|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBERKE 2011
7.6.2011 13:40:45   
Monstera
Zdravo punce!
Evo poskušamo se vrniti na stare tire. V nedeljo sva se vrnila z mojim domov. Pri očetu sva bila kar 2 tedna in prav je tako, saj smo najtežje trenutke ob smrti mamice preživeli skupaj in se vsaj toliko pobrali, da smo se učeraj vrnili po službah. Zdaj sem ostala med samimi fanti, oče, brat, moj in še sineka bomo imeli, pa so rekli da bodo vsi skrbeli zame in naredili karkoli bom rekla :D
Sem pa v 15. tednu, danes imamo pregled, moj se tako veseli, cel mesec sprašuje kdaj bo spet UZ. Ampak saj ne vem če bo, saj ga ne delajo na vsakem pregledu.
Slabosti so itak minile, to sem pa res preserečna, ker je bilo zelo zelo hudo.
Lepo se imejte in hvala za podporo!

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
7.6.2011 14:32:11   
MAMI 4
Pozdravljena Monstera, vesela sem, da si se vrnila. Verjamem, da sta za tabo huda dva tedna. Drži se in lepo cartaj tvoje moške.

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
7.6.2011 16:33:05   
j.b.
Monstera, lepo da si nazaj. Zdej pa pozitivno gledat v prihodnost, ker te čaka še ogromno lepegauser posted image

Punce eno vprašnje. Sem v 12t3dni in je nemogoče da bi čutila plodovne gibe. Kaj se mi torej premika spodaj pod popkom? Prebava??? Čutim isto "žgečkanje" oz. "gomazenje" kot naj bi predstavljalo prve brcike. Se še keri to dogaja?user posted image

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
7.6.2011 17:32:22   
MAMI 4
j.b.- lahko je prebava ja. Sicer tudi jaz čutim nekaj podobnega...Zakorakala sem v 15. teden. Po navadi sem nekje med 15 . in 17. tednom čutila prve gibe. Eni prej, eni kasneje...

vikii- sem iz okolice KP, vendar se že nekaj let nismo kopali na slovenski obali. Oz. zelo poredko. Glede trebuščka pa je to zato, ker si še mlada, suha,...Jaz imam trebuh, kot, da sem v 5. mesecu, pa sem na začetku 4....

Korinca veseli me, da si spet med nami, prevsem, da se detece pridno bori in je še pri tebi! Saj bo vse ok!

Medea- super so te 3D slikice, moja G. nima tako modernega aparata, ampak HB sem delala v UZ ambulanti, tako, da vidim tudi na navadnem UZ veliko (tudi sama sem si gledala otročke ko sem bila noseča user posted image , vendar sem zdaj na bolniškiuser posted image ). Jutri pa prilimaj novo!

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
7.6.2011 18:25:33   
ursha666
Čestitke vsem za dobre rezultate na NS :)
Tistim,ki imate težave...upam,da se vse uredi...

Jaz komaj čakam četrtek na mojo NS...v četrtek jo imam :)
Sem pa cela zmatrana in se mi ne da nič...

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
7.6.2011 18:48:10   
nalia
korinca welcome back in tudi tebi monsterauser posted image

jst pa kr nevem kje bi začela,sem se že razpištolila na fb-juuser posted image ,torej kot rečeno sem imela danes NS,vse vredu z otročkom hb. Moti me odnos dr. strahove,odpiralni čas ima samo do 15h in mene naročijo ob 15h,bila sem tam ob pol treh že,so ravno eni prišli ven in so drugi šli noter,torej mi smo bili zadnji. Torej pridem noter,me setra poleže in vse ok,pride dr, strah in začne s pregledom,vmes seveda vztrajno zeha,me malo tika,malo vika,ampak to me še ni motilo in je bila lepo tiho,taka zelo redkobesedna,no ko je začela govorit,pokaže kje so noge,roke,srček,velikost in starost in pdp.to je bilo vseuser posted image ,še 10 minut ni trajalo,moj ji je skoraj rekel kaj me naroča na koncu ko že zaprejo če je več kot očitno bilo da se ji ni dalo,spol ni vidla,ko sem jo vprašala je rekla da se ne vidi .sem razočarana resno,sploh zato ker sem bila tudi v prvo pri njej in smo bili super zadovolnji,zdej pa tak odnos,tak hladen,taka tiha je bila,prav vidlo se je da se ji ne ljubi..glavno da je otrokom vse ok. sam mi je šlo pa na jok resno in ko je vidla moj odziv mi je še eno slikico dala zraven,sam mene to ni potolažilo,rekla nisem nič,sam tole je bilo res ekspresno,meni moja g.več pove kot pa ona..jst za teh 60e delam cel teden+vinjeta+bencin..mogoče je mela slab dan,tko da tiste k greste k njej ne bit zdej prestrašene al kje tazga,jst sem povedla svojo plat zgodbe in vem da je v prvo bla super zdej pa pač ni..

