Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.5.2011 22:21:12
|
|
|
|
Urša
|
Ada, držim pesti, da se ti uresniči!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.5.2011 22:22:48
|
|
|
|
Urša
|
Jaoooo, Paštetka, pa meni se utrga, da mi to kdo naredi. Kako oziroma s čim si vse to dol spravila?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.5.2011 22:24:45
|
|
|
|
Urša
|
Nina, lepa nevesta in ženin!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.5.2011 22:30:47
|
|
|
|
Urša
|
Zelo lepa ženin in nevesta, Nina! Samo kakšne so že zdaj obhajilske obleke, kot poročne! Ne moreš verjet, me prav zanima koliko stane izposoja, če ne prej bom čez 2 leti izvedela.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.5.2011 22:33:00
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 dilema.... ali naj pustim nušo samo z avtobusom iz varaždina do trogirja? linija je direktna, v varaždinu bi jo dali na bus, v trogirju bi jo počakala moja teta in stric. šla bi en teden pred nami, nazaj bi šli potem skupaj. je še sicer ena možnost, da gre z njo sestrična (16 let). pismo, razbijam si glavo s tem že 2 dni.... A je to dovoljeno? Verjetno rabi kakšen papir, dovoljenje ali kaj, če gre sama?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.5.2011 22:37:34
|
|
|
|
Urša
|
Mi smo šli pa danes v ZOO v Slovenske Konjice in je bilo res supeeeer, tako da priporočam! Imajo pa ogromno obiska, tako da bodo lahko še širili.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.5.2011 8:21:18
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro Urša krasne fotke in še lepši otroci
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.5.2011 8:26:16
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Zelo lepa ženin in nevesta, Nina! Samo kakšne so že zdaj obhajilske obleke, kot poročne! Ne moreš verjet, me prav zanima koliko stane izposoja, če ne prej bom čez 2 leti izvedela. ta obleka je v bistvu poročna ... ... izposojena v poročnem salonu ... cena izposoje 65€ (v ceno všteto tudi "zavarovanje" za mogoče uničenje in popackanje le te )
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.5.2011 9:27:28
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Dobro jutro Urša krasne fotke in še lepši otroci Podpis pod vse A ni danes en leeeeeeeeeeeeeeeep dan?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.5.2011 9:29:10
|
|
|
|
petarda
|
Aja...še to sem hotela komentirat...Anže in prvoobhajanka sta si pa zeloooo podobna..da ni mogoče isti ata?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.5.2011 10:50:18
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Dobro jutro Urša krasne fotke in še lepši otroci Podpis pod vse A ni danes en leeeeeeeeeeeeeeeep dan? PODPIS
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.5.2011 12:04:23
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Aja...še to sem hotela komentirat...Anže in prvoobhajanka sta si pa zeloooo podobna..da ni mogoče isti ata? saj "v živo" si nista podobna Sva pa bili s prijateljico (nevestino mami) ko sta bila Anže in Neža stara ca pol leta skupaj na morju.. ...sami z otrokoma... ...pa naju ena tamkajšnja soseda nekega dne ustavi in reče, da nas opazuje že nekaj dni in ne more da ne bi vprašala, če imata otroka istega atija Mi2 seveda debel pogled... ...pa ne vem če nama je verjela, da sta atija različna
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.5.2011 12:15:15
|
|
|
|
Urša
|
Ja, meni tudi podobna delujeta! Nina, da nisi ti preveč dremala? Se hecam.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.5.2011 12:22:17
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Ja, meni tudi podobna delujeta! Nina, da nisi ti preveč dremala? Se hecam.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.5.2011 13:04:15
|
|
|
|
*bubi*
|
Meni se zdi Nuša čisto dovolj velika. Ji je pač treba razložit, kako dolga je pot in kaj vse bo lahko vmes počela. Meni bi bila sicer bolj všeč varianta vlaka, se vseeno lahko malo noge pretegne in je bolj zanimivo. Če gre zraven sestrična, pa sploh ni dileme
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.5.2011 13:06:25
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Mi smo šli pa danes v ZOO v Slovenske Konjice in je bilo res supeeeer, tako da priporočam! Imajo pa ogromno obiska, tako da bodo lahko še širili. Planiramo it v četrtek. Družba dobrodošla
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.5.2011 13:07:44
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ . ...pa naju ena tamkajšnja soseda nekega dne ustavi in reče, da nas opazuje že nekaj dni in ne more da ne bi vprašala, če imata otroka istega atija Lušna sta, lušna
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.5.2011 23:07:43
|
|
|
|
petarda
|
Tole še delim z vami....potem pa lahko noč SINOVI Dečke najdete vsepovsod - so na vrhu, spodaj, znotraj, plezajo na kaj, visijo s česa, tekajo naokrog ali skačejo na kaj. Matere jih imajo zelo rade, punčke jih sovražijo, starejše sestre in bratje jih prenašajo, odrasli se ne menijo zanje in Bog jih varuje. Deček je Resnica z umazanim obrazom, Lepota z urezanim prstom, Modrost z žvečilnim gumijem v laseh in Upanje v prihodnost z žabo v žepu. (Alan Beck)
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 31.5.2011 8:25:48
|
|
|
|
kvaka
|
Dobro jutro Za mano preživet eden lepših vikendov Sam spanca pa najbrž cel teden ne bom not prinesla. Petarda kdaj boš imela čas za kavico? Danes, jutri ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 31.5.2011 10:22:56
|
|
|
|
kvaka
|
Evo danes dobili vabilo na prvi roditeljski sestanek Pa se je počasi začelo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 31.5.2011 11:16:48
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Ja, meni tudi podobna delujeta! Nina, da nisi ti preveč dremala? Se hecam.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 31.5.2011 20:57:20
|
|
|
|
NinaŠ
|
No OK, če tko pravte, grem pa s kiblo sladoleda v posteljo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 31.5.2011 21:52:31
|
|
|
|
*bubi*
|
Kaj se samo meni zdi, ali se dejansko zdaj ful pojavljajo afte? Pa s kom se pogovarjam, imajo otroci težave. In seveda jih je staknil tudi bubi Pa ravno zdaj, ko ni variante, da sem na bolniški . Eh, upam, da bo v dveh dneh res boljše, ker smo za vikend planirali obisk pri babici v toplicah. Že fuuuuuuul dolgo nisem bila v Moravskih in bi mi res pasalo se malo namočit
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 31.5.2011 22:14:21
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ No OK, če tko pravte, grem pa s kiblo sladoleda v posteljo Ne govori, ta teden, ko je bila 2l Planica v akciji, smo jo skoraj vsak dan pojedli-celo!
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?