|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
4.6.2011 21:35:44   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

pa kaj je SPET s tem mojim citiranjem user posted image

veš... ...to pa pride z leti... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa ti veš, ko si skoz 25! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 526
4.6.2011 21:37:46   
NinaŠ

veš... ...to pa pride z leti... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa ti veš, ko si skoz 25! user posted image user posted image user posted image user posted image

izkušena sem pa najmanj za 33 user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 527
4.6.2011 21:38:57   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Bravo, Petardito! user posted image user posted image user posted image  Potem je tak samouk kot Nika. Naš Jaka pa pojma nima o črkah. user posted image

Se bojim, da bo junior tudi tako...čeprav pravijo, da potem veliko pobere od starejšega user posted image ...ampak juniorja to nič ne gane...se mi zdi, da je petardito v njegovih letih vse barve že obvladal...junior pa nima pojma...govori na pamet, vedno pa začne z...zelena? user posted image ....modra? user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 528
4.6.2011 21:43:08   
petarda

izkušena sem pa najmanj za 33 user posted image user posted image user posted image user posted image

... user posted image ...edino, kar nas lahko tolaži je to....da z leti nismo samo starejše, ampak tudi pametnejše! user posted image user posted image user posted image user posted image ...jaoooo, da bi pri 23 imela to pamet, ki jo imam sedaj user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 529
5.6.2011 8:18:01   
Paštetka
Dobro jutro. Moja deca so odšla danes z babico in dedkom na morje za 12 dni. user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 530
5.6.2011 8:32:51   
ada2
dobro jutro!
jah pamet pri 23 in zdaj........user posted image

paštetka prve tri dni ti bo verjetno fajn, potem pa se ti bo mešati začelo..... jaz si sploh ne predstavljam, da vsi trije istočasno odidejo nekam.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 531
5.6.2011 9:01:13   
Paštetka
Meni se že zdaj meša. user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 532
5.6.2011 21:06:56   
NinaŠ
Paštetka si ne predstavljam da bi bila 12 dni brez obeh otrok user posted image Drugi teden gresta oba za 3 dni (2 noči) s šolo/vrtcem na tabor - Tina na kmetijo, Anže na gorniški tabor, pa je to čistzadostčenepreveč ko obeh ne bo user posted image .

Mi smo danes planiran izlet realizirali, pravzaprav smo ga, ker so bile vremenske razmere ugodne user posted image , celo malo podaljšali in tako preživeli krasen dan v "hribih" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Fotke sledijo user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 533
5.6.2011 21:30:40   
NinaŠ
white man can't jump????
user posted image

naši vrli hribolazci user posted image
user posted image  
user posted image

z Ajdovsko deklico
user posted image

sneeeeeeg user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

rožca med rožcami user posted image
user posted image

jezerce (menda je jezerce, samo meni je delovalo kot mlaka user posted image ) poooolno zaljubljenih žab user posted image (mislim res, ravn med user posted image smo jih motili user posted image ) in pupkov
user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 534
5.6.2011 21:35:18   
ada2
jeiiii!
moj nečak je na svetovnem prvenstvu v kickboxu v italiji zmagaluser posted image user posted image user posted image

nina, krasne fotkeuser posted image

mi smo pa bili danes pri tisti moji prijateljici, ki ji bom drugi vikend otroke čuvala in smo se tudi zelo luštno imeli, pa potem še pri moji sestri, kjer smo zapili nečakovo zmagouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 535
5.6.2011 22:37:35   
Urša
Waw Nina, kako lepo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vsi in vse! A to je Anže tako skočil???

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 536
5.6.2011 22:39:03   
Urša
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

jeiiii!
moj nečak je na svetovnem prvenstvu v kickboxu v italiji zmagaluser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  To pa ni kar tako, svetovno prvenstvo, uf! Čestitke!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 537
5.6.2011 22:51:32   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Bravo, Petardito! user posted image user posted image user posted image  Potem je tak samouk kot Nika. Naš Jaka pa pojma nima o črkah. user posted image

Se bojim, da bo junior tudi tako...čeprav pravijo, da potem veliko pobere od starejšega user posted image ...ampak juniorja to nič ne gane...se mi zdi, da je petardito v njegovih letih vse barve že obvladal...junior pa nima pojma...govori na pamet, vedno pa začne z...zelena? user posted image ....modra? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  se podpišem.