vse je vredu o otročkom hb,veliki smo 7,5cm,pdp je pa en dan prej prestavila na 11.12,

se oproščam sem mogla dat iz sebeuser posted image

(odgovor članu ursha666)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
7.6.2011 18:56:48   
j.b.
Ej nalia, sicer nevem, ampak jest sm mela tut včerej NS pri Strahovi. Pa sem jaz zamudila pol ure, pa se je ona meni opravičevala da se ji včasih malo zategne urnik … Pa ful je bla prijazna, zgovorna, vse me je preprašala kako živiva, kako sinček, ipd. uglavnem nč nisva ble tiho, ful sva govorile. Pogledala je vse, zmerla vse, od utripa do velikosti, prešteli sva prstke, na rokicah in nogicah … želodček ipd. Mogoče bi lahko trdila da je bil včerajnšji pregled bolj ekspresen kot v prejšni user posted image , pa nisem sigurna, namreč prvič so se mi tiste minutke notri res vlekle ... zdej sem pa že vedla kaj pričakovat, niti nisem mela nč vprašanj ...
Očitno je mela res danes le slab danuser posted image škoda user posted image

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
7.6.2011 19:14:18   
Medea10
Evo še mene. Tud jaz imam za sabo dan razočaranja. Kar jokala bi lahko no.
Ob 15h sem bila naročena. Vstopila sem not (bili sta 2 sestri, ampak nobena ni bila tista "običajna"), tamlada je tastarejši že naprej vpisala vse podatke v MK in kartoteko (datume, 12t...) in tastarejša se je kar name spravla zakaj v kartoteki piše 7.6. poleg pa nič, kaj je bilo takrat, pa sem povedala da je to danes. Pa se ni opravičila in nič. Ta 2 kg, ki sem ju zgubila sta poskrbela za cel cirkus. So me poslali v laboratorij dat urin (ki je mimogrede bil vredu), rekle naj jem dost sadja in zelenjave, naj jem skoz cel dan in pijem dost- halo, saj pa to počnem, za razliko od prej živim res zdravo, nobene hitre hrane (enkrat sem si privoščila pizzo) pijem, ko nisem žejna, ko sem žejna... In če se v naslednjih 5. tednih ne zredim moram NUJNO prit na pregled, brez čakanja in odlašanja. Ja kaj zdaj naj se nažiram, da bom pridobila kg?
G je preverila samo maternico, poslušali smo srčka, da bi mi pa z UZ preverila otročka, če raste tako kot je treba in morda ugotovila, da mu moja -2kg ne škodita to pa ne. V prvo mi je kadarkoli naredila UZ, zdaj pa je rekla, da bva UZ delali šele okoli 20. tedna. Tako, da žal 3D sličice ne bo.
Sem vprašala, kaj bi lahko bil vzrok, da sta mi 2 kg šla dol ampak odgovora nobenega. Da bi mi vsaj pojasnili... Joj, kako mi je žal, da nisem menjala G pred nosečnostjo. user posted image

Monstera- dobrodošla nazaj! user posted image

Nalia- user posted image Danes so dohtarji za en k****. user posted image

j.b. - jaz tud čutim nekaj. Sicer res vsi pravijo, da ne more bit user posted image ampak jaz sem sigurna da ni prebava. Jaz čutim mehurčke, kolk mi je znano plodek že pije plodovnico in mogoče se jim že kolca, ali pa rignejo po obilnem požirku user posted image Samo ti veš kaj čutiš in če misliš, da je otroček pol je otroček. Zaradi mene dr. govorijo da še ni možno, da je to to ampak mogoče pa... user posted image

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
7.6.2011 19:34:40   
sarar

IZVIRNO SPOROČILO: j.b.

