|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
1.6.2011 6:47:40   
petarda
Dobro jutro user posted image

Sladoled....ja, tudi midva navaliva zvečer...jaooooooooooo...pa mika me, da bi si naročila tisti aparat za delanje sladoleda, samo po drugi strani pa bolje, da ga nimam user posted image ...

Naši okusi pa so...

user posted image

user posted image

in...mmmmmmmmmmmmmmmmm

user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 426
1.6.2011 6:49:38   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka

Dobro jutro

Za mano preživet eden lepših vikendov user posted image user posted image

Sam spanca pa najbrž cel teden ne bom not prinesla.

Petarda kdaj boš imela čas za kavico? Danes, jutri ....

Včeraj ne user posted image , danes tudi ne...imam s petarditom pregled v preventivni ambulanti...hmmmmmm mogoče jutri zjutraj za eno hitro kavo, pa jaz častim user posted image ....ali pa v petek user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 427
1.6.2011 6:51:49   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Kaj se samo meni zdi, ali se dejansko zdaj ful pojavljajo afte? Pa s kom se pogovarjam, imajo otroci težave. In seveda jih je staknil tudi bubi user posted image  Pa ravno zdaj, ko ni variante, da sem na bolniški user posted image .
Eh, upam, da bo v dveh dneh res boljše, ker smo za vikend planirali obisk pri babici v toplicah. Že fuuuuuuul dolgo nisem bila v Moravskih in bi mi res pasalo se malo namočit user posted image  

Pri nas v vrtcu razsaja ustna slinavka...v juniorjevi skupini so jo imeli, pa zraven pri sosednjih malčkih tudi...

Kako pa je bubi? Ga fino boli? Evo, da bo čimprej bolje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 428
1.6.2011 8:12:12   
kvaka
Dobro jutro

ja petarda, potem pa kr v petek dopoldne, te bom prej poklicala user posted image

Kar se pa aftic - slinavke tiče je pa nedavno nazaj prebolela moja nečakinja, jih je imela full po ustiih in je kar 14 dni bila doma, ker je nalezljivo. Bila je čist boga, če je prej niso na silo namazali po ustih, ni mogla vase spraviti niti grižljaja in tudi požirka vode user posted image

Tak da za bubija en koš  user posted image user posted image user posted image user posted image , da ne bo prehudo.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 429
1.6.2011 10:55:15   
Urša
Tudi jaz pošiljam Bubiju pikapoke: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Drugače pa v šolstvu, jaz vedno rečem: Joj, pa ne zdaj, zdaj pa res ne morem it na bolniško! user posted image  Vedno je nekaj, ampak res. Še dobro, da sem na porodniški! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 430
1.6.2011 10:56:09   
Urša
Mi smo pa danes izpisali Jaka iz vrtca (je treba en mesec prej) in vpisali Izaka. user posted image user posted image user posted image  Mi je kar malo hudo, za oba! user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 431
1.6.2011 11:16:20   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Mi smo pa danes izpisali Jaka iz vrtca (je treba en mesec prej) in vpisali Izaka. user posted image user posted image user posted image  Mi je kar malo hudo, za oba! user posted image

Ti verjamem...mi smo petardita tudi izpisali...ampak bo do 1.9 še hodil...oziroma do par dni pred prvim user posted image ...minija pa še nismo vpisali, smo pa že dobili potrdilo, da smo sprejeti....samo še upam, da bo v isto enoto razvrščen, kot junior user posted image ...

Glede bolniške in nepravega časa.....pa ni samo v šolstvu tako....jaz sem šla zmeraj na bolniško z veliiiikim cmokom v grlu user posted image ...in v bistvu me je bolniških najbolj strah, ko pridem nazaj user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 432
1.6.2011 11:17:23   
petarda
Paštetka a mi napišeš recept za tvoj tiramisu user posted image  A ga delaš brez jajc?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 433
1.6.2011 11:55:47   
NinaŠ
Bubi user posted image user posted image user posted image  upam da ni prehudo user posted image  

Tino bom s 1.7. tudi izpisala iz vrtca, samo ne vem zakaj se mi zdi, da je to treba narediti najkasneje 15 dni pred datumom in ne 1 mesec user posted image . No zaenkrat izpisnice še nimam user posted image  in vkolikor sem v zmoti glede roka računam na fleksibilnost uprave vrtca user posted image  (so se že izkazali user posted image ).

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 434
1.6.2011 11:57:51   
NinaŠ

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

No OK, če tko pravte, grem pa s kiblo sladoleda v posteljo user posted image user posted image

Ne govori, ta teden, ko je bila 2l Planica v akciji, smo jo skoraj vsak dan pojedli-celo! user posted image user posted image user posted image

jaaaa točn tega še uničujemo user posted image  ...sam je tolk doooober, da me cena sploh ne zanima user posted image  - me pa veseli, ko smo ta teden malo prišparali user posted image   

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 435
1.6.2011 12:07:24   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Bubi user posted image user posted image user posted image  upam da ni prehudo user posted image  

Tino bom s 1.7. tudi izpisala iz vrtca, samo ne vem zakaj se mi zdi, da je to treba narediti najkasneje 15 dni pred datumom in ne 1 mesec user posted image . No zaenkrat izpisnice še nimam user posted image  in vkolikor sem v zmoti glede roka računam na fleksibilnost uprave vrtca user posted image  (so se že izkazali user posted image ).

Zato, ker tako je user posted image ...samo pri nas so kar pobrali izpisnice, da jim potem ni treba skrbeti za touser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 436
1.6.2011 16:04:58   
*bubi*
Ah ja, niti ni prehudo, bubi pa lepo z mano hodi v službo user posted image  Niti smešno mi ni, ampak res ga nimam kam dat, babica je namreč v zdravilišču. HB je ful priden in čisto dobro razpoložen, ni mu neke sile. Edino ko mažem po ustih je drenje.

