|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBERKE 2011
2.6.2011 18:39:15   
Medea10
Spet jaz user posted image
Nuhalna za nami, smo šli kar v kompletu not. Začuda mi je G naredil vaginalni UZ, se jeres dobro videlo. Spola ni želel komentirat, je rekel, da je za to še prekmalu..
Tveganje dobim po pošti naslednji teden, je pa rekel, da je vrjetno tam okrog 1:4000 ali več. NS je izmeril 1.2 mm, veliki smo 5,6 cm! user posted image
Dete je zelo brcalo. Srček je utripal 150 bph. Videli smo rokice, nogice, prstke na rokah. Tudi nosna kost se je videla. user posted image user posted image
user posted image Plačali smo 50€. Mi je rekel, da naj pridem še na morfologijo k njemu in bom vrjetno res šla.. Kaj takega še nisem videla, tako natančen je bil in vse mi je razložil- wow, se mi zdi prav nenavadno, ker še nihče ni imel takšnega odnosa do mene (od dohtarjev).

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
2.6.2011 18:59:30   
dspela

user posted image

PDP,
nick, starost, število user posted image , število user posted image , prvi pregled, naslednji pregled, NS, kraj  

27.11.
candi, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?, ?
muca*maca, 30, 2 user posted image ,1 user posted image , ?, 26.6, ?, Ljubljana
29.11.
Beatrice, 26, 1user posted image , 0user posted image , 18.4., ?, 16.5., Ljubljana
30.11
Malabudra, 29, 2user posted image ,0 user posted image , ? ,21.6, 24.5, Ljubljana
1. 12.
sugababy, ?, 3user posted image , 1user posted image , 19.4. ?, 12.5., Ljubljana
lelo, 28, 2user posted image , 1user posted image , 10.5. ?, 14.6., ?
lilije, 29, 2 ,1 ,13.4, 11.7, 24.5, Celje
2. 12. 
bobek05, 30, 2user posted image , 1user posted image , 8.4., 3.6., 23.5,?
3. 12.
sashy, 23, 3user posted image , 2user posted image , 18.4., 17.6, ?, okolica Ljubljane
Lijja, 33, 1user posted image ,?user posted image , ?, ?, 18.5,?
Sizikaa, 29, 2user posted image , 1user posted image , 22.4., 17.5, ?, ?
Monstera,24, 1 user posted image , 0 user posted image , 18.4, 7.6, 18.5, Ljubljana
4. 12.
Twixy , ?, 6user posted image , 1user posted image , 5.5., 6.6., ?, ?
5. 12.
helena08, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?. ?, ?,?
Agnes27, 28, 1user posted image ,0 user posted image ,20.4, 25.5, 24.5, ?
6.12.
hribovkati, 32, 1user posted image , 0user posted image , 19.4. ?, ?, Velenje
ursh_, 25, 1user posted image , 0user posted image , 22.4., ?, ?, Grosuplje
pamzika, 25, 1user posted image , 0user posted image , 19.4., 17.5., 24.5, ?
MAMI4, 34, 6user posted image , 4user posted image , 12.4., 21.6, 24.5, Koper
Liama, 32, 2user posted image , 1 user posted image ,21.4, 17.6, 27.5, ?
hruškolinka, 30, 2user posted image ,1user posted image ,?, ?, ?, Ljubljana
joel, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?, Celje
7.12.
flora1983, ?, 3user posted image , 2user posted image , 5.4. ?, ?, Velenje
mala81, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, 25.5, ?
AljaAn, 34, 2user posted image ,1user posted image ,21.4, 5.5, 31.5, ?
sover, 30, 1user posted image ,0user posted image , 5.5, 16.6, 26.5, ?
pomladpomlad, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, 1.6, Koper
8.12.
9.12.
fortune, 30, 1user posted image , 0user posted image , 29.4, ?, ?, Ljubljana
10.12.
Anonimnauser posted image , ?,  ?user posted image , ?user posted image , 5.5., ?, ?, ?
morje2011, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
11.12.
catt, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?
12.12.
nalia, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, 1.6, 7.6, ?
13.12. 
14.12.
Taddy78, 32, 3user posted image , 1user posted image , 4.5., ?, ?, ?
15.12.
Nutry, ?, 3user posted image , 0user posted image , 3.5., 13.5., 1.6, Ljubljana
mixi, 29, 2user posted image , 1user posted image , 26.4., 27.5., 6.6., Koper
neon, , 30, 2 user posted image , 0 user posted image ,  28.3, 20.5, ?, Okolica Šentjurja
tetka10, 22, 2user posted image , 0 user posted image , 11.5., ?, 30.5, Ljubljana
16.12.
17.12.
Mufka, 33, 1user posted image , 0user posted image , 4.5., ?, 14.6, Brežice
Acitak, 27, 2user posted image ,1 user posted image , 3.5, 21.5, 15.6, Velenje
18.12.
19.12.
ketikat, 33, 2user posted image , 1user posted image , 13.5., ?, 8.6, tujina
sarar, 29, 4user posted image ,2 user posted image , 25.5, 22.6, 13,6, Ljubljana
20.12.
Medea10, 21, 2user posted image , 1user posted image , 9.5., 7.6, 2.6, Maribor
j.b., 25, 2user posted image ,1user posted image , ?, 7.6, 6.6, ?
evelin, ?, 3user posted image ,1user posted image , 21.4, 4.5, ?, ?
21.12.
22.12.
23.12.
buxl, 28, 1user posted image , 0user posted image , 16.5., 14.6, 14.6., Kamnik
24.12.
25.12.
kasija, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?, okolica Ljubljane 
26.12.
27.12.
Ursha666, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?, 14.6, 9.6, Idrija
tasa3, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?, ?
28.12.
oranška, ?, 2user posted image ,0user posted image , ?, ?, 15.6, Maribor
29.12.
30.12.
31.12.
x.12.

