petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: petarda Dobro jutro... ....babe....nora noč je za mano ...kvaka kavica odpade....hišo imam v razsulu, takšno je tudi stanje mojega duha ...jaoooooooooooooo....smo se imeli ful lepo, samo jaz sem pozabila, da nisem stara 23 ampak 32! Pa koliko lepih presenečenj včeraj....ma, ni da bi človek govoril... tak rojstni dan sem imela, kot da drugega sploh dočakala ne bom Ti privoščim! Kakšno presenečenje pa lahko deliš z nami! Že v sredo zvečer se je petardito stiskal k meni in mi rekel, da me ima rad...v četret zjutraj je samo prišel v posteljo, mi dal lubčka, me pobožal in voščil vse najboljše, ter rekel, da sem naaajbooooljša mami na svetu ....in to se je vse sam spomnil ....potem itak še junior vse za njim ponavlja .... No, dan je minil mirno, popoldne sem naredila narezek za taščo, tasta, svaka in svakinjo...smo lepo nazdravili na terasi, ker praznovala bova pa drug teden skupaj z , saj imava takrat obletnico poroke, on pa ima rojstni dan točno en mesec za mano in bomo takrat na morju, zato smo se odločili, da ubijemo tri muhe na en mah ...torej obiski grejo, otroke dam v banjo in nekako si splanirava miren večer ob kozarčku....pa na vratih pozvoni?!? .... odprem in zunaj moja najboljša sestrična (doma je v Izoli) ....vedno zna presenetit, ji ni problem priti nikoli, tudi ob treh ponoči, če je treba, taka je tudi njena mama (moja najboljša teta)...smo res povezani in se imamo ful, ful radi...res, se počutim, kot da bi imela dve mami in sestro, ki je nikoli nisem imela ...no, kakorkoli...z njo še njena prijateljica in dečko, ki mi ga predstavi, kot mojega malega bratranca (al kaj je že, če je od moje mami bratranec???), ki sem ga nazadnje videla pred kakim 20-timi leti...ko je bil star toliko, kot moj petardito zdaj...no, on je pa iz Ljubljane...in sta tudi onadva nedolgo nazaj prišla skupaj....v glanem...pojavijo se pred mojimi vrati, z lepimi željami in vrečkami v rokah Pol itak debata, pa kolk dolgo se nismo videli, pa da se je treba spet malo povezat, kri je kri...itd . No, otroci so zaspali, ko ubiti, mi pa feštali...saj so s sabo prinesli tole: Likerček iz kokinih listov...zraven sta bila v darilni embalaži še dva kozarčka...mešali smo pa s Spriteom...spodaj sprite, zgoraj agwa...in se ne zmešata med sabo...super zgleda...podobno kot tole, samo, da je spodaj belo Zraven ugrizneš v limeto (OK...mi smo pač v limono )...in potem tole na hitrco spiješ... ne rabim govorit, da sem fuuul cincala, če je dojenje sploh še potrebno .... No, v glavnem mi je tooooolk dišalo tole, samo sem se kar držala in ostala pri dveh, z veseljem pa točila za druge .... Ko je zmanjkalo tega, je sestrična delala še fore z jegrom in red bulom, kokakolo (zložiš kozarčke v dve vrsti in jih potem rukneš, da mali popadajo kot domine v tavečje ...) Meni je bilo v glavnem ful zanimivo točit in sprobavat, drugim pa potem nadaljevat ....no, prišlo je še nekaj okoliških prijateljev in moja naj naj prijateljica, s katero sva kot rit in srajca še iz vrtca....prišla je po deseti zvečer, ker je iskala dodatno steklenico agwe ... s sabo pa prinesla sliko, na kateri sem jaz, narisala pa me je ona v petem razredu osnovne šole...se pravi, da je slika stara 20 let!!!! In točno se spomnim, kdaj smo se to morali narisat pri likovnem pouku..ona mene, jaz njo....no toliko let jo je imela doma, zdaj pa zavila z darilnim trakcom in mi jo podarila ...je pa lepo narisana, je dobila ZU takrat .... Ma, meni se je zdelo ful lepo darilo .... sem videla dve stvari po 20 letih (sliko in bratrančka ).... no, feštali smo do enih zjutraj,peli, se smejali... potem pa je sveta trojica pri nas prespala, sem jim kar po tleh raztegnila puzzle, pa kovtre gor, ker turbo maximus imamo na morju... in smo potem še pričali dolgo v noč V glavnem....nepričakovano lep večer ...z veliiiiko presenečenji
|