*bubi*
|
Dobro jutro Jaz sem spila eno super kavico, bubi se je naučil Latte machiato naredit Od "naše" generacije 2005 je bila vsaka rekordna.... in se mora nekje poznat. Pri vrtcu pa se pozna še bolj zaradi tega, ker je 2. otrok zastonj in da marsikdo otroka v jasli ki ga prej ne bi dal. No, saj ta zastonj se bo zdaj spremenil, al ne? IZVIRNO SPOROČILO: Urša Fajn je, ker se dajo dobit po komadih v Muellerju, ker hitro kakšne 'zmanjka' in če rabi samo eno ali dve, se ne splača nove škatlice kupovat. No, to je pa dobro vedeti.... zdaj so v MB KONČNO odprli en malo večji Muller v Evroparku. Tisti v centru je skrajno zoprn, ker je v peš coni, v 4 nadstropjih, dvigalo pa je tako majhno in z njim skoz robo tovorijo, da z vozičkom nisi mogel nikamor. Za namenček pa so otroške stvari (hrana, koznetika, plenice) v kleti Ja, tekoče stopnice tudi tako ozke, da z najmanjšo marelo ne moreš na njih. Saj itak vem, da se to ne sme, ampak včasih sem se kje poslužila tudi tega Ah, ja, no, zdaj mi je pa itak že vseeno, ko nič od tega ne rabimo Slaba stran je pa ta, da imajo v novem Mullerju tudi igrače Za tele ABS barvice sem tudi že slišala in videla ceno , ampak nekako ostajam pri odločitvi, da bosta najprej porabila vse te barvice, ki so že doma, potem bomo pa kupovali take.