Punce eno vprašnje. Sem v 12t3dni in je nemogoče da bi čutila plodovne gibe. Kaj se mi torej premika spodaj pod popkom? Prebava??? Čutim isto "žgečkanje" oz. "gomazenje" kot naj bi predstavljalo prve brcike. Se še keri to dogaja?user posted image

j.b., kot da bi sebe brala! danes se peljeva v avtu, pa sem bila v polsedečem položaju in me je tako zažgečkalo... pa sem rekla mojmu da ne vem, a to že čutim otročka, al mi prebava tako smešno nagaja... on pa v smeh user posted image
ooo, pozdravljena ursha666, tudi tebe ni bilo dolgo brati!!! ali pa sem te zgrešila? user posted image  kakorkoli, kako si?
nalia, sej je prav da si dala ven iz sebe! mislim, kaj si pa dovoli... dobra si, da si bila tiho, moj ne bi bil... o, pa saj s tem nič ne rešiš... glede datuma pdp, upam da vzdrži, ker to so najboljši ljudje, to je moj rd user posted image
ohjoj, medea, tudi zate mi je žal zate, za tak pregled!!! mislim, sploh nimam besed lepih za take ljudi user posted image
za kile se pa ne sekiraj, tudi nažirat se ne... no, saj vem da se ne boš. ah, te koke kokaste user posted image

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
7.6.2011 19:44:34   
nalia
sarar al ga bomo pili 11.12.user posted image ,no jst ne možek bo nekje v kaki oštariji takratuser posted image

medeauser posted image kaj sma midve mele danes za en tak dan al kaj???

j.b.hvala bogu da je bila včeraj takšna do tebe no,da bi kake prstke štela al kej podobnega pri meni ni blo..žal..sem vesela zate da si fajn zrihtala pregled pri njej,danes ni blo niti senca tega kar si napisala,zelo bi jo rada pohvalila,sicer jo še vedno kar se tiče prve nosečnosti,zdaj pa je žal ne morem..še možu ne gre iz glave no res..pa sej se ne sekiram več,glavn da je bebico vse ok..

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
7.6.2011 20:04:25   
MAMI 4
naila, naj te potolažim, da je pri NS naloga, da izmeri NS, pogleda nosno kost, in take zadeve. To potrebuje, da izračuna tveganje...Če plodek super "pozira" potem je pregled hitro končan. To mi je razložila moja G. in glede na to, da delam na UZ (sicer ne za nosečnice) jo razumem. Tiste, ki pravijo, da so tam po celo uro, so lahko za to, ker se pač otrok ne "postavi". Baje niso dolžni povedat še spol,... in prikazovati cele predstave. Očitno se je tudi G. mudilo.
Zato pa je potem morfologija v 20. tednu. Tam, naj bi bolj natančno pogledali še ostale zadeve.
Glavno, da je z otročkom vse ok...

Tudi meni je zadnjič G. rekla, da bova naredili malo bolj natančen UZ, pa ni bilo nič od tega...sem bila tudi malo žalostna. Vse je odvisno od trenutka v amb...Na pregled pa čakam po navadi 2 uri...

Medea- tudi zate mi je žal...očitno res ni dan. sem se pa že veselila slikice...Glede kg pa ni panike. Jaz sem vedno shujšala nekaj kg na začetku. Tokrat sem sicer zdaj na istih kg kot pred nosečnostjo (najprej sem shujšala 3kg, ki sem jih potem nadoknadila...).
V 4. nosečnosti sem bila tudi v -kg in potem rodila "dedca" s 4.500 g. Vse bo ok. Morda pa ravno zaradi zdrave prehrane hujšaš (če si prej jedla več neumnosti se je nalagalo, zdaj pa ješ zdravo in vse pokuriš). Nič ni narobe.

Danes me nekaj boli spodaj v trebuhu...user posted image

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
7.6.2011 20:08:22   
MAMI 4
11.12. je super datum- takrat je bil rojen moj sinek!

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
7.6.2011 21:22:04   
Kasija
vikii moj "trebušček" je prej težko zgrešit, kot da bi ga kje iskala user posted image  je že čisto konkreten. saj tvoj bo še dohitel nas ta hitrejše user posted image . potem bo pa lepo okrogel za kakšno mjačko gor dat - pridem decembra in to.

monstera dobrodošla nazaj in drži se!

jb meni se tudi zdi, da že čutim otročka. oziroma čutim neke premike.

ketikat babica ki telefonira med zadnjim delom poroda? samo to je pa user posted image . midva sva  sinovoma povedala prvima, ker me je skrbelo, da bi sicer izvedela od koga drugega po nesreči. ne vem, sem imela tak strah, da bi kdo zinil.

korinca držim pesti

mami4 mi je šlo kar na jok ob tvoji zgodbi.

upam, da nisem katerega odgovora spustila. ste veliko napisale.

