|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBERKE 2011
8.6.2011 11:32:59   
nalia
dspela nikar ne bit tok črnogleda prosim..veš kolk sem jst kravela sem bla sigurna da bom oz.sem splavila,pa nisem,lej pri teh tednih so že otročki vgnezdeni,lahko da ti je žila poknila,al se je maternični vrat odkrušil..ne obupat prosim..počivaj,leži,miruj..a zdej greš na pregled?..imaš krče tudi?.jst sem še krče imela pa nisem splavila,ne mi obupat prosim..vrjetn te bojo noter obdržali na opazovanju,ne se bat.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
8.6.2011 11:43:35   
Medea10
Spet jaz user posted image

dspela- user posted image user posted image user posted image jaz srčno upam, da ostaneš med nami in za vaju s pikico držim pesti.

Ja nalia, res se nas javlja malo. user posted image Škoda, bi bilo še bolj pestro, če bi nas čvekalo več. Sem videla na fb kolk ste pod tvojo objavo načvekale, čveke. user posted image

Sashy- želim ti, da hotro končaš diplomo in, da ti ne zmanjka zagona user posted image user posted image user posted image PRIDNA!

Aja, sarar- jaz še vedno kašljam in smrkam, zgleda boš zmagala. user posted image user posted image

No, se javim spet čez kakšne 3, 4 nove poste.user posted image

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
8.6.2011 11:45:00   
dspela
Bom šla na pregled,mi je G naročila, da če začnem krvaveti,moram iti v bolnico. Imam rahle krče, kot pri M, samo mene večkrat tako matra od prebave.
Moža ne dobim na telefon, tast dela, tašča nima izpita, ne vem kdo me bo peljal.

Mi je moja mama isto rekla, ko sem ji rekla, da če bom začela krvaveti, potem je vrjetno konec..je rekla ni nujno, da je konec.

Mi je pa G. rekla  5.5, ko sem bila na pregledu, da imam polip. Mogoče, pa iz tega krvavim

Srčno upam, da je pikica še vedno pri meni..joj ko moža dobila na telefon.

< Sporočilo je popravil dspela -- 8.6.2011 11:56:18 >

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
8.6.2011 11:53:27   
nalia
a si daleč od bolnišnice dspela?..taksi mogoče? ja jst sem mela krče kot pri menzesu,a je kri vodena pa živo rdeča?..a so kosi?....imaš kako sosedo da te pelje?..sem vidla da si iz okolice celja.pol boš vrjetn na istem oddelku kot jaz..dokler koga ne dobiš na telefon se ulezi pa miruj...joj če nebi jaz morala ležat bi šla jaz po tebe..meni je sestra rekla celo da je bolje da gre ven kri kot pa da noter zagnije kar je odveč..ne obupat,upam da dokličeš moža čene pa pojdi s taksijem,itak v bolnici nič ne rabiš druzga kot zobno ščetko+kaldont,vse dobiš tam...javi držim pesti!

medea bi se pa pridružila pri čveku,je blo faj mal počvekatuser posted image

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
8.6.2011 11:56:47   
vikii
gud morning punceee!

dspela-joooj ne tako govorituser posted image ne se obupat. pejdi na pregled pa ti zelim vse dobro! grzim pesti da bo vse vredu.

nalia- prav mi je zal da si imela tako izkusnjo na NS ampak kot so ti rekle tudi ostale vazno da je z otrocickom vse vredu :)

aja medea ne sekiraj se zaradi tistih 2kg! jaz sem shujsala jih 7 in danes sem stopla na vago in mi je skoraj slabo prislo, se 2.5kg sem sla dol!!!! mi je reku dr da to otroku nic ne skodi ker on si vzame vse kar potrebuje! tako da ce ti jes zdravo nisi nikoli lacna potem je vse vredu, pa tiste sestre naj ti bluzijo kar hocejo!
mene pa malo sekira to moje izgubljanje kilogramov. trudim se jest cim vec pa kil je vedno manj. zgleda da otrocek si kr prilasti vse sendvice in vso sadje ki pojem :) nic ne pusti za moja stegna in trebuh, priden je :) mi je ze usec :):)user posted image

punce tiste ki ste slabe pa ki se slabo pocutiste upam da cimprej okrevaste**user posted image user posted image

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
8.6.2011 12:09:38   
dspela
nalia, jaz ima  do bolnice približno 20- 25 min, odvisno od prometa. Sem dobila moža, in je rekel da me bo peljal.
Kri je bolj živo rdeča,kot bi dobila M, ni pa nobenih kosov.

Ne vem če si videla v prejšnem postu. G mi je rekla(na pregledu 5.5 zaradi pregrade), da imam polip, velikosti ne vem. Mogoče pa iz tega krvavim.

