Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 1.6.2011 6:47:40
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Sladoled....ja, tudi midva navaliva zvečer...jaooooooooooo...pa mika me, da bi si naročila tisti aparat za delanje sladoleda, samo po drugi strani pa bolje, da ga nimam ... Naši okusi pa so... in...mmmmmmmmmmmmmmmmm
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 1.6.2011 6:49:38
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka Dobro jutro Za mano preživet eden lepših vikendov Sam spanca pa najbrž cel teden ne bom not prinesla. Petarda kdaj boš imela čas za kavico? Danes, jutri .... Včeraj ne , danes tudi ne...imam s petarditom pregled v preventivni ambulanti...hmmmmmm mogoče jutri zjutraj za eno hitro kavo, pa jaz častim ....ali pa v petek
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 1.6.2011 6:51:49
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Kaj se samo meni zdi, ali se dejansko zdaj ful pojavljajo afte? Pa s kom se pogovarjam, imajo otroci težave. In seveda jih je staknil tudi bubi Pa ravno zdaj, ko ni variante, da sem na bolniški . Eh, upam, da bo v dveh dneh res boljše, ker smo za vikend planirali obisk pri babici v toplicah. Že fuuuuuuul dolgo nisem bila v Moravskih in bi mi res pasalo se malo namočit Pri nas v vrtcu razsaja ustna slinavka...v juniorjevi skupini so jo imeli, pa zraven pri sosednjih malčkih tudi... Kako pa je bubi? Ga fino boli? Evo, da bo čimprej bolje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 1.6.2011 8:12:12
|
|
|
|
kvaka
|
Dobro jutro ja petarda, potem pa kr v petek dopoldne, te bom prej poklicala Kar se pa aftic - slinavke tiče je pa nedavno nazaj prebolela moja nečakinja, jih je imela full po ustiih in je kar 14 dni bila doma, ker je nalezljivo. Bila je čist boga, če je prej niso na silo namazali po ustih, ni mogla vase spraviti niti grižljaja in tudi požirka vode Tak da za bubija en koš , da ne bo prehudo.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 1.6.2011 10:55:15
|
|
|
|
Urša
|
Tudi jaz pošiljam Bubiju pikapoke: Drugače pa v šolstvu, jaz vedno rečem: Joj, pa ne zdaj, zdaj pa res ne morem it na bolniško! Vedno je nekaj, ampak res. Še dobro, da sem na porodniški!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 1.6.2011 10:56:09
|
|
|
|
Urša
|
Mi smo pa danes izpisali Jaka iz vrtca (je treba en mesec prej) in vpisali Izaka. Mi je kar malo hudo, za oba!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 1.6.2011 11:16:20
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Mi smo pa danes izpisali Jaka iz vrtca (je treba en mesec prej) in vpisali Izaka. Mi je kar malo hudo, za oba! Ti verjamem...mi smo petardita tudi izpisali...ampak bo do 1.9 še hodil...oziroma do par dni pred prvim ...minija pa še nismo vpisali, smo pa že dobili potrdilo, da smo sprejeti....samo še upam, da bo v isto enoto razvrščen, kot junior ... Glede bolniške in nepravega časa.....pa ni samo v šolstvu tako....jaz sem šla zmeraj na bolniško z veliiiikim cmokom v grlu ...in v bistvu me je bolniških najbolj strah, ko pridem nazaj
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 1.6.2011 11:17:23
|
|
|
|
petarda
|
Paštetka a mi napišeš recept za tvoj tiramisu A ga delaš brez jajc?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 1.6.2011 11:55:47
|
|
|
|
NinaŠ
|
Bubi upam da ni prehudo Tino bom s 1.7. tudi izpisala iz vrtca, samo ne vem zakaj se mi zdi, da je to treba narediti najkasneje 15 dni pred datumom in ne 1 mesec . No zaenkrat izpisnice še nimam in vkolikor sem v zmoti glede roka računam na fleksibilnost uprave vrtca (so se že izkazali ).