barbi18, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?. 6.5, 24.5,?
ema09, 31, 1user posted image , 0user posted image , 9.5., 17.5., ?, Žalec
Bibana, ?, 1user posted image , 0user posted image , 29.4., ?, ?, ?
Jassika, 36, 4user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
naja81, ?, 2user posted image , 1user posted image , 11.5., ?, ?, ?
korinca, 37, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
dspela, 25, 2user posted image , 0user posted image , 24.5, 5.7, 24.6, okolica Celja
Ajraz, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, 11.5., ?, Gorenjska
katy82, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
Bethany, 32, 2user posted image , 1user posted image , 31.5, ?, ?, Celje
kyl24, 24 , 0 user posted image  , 0  user posted image  , 28.4, 31.5, 1.6okolica idrije 

SKUPAJ NAS JE : 57
NOSEČKE Z DVOJČKI
:1  

Z nami so pot začele:
aprilasemtuuser posted image
mala bejba user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si
    - noseča.com                             - pregnancy.org
- bibaleze.si                               - bambino.si
              - mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
2.6.2011 20:52:24   
Nutry
Pozdravljene!

Redno vas berem vendar poredko kaj napišem.
Včeraj sem imela NS, otroček velik 5,5. Vse se je lepo videlo, nosna kost, čeljust, prstki na roki, ginekologinja dr. Tulova je vse lepo pokazala in razložila, tako da jo toplo priporočam, če kakšna še nima termina za NS (NS opravlja v porodnišnici LJ, cena 63eur). Spola nisva želela vedeti, ker nama je vseeno in bo pričakovanje toliko lepše :)

Nosečnost (trebuh) se mi še ne pozna tako zelo, mogoče se zvečer trebuh malo bolj izboči :) Za nosečnost nisva še nobenemu povedala (slabe izkušnje SS), verjetno bova še nekaj tednov počakala, ko se bo trebuh že sam pokazal user posted image .

Lepo bodite in prijetno nosečnost vam želim.

Termin poroda ostaja enak 15.12., naslednji pregled imam 24.6

Nutry  

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
2.6.2011 21:39:18   
Laima
user posted image POZDRAV,

Čestitke vsem za nuhalne, poseben pozdrav Mami4-vesela sem, da si ok in da se seliš-naj bo čim prijetneje za vso družinico.

Jaz nimam časa skoraj dihat, zato samo na kratko v vednost, da sem ok in še vedno z vami,
moram it počivat imam v službi takoooo pestro, da vam ne znam povedat.

Še kaj pišem čez čas.
Nočko

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
3.6.2011 0:07:23   
ursha666
No se opravičujem...sem malo odsotna v času nočnih (zmatrana)...
Hvala bogu je zadnja za ta teden...Imam fajn sodelavca ki rad dela 16ur...pa bom jaz namesto danes zvečer prišla v sob.zjutraj...
Ima vožnjo v Vipavo cca 1 uro pa nazaj isto...pa da ob 22h ne hodi samo malo "poležat" domov pa sob.zjutraj nazaj...ostane 16h.

