|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
2.6.2011 7:28:36   
NinaŠ
Včeraj sem tudi jaz čisto po pomoti zašla v Tuš (drugače tja ne hodim) in dobila kompletek kart user posted image Ker upanja, da bi zbrali zadovoljivo količino ni, mi Bubi sporoči naslov in ti jih pošljem user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 451
2.6.2011 7:30:13   
NinaŠ
Ja, pa še user posted image user posted image user posted image skuham za lažji in lepši dan. Tortico zraven vam (namuser posted image ) bo pa postregla Petarda user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 452
2.6.2011 8:35:38   
*bubi*
Vse najboljše, petarda user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 453
2.6.2011 9:12:58   
Paštetka
Petarda, vse najboljše!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   dišeče rožice za ljubko mamico,

pa darilca za razvajanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , za pomoč zvečer user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

sory, šele zdaj sem videla, da rabiš recept za tiramisu user posted image . Ga še rabiš? user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 454
2.6.2011 9:52:56   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

da se ti ne zgodi slučajno, kot meni takrat, ko so me klicali za 10.000,00 EUR....jaz pa nisem vedela nič za kaj gre user posted image

Klicali so te??? user posted image

Ja...lani....in bi se morala oglasit: "Vse najboljše Radio Center" in bi dobila 10.000 EUR... user posted image ....jaz pa....plakate sem videla po mestu....samo kdo bi si mislil, da bodo klicali ravno mene???? user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 455
2.6.2011 9:53:58   
petarda
Hvala vsem za čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 456
2.6.2011 11:29:12   
Urša
Vse najboljše, Petarda! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 457
2.6.2011 13:48:04   
kvaka
Vse najboljše petarda user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 458
2.6.2011 21:01:53   
NinaŠ
Danes smo dobili seznam potrebnih šolskih potrebščin in učbenikov za 1. razred user posted image ... ...pa seveda ponudbe vseh knjigarn zraven user posted image . Ja no, delovni zvezki nanesejo slabih 70€ user posted image user posted image user posted image ...  smo navajeni že od lani user posted image , bistvenih razlik med knigarnami pa ni, le to, da pri nekaterih zraven plačaš še poštnino user posted image . Tako da bom vse nabavila v DZSju ali Domini, ki sta mi pri roki.
Bo imela pa Tina 14 sošolk in sošolcev user posted image  

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 459
2.6.2011 21:32:28   
*bubi*
15 jih bo v razredu? Luksuz! user posted image

Ja, sem jaz tudi zdaj malo gledala cene in je pri delovnih zvezkih res minimalna razlika. Zdaj so pač popusti, pa recimo pike na M kartico lahko dobiš v DZSju. Teh reklam nam niso poslali, so pa napisali, da si jih lahko pridemo iskat.

Učbenik bodo imeli en in sem kar izpolnila naročilnico, da ga dobi iz sklada. Pa za regresirano malico sem morala že oddat vlogo.

Potrebščine pa so druga zgodba... tukaj pa so taki cenovni razponi, da glava boli. Pa berem po forumih, kao katere barvice in podobno.... a je to res tako važnouser posted image user posted image user posted image  Saj ne, da bi mu kupovala najcenejšo stvar, ampak doma imam vsaj 3 škatle barvic in flumastrov - še novih, ki jih je dobil za kako darilo... in sem mu mislila kar te dat za začetek... če se bodo lomile in jih bo pošilil, bomo pa bolj previdni pri nakupu. Ampak ne vidim, zakaj bi se to zgodilo, te barvice ki jih doma uporabljata so najbolj čip variante in ni nič narobe z njimi.