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 1.6.2011 11:57:51
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ No OK, če tko pravte, grem pa s kiblo sladoleda v posteljo Ne govori, ta teden, ko je bila 2l Planica v akciji, smo jo skoraj vsak dan pojedli-celo! jaaaa točn tega še uničujemo ...sam je tolk doooober, da me cena sploh ne zanima - me pa veseli, ko smo ta teden malo prišparali
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 1.6.2011 12:07:24
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Bubi upam da ni prehudo Tino bom s 1.7. tudi izpisala iz vrtca, samo ne vem zakaj se mi zdi, da je to treba narediti najkasneje 15 dni pred datumom in ne 1 mesec . No zaenkrat izpisnice še nimam in vkolikor sem v zmoti glede roka računam na fleksibilnost uprave vrtca (so se že izkazali ). Zato, ker tako je ...samo pri nas so kar pobrali izpisnice, da jim potem ni treba skrbeti za to
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 1.6.2011 16:04:58
|
|
|
|
*bubi*
|
Ah ja, niti ni prehudo, bubi pa lepo z mano hodi v službo Niti smešno mi ni, ampak res ga nimam kam dat, babica je namreč v zdravilišču. HB je ful priden in čisto dobro razpoložen, ni mu neke sile. Edino ko mažem po ustih je drenje. Sladoled pa - sem si aktivirala Mojih 10 za tegale: Zdaj pa en vem, če so vsi okusi v akciji ali ne Eh, pa saj boljše, da ne Ja, mi bomo morali zdaj nujno v Tušu kupovat, ker se je bubi že zagrel za njihove karte. Pa komaj danes se je akcija začela
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 1.6.2011 16:07:06
|
|
|
|
*bubi*
|
Jaz bubija še nisem izpisala, bo pa itak konec avgusta še hodil v vrtec. O tem, da se mi bolj splača rezervacijo plačevat kot ga izpisat, pa smo itak že govorile Sem pa razmišljala, če lahko jaz za njega plačujem rezervacijo in ga imam konec avgusta (oz. cela dva meseca)doma, bubika pa hodi v vrtec zastonj seveda Eh, do otrok ne bi bilo fer
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 1.6.2011 18:17:52
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ah ja, niti ni prehudo, bubi pa lepo z mano hodi v službo Niti smešno mi ni, ampak res ga nimam kam dat, babica je namreč v zdravilišču. A v razred gre tudi? Ziher ful uživa Smo videli danes tiste karte, ker smo bili čisto po naključju v Tušu...mi jih ne bomo zbirali, tako da ti lahko pošljem en paketek če želiš Ledo quatro pa mi jemo na morju, ker niti ni neke druge ponudbe in se ga dol najemo, pa nam tu paše potem malo spremembe .... Kupim pa največkrat tisto kombinacijo, ko je piškotek, vanilija...in ne vem kaj še .... Pa tisti v kombinaciji jaffa mi je tudi dober
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 1.6.2011 18:18:33
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Paštetka a mi napišeš recept za tvoj tiramisu A ga delaš brez jajc? Ni treba, se že hladi . Lahko pa za drugič
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 1.6.2011 21:47:07
|
|
|
|
Urša
|
Bubi, mene tudi zanima, če je bil pri pouku zraven in kako so reagirali dijaki. Petarda, kako kaj tvoji lasje? Meni nenormalno izpadajo! Ko brišem po tleh, so namesto prahu sami lasje!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 1.6.2011 21:59:05
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Smo videli danes tiste karte, ker smo bili čisto po naključju v Tušu...mi jih ne bomo zbirali, tako da ti lahko pošljem en paketek če želiš se priporočamo :) ni treba takoj pošiljat, pojdi še kaj mimogrede v Tuš in še kakšnega zberi Sva se z bubijem danes malo igrala te karte in je kar lušno.... HB so takšne, da ne rabiš imet vseh za igro, je pa seveda fajn, če jih je malo več kot osem Eh, ne, ne se hecat, punce. Tretji letniki imajo zadnji teden pouk in zaključujem... bolj kot ne se s ta slabšimi ukvarjam Ni več pravega pouka. Včeraj je lepo v zbornici čakal, danes pa sem res imela varuške in so šli na tobogane
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 1.6.2011 22:02:40
|
|
|
|
*bubi*
|
Pa itak da ne bi šla v službo, če ne bi bil 1. junij in še samo 4 dni časa, da zaključim 3 predmete.... tretjina razreda bi bilo negativnega ali neocenjenega
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 1.6.2011 22:46:53
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Petarda, kako kaj tvoji lasje? Meni nenormalno izpadajo! Ko brišem po tleh, so namesto prahu sami lasje! Tudi meni...res...čisto malo jih še imam na glavi ....ampak se tolažim z dejstvom, da niso izgubljeni za vedno, temveč zrastejo novi, ker korenina ni poškodovana .... Je pa beden občutek, ko sem kje na obisku, pa samo leti z mene
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 1.6.2011 23:02:52
|
|
|
|
petarda
|
bubi na mojem FB zidu je nekaj zate Lahko noč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 1.6.2011 23:14:31
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda bubi na mojem FB zidu je nekaj zate Lahko noč Joj, zlata si ampak NI ŠANS da se grem tja z obema gužvat Pa jaz pri konkurenci tankam In tudi tega radia ne poslušam, tak da itak nisem vedela
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 1.6.2011 23:23:22
|
|
|
|
petarda
|
Saj jaz ga tudi ne poslušam, samo ga imam na FB, ker je bila neka nagradna igra...in sem te hotela samo opozorit...da se ti ne zgodi slučajno, kot meni takrat, ko so me klicali za 10.000,00 EUR....jaz pa nisem vedela nič za kaj gre No... zdaj pa res...lahko noč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 1.6.2011 23:23:44
|
|
|
|
*bubi*
|
Evo, smo dobili tudi seznam potrebščin.... emka ima fajn narejeno, samo šolo poiščeš in ti kompleten seznam ven vrže. 100€ . Samo delovni zvezki pa 65€. + torba, peresnica, copati, vrečka za copate.... jah, težko bo pod 200€
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 1.6.2011 23:51:47
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda da se ti ne zgodi slučajno, kot meni takrat, ko so me klicali za 10.000,00 EUR....jaz pa nisem vedela nič za kaj gre Klicali so te???
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 2.6.2011 7:07:58
|
|
|
|
NinaŠ
|
IIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Petarda vse najboljše
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?