Jutri bodo pred mojim blokom snemali film user posted image  ne bom imela dostopa z avtom do bloka...upam,da bo tišina (bi rada umiru spala).

Moje počutje : Ful me zbada na desni strani ko hodim.... se mi hoče kr zmešat kdaj...Hrana mi diši non stop...delam same čudne kombinacije...user posted image

Nč pridne bodite...Ne se preveč matrat user posted image

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
3.6.2011 7:48:26   
sarar
dobro jutro punce! danes je  tud tak težek dan, moj mlajši je tečen za znort... user posted image
v glavnem, čestitke obema za dobro nuhalno....
lep dan vsem skupaj, čawčaw

(odgovor članu ursha666)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
3.6.2011 11:09:26   
MAMI 4
Zdravo punce,

čestitke vsem za dobro opravljene NS!user posted image , lep dan!

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
3.6.2011 13:08:21   
AljaAn
Hey punce!

Se samp pofočkam, da me ne boste pozabile. ta teden prav ni "moj". user posted image Najbolje je, ker mi nič ne manjka, ampak počutim se pa čisto zanič in bi cele dneve spala...še vedno. Kje je tista nosečniška energija. Pa na nuhalni sem bila in sem mislila, da bojo danes rezultati še od hormonskih testov, pa poštar ni nič prinesel. Saj na nuhalni je bilo vse uredu, samo ko sem jaz full panik v tej nosečnosti in potem bi imela še in še testov, pa itak ti ne more nihče nič garantirati. Mah bluzim user posted image

Gremo pa jutri na morje in komaj čakam, da pustim vse skupaj malo na stran. Upam, da bo kaj vremena, sicer pa mi je vseeno, samo da zamenjam okolje in ne grem v službo. Prav potrebujem dopust.

Vem ,da je nekaterim še huje in sem se kar malo zamislila ta trenutek. Nimam kaj za jamrat.

Upam, da najdem kje internet, da vas bom vsaj spremljala, pa potem ko pridem vse pokomentiram.

Želim vam vse lepo in pazite nase in na bebeje v trebuščkih. Čimmanj slabosti in slabega počutja, nič krvavitev in samo pozitivno energijo, dobro voljo in veliko sončka.

Se tipkamo.

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
3.6.2011 14:45:25   
nalia
Alja pride tako obdobje, da smo čist preč,tud,boljše obdobje bo,samo malo še potrpiuser posted image ,na morju srečno pot,lepo se imejte,pa še zame se naužij morja,ker jaz ga letos nebom vidla,si nebi niti upala kam it glede na moje stanje..
Od NS izvidi pa še bodo,nič bat,vse bo ok.

Grem še malo v horizontalo,dokler sta moj sine in babi na sprehodu,no itak skoz ležim,sam zdaj bo malo več miruuser posted image .
Se še tipkamo.

(odgovor članu AljaAn)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
3.6.2011 19:17:15   
bobek05
Še en pregled je za mano. Svojemu G sem nesla izvide NS in mi je potrdil, da je videti vse super. Meni, da ni potrebno delati kakšnih dodatnih testov. Naslednji pregled imam šele čez 6 tednov, kar pomeni, da bom takrat že na polovici nosečnosti in me bo naročil za morfologijo. Sumim, da je takšen razmah zaradi dopustov.

Sicer pa sem na antibiotikih (hiconcilu) user posted image Ma ja, enkrat me je moralo dokončno zadeti. Nekaj časa sem se še borila, ko pa me je grlo že tako bolelo, da sline nisem mogla požreti, pa sem vedela, da je čas, da se spravim do zdravnika. In seveda imam angino. Sicer sta me tako zdravnik kot moj G mirila, da ni nevarnosti za dojenčka, sploh pa ne več zdaj, ko sem že v 2. tromesečju. A priznam, da kljub temu nisem čisto pomirjena. V prvi nosečnosti sicer nisem nikoli jemala antibiotikov (resda nisem imela nobenega bakterijskega obolenja) in sem vse prehlade zvozila brez ene tablete.