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
7.6.2011 22:36:35   
Anonimen
se javljam še preden grem spat... jutri zjutraj nuhalna. moj je na švedskem, tako da gre moja mama z mano - jo ful zanima, ker ko je bila ona noseča UZ sploh delal nisouser posted image

(odgovor članu Kasija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1414
8.6.2011 7:18:33   
j.b.
ketikat, srečno! Uuu to pa bo dogodek zate in za mamiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
8.6.2011 7:19:28   
sarar

IZVIRNO SPOROČILO: nalia

sarar al ga bomo pili 11.12.user posted image ,no jst ne možek bo nekje v kaki oštariji takratuser posted image  

user posted image ja pila tud jz najbrž ne, praznovala pa ziher, ker sem še 30 letos. ja, veseli december bo user posted image
mami4, a si bolje? si napisala da te trebuh boli doli? a, tvoj sinček tudi na 11.ga? a ne, da so to ta bolj ljudje? user posted image
ketikat, uživaj danes na nuhalni in dobro opravi!
punce, jaz pa kasneje najbrž ne bom mogla več pisat, ker grem s taščo pogledat za pohišto za otroško sobico user posted image
aja, danes sem spala ko angelček po dolgem času, ko je dobesedno lilo zunaj in grmelo, pa vsaj malo se je shladilo... a je včeraj še kera sapo lovila popoldne?
nič, lepo bodite...

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
8.6.2011 7:38:36   
Medea10
Dobro jutro punce, kako ste?

MAMI- a te hudo boli? user posted image

U sarar- upam, da ti bo kaj posebej všeč za otroško sobico! user posted image

ketikat- fajn opravi na NS user posted image

nalia- ah, ni bil neki dober dan včeraj ne. Sem si zvečer, ko nisem mogla zaspat mislila kaj ji bom naslednjič rekla, če bo spet kaj "narobe". user posted image user posted image

Se javim kasneje.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
8.6.2011 8:14:56   
nalia
Dobro jutro!

Mami4 če bi bila prvič pri dr.strahovi včeraj me nebi tolk presenetilo,pač me je toliko bolj ker tud prvič mi je delala osnovno nuhalno,za isti denar,obnašanje pa čist drugo,saj jaz vem kaj sem plačala in kaj lahko pričakujem za ta denar,povedat hočem tudi če bi bilo zastonj,se nebi smela tako obnašati,pregled je eno,obnašanje pa drugo,čez pregled nimam kaj reči,naredila je kar je morala,tudi ker ni spola povedala se ne pritožujem,tudi v prvo ga ni,men je čist mim samo njeno obnašanje nič drugega. Pa pustmo zdej to,je kar je,glavno da je otročkom vse ok,drugo ni važno,ona mi ni na srcu zrastla,da se bom obremenjevala z njo. Vem pa zagotovo,da če še kdaj zanosim grem drugam,ker moj denar je pa tud nekaj vredenuser posted image
a te še boli kaj,je že bolje? Upam da kmalu preneha boleti no če še niuser posted image

ketikat-fajn opravi na nsuser posted image ,bosta z mami uživale

srara-fino nakupuj,men tole vreme kr paše,sem tudi jaz lovila sapo včeraj,taka sparina men nič ne ugaja.

medea-slikica je ful fajnauser posted image ,ne skrbi zarad kilogramov,jej normalno,sej več kot jesti ne moreš,itak te bojo skoz spremljali pa bojo sproti videli kako in kaj,držim pesti da se zredišuser posted image user posted image user posted image ..tole se hecno slišiuser posted image ,pa ne se sekirat za včeraj,danes je nov dan in grema novim zmagam naprotiuser posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
8.6.2011 8:16:21   
nalia
sarar sem te preimenovala v prejšnjem postuuser posted image

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
8.6.2011 10:23:18   
sashy
Hoj user posted image
Da vas še jaz malo pozdravim. Trenutno v velikem zagonu pišem diplomo, da bom diplomirala še do septembra letos.