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
8.6.2011 12:22:20   
MAMI 4
medea, sarar- ja danes je bolje hvala! Moj sine je 11. 12.rojen, super fant.

naila-razumem....user posted image

sashy- srečno z diplomo!

dspela- držim pesti, da boš še z nami. Vse dobro! Javi se kaj če lahko...

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
8.6.2011 12:24:30   
nalia
dspela tud možno je ja da iz polipa krvaviš,veš kolk je enih možnosti zakaj lahko krvaviš,hb ni nekih kosov,ne sklepaj prehitro,ko boš prišla tja te bodo dali itak takoj na uz da vidijo če je še bebica,pol pa na pregled še pa na oddelek,men je nna pregledu na tem stolu se še enkrat ulila kri tako da so me kr ležat dali pol,je pregled še bolj sprožil..upam da se vse uredi,hb si doklicala moža,javi kako je če boš lahko in ne se bat,pa misli pozitivno. držimo pesti!

vikii ti si pa res ena suhicauser posted image

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
8.6.2011 12:31:35   
vikii
joj dspela upam res da je mikeni se vedno z tabo in da bo vse vredu! ce imas moznost porocaj nam kaj so ti rekli. drzim pesti!

nalia- jah ti povem po pravici da res ne vem kaj se dogaja. vec ki jem manj kg je na meni. boooo... bomo vidli kako bo. sam upam da ni kej narobe :)

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
8.6.2011 13:42:46   
007sissi
lepo pozdravljene....no pa se vam tudi jaz pridružujem, čeprav malo pozno....user posted image pa  pričakujem         2. decembra......user posted image
razen nekaj slabosti v začetku, se sedaj počutim kar v redu, občasno me le kaj pošpika po trebuhu....

dspela ne obupaj, in upam da bo s tvojim user posted image vse v redu....v katerem tednu pa si.....

lep pozdram vsem user posted image

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
8.6.2011 13:48:09   
Medea10
dspela- upamo s teboj!

nalia- sem prišla na fb 2 urci prepozno, da bi še kaj vmes napisala user posted image

vikii- pa ti G nič ni rekel za -kg? Mislim, da se pa MORAŠ zredit? Ej, ne gre mi zdaj to iz glave.. Dvakrat sem jih vprašala kaj bi lahko blo narobe, če že kaj sumijo, da pač moram TAKOJ prit, če se ne začnem redit, ampak ne, nobena ni znala nič povedat. Sem Pušenjaku pisala, če je res tako zelo narobe to, zdaj čakam. Ne vem no, včasih se mi zdi, da kar nekaj rečejo, da se bom mela potem ja za kaj sekirat. user posted image user posted image user posted image
Vidiš, maš fajn otročka že zdaj, je dal mami na shujševalno user posted image user posted image user posted image

Meni kolegica pravi, da moram rodit 26.12. ker ima ona takrat rojstni dan in da če bo otroček ta dan rojen bo baje ful fajn oseba user posted image user posted image user posted image jaz ji pa pravim, da bom rodila 11.11. na svoj rojstni dan, ker je lepši datum potem pa začne ona zavijat z očmi, da je njen lepši user posted image

Se javim spet čez par postov user posted image

(odgovor članu vikii)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
8.6.2011 13:49:14   
Medea10
sissi- povej kaj o sebi.. Kolk si stara, od kod si, je to tvoj prvi user posted image ?

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
8.6.2011 13:56:25   
007sissi
stara sem 24, no ko bom rodila jih bom mela 25.....to je moja prvauser posted image in moj prviuser posted image ....sem pa iz okolice litije...

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
8.6.2011 13:58:07   
vikii
sissi- dobrodosla :))

medea sej vrjetno kri so ti ze na zacetku nosecnosti vzeli pa preverli ce je vse vredu je tako? in ce je blo vse vredu nimas nobenega razloga za se prevec sekirat. sej je skoraj normalno da malcek shujsas ker tudi gre veliko vec vode iz tebe (no vsaj iz mene) pa te 2 kile so vrjetno zato ker si zacela jest bolj zdravo.
ja res je priden moj otrocicek :) mogoce je postal tako skrben ker sem ga en dan malo pokregala da naj zacne ze zdej sparat dinarcke ce ne misli bit prijazen z mojimi joski, da si bom lahko privoscla eno plasticno operacijo user posted image user posted image haha hec hec :D

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
8.6.2011 14:00:27   
j.b.
user posted image user posted image user posted image vikii, tole se boš mogla z detetom kr resno pogovort. Jest ga na to namreč nisem nikol opozorila, pa imam zdej namesto jošk kar vrečke za čaj user posted image user posted image user posted image Oh ta moj požerušček, kaj šele bo po tadrugemuuser posted image

sissi, dobrodošla!!!user posted image

< Sporočilo je popravil j.b. -- 8.6.2011 14:01:22 >

(odgovor članu vikii)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
8.6.2011 14:11:26   
Medea10
Vikii ja, kri in urin sta bla vredu. Jaz tud mislim, da sem zarad zdrave prehrane shujšala ampak vse to mi ne gre iz glave.
Punce jaz se vam iskreno opravičujem, da cel čas jamram o tej ena in isti zadevi, sam nihče drug me ne bi razumel. No, upam, da razumete ve user posted image

j.b. si dolgo dojila?