Kupila sem si napravo Angelsounds - fenomenalno user posted image Dobila sem jo na bolhi za 35 eurov, še čisto novo, original zapakirano in nikoli rabljeno. Sem bila na začetku zmedena, ker se utrip srca ne sliši le na enem mestu, ampak očitno po celi maternici (verjetno zaradi plodovnice) - sem se namreč na začetku ustrašila, da je G kaj spregledal in da slišim kar dva utripa (na dveh mestih) user posted image

Trebuh še vedno pridno raste. Redim se približno kilo na mesec. Kar je še ok, čeprav nekako dvomim, da bo tako šlo celo nosečnost. Razen utrujenosti (zaradi bolezni in službe) sem super. Slabosti so minile.

Na dopust pa bom morala še počakati kakšen mesec dni.

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
3.6.2011 20:57:44   
Mistica
Medea10- sicer spadam pod januarčke, ampak me včasih "zanese" tudi na vaš forum, ker naj bi imela PDP 5.12., (še ni potrjeno s strani G, ker imam 1. pregled šele drugi teden), a vačasih pomislim, da bo mogoče že kaj prej user posted image Zanima me ali mi lahko poveš, kje si bila na NS- vidim, da si bila zelo zadovoljna. V prihodnjem tednu se nameravam naročiti tudi jaz, pa bi rada imela čim več "alternativ", saj so baje sedaj vsi precej zasedeni user posted image

Če ima še katera kako dobro "priporočilo" glede NS, vam bom zelo hvaležna.

Hvala vnaprej in ČESTITKE VSEM DECEMBERKAM!user posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
3.6.2011 21:41:27   
Medea10
Pozdravljena Mistica! Najprej čestitke, mogoče pa še prideš k nam user posted image
Na NS sem šla k dr. Robertu Miglarju. Se mi je zdelo res super in ga priporočam. Kot sem že napisala se mi še noben dr. ni tako posvečal. Drugače je pa on ginekolog in porodničar tudi v Feldbachu v Avstriji. Škoda, da se ne da več kar tako it gor rodit. user posted image
Še spletna stran z kontaktom, če se boš želela naročit pri njemu.
Pa srečno! user posted image

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
4.6.2011 0:36:36   
vikii
en lep pozdrav vsem decemberkam in bodocim mamicam :)
ze kasen teden berem vase zgodbice in koncno sm se odlocla da se vam pridruzim v pogovor
ker sicer sem tudi js ena od bodocih mamic in decemberk user posted image
rok imam 7.12. in sem ze opravla NS in seveda je bilo vse ureduuser posted image user posted image

to je moja 1. nosecnost in sem dokaj mlada mamica in me kr malo skrbi kako bodo stvari potekale, in predvsem poroda pa se najbolj bojim.. :) a je tudi vas kej strah ? kako je kej z slabostjo? vam je se slabo?

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
4.6.2011 9:33:55   
Mistica
Medea10- HVALA za čestitke in informacije oz. pomoč! Sicer mi je malo daleč, a to sploh ni tako važno, če se potem potrudi in je z user posted image vse uredu!

Srečno še naprej! Mogoče pa se še srečamo na tem forumu user posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
4.6.2011 9:34:15   
Medea10
Dobrodošla vikii! Kako mlada pa si če ni skrivnost? Od kod si?

(odgovor članu vikii)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
4.6.2011 9:46:58   
vikii
heiii medea10 :) zdej maja sem dopolnila 20. no sej nisem lih tooolko mlada, ampak dokaj :D
drugace pa sem iz kopra. a je to tvoja 1. nosecnost?

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
4.6.2011 9:47:27   
nalia
dobro jutro!

juupijaaaajaaaaa juupi juupiii jaaaaaauser posted image user posted image ,dobla angelsound,najprej nisem našla srčeka,pa mi ni dalo mira in sem ga našla,jeeeeeeeeejuser posted image ,ful sem vesela,toplo priporočamuser posted image

uuu 2 novinki,dobrodošliuser posted image

today is a gooood dayuser posted image

kako smo nosečke? Kako počutje?

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
4.6.2011 11:53:19   
Medea10
Vikii- user posted image Jaz pa že imam eno nagajivko doma, staro 1 leto in 1 mesec. Sma si po letih zelo blizu, jaz sem stara 21. user posted image Taprvo sem povila pri 20ih. Škoda, da si tako daleč, bi lahko šli kdaj na kavo.

