MAMI 4
|
Pozdravljene! dspela- včeraj se doktorirala z angelsaoundom. Na koncu sem našla utrip moje pikice in je res veliko hitrejši od mojega...sliši se pa enakomerno utripanje, ali kot pravi medea- kot konjske dirke (ob poslušanju sem asocirala na CTG v porodni- tudi moj dragi se je prvo spomnil na to...). Res mora biti enih 150 utripov na minuto. Je pa res čisto spodaj, včeraj je bil na desni strani (danes bo mogoče na levi). Tako, da tisto kar je pod 100 je zagotovo mamin utrip. Brez gela, oz. prevodnika (lahko se tudi zmoči z vodo, ampak ni to to) pa se itak nič ne sliši. Upam, da bo s tvojo pikico vse ok ! Včeraj ko sem merila utrip in ležala na hrbtu sem čutila kako se premika... hruškolinka- res je vsak otrok zvezdica zase, zato pravim, da ne čakam 5. (ker imam doma 4. otročke), ampak 6., saj je bil moj mali angel, ravno tako moj. Niso me potolažile besede ljudi, ki so rekli, saj imate še čas za enega...Nihče ga ne bo nadomestil, nikoli....Res pa, da manj boli in sem sprejela, da kjer je, mu je gotovo lepo, in je na varnem... Sestram pa ne zamerim, lahko samo molim zanje, da bi bilo njihovo srce do drugih bolj sočutno in da bi opravljale svoj poklic z ljubeznijo- saj so na takem del. mestu, kjer bi jo moralo biti res veliko... Niso pa vse iste, ene so bile prav prijazne... Hudo mi je za druge, ki bodo na žalost doživele podobne zgodbe...in res koliko jih je...Ko sem brala zgodbice mamic, ki so rodile mrtve otročke tik pred PDP...res huda preizkušnja. Meni je bilo grozno hudo, najbolj pa, ko sem morala povedati mojim otrokom, da je bratcu, po katerem so vsak dan spraševali, koliko je velik, kdaj se bo rodil in ga božali preko mojega trebuščka, nehal biti srček... Zato mi je bilo tako težko v tej nosečnosti, ko jim najraje ne bi do poroda povedala, da bodo dobili bratca ali sestrico, ker jih bi rada obvarovala bolečine v primeru, da ne bi šlo vse prav. Potem sem se vseeno odločila in jim povedala, saj se moramo veseliti tega trenutka, ko je pikica z nami...Življenje je nepredvidljivo... Vse dobro!
|