bobek05
|
jaz tudi pridno uporabljam angelsounds... ponavadi traja par sekund, da ga najdem, pa včasih se zgodi, da slabše slišim, ker je otrok očitno bolj v notranjosti (slišim bitje srca, ampak kot nekje daleč notri) ... se pa pred tem popolnoma umirim, ležim na postelji, si namažem z oljem, ker res gre lažje in potem ga poiščem ... običajno je na istem mestu, razen če preveč ne telovadi sem in tja aja, jaz utripov ne štejem ... imam zaprte oči in uživam ob poslušanju enakomernih udarcev trebuh imam tak, da me je še dr. Pelkičeva na NS malo čudno gledala ... se ne hecam, pa sem že mojega G na pregledu spraševala, če je to res normalno (čeprav je 2. nosečnost), pa pravi, da je ... ene imajo bolj majhne, ene pa (malo) večje in da če se vredu počutim in razloga za bojazni ... po zadnjih meritvah je obseg mojega trebuha (merjeno malo pod popkom, kjer je najširši) natanko 100 cm Kar je precejšen šok za vse, ki me poznajo, saj sem bila prej dokaj suha... prvemu vprašanju "kdaj imaš rok?" sledi izraz presenečenja, ko povem, drugo vprašanje pa je takoj "sta dva?" hmmmm .... pa glavno, da sva z otrokom oba zdrava, kajne? sicer se tudi poskušam vsaj 1x tedensko slikat, tako da bodo ostali spomini, pa tudi hitreje se vidi rast trebuščka, ko primerjaš slike ... takšen trebuh, kot ga imam sedaj v 15t, sem imela v 1. nosečnosti v 22t, ampak kot sem rekla, s tem se ne smem obremenjevati ... vse, ki imate težave, pojdite h G ali DR - vsaj pomirjene boste, če že en drugega ... držim pesti, da je vse ok v 15t (ne morem verjeti, da bom v petek že v 16t)