|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBERKE 2011
19.5.2011 14:16:52   
Mufka
To da imajo naši moški znake nosečnosti tako drži, da kar ne moreš verjet. Moj je čist bogi (skoz je zaspan, napenja ga, kar naprej hodi lulat, vse ga boli, skoz mu nekaj manjka...). Sinoči sva se nekaj hecala in sem rekla, da bi bilo najboljš, da kar zamenjava, da bo on noseč in bi imela jaz sam simptome, pa je rekel, da ne, ker mi ne privošči, da bi se jaz počutila tako grozno, kot se on. user posted image  

To z vakumom bi tudi jaz podpisala, da sem proti. Možnost da iz tega pride nepoškodovan otrok se mi zdi zelo majhna, zato ker na zalost poznam same take poškodovane otroke zaradi vakuma. In ne hvala. Naja81, bova skupaj obrnile Brežiško bolnico. Kdaj imaš rok? Jaz imam 20.12. Bova skupaj rojevale?

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
19.5.2011 14:48:37   
Anonimen
no jaz poznam 2 primera vakuma z nepoškodovanim otrokom in enega s poškodovanim... osebno sem mnenja, da bi se dalo te zadeve verjetno že s carskim rezom rešit. sej ne da je to super alternativa, ampak bolš kot poškodbe otroka. naši slovenčki včasih res mal preveč težijo s tem naravnim porodom. če imaš protibolečinske možnosti, ne vem zakaj jih ne bi izkoristili. sploh pa da si zmenjen za epiduralno pa ti je pol ne dajo, mi je pa čist adijo.
sej mogoče sem za luno, ampak jaz kar računam, da če je šlo prvič vse ok (v smislu otrok se je normalno spustil, jaz normalno odprla), da bo tudi v drugo tako in še hitreje kot prvič ponavadi. kako bo bomo pa videli.

(odgovor članu Mufka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1052
19.5.2011 15:08:57   
LIJJA
Monstera - tam neki čez enajst (takrat sem bila še sveto prepričana, da gospod išče parking..), ob pol sem pa mela uz, kaj pa ti?

(odgovor članu malabudra)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
19.5.2011 15:10:58   
Laima
Punce pozdravljne, hvala za lepe misli in želje.
Flora, tudi jaz že dva dni jokamuser posted image user posted image user posted image , vsaka ima svoj razlog. V prvi nosečnosti sem zaradi svojega moža in njegovega nerazumevanja tudi jaz veliko prejokala. Po porodu se je obrnilo na bolje-sem mu pa zamerila in o tem sva se kasneje pogovorila, zato mislim, da je tokrat precej bolj takten. Ključ je pogovor. Ujemi pravi trenutek-kar je umetnost.

Jaz ugotavljam, da sem bila naivna vse sem naredila, da so se okrog mene dobro počutili in da smo si pa porazdelili delo enakopravno v službi, sedaj pa ko potrebujem malo razumevanja pa od vseh dobivam nože v hrbet. Bom še jokala tudi v službi, ko bom v živo videla obraze in lastni interes vsakega posameznika.
Mislim, da ne bom zmogla tako delat, bom pa hodila  občasno na bolniške, če smatrajo da je tako bolje, pa naj bo. Sedaj sem bila 28 dni doma, sedaj moram delat 10 dni in potem grem lahko ponovno na bolniško, ne?
Mi je res hudo, ker dopoldan vem, da bi zmogla-popoldan pa sem out-moram ležat-počivat. Ma kakšno razumevanje nosečnic???
Mejte se user posted image

(odgovor članu Mufka)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
19.5.2011 15:30:58   
Mufka
Laima, jaz na tvojem mestu ne bi zaostrovala v službi. Bodi tiho in tako kot si rekla, pojdi na bolniško ko bo hudo. Odzivov sodelavcev si ne jemlji k srcu, ker so samo sodelavci (ne prijatelji). V službo jih večino hodi, zato ker mora, ne zaradi druženja z ljudmi in uživanja, temu primerni so tudi odnosi: vsak gleda kaj je najbolje za njega in nihče noče nikomur priskočiti na pomoč. Niti slučajno niso vredni solz. Si pa zapomni njihove reakcije za kdaj kasneje, ko bo kdo kaj od tebe rabil. Jaz vem, da bi šla samo enkrat na limance. Če imate sistem vsak naj poskrbi zase, pač tako funkcioniraj. Ti poskrbi zase z bolniškami, pa naj se drugi znajdejo kakor se hočejo, če mislijo, da jim bo tako lažje. user posted image

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
19.5.2011 18:52:01   
nalia
Mufka sama nebi mogla napisat boljeuser posted image

(odgovor članu Mufka)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
19.5.2011 23:04:35   
ursha666
Kasija : Ja jaz sem vsak drug teden v nočni... žal ima en sodelavec ta privilegij in je j... Sem pa vsaj vikende prosta...

Flora: Upam,da z možekom uredita zadeve...vsak jih ima kdaj...

