Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 4.6.2011 15:03:13
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Petarda, res si imela krasen RD, poln nepričakovanih presenečenj. Tisto pijačko moram pa sprobat! Jaz sem bila včasih kar strokovnjak v mešanju koktejlov, uf, se spomnim, kako sem napila prijateljice na moji dekliščini, cel meni sem sestavila, ful lepo, pa je mogla vsaka vsakega sprobat-no, jaz sem bila pa na srečo . So popadale kot domine, nismo rabili zlagat kozarčke v dve vrsti! Ne bi bilo slabo, da bi enkrat organizirale kakšen party za eno noč vse novembrke, brez otrok in atijev, pa vsaka prinese en likerček in mešamo. Lahko tudi puzzle prinesemo za po tleh. Uuuuuuuuuuuuuuuu škoda, da nisem bila na tvoji dekliščini ..... Za akcijo z likerčki sem pa takoj ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 4.6.2011 16:00:22
|
|
|
|
NinaŠ
|
Petarda, to je bil pa ressss krasen r.d. Verjamem, da si bila zjutraj utrujena Petardito že zna brati? bravo Pri nas je zdaj Anže nekje tam, da lahko rečem, da zna brati, čeprav nima nobenega veselja s tem . Tina pa še manj - črke pozna, kako krajšo besedo že spravi skup,... ... da bi se pa kaj bolj potrudila ji pa ni Šolska torba se pri nas v 1. razredu ni nikakor zamortizirala. V petkih domov prinesejo 1 delovni zvezek ali 1 zvezek ter puščico, zelo redko 2 zvezka , tako da bi zadostovala kaka manjša torbica (npr. taka kot smo jih imeli v mojih časih za v malo šolo). Zgleda je od šole do šole različno Urša, kaj vse pa Nika pritovori domov?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 4.6.2011 16:02:13
|
|
|
|
NinaŠ
|
Danes je bilo dopoldne spet kilavo vreme, tako da smo uspeli udejaniti le krajši sprehodek (pa take plane sem delala ). Zdaj sta pa otroka na obisku pri moji mami, ki sem ji obljubila, da popoldne prideta, zunaj pa sonce.... ah... Upam, da bo jutri lepše
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 4.6.2011 16:57:42
|
|
|
|
Urša
|
Bravo, Petardito! Potem je tak samouk kot Nika. Naš Jaka pa pojma nima o črkah.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 4.6.2011 16:59:32
|
|
|
|
Urša
|
Nina, pritovori VSE, od A do Ž! Vse delovne zvezke, vse zvezke, puščico, športno opremo, jopico in igračo, ker imajo od petkih igralni dan. Ni da ni! Sem kot osel, ko gremo domov!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 4.6.2011 17:40:06
|
|
|
|
NinaŠ
|
Nina, pritovori VSE, od A do Ž! Vse delovne zvezke, vse zvezke, puščico, športno opremo, jopico in igračo, ker imajo od petkih igralni dan. Ni da ni!user posted image Sem kot osel, ko gremo domov! ...po drugi strani pa tako lažje slediš kaj so se učili ...kar jaz bolj malokrat zvem no matematiki nekako sledim, ker imajo večino nalog iz tega predmeta Imam pa občutek, da je Anžetu šele sedaj, proti koncu leta, postalo zanimivo v šoli, saj večkrat poroča kaj vse NOVEGA je zvedel. Danes na sprehodu sem imela predavanje o Triglavskem narodnem parku , kjer smo se sprehajali (iz Mojstrane je težko kam zaviti, da ne bi zašel v TNP ). Jaz sem pa zdajle zamesila tole: http://okusno.je/recept/rozinovi-kruhki da bomo, če bo jutri lepo vreme, imeli s seboj za malco - če ne bomo že danes vse povečerjali , sicer sem preventivno naredila iz trojne količine (recept za kao 4 osebe, se mi zdi bolj boren )
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 4.6.2011 20:36:26
|
|
|
|
ada2
|
še en noro naspidiran delovni dan je za mano... petardito. Adam pozna le nekaj črk, se pa spomnim, da je tudi nuša v takem obdobju že brala velike črke. zdaj je pa itak od knjige ne dobimo.... če bi bilo po njenem bi bila noč za branje mi še tudi nimamo seznama potrebščin, pa ga sploh ne čakam z veseljem, ker mi je ob cenah kar slabo.... kaj šele bo, ko bo šel še miha v šolo in bodo 3 šolarji.... bom samo še za zvezke delala v soboto se poroči moja prijateljica. ima 2 otroka, fantek je malo mlajši od naših novembrčkov, punčka je stara 3 mesece. in jaz ji grem čuvat otroka čez noč, da bo lahko uživala na svoji poroki. komaj čakam, da se bom lahko nacartala z dojenčico