NS - bom še jaz malo pokomentirala ta pregled. Meni ga je sicer opravil kar moj G (izmeril je tveganje) in to je naredil v parih minutah pa še plačala nisem nič. Potem me je pa vprašal , če bom šla na NS k kakšnemui drugemu G pa sem rekla da ne, ker tudi v prvih dveh nosečnostih nisem bila. Potem se je pa razgovoril in čisto skritiziral komercialnizacijo tega pregleda, da to sploh ne bi smelo biti tako drago in tako dalje, ker je po njegovem mnenju to le izkoriščanje ter pobiraje denarja nosečnicam.

Monstera - pozdravljena nazaj in vedi, da čas celi raneuser posted image

nalia - verjamem, da si razočarana, sploh zato, ker si strošila toliko denarja za tako minimalen pregled, ampak nikar se ne sekiraj, važno, da je z user posted image vse v redu.

gibi - joj komaj čakam, samo se pa sploh ne spomnim kdaj sem pri prvih dveh čutila prve brcike. j.b. no v 13. tednu se mi pa res zdi malo prezgodaj, je pa vse mogoče, če si zelo suha pa to ni tvoj prvi otrok...mogoče

pa lepo bodte

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
8.6.2011 10:35:27   
j.b.
IZVIRNO SPOROČILO: sashy

gibi - joj komaj čakam, samo se pa sploh ne spomnim kdaj sem pri prvih dveh čutila prve brcike. j.b. no v 13. tednu se mi pa res zdi malo prezgodaj, je pa vse mogoče, če si zelo suha pa to ni tvoj prvi otrok...mogoče

je druga nosečnost, suha pa ... khm, indeks telesne teže mam 23 :D. Sej se tut meni čudno zdi, ampak to sem čutila tud dans že 2xuser posted image . Nevem, najverjetneje je kriv fižol, pa češnje in ostala dobra hranauser posted image

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
8.6.2011 10:56:17   
dspela

user posted image

PDP,
nick, starost, število user posted image , število user posted image , prvi pregled, naslednji pregled, NS, kraj  

27.11.
candi, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?, ?
muca*maca, 30, 2 user posted image ,1 user posted image , ?, 26.6, ?, Ljubljana
29.11.
Beatrice, 26, 1user posted image , 0user posted image , 18.4., ?, 16.5., Ljubljana
30.11
Malabudra, 29, 2user posted image ,0 user posted image , ? ,21.6, 24.5, Ljubljana
1. 12.
sugababy, ?, 3user posted image , 1user posted image , 19.4. ?, 12.5., Ljubljana
lelo, 28, 2user posted image , 1user posted image , 10.5. ?, 14.6., ?
lilije, 29, 2 ,1 ,13.4, 11.7, 24.5, Celje
2. 12. 
bobek05, 30, 2user posted image , 1user posted image , 8.4., 3.6., 23.5,?
3. 12.
sashy, 23, 3user posted image , 2user posted image , 18.4., 17.6, ?, okolica Ljubljane
Lijja, 33, 1user posted image ,?user posted image , ?, ?, 18.5,?
Sizikaa, 29, 2user posted image , 1user posted image , 22.4., 17.5, ?, ?
Monstera,24, 1 user posted image , 0 user posted image , 18.4, 7.6, 18.5, Ljubljana
4. 12.
Twixy , ?, 6user posted image , 1user posted image , 5.5., 6.6., ?, ?
5. 12.
helena08, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?. ?, ?,?
Agnes27, 28, 1user posted image ,0 user posted image ,20.4, 25.5, 24.5, ?
mistica, ?, ? user posted image , ? user posted image , ?, ?, ?, ?
6.12.
hribovkati, 32, 1user posted image , 0user posted image , 19.4. ?, ?, Velenje
ursh_, 25, 1user posted image , 0user posted image , 22.4., ?, ?, Grosuplje
pamzika, 25, 1user posted image , 0user posted image , 19.4., 17.5., 24.5, ?
MAMI4, 34, 6user posted image , 4user posted image , 12.4., 21.6, 24.5, Koper
Liama, 32, 2user posted image , 1 user posted image ,21.4, 17.6, 27.5, ?
hruškolinka, 30, 2user posted image ,1user posted image ,?, ?, ?, Ljubljana
joel, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?, Celje
7.12.
flora1983, ?, 3user posted image , 2user posted image , 5.4. ?, ?, Velenje
mala81, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, 25.5, ?
AljaAn, 34, 2user posted image ,1user posted image ,21.4, 5.5, 31.5, ?
sover, 30, 1user posted image ,0user posted image , 5.5, 16.6, 26.5, ?
pomladpomlad, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, 1.6, Koper
vikii, 20, 1user posted image , 0 user posted image , ?, ?, ?, Koper
8.12.
9.12.
fortune, 30, 1user posted image , 0user posted image , 29.4, ?, ?, Ljubljana
10.12.
Anonimnauser posted image , ?,  ?user posted image , ?user posted image , 5.5., ?, ?, ?
morje2011, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
11.12.
catt, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?
nalia, 30, 1 user posted image ,0user posted image , ?, ?, ?, ?
12.12.
13.12. 
14.12.
Taddy78, 32, 3user posted image , 1user posted image , 4.5., ?, ?, ?
15.12.
Nutry, ?, 3user posted image , 0user posted image , 3.5., 13.5., 24.6, Ljubljana
mixi, 29, 2user posted image , 1user posted image , 26.4., 27.5., 6.6., Koper
neon, , 30, 2 user posted image , 0 user posted image ,  28.3, 20.5, ?, Okolica Šentjurja
tetka10, 22, 2user posted image , 0 user posted image , 11.5., ?, 30.5, Ljubljana
16.12.
17.12.
Mufka, 33, 1user posted image , 0user posted image , 4.5., ?, 14.6, Brežice
Acitak, 27, 2user posted image ,1 user posted image , 3.5, 21.5, 15.6, Velenje
18.12.
j.b., 25, 2 user posted image ,1user posted image , ?, 7.6, 6.6, ?
19.12.
ketikat, 33, 2user posted image , 1user posted image , 13.5., ?, 8.6, tujina
sarar, 29, 4user posted image ,2 user posted image , 25.5, 22.6, 13,6, Ljubljana
20.12.
Medea10, 21, 2user posted image , 1user posted image , 9.5., 7.6, 2.6, Maribor
evelin, ?, 3user posted image ,1user posted image , 21.4, 4.5, ?, ?
21.12.
22.12.
23.12.
buxl, 28, 1user posted image , 0user posted image , 16.5., 14.6, 14.6., Kamnik
24.12.
25.12.
kasija, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?, okolica Ljubljane 
26.12.
27.12.
Ursha666, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?, 14.6, 9.6, Idrija
tasa3, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?, ?
28.12.
oranška, ?, 2user posted image ,0user posted image , ?, ?, 15.6, Maribor
29.12.
30.12.
31.12.
x.12.