Korinca: Ja o mozoljih raje ne izgubljam besed...so povsod...še v ušesu se mi je naredil... user posted image

malabudra : Ne gre drugače...tako službo imam user posted image

Tudi jaz sem proti vakumu...sem za naravni porod in čisto nič drugega!Če je šlo v 1 bo šlo tud v 2 :)

No jaz sem danes malo bolje... sem pa zelo napeta... Možev oče je bolan ima raka in baje bo po 6h letih bojevanja sedaj kmalu konec.. (po eni strani ko gledaš kako se matra... )
Drugi problem je ta k... šiht... Delam v kolektivu samih decou pol se pa dej... ne razumejo žensk SPLOH JIH PA POTEM NE BODO KO BOM POVEDALA ZA NOSEČNOST... No do 20.6 bom še tiho... potem sem na dopustu... konec meseca junija mi poteče pogodba... tako,da če mi podaljšajo bom povedala...drugače pa tud prav...bom pa doma uživala...boljš kot en teden pop. /en teden nočna ... user posted image

Obožujem kislo!! Danes sem same take zadeve jedla...razen za kosilo so bili žlikrofi... Potem pa komentar sina: Mama tebe bo trebušček bolel če boš toliko sadja pojedla (naktarin)... user posted image user posted image

titleAndStar(7,0,0,false,"","")

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
20.5.2011 5:46:57   
sarar
punce jutro! me včeraj ni nič bilo gor k delam dop, pop pa izrkoristim čas za mala... zvečer gre pa dec gor pa neče dol user posted image
bom probala zdj malna hitr pokomentirat pa prebrat po pa popoldne pridem spet.
ena je napisala da je špela butik tudi v hali a. ja,to je ta in odpirajo še eno poslovalnico. ne vem kok časa bojo imeli te popuste, po moje da ne sam un dan...
medea10, super za porodni načrt... ni nič čudnega če ga imaš.. v materiski so ga tudi omenjali, ga pa upoštevajo če je le možno...
laima in ostale ki imate probleme s šihtom..., upam, da vam v službi uspe zrihtati...ma to je k... če te ne zastopjo...
rsha, meni je tudi meso fuuul smrdelo user posted image  sem tudi kuhala komaj
jassika, user posted image  in veliko user posted image  zate
korinca-jaz sem bila kadilka. sicer ne strastna, sem imela škatlico za cerka 3 dni. no, zdaj sem pa nehala user posted image
mufka-to s tvojim možem me je pa nasmejalo. o, ti bogi revčki. user posted image
vav, ne morm verjet da mi je uspelo pebrat... no, najbrž sm kej spustla.
drugače pa mene spet prebava daje user posted image  imam tak trebuh kot v 6 mesecu. prav na jok mi gre včasih, kose v špegu pogledam. pa jem slive, vsk jutr ego z lanenim semenom, več pijem... ja kaj user posted image  naj še naredim da bo bollje. včeraj me je vse bolelo od tega. kak nasvet?
nič, zdaj grem pa v službo.
aja, glede nosečniških oblačil tudi jaz ne mislim pretiravati, kake pajke in tuniko, pa bo dost. zdaj imam doma samo ene pajke pa je carsko v njih... rabim še kake
punce, fajn bodite in uživajte pa se popoldne spet kaj beremo! čawčaw

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
20.5.2011 7:19:04   
flora1983
Sva se včeri pol z možekom pogovorila, ko je prišu iz službe, sam sem ga mela že čist pun kufer user posted image user posted image Ti možki so pa res user posted image user posted image user posted image user posted image . Neki jim dopovedat, da te je njihovo ravnanje in besede prizadelo je pa res umetnost. Na koncu me je že tolk razpizdu, da sem mu enostavno rekla, če misli tako nadaljevat, da lahko popoka svoje stvari in gre. In to po osmih letih veze in v pričakovanju tretjega otroka. Pol mi pa reče, da sploh ni tako hudo mislu. Sam sem bla orng razkurjena, ker mi je očital, da ga izkoriščam in da je moja copata. Mater sovražim tašče, ki jih včasih tko našuftajo te naše dedce da je kr groza. Aja pa preživljamo se trenutno z mojimi dohodki, da nam njigova plača ostane čisto vse za gradnjo, tolk o izkoriščanju. Brrr. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
20.5.2011 8:40:32   
naja81
Mufka jaz sem za! Samo to njihovo prepričanje, da je naravno najbolj zdravo in oh in sploh... ne vem, težko nalogo bova imeli. Tudi meni ni jasno zakaj je carski rez zadnja alternativa, ko je mamica že čisto izmučena in otroček izpostavljen vsem mogočim podvigom. No, nekaj časa še imamo, da se pomenimo. Resno razmišljam, da bom v primeru, da mi ne bodo dovolili izločiti vakuma, odšla v Novo mesto. Resnično sem imela prvič tako slabo izkušnjo, da si