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 4.6.2011 20:37:24
|
|
|
|
ada2
|
aja, za koktejle sem pa jaz takoj.... pa če katera ve sestavine za "ništa kontra splita" bi se priporočila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 4.6.2011 20:59:07
|
|
|
|
NinaŠ
|
Šit! Moja hči pa zna požret živcev kadar je utrujena (čeprav ne vem od česa )
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 4.6.2011 21:04:48
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 še en noro naspidiran delovni dan je za mano... petardito. Adam pozna le nekaj črk, se pa spomnim, da je tudi nuša v takem obdobju že brala velike črke. zdaj je pa itak od knjige ne dobimo.... če bi bilo po njenem bi bila noč za branje mi še tudi nimamo seznama potrebščin, pa ga sploh ne čakam z veseljem, ker mi je ob cenah kar slabo.... kaj šele bo, ko bo šel še miha v šolo in bodo 3 šolarji.... bom samo še za zvezke delala v soboto se poroči moja prijateljica. ima 2 otroka, fantek je malo mlajši od naših novembrčkov, punčka je stara 3 mesece. in jaz ji grem čuvat otroka čez noč, da bo lahko uživala na svoji poroki. komaj čakam, da se bom lahko nacartala z dojenčico Uf...takole se pa jaz ne bi šla poročit...res, ne bi bila mirna...saj jo otroček še skoz rabi, pa čez dan, pa jest na tri ure, previjat, spat..... tebi pa vseeno želim, da bi dojenčica lepo spala in da te mogoče še kaj zagrabi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 4.6.2011 21:05:20
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Šit! Moja hči pa zna požret živcev kadar je utrujena (čeprav ne vem od česa ) Mogoče jih je babi tolk zmatrala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 4.6.2011 21:13:18
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 aja, za koktejle sem pa jaz takoj.... pa če katera ve sestavine za "ništa kontra splita" bi se priporočila Tega pa ne poznam.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 4.6.2011 21:15:58
|
|
|
|
Urša
|
Mi smo imeli prej orng neurje z bliskanjem in strelami. Jaka se je kar bal, je rekel Niki, da se boji, da ne bo poplave, ker potem bodo prišli morski psi. Ja, novembrčki imajo domišljijo!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 4.6.2011 21:16:56
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ...po drugi strani pa tako lažje slediš kaj so se učili ...kar jaz bolj malokrat zvem no matematiki nekako sledim, ker imajo večino nalog iz tega predmeta Imam pa občutek, da je Anžetu šele sedaj, proti koncu leta, postalo zanimivo v šoli, saj večkrat poroča kaj vse NOVEGA je zvedel. Danes na sprehodu sem imela predavanje o Triglavskem narodnem parku , kjer smo se sprehajali (iz Mojstrane je težko kam zaviti, da ne bi zašel v TNP ). Jaz sem pa zdajle zamesila tole: http://okusno.je/recept/rozinovi-kruhki da bomo, če bo jutri lepo vreme, imeli s seboj za malco - če ne bomo že danes vse povečerjali , sicer sem preventivno naredila iz trojne količine (recept za kao 4 osebe, se mi zdi bolj boren ) Ja, je res siromašno malo količin za 4 . Petarditu je pa vse kaj je novega ful zanimivo...ampak res vse, vse, vse...kar požira besede in z njim se lahko pogovarjaš o čemerkoli...o bontonu, prometu, delnicah, zdravih zobkih, politiki, športu...vse ga zanima in vse srka vase...kar včasih tudi ni tako zelo fajn...recimo ko sliši kaj takega, ko ne bi rabil, ali pa ko mu kdo reče, recimo da zobozdravniki itak pretiravajo in da ni problema, če pije ledeni čaj skozi ves dan ...in da je voda brezveze ...in da...mi smo jedli in pili vse od gaziranih pijač do sladkarij...., pa nam nič ne manjka
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 4.6.2011 21:17:47
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 aja, za koktejle sem pa jaz takoj.... pa če katera ve sestavine za "ništa kontra splita" bi se priporočila Sestavine: votka, rum, jagodni liker, sok od limone, grenivke, pomaranče... ...same dobrote http://arhiv.slobodnadalmacija.hr/20040228/zadnjevijesti02.asp
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 4.6.2011 21:18:51
|
|
|
|
petarda
|