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
4.6.2011 12:04:43   
Medea10
Pozdrav drage decemberke, kako ste? Upam, da boljše kot jaz.
Predvčerajšnjim me je začelo bolet grlo, včeraj sem si cel dan pripravljala zadeve, ki naj bi pomagale, dragemu naročila nekaj za grlo (pastile) pa še Halls bonbone mi je prinesel, vdihovala sem paro kamiličnega čaja, skuhala sem si timijanov čaj s karameliziranim sladkorjem, pila toplo limonado... Moram rečt da je vneto grlo kar boljše. Vse drugo pa user posted image .
Od jutra visim ob školjki, nič ne ostane v želodcu (vrjetno ni kriva nosečnost), glavo mi bo razneslo, kolena in kolki me bolijo za znoret. Ne vem, zgleda sem fasala gripo al pa kako virozo.
Sem se šla danes spet tehtat in imam spet 1 kg manj!!! Sicer se mi zdi ok, ker mi je od prve ostalo enih 5 kg viška ampak mislim, da ni pravi čas za to.
Tamala mi je včeraj 5 ali 6× driskala, pije normalno, jest pa ni hotla. Celo noč ni jedla, ko drugače poje 250 ml čokolešnika v celi noči. Danes HB že ima apetit.
Mislim, da nisva staknili iste bolezni.
Zdaj nama kuham prežganko, mogoče nama kaj pomaga.

Nalia- super za AS, veselo poslušanje srčka želim.

Grem v horizontalo in jest. Lepo bodite, se tipkamo.

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
4.6.2011 12:16:15   
j.b.
Punce živjo!
jest mam tut dns slab dan, me špika dol u maternici za znoret, nč nemorem, hodim kr sklonjena gor pa dol po hiši (ko me mali sprehaja), sem kot kakšna kljukasta 90-letnica?! Pa sej vem de se materica širi ... no, sej bo bolšuser posted image Žal sva s tamalim spet cel dan sama, tak da nevem kdaj se bom kaj vlegla ...
No, še to javljam da je bil tamal siten zarad zobka sred tedna. Zrasu mu je drugi zobekuser posted image , ful je zgoden, sej vemuser posted image
Medea, ti maš še huje, sta bolni obeuser posted image , upam da se hitro pozdravita, in da imaš pomoč pri varstvu!
vikii in mistica, dobrodošli! Več ko nas je bel je fejstuser posted image
trebuh mi je začel rast ... jp, to je zdej touser posted image zdej bom pa vsak teden širša, no sej boste ve tutuser posted image Aja, pa u pondelk mam nuhalno, komej čakam, si bo dragi frej vzeluser posted image in gremo vsi trije (no štirje) skupaj notruser posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
4.6.2011 12:29:39   
vikii
ojoj ke lepo se ena mlada mamicaa :) zdej mi bos lahko povela malo tvoje izkusnje, kako je blo in tako. ki meni hodi 100 stvari po glavi, skrbi me kako bo, kaka mamica bom in use zivo. ki skoraj da se uciraj sem zurala na veliko in kar na enkrat se moje zivljenje totalno spremenilo, in zdej pa sem samo doma in bi samo spala :) moj fant pravi da je to normalno da se tolko sekiram ker res nisem bla se prpravljena na nosecnost, ampak lih zato ker je prisla kr naenkrat brez bilkoaterih nacrtov sem zdej tolko zadovoljna da se ne da opisat. nic ne obzalujem ker bom mogla dat zuranje pa to na stran, ampak joooj joooj skrbi me kako bo user posted image
medea a ti si nacrtovala tvojo prvo nosecnost al te je tudi presenetila?

se nekaj me zanima punce...kako je kej z vašimi kilogrami? jaz odkar sem noseca sem shujsala kar 7kil, ker sicer do kakih dveh tednov nazaj nisem mogla dat nic v usta ker mi j use smrdelo (razen pizze)user posted image sem vprasala ginekologa ce je kaj narobe ki tolko hujsam pa je reku da naj nic ne skrbim da otrocicek si ze uzame vse kar rabi, da bom ze pridobila na kilogramih. ampak zadnje par dni pa kr jem. no ne dosti ampak vec kot prej pa so kile se vedno na 55. ma ne gre ne gor ne dol. a ima mogoce katera od vas podobne izkusnje?

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
4.6.2011 12:35:19   
j.b.
vikii, nč bat, bojo kile že šle gor, maš še cajt. Kot sem že medei enkrat napisala, meni je moj G v prejšnji user posted image rekel, da ni panike če se ne zrediš do 20t.  In da šele pol grejo kile gor na račun nosečnosti. To, da si shujšala je normalno, jest sm shujšala 3 kg, pa se mi je tut ustavilo pri okol 10t. 