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
8.6.2011 14:16:47   
j.b.
7, 5meseca, potem mi je pa začel tamal viset na joški po celo noč, pa sem temu naredila konc. Konc dojenja in začetek celonočnega spanjauser posted image . Pa vseeno mislim da sem mu dala lepo popotnico v teh 7,5 mesecev. Ti?

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
8.6.2011 14:24:55   
Medea10
U, sta bla pridna. user posted image Jaz sem samo en mesec. user posted image Sem fasala mastitis in potem sploh ni več hotla pit. Upam, da mi v drugo uspe.
Pa si si ga dajala k sebi v posteljo sam za dojenje pa je drugač spal v svoji posteljici al je spal kar pri tebi?

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
8.6.2011 14:29:13   
MAMI 4
Drage moje, jaz imam za seboj več kot 6 let dojenja...user posted image in to brez heca!
j.b.-vrečke za čaj..., user posted image user posted image user posted image , moje to ravno niso, ampak suhe pomaranče pa...

dspela-drži se!

sissi-dobrodošla!user posted image

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
8.6.2011 14:29:39   
vikii
j.b.- ja ja to sva se ze pomenla. in je kr molcal tako da to pomeni da se kr strinja :P haha ne ne sej mu bo oprosceno :) ce seveda ne bo reeees pretiraval, pol pa bo sledil se kasen pogovor vrjetno user posted image user posted image
ah ne sekiraj se glede tega sej za nase malcke bi vse nardili :) sej zato pa hvala bogu obstajajo push upi ki vsaj malo popravijo vsaj videz nasih prsi :)

sissi- kako je kej z otrocickom ??? si ze imela NS? al se nisi odlocla za NS???

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
8.6.2011 14:33:04   
Medea10

IZVIRNO SPOROČILO: MAMI 4

Drage moje, jaz imam za seboj več kot 6 let dojenja...user posted image in to brez heca!

Pohvale! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
8.6.2011 14:35:33   
j.b.
IZVIRNO SPOROČILO: Medea10

Pa si si ga dajala k sebi v posteljo sam za dojenje pa je drugač spal v svoji posteljici al je spal kar pri tebi?

Ponoč sem ga vzela k sebi u pojstlo, ko je pojedu (oz. sem se jaz zbudila in je bil že sit) sem ga odložila nazaj u posteljo.  No, in potem okol 7mesca se je začel puntat, ko sem ga želela prestavit nazaj u gajtr. Takrat sem ukinila dojenje (tudi zato da prej dobim user posted image in prej spet zanosim), in pričeli smo z metodo "spi dete spi". Od takrat je miruser posted image
IZVIRNO SPOROČILO: MAMI 4

Drage moje, jaz imam za seboj več kot 6 let dojenja... in to brez heca!

uuuuuuuser posted image ti si šele pridna, torej si vsakega izmed otrok dojila 1.5 letauser posted image Bravo!!!
No, jest sm prej mela lepe glih prov velike joške, da sem bla nanje ponosna sama in tudi moj dragi ... No, zdej je nanje ponosen samo še moj dragiuser posted image . Sem si pa obljubila, da si po koncu dojenja novega člana kupim nekej kvalitetnih modrcov, da bo vse stal tam kjer morauser posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
8.6.2011 14:35:50   
007sissi
viki, nuhalno sem mela prejšnji mesec 17 maja, rezultat je bil pa super, če se ne motim 1:25000....tudi ginekologinja je bla super, mi je vse lepo pokazala in obrazložila...naslednji pregled mam pa 15 tega meseca....tko da mislm da se ima user posted image fajn...

(odgovor članu vikii)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
8.6.2011 14:38:52   
Medea10

IZVIRNO SPOROČILO: j.b.

IZVIRNO SPOROČILO: Medea10

Ponoč sem ga vzela k sebi u pojstlo, ko je pojedu (oz. sem se jaz zbudila in je bil že sit) sem ga odložila nazaj u posteljo.  No, in potem okol 7mesca se je začel puntat, ko sem ga želela prestavit nazaj u gajtr. Takrat sem ukinila dojenje (tudi zato da prej dobim user posted image in prej spet zanosim), in pričeli smo z metodo "spi dete spi". Od takrat je miruser posted image

S to metodo smo pa mi tud tamalo navadli spat v svoji postelji. Nisem mogla vrjet, da deluje. user posted image

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
8.6.2011 14:57:25   
MAMI 4
j.b. - Ja, prvo sem dojila 2 leti, drugo dobro 1 leto, tretjo 2,4 leta, četrtega 1,5 leto. Skoraj 7 let skupajuser posted image ....

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.