Sladoled pa - sem si aktivirala Mojih 10 za tegale:
user posted image

Zdaj pa en vem, če so vsi okusi v akciji ali ne user posted image  Eh, pa saj boljše, da ne user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, mi bomo morali zdaj nujno v Tušu kupovat, ker se je bubi že zagrel za njihove karte. Pa komaj danes se je akcija začela user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 437
1.6.2011 16:07:06   
*bubi*
Jaz bubija še nisem izpisala, bo pa itak konec avgusta še hodil v vrtec. O tem, da se mi bolj splača rezervacijo plačevat kot ga izpisat, pa smo itak že govorile user posted image

Sem pa razmišljala, če lahko jaz za njega  plačujem rezervacijo in ga imam konec avgusta (oz. cela dva meseca)doma, bubika pa hodi v vrtec user posted image  zastonj seveda user posted image  Eh, do otrok ne bi bilo fer user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 438
1.6.2011 18:17:52   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ah ja, niti ni prehudo, bubi pa lepo z mano hodi v službo user posted image  Niti smešno mi ni, ampak res ga nimam kam dat, babica je namreč v zdravilišču.

A v razred gre tudi? Ziher ful uživa user posted image

Smo videli danes tiste karte, ker smo bili čisto po naključju v Tušu...mi jih ne bomo zbirali, tako da ti lahko pošljem en paketek če želiš user posted image

Ledo quatro pa mi jemo na morju, ker niti ni neke druge ponudbe in se ga dol najemo, pa nam tu paše potem malo spremembe user posted image .... Kupim pa največkrat tisto kombinacijo, ko je piškotek, vanilija...in ne vem kaj še user posted image .... Pa tisti v kombinaciji jaffa mi je tudi dober user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 439
1.6.2011 18:18:33   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Paštetka a mi napišeš recept za tvoj tiramisu user posted image  A ga delaš brez jajc?

Ni treba, se že hladi user posted image . Lahko pa za drugič user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 440
1.6.2011 21:47:07   
Urša
Bubi, mene tudi zanima, če je bil pri pouku zraven in kako so reagirali dijaki. user posted image

Petarda, kako kaj tvoji lasje? Meni nenormalno izpadajo! user posted image  Ko brišem po tleh, so namesto prahu sami lasje! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 441
1.6.2011 21:59:05   
*bubi*

Smo videli danes tiste karte, ker smo bili čisto po naključju v Tušu...mi jih ne bomo zbirali, tako da ti lahko pošljem en paketek če želiš user posted image

se priporočamo :) ni treba takoj pošiljat, pojdi še kaj mimogrede v Tuš in še kakšnega zberi user posted image  Sva se z bubijem danes malo igrala te karte in je kar lušno.... HB so takšne, da ne rabiš imet vseh za igro, je pa seveda fajn, če jih je malo več kot osem user posted image

Eh, ne, ne se hecat, punce. Tretji letniki imajo zadnji teden pouk in zaključujem... bolj kot ne se s ta slabšimi ukvarjam user posted image  Ni več pravega pouka. Včeraj je lepo v zbornici čakal, danes pa sem res imela varuške in so šli na tobogane user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 442
1.6.2011 22:02:40   
*bubi*
Pa itak da ne bi šla v službo, če ne bi bil 1. junij in še samo 4 dni časa, da zaključim 3 predmete.... tretjina razreda bi bilo negativnega ali neocenjenega

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 443
1.6.2011 22:46:53   
petarda

Petarda, kako kaj tvoji lasje? Meni nenormalno izpadajo! user posted image  Ko brišem po tleh, so namesto prahu sami lasje! user posted image

Tudi meni...res...čisto malo jih še imam na glavi user posted image ....ampak se tolažim z dejstvom, da niso izgubljeni za vedno, temveč zrastejo novi, ker korenina ni poškodovana user posted image .... Je pa beden občutek, ko sem kje na obisku, pa samo leti z mene user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 444
1.6.2011 23:02:52   
petarda
bubi na mojem FB zidu je nekaj zate user posted image

Lahko noč user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 445
1.6.2011 23:14:31   
*bubi*

bubi na mojem FB zidu je nekaj zate user posted image

Lahko noč user posted image

Joj, zlata si user posted image  ampak NI ŠANS da se grem tja z obema gužvat user posted image user posted image user posted image  Pa jaz pri konkurenci tankam user posted image user posted image user posted image  In tudi tega radia ne poslušam, tak da itak nisem vedela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 446
1.6.2011 23:23:22   
petarda
Saj jaz ga tudi ne poslušam, samo ga imam na FB, ker je bila neka nagradna igra...in sem te hotela samo opozorit...da se ti ne zgodi slučajno, kot meni takrat, ko so me klicali za 10.000,00 EUR....jaz pa nisem vedela nič za kaj gre user posted image

No... zdaj pa res...lahko noč user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 447
1.6.2011 23:23:44   
*bubi*
Evo, smo dobili tudi seznam potrebščin.... emka ima fajn narejeno, samo šolo poiščeš in ti kompleten seznam ven vrže. 100€ user posted image . Samo delovni zvezki pa 65€.

+ torba, peresnica, copati, vrečka za copate.... jah, težko bo pod 200€ user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 448
1.6.2011 23:51:47   
Urša

da se ti ne zgodi slučajno, kot meni takrat, ko so me klicali za 10.000,00 EUR....jaz pa nisem vedela nič za kaj gre user posted image

Klicali so te??? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 449
2.6.2011 7:07:58   
NinaŠ
IIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Petarda vse najboljše user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?