barbi18, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?. 6.5, 24.5,?
ema09, 31, 1user posted image , 0user posted image , 9.5., 17.5., ?, Žalec
Bibana, ?, 1user posted image , 0user posted image , 29.4., ?, ?, ?
naja81, ?, 2user posted image , 1user posted image , 11.5., ?, ?, ?
korinca, 37, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
dspela, 25, 2user posted image , 0user posted image , 24.5, 5.7, 24.6, okolica Celja
Ajraz, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, 11.5., ?, Gorenjska
katy82, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
Bethany, 32, 2user posted image , 1user posted image , 31.5, ?, ?, Celje
kyl24, 24 , 0 user posted image  , 0  user posted image  , 28.4, 31.5, 1.6okolica idrije 

SKUPAJ NAS JE :61
NOSEČKE Z DVOJČKI
:1  

Z nami so pot začele:
aprilasemtuuser posted image
mala bejba user posted image
             jassikauser posted image user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si
    - noseča.com                             - pregnancy.org
- bibaleze.si                               - bambino.si
             - mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
8.6.2011 11:09:25   
nalia
dspela kako si ti? še kaj izcedkov?..kako se počutiš?

meni lahko pustiš pdp 12.12.dvomim da mi ga bo g.spreminjala,tud nazadnje mi je strahova dala en dan prej kot g.pa mi ga ni spreminjala,bomo vidli zdej 15. ko mam pregled kaj bo rekla..

< Sporočilo je popravil nalia -- 8.6.2011 11:11:15 >

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
8.6.2011 11:13:03   
nalia
ravo sem gledala seznam kolk nas je pa se samo peščica javljamouser posted image

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
8.6.2011 11:25:40   
dspela
nalia, slabo sem. Sem začela krvaveti. user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem moža klicala, pa se mi ne javi. Hvala, za vprašanje.  Mislim, da se bom poslovila od vas.  user posted image user posted image user posted image

Bom popravila.

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.