< Sporočilo je popravil petarda -- 4.6.2011 21:19:14 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 4.6.2011 21:20:22
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 še en noro naspidiran delovni dan je za mano... petardito. Adam pozna le nekaj črk, se pa spomnim, da je tudi nuša v takem obdobju že brala velike črke. zdaj je pa itak od knjige ne dobimo.... če bi bilo po njenem bi bila noč za branje mi še tudi nimamo seznama potrebščin, pa ga sploh ne čakam z veseljem, ker mi je ob cenah kar slabo.... kaj šele bo, ko bo šel še miha v šolo in bodo 3 šolarji.... bom samo še za zvezke delala v soboto se poroči moja prijateljica. ima 2 otroka, fantek je malo mlajši od naših novembrčkov, punčka je stara 3 mesece. in jaz ji grem čuvat otroka čez noč, da bo lahko uživala na svoji poroki. komaj čakam, da se bom lahko nacartala z dojenčico Uf...takole se pa jaz ne bi šla poročit...res, ne bi bila mirna...saj jo otroček še skoz rabi, pa čez dan, pa jest na tri ure, previjat, spat..... tebi pa vseeno želim, da bi dojenčica lepo spala in da te mogoče še kaj zagrabi ne bo neke panike. itak bo čez dan punčka z njimi skoz, zvečer jo bo mamica dala spat, žurko bodo imeli kilometer stran od doma, jaz bom tam pri njih, če se bo zbudila jo bom poklicala, da pride dojit.... zagrabi????? ne hvala, čakam na vnuke
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 4.6.2011 21:22:41
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 aja, za koktejle sem pa jaz takoj.... pa če katera ve sestavine za "ništa kontra splita" bi se priporočila Sestavine: votka, rum, jagodni liker, sok od limone, grenivke, pomaranče... ...same dobrote http://arhiv.slobodnadalmacija.hr/20040228/zadnjevijesti02.asp v kakem razmerju pa?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 4.6.2011 21:25:58
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 zagrabi????? ne hvala, čakam na vnuke
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 4.6.2011 21:26:08
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jaz sem pa zdajle zamesila tole: http://okusno.je/recept/rozinovi-kruhki da bomo, če bo jutri lepo vreme, imeli s seboj za malco - če ne bomo že danes vse povečerjali , sicer sem preventivno naredila iz trojne količine (recept za kao 4 osebe, se mi zdi bolj boren ) Okusna večerja/malica/zajtrk Res je dobro, taktika trojnih količin pa tudi pravilna . p.s. moke sem kar precej morala dodati, ker je bilo čistpreveč pocasto
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 4.6.2011 21:26:46
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: ada2 zagrabi????? ne hvala, čakam na vnuke
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 4.6.2011 21:29:29
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 aja, za koktejle sem pa jaz takoj.... pa če katera ve sestavine za "ništa kontra splita" bi se priporočila Sestavine: votka, rum, jagodni liker, sok od limone, grenivke, pomaranče... ...same dobrote http://arhiv.slobodnadalmacija.hr/20040228/zadnjevijesti02.asp v kakem razmerju pa? Enkrat tako, drugič drugače ....ej, ne vem res...ne najdem...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 4.6.2011 21:29:54
|
|
|
|
petarda
|
pa kaj je SPET s tem mojim citiranjem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 4.6.2011 21:31:03
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda pa kaj je SPET s tem mojim citiranjem veš... ...to pa pride z leti...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 4.6.2011 21:31:10
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Jaz sem pa zdajle zamesila tole: http://okusno.je/recept/rozinovi-kruhki da bomo, če bo jutri lepo vreme, imeli s seboj za malco - če ne bomo že danes vse povečerjali , sicer sem preventivno naredila iz trojne količine (recept za kao 4 osebe, se mi zdi bolj boren ) Okusna večerja/malica/zajtrk Res je dobro, taktika trojnih količin pa tudi pravilna . p.s. moke sem kar precej morala dodati, ker je bilo čistpreveč pocasto Mi gremo tudi jutri na izlet...sestavine imam doma...samo....ne vem, če se mi da
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?