Pa plastelini in podobno.... pa tu je razpon od 2€ do 10€ user posted image

Sva pa danes skočila malo v DZS pogledat in sem pogledala, kakšne torbice se sploh dobijo. Bubi je itak planil na enega pajka tam in je bilo samo tisto zanimivo user posted image  Ampak je začel razvijat teorijo, da on noče "junaške" torbice, niti zvezkov ne - nič junaškega user posted image  Pa ni znal prav povedat zakaj, ampak mi je zvenelo kot da mu je nekdo pral možgane user posted image user posted image user posted image  Saj meni je prav in tudi sama mislim, da je boljše malenkost bolj nevtralno torbo kupit. Jao, tu bodo še problemi pri izbiri, cene so pa tudi od 40€ do 180€ user posted image user posted image

No, bubi je hotel pogledat samo Aktino torbo Shark, druge ga sploh niso zanimale.... valjda, ko pa so imeli neke pajke igrače user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 460
2.6.2011 22:53:09   
Urša
Nina, to je res luksuz-številčnost otrok! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 461
2.6.2011 22:58:10   
Urša
Mi seznama še nismo dobili, bo pa verjetno podobno kot lani pri Niki. Ja, zdaj bo treba delovne zvezke za 2 kupit. user posted image  Glede potrebščin-šolsko torbo se res splača kupit dobro, da zdrži 3 leta. Niki sem kupila malo dražjo in je še vedno kot nova, je pa res, da jo jemljejo domov samo 1-2x na teden.
Barvice-ni primerjave med dobrimi in slabimi, pri nas prisegamo na tele:

user posted image

Fajn je, ker se dajo dobit po komadih v Muellerju, ker hitro kakšne 'zmanjka' in če rabi samo eno ali dve, se ne splača nove škatlice kupovat.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 462
2.6.2011 23:02:57   
Urša
Petarda, kako pa kaj Mini? user posted image  Katero hrano je že poskusil?

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 463
2.6.2011 23:04:15   
Urša
Kje se pa Teni skriva? Zdaj pa že odptevaš, kaj? Samo še poletje je pred tabo! user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 464
3.6.2011 8:08:23   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Petarda, je bila velika fešta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Učbenik bodo imeli en in sem kar izpolnila naročilnico, da ga dobi iz sklada. Pa za regresirano malico sem morala že oddat vlogo.

ja, ja tudi jaz enako user posted image

Pri barvicah jaz prisegam na Stedtler (al kako se napiše) ABS user posted image Plastelin je tudi najbolje vzeti kako preverjeno stvar, ker nekateri so preveč trdi, da bi otrok sploh kaj uspel ustvarit.
Torba se pa znuca itak šele v drugem razredu user posted image .... ....v prvem ji ne uspejo kake pretirane škode naredit, ko jo nosijo domov le 1x tedensko user posted image .
Tina torbo že ima, polno peresnico tudi, ostalo moramo še nabavit.   

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 465
3.6.2011 8:13:30   
NinaŠ

user posted image ja in to je za našo šolo že razmeroma velik razred user posted image - v 3. razredu jih je(oz. bo drugo leto user posted image ) 17, v 2. razredu (pri Anžetu) 16, vsi ostali razredi pa so manjši user posted image user posted image user posted image Mislim, da sedaj prihajajo malo bolj moče generacije, vsaj sodeč po vpisu v vrtec, ko so letos prvič v zgodovini morali zavrniti 14 otrok (jasličarjev) - pa so jim vseeno uredili igralnico v Kr.Gori (pač treba jih bo vozit). Zadnja 3 leta se je naš vrtec že povečal, razširil za 2 skupini...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 466
3.6.2011 9:08:52   
petarda
Dobro jutro...

....babe....nora noč je za mano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kvaka kavica odpade....hišo imam v razsulu, takšno je tudi stanje mojega duha user posted image ...jaoooooooooooooo....smo se imeli ful lepo, samo jaz sem pozabila, da nisem stara 23 ampak 32! user posted image  

Pa koliko lepih presenečenj včeraj....ma, ni da bi človek govoril... tak rojstni dan sem imela, kot da drugega sploh dočakala ne bom user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 467
3.6.2011 9:15:47   
*bubi*
Dobro jutro user posted image
user posted image user posted image user posted image
Jaz sem spila eno super kavico, bubi se je naučil Latte machiato naredit user posted image

Od "naše" generacije 2005 je bila vsaka rekordna.... in se mora nekje poznat. Pri vrtcu pa se pozna še bolj zaradi tega, ker je 2. otrok zastonj in da marsikdo otroka v jasli ki ga prej ne bi dal. No, saj ta zastonj se bo zdaj spremenil, al ne?