Bubi je pri dveh letih fuuuul puzzle zlagal, bubika zdaj nekaj poskuša. Samo pri čvekanju ga pa prav dohaja user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 538
5.6.2011 22:51:34   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Dobro jutro. Moja deca so odšla danes z babico in dedkom na morje za 12 dni. user posted image

temu se ploska user posted image user posted image user posted image

Mi pa smo bili pri vas "na morju" user posted image  bubika je navdušena, bubi tudi, čeprav taka boječka da je joj user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 539
5.6.2011 22:51:37   
*bubi*

user posted image ...jaoooo, da bi pri 23 imela to pamet, ki jo imam sedaj user posted image user posted image user posted image user posted image

ja.... ko bi jo imela 7 let nazaj... ni treba da pri 23 user posted image  al je to 7 let nazaj user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 540
5.6.2011 22:57:29   
*bubi*
Nina user posted image user posted image user posted image  sem vas že na FB pogledala. Krasno... tiste žabe pa bi tudi bubija zanimale user posted image

Mi smo preživeli krasen vikend, Moravci so se ful spremenili odkar smo mi tja hodili na dopust. Bubika je ful bolj pogumna v vodi kot bubi in itak čisto navdušena. Bubi tudi, ampak bog ne daj da kaka kapljica špricne user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 541
5.6.2011 23:07:50   
petarda
AAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....jaz sem pa drugič teta!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Svakinja je rodila fantka, ki mu je ime tako, kot Nininemu lepotcu user posted image user posted image user posted image user posted image .... Je pa rojen 17 dni pred PDP in ima le 2460g, ampak sem prepričana, da bo fino jedel in bo kmalu lepo napredoval... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nina...res krasne fotke...samo....kje pa imaš ti noge na drugi slikici????

Ada....tebi pa tudi tukaj ČESTITKE....z vami se pa res ni za hecat! user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 542
5.6.2011 23:09:31   
petarda

Tole je pa res kar dolgo...a jih bosta šla kaj pogledat?.... Uffff...meni se tudi zmeša...ampak kake dva dni bi pa pasalo user posted image ....samo pri nas nikamor ne grejo z vrtcem user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 543
5.6.2011 23:10:58   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Nina user posted image user posted image user posted image  sem vas že na FB pogledala. Krasno... tiste žabe pa bi tudi bubija zanimale user posted image

Mi smo preživeli krasen vikend, Moravci so se ful spremenili odkar smo mi tja hodili na dopust. Bubika je ful bolj pogumna v vodi kot bubi in itak čisto navdušena. Bubi tudi, ampak bog ne daj da kaka kapljica špricne user posted image

Očitno vreme tokrat ne vpliva na razpoloženje novembrk...mi smo tudi preživeli krasen vikend user posted image ....smo bili pri moji babici v Hrvaškem Zagorju...smo šli kar s kombijem...nas 5 + moja mami, moj bratec in njegov očka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 544
6.6.2011 8:32:54   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image  

user posted image  sam res jih ni user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 545
6.6.2011 8:57:02   
Paštetka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 546
6.6.2011 12:40:02   
petarda

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ampak jih res ni! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 547
6.6.2011 13:11:38   
*bubi*

user posted image user posted image user posted image  sum na fotomontažo? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 548
6.6.2011 13:24:10   
kvaka
Nina lepe slikice in bravo za vas pohodnike user posted image  user posted image  user posted image

Sam tista slikca, je pa kr malo srhljiva user posted image

Petarda čestitke tvoji svakinji za naraščaj user posted image

Jaz sem pa danes dobila informativni izračun dohodnine in moram doplačat user posted image Pa sem že vse preračunala, če si dam kakšnega otroka v olajšavo namesto user posted image pa se neizplača. Pač si bom morala denar od mojga izposodit user posted image user posted image

Pa tudi mi smo preživeli lep vikend oz. podaljšanj vikend, so bili mali trije že od četrtka doma in na počitnicah pri moji mami, no z vsakodnevo prisotnostjo meneuser posted image . So se vozili s kolesi po travnikih, kjer se je v kotanjah nabrala voda in da ne govorim kolikokrat smo jih morali preboleč. Ampak veselje je bilo nepopisno user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 549
6.6.2011 14:36:20   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka

Jaz sem pa danes dobila informativni izračun dohodnine in moram doplačat user posted image Pa sem že vse preračunala, če si dam kakšnega otroka v olajšavo namesto user posted image pa se neizplača. Pač si bom morala denar od mojga izposodit user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?