(odgovor članu vikii)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
4.6.2011 12:37:01   
nalia
o medea upam da kmalu okrevate  s tvojo princeskouser posted image ,moj mali je pa boljše danes hb,ni imel neke driske in je ful dobre volje,upam da boš lahko kaj počivala,sploh pa da bruhanje mine,to glede izgube teže pa povej tvoji ginekologinji,no pri treh mesecih pa bi že mogla počasi pridobivat ne pa izgubljat,in zdej ko je driska in bruhanje boš še zgubilauser posted image ,upam da se pozdravite kmalu no.

j.b. glede špikanja te čist razumem,mene tudi špika in boli odkar sem krvavela še toliko bolj pa ko imam mehur poln prav boliuser posted image ,ampak jst se ne spomnim da me je v prvi nosečnosti toliko bolelo nouser posted image ..zdrži pa poskusi mal počivat.

no jst še kr ležim,sem že sita tega poležavanja,sem celo kr mal preveč pogumna no na trenutke...

lepo se imejte,se tipkamo.

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
4.6.2011 12:40:09   
Laima
user posted image pozdravljene,

dobrodošli novi user posted image , 57 nas je že. Veliko za en december. Koliko je še takih, ki niso tu gor? Bodo meli polne roke dela z nami.user posted image
Mislim, da je ena nova mamica omenila, da jo je strah poroda. Moj skromen nasvet, nanj se dobro pripravi. Pripravi se psihično, pejdi v materinsko šolo, pripravi si načrt, kot Medea10-mogoče ti bo pomagalo. Pa imej podporo zraven-meni je blo to v veliko pomoč-predvsem pa poslušaj babico in upoštevaj navodila v porodni sobi. Ne bodi svojeglava.
Razmisli o epiduralni anesteziji. Predvsem pa se prepusti mati narava je poskrbela, da lahko rojevamo, če pa bo kaj drugače si v dobrih rokah v slovenskih porodnišnicah. Le pogumno. Porod se hitro pozabi sploh intenziteto bolečin. Srečno!user posted image
Veš meni so šli najbolj na jetra komentarji, saj nič ne boli,....bla, bla,,,,kot bi šla malo trše na wc,....
Skozi malo luknjico pride kar konkretna glavica in da to ni nič???? Mogoče pri kateri, ki ima srečo a pri večini preboj glavice boli in zadnji potisk. Potem pa ni več panike. Meni ni bilo prijetno prvo lulanje po porodu, občutek sem imela, kot bi me nekdo z žiletko rezal.
Vse bo dobro in konec leta boš na tem forumu poročala, da niti ne veš več kako je bilo.
Dovolj o tem, do poroda je še daleč-prej moramo lepo  postati baročne user posted image in naši user posted image zrasti in se lepo razviti.

Mi imamo danes rojstno dnevno zabavo za malega, ki je pred dnevi praznoval. Moram it. LP in lep vikend

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
4.6.2011 21:33:40   
Béatrice
Punce, STRAH JE VOTEL, OKROG GA PA NIČ NI! In s strahom ni nič narobe, samo preveč ga ne sme biti!

To je moja prva nosečnost in se zavedam, da pri porodu bodo bolečine! Za ene hujše, za ene malo manj hujše! Pred nosečnostjo sem se vedno spraševala, kakšne hude bolečine morajo to bit! Ampak... sedaj se psihično tako pripravljam, da si govorim, da se bo TREBA z bolečino sprijaznit in se je VESELIT! Ker TA bolečina bo oznanila začetek poti, njen cilj pa bo, da bomo v roke dobile user posted image ! Menim, da je veliko odvisno od nas samih! Strah je vedno in bo vedno obstajal, ker je vsak dan v življenju nekaj novega! Kot pa že veste pa vsaka pot ni lepo tlakovana! Zato... pozitivno razmišljanje o bolečini (ki bo vedno prisotna, to je dejstvo) in se je veseliti, saj oznanja, da se je začelo dogajati! Jaz komaj čakam, da ga/jo spoznam in prvič dobim v roke!!! user posted image

Zato... ČE SO ONE, BOMO TUDI ME!!!

Bodite v cvetju pa pozitivno razmišljajte!

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.