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Fajn je, ker se dajo dobit po komadih v Muellerju, ker hitro kakšne 'zmanjka' in če rabi samo eno ali dve, se ne splača nove škatlice kupovat.

No, to je pa dobro vedeti.... zdaj so v MB KONČNO odprli en malo večji Muller v Evroparku. Tisti v centru je skrajno zoprn, ker je v peš coni, v 4 nadstropjih, dvigalo pa je tako majhno in z njim skoz robo tovorijo, da z vozičkom nisi mogel nikamor. Za namenček pa so otroške stvari (hrana, koznetika, plenice) v kleti user posted image  Ja, tekoče stopnice tudi tako ozke, da z najmanjšo marelo ne moreš na njih. Saj itak vem, da se to ne sme, ampak včasih sem se kje  poslužila tudi tega user posted image  Ah, ja, no, zdaj mi je pa itak že vseeno, ko nič od tega ne rabimo user posted image user posted image user posted image

Slaba stran je pa ta, da imajo v novem Mullerju tudi igrače user posted image

Za tele ABS barvice sem tudi že slišala in videla ceno user posted image , ampak nekako ostajam pri odločitvi, da bosta najprej porabila vse te barvice, ki so že doma, potem bomo pa kupovali take.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 468
3.6.2011 9:16:53   
*bubi*

Dobro jutro...
Pa koliko lepih presenečenj včeraj....ma, ni da bi človek govoril... tak rojstni dan sem imela, kot da drugega sploh dočakala ne bom user posted image

Še ena ekstra zate user posted image

Sicer pa  - to je najvažnejše, kar je ostalo v okvirčku user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 469
3.6.2011 9:18:24   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

user posted image ja in to je za našo šolo že razmeroma velik razred user posted image - v 3. razredu jih je(oz. bo drugo leto user posted image ) 17, v 2. razredu (pri Anžetu) 16, vsi ostali razredi pa so manjši user posted image user posted image user posted image

Ja, pri bubiju jih bo najverjetneje 26 user posted image  Če bi tudi letos naredili 3 oddelke, tako kot zadnja leta, bi bilo bolje. Ampak kaj čem.... v šoli kamor spadamo bi jih tudi bilo max 15, ampak mi to vseeno ni pretehtalo.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 470
3.6.2011 9:19:08   
*bubi*
Aja, petarda, pa nehaj se imet za staro, ker prihajam hitro za tabo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 471
3.6.2011 9:43:20   
Urša
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Pri barvicah jaz prisegam na Stedtler (al kako se napiše) ABS user posted image

Tudi te so super! user posted image user posted image user posted image  Ampak še dražje! user posted image user posted image user posted image  Preden je šla Nika v 1. r, sem testirala vse barvice mojih učencev in je res očitna razlika, čeprav za doma so vse dobre. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 472
3.6.2011 9:44:53   
Urša
Aja, pa dobro jutro! user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 473
3.6.2011 9:47:11   
Urša
Pri Niki so ta teden zaključili z veroukom, jih je župnik povabil na sladoled. user posted image  Spričevalo je pa takšno:
uspeh-odličen
prisotnost pri verouku: redna
prisotnost pri sv. maši: neredna

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 474
3.6.2011 9:49:55   
Urša

Dobro jutro...

....babe....nora noč je za mano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kvaka kavica odpade....hišo imam v razsulu, takšno je tudi stanje mojega duha user posted image ...jaoooooooooooooo....smo se imeli ful lepo, samo jaz sem pozabila, da nisem stara 23 ampak 32! user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ti privoščim! user posted image user posted image user posted image  Kakšno presenečenje pa lahko deliš z nami! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?