo (ko sem mogla "na silo" hodit vse do osmega razreda user posted image )

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 479
3.6.2011 19:26:04   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Aja, petarda, pa nehaj se imet za staro, ker prihajam hitro za tabo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to bi prosila tudi jaz, ker jaz sem pa še eno leto pred tabo in tudi če letos cifri obrnem številke ne spremenimuser posted image
jah, nismo vse nine, ki odkar smo začele tukaj skupaj čvekati ni šla niti za 1 leto naprejuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 480
3.6.2011 20:05:26   
NinaŠ

jah, nismo vse nine, ki odkar smo začele tukaj skupaj čvekati ni šla niti za 1 leto naprejuser posted image

ja no, vse pa res ne morte imet take sreče user posted image

...sicer pa jaz letos tudi čist poljubno cifri premetavam in nič ne spremenim user posted image Pa je fulll luštno, Petarda boš videla čez eno leto, naj ti ne bo žal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 481
3.6.2011 21:18:08   
Urša
Ja, 33 je zakon! user posted image user posted image user posted image  Edino leto, ko mi ni bilo treba nič pomisliti na to koliko sem stara, sem takoj vedela! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 482
3.6.2011 22:19:56   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Ja, 33 je zakon! user posted image user posted image user posted image  Edino leto, ko mi ni bilo treba nič pomisliti na to koliko sem stara, sem takoj vedela! user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 483
4.6.2011 8:28:38   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 484
4.6.2011 9:47:20   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro user posted image . Hvala za kavico...evo ravno uživam v njej user posted image ...pa napolitanke zraven user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 485
4.6.2011 9:51:01   
petarda
Na hitro sem šla čez debato o šolskih potrebščinah OMG?!? ....priznam, da sploh nisem razmišljala, da moram gledat katere barvice bom kupila user posted image ....zdaj pa vidim, da je to cela znanost user posted image ....ampak OK...če Urša pravi, da se splača in če je vse probala, potem ji bom kar verjela na besedo in Nini tudi in kupila ene od tistih....user posted image  A moramo biti pri torbi tudi na kaj posebej pozorni? Seznama pa mi še nismo dobili, ga pa sedaj že komaj pričakujem user posted image ....doma pa nimamo še niti ene stvari...jaooooo...pa sem mislila, da bom imela regres za dopust user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 486
4.6.2011 9:52:01   
petarda

...evo ti bom spet verjela na besedo user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 487
4.6.2011 9:59:54   
petarda

Jaz se tudi bojim, da bi se kateri izmed otrok odločil za verouk user posted image ... ...sicer nista niti krščena... ...ko sta zadnjič, ko je imela prijateljica prvo obhajilo, eno uro stala kot začarana v cerkvi user posted image  Sicer bi tako idejo poskusila skompenzirati s čim drugim, ker se je meni vse okrog cerkve zelo priskutilo (ko sem mogla "na silo" hodit vse do osmega razreda user posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgač pa ja....tistim, ki ne hodijo v cerkev zna biti stvar zanimiva...tistim, ki pa MORAJO hodit...se jim pa hitro upre, res je.... Jaz sem se imela načeloma lepo, so bila lepa druženja...upam, da bo mojim otrokom tudi zanimivo...ampak obisk pri maši bomo pa ziher tudi mi imeli neredno, ker nisem pristaš vsakotedenskega obiska user posted image ...jaz grem rada v cerkev....ampak res samo takrat, ko tako čutim in ne ko moram iti user posted image ....OK, zdaj bomo zaradi otrok morali iti večkrat...ampak vseeno ne mislim zdaj pa VSAKO nedeljo tam stat user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 488
4.6.2011 10:01:10   
petarda

prisotnost pri sv. maši: neredna

ups user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 489
4.6.2011 10:08:35   
petarda

Petarda, kako pa kaj Mini? user posted image  Katero hrano je že poskusil?

Mini je ZLAT otroček...res...tako je priden, da ne morem verjeti user posted image .... je pa že: jabolko, hruško, korenček, bučke, krompirček, riž, mlečno riževo kašico, brokoli, cvetačo...in olivno olje user posted image  ...zjutraj poje kuhano sadje, opoldne kosilo (že kar orng porcijo)...in zvečer riževo kašico...vmes po potrebi mleko na flašo, zvečer, ponoči in zjutraj se dojimo, včasih, če smo doma tudi še čez dan, samo je potem potrebno še vseeno flaško narediti.... user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 490
4.6.2011 10:15:02   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Mini je ZLAT otroček...res...tako je priden, da ne morem verjeti user posted image ....

aaaaaaaaaaaa....babe....očitno bomo morale že PC skrivati pred otroki....oziroma vsaj zapreti forum, predno gremo od mize....zdaj sem šla juniorju natočit za pit in pridem nazaj, petardito pred računalnikom in me vpraša:" mami kdo pa je to Mini? Zakaj je zlat otroček?" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  .... Mu je bilo zanimivo, ker je videl srček, pa ga je zanimalo kaj piše user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 491
4.6.2011 10:20:23   
petarda

15 jih bo v razredu? Luksuz! user posted image

user posted image ja in to je za našo šolo že razmeroma velik razred user posted image - v 3. razredu jih je(oz. bo drugo leto user posted image ) 17, v 2. razredu (pri Anžetu) 16, vsi ostali razredi pa so manjši user posted image user posted image user posted image

Ja, pri bubiju jih bo najverjetneje 26 user posted image  Če bi tudi letos naredili 3 oddelke, tako kot zadnja leta, bi bilo bolje. Ampak kaj čem.... v šoli kamor spadamo bi jih tudi bilo max 15, ampak mi to vseeno ni pretehtalo.

Pri nas bi jih bilo max 9, samo mi tudi to ni pretehtalo...ker bi jih bilo potem še recimo 10 četrtarčkov user posted image

Drugače pa je res luxuz tamo od 15 do 20...pri nas jih bo verjetno tudi več...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 492
4.6.2011 10:50:27   
petarda

Dobro jutro...

....babe....nora noč je za mano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kvaka kavica odpade....hišo imam v razsulu, takšno je tudi stanje mojega duha user posted image ...jaoooooooooooooo....smo se imeli ful lepo, samo jaz sem pozabila, da nisem stara 23 ampak 32! user posted image  

Pa koliko lepih presenečenj včeraj....ma, ni da bi človek govoril... tak rojstni dan sem imela, kot da drugega sploh dočakala ne bom user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ti privoščim! user posted image user posted image user posted image  Kakšno presenečenje pa lahko deliš z nami! user posted image

Že v sredo zvečer se je petardito stiskal k meni in mi rekel, da me ima rad...v četret zjutraj je samo prišel v posteljo, mi dal lubčka, me pobožal in voščil vse najboljše, ter rekel, da sem naaajbooooljša mami na svetu user posted image user posted image user posted image ....in to se je vse sam spomnil user posted image ....potem itak še junior vse za njim ponavlja user posted image .... No, dan je minil mirno, popoldne sem naredila narezek za taščo, tasta, svaka in svakinjo...smo lepo nazdravili na terasi, ker praznovala bova pa drug teden skupaj z user posted image , saj imava takrat obletnico poroke, on pa ima rojstni dan točno en mesec za mano in bomo takrat na morju, zato smo se odločili, da ubijemo tri muhe na en mah user posted image ...torej obiski grejo, otroke dam v banjo in nekako si splanirava miren večer ob kozarčku....pa na vratih pozvoni?!? .... odprem in zunaj moja najboljša sestrična (doma je v Izoli) user posted image user posted image user posted image ....vedno zna presenetit, ji ni problem priti nikoli, tudi ob treh ponoči, če je treba, taka je tudi njena mama (moja najboljša teta)...smo res povezani in se imamo ful, ful radi...res, se počutim, kot da bi imela dve mami in sestro, ki je nikoli nisem imela user posted image ...no, kakorkoli...z njo še njena prijateljica in dečko, ki mi ga predstavi, kot mojega malega bratranca (al kaj je že, če je od moje mami bratranec???), ki sem ga nazadnje videla pred kakim 20-timi leti...ko je bil star toliko, kot moj petardito zdaj...no, on je pa iz Ljubljane...in sta tudi onadva nedolgo nazaj prišla skupaj....v glanem...pojavijo se pred mojimi vrati, z lepimi željami in vrečkami v rokah user posted image

Pol itak debata, pa kolk dolgo se nismo videli, pa da se je treba spet malo povezat, kri je kri...itd user posted image . No, otroci so zaspali, ko ubiti, mi pa feštali...saj so s sabo prinesli tole:

user posted image

Likerček iz kokinih listov...zraven sta bila v darilni embalaži še dva kozarčka...mešali smo pa s Spriteom...spodaj sprite, zgoraj agwa...in se ne zmešata med sabo...super zgleda...podobno kot tole, samo, da je spodaj belo user posted image

user posted image

Zraven ugrizneš v limeto (OK...mi smo pač v limono user posted image )...in potem tole na hitrco spiješ... ne rabim govorit, da sem fuuul cincala, če je dojenje sploh še potrebno user posted image .... No, v glavnem mi je tooooolk dišalo tole, samo sem se kar držala in ostala pri dveh, z veseljem pa točila za druge user posted image .... Ko je zmanjkalo tega, je sestrična delala še fore z jegrom in red bulom, kokakolo (zložiš kozarčke v dve vrsti in jih potem rukneš, da mali popadajo kot domine v tavečjeuser posted image ...) Meni je bilo v glavnem ful zanimivo točit in sprobavat, drugim pa potem nadaljevat user posted image ....no, prišlo je še nekaj okoliških prijateljev in moja naj naj prijateljica, s katero sva kot rit in srajca še iz vrtca....prišla je po deseti zvečer, ker je iskala dodatno steklenico agwe user posted image ... s sabo pa prinesla sliko, na kateri sem jaz, narisala pa me je ona v petem razredu osnovne šole...se pravi, da je slika stara 20 let!!!! In točno se spomnim, kdaj smo se to morali narisat pri likovnem pouku..ona mene, jaz njo....no toliko let jo je imela doma, zdaj pa zavila z darilnim trakcom in mi jo podarila user posted image ...je pa lepo narisana, je dobila ZU takrat user posted image .... Ma, meni se je zdelo ful lepo darilo user posted image .... sem videla dve stvari po 20 letih (sliko in bratrančka user posted image ).... no, feštali smo do enih zjutraj,peli, se smejali... potem pa je sveta trojica pri nas prespala, sem jim kar po tleh raztegnila puzzle, pa kovtre gor, ker turbo maximus imamo na morju... in smo potem še pričali dolgo v noč user posted image

V glavnem....nepričakovano lep večer user posted image user posted image ...z veliiiiko presenečenji user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 493
4.6.2011 10:53:51   
petarda
Ok...kavico sem že zdavnaj spila user posted image ...danes bi morali biti s petarditovo skupino na izletu v Olimju, samo je petardito včeraj zvečer imel vročino in bolel ga je zobek (zgornja šestica ven rine)...pa danes zjutraj je še vedno imel 37,3 in smo iz preventive ostali doma....saj, ne rečem, da ne paše user posted image

Ajdi...lep dan vam želim....user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 494
4.6.2011 13:20:40   
Urša

Dobro jutro user posted image . Hvala za kavico...evo ravno uživam v njej user posted image ...pa napolitanke zraven user posted image

Meni tudi zadnje čase napolitanke pašejo, pa nikoli nisem bila njihova ljubiteljica. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 495
4.6.2011 13:23:27   
Urša

A moramo biti pri torbi tudi na kaj posebej pozorni?

Oblazinjeno hrbtišče, pa veliko prostora. Meni se je zdela Nikina torba ogromna, pa komaj stlači ob petkih vse notri, ko jo prinese domov.  Skratka, groza! user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 496
4.6.2011 13:26:37   
Urša

Mini je ZLAT otroček...res...tako je priden, da ne morem verjeti user posted image .... je pa že: jabolko, hruško, korenček, bučke, krompirček, riž, mlečno riževo kašico, brokoli, cvetačo...in olivno olje user posted image  ...zjutraj poje kuhano sadje, opoldne kosilo (že kar orng porcijo)...in zvečer riževo kašico...vmes po potrebi mleko na flašo, zvečer, ponoči in zjutraj se dojimo, včasih, če smo doma tudi še čez dan, samo je potem potrebno še vseeno flaško narediti.... user posted image

Že toliko je???? user posted image user posted image user posted image  Potem imata že kr orng vsebino v plenicah! user posted image user posted image user posted image
Ko so bili naši novembrčki dojenčki, so spodbujali samo dojenje 6m, zdaj pa baje nič več, zmeraj nekaj novega pogruntajo. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 497
4.6.2011 13:28:09   
Urša

Mini je ZLAT otroček...res...tako je priden, da ne morem verjeti user posted image ....

aaaaaaaaaaaa....babe....očitno bomo morale že PC skrivati pred otroki....oziroma vsaj zapreti forum, predno gremo od mize....zdaj sem šla juniorju natočit za pit in pridem nazaj, petardito pred računalnikom in me vpraša:" mami kdo pa je to Mini? Zakaj je zlat otroček?" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  .... Mu je bilo zanimivo, ker je videl srček, pa ga je zanimalo kaj piše user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  A zna Petardito že brat???

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 498
4.6.2011 13:35:42   
Urša
Petarda, res si imela krasen RD, poln nepričakovanih presenečenj. user posted image user posted image user posted image  Tisto pijačko moram pa sprobat! user posted image user posted image user posted image  Jaz sem bila včasih kar strokovnjak v mešanju koktejlov, uf, se spomnim, kako sem napila prijateljice na moji dekliščini, cel meni sem sestavila, ful lepo, pa je mogla vsaka vsakega sprobat-no, jaz sem bila pa na srečo user posted image . user posted image user posted image user posted image  So popadale kot domine, nismo rabili zlagat kozarčke v dve vrsti! user posted image user posted image user posted image
Ne bi bilo slabo, da bi enkrat organizirale kakšen party za eno noč vse novembrke, brez otrok in atijev, pa vsaka prinese en likerček in mešamo. user posted image user posted image user posted image  Lahko tudi puzzle prinesemo za po tleh. user posted image  

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 499
4.6.2011 15:01:47   
petarda

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  A zna Petardito že brat???

Ja. In to velike in male tiskane user posted image ....in to s tem, da ga doma nismo čisto čisto nič učili...vse se je naučil v vrtcu (velike) in potem sam poštudiral male user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....jaz še zdaj ne morem verjeti, da prebere vse plakate ob cesti, pa reklame v trgovini...no, zdaj pa še mamine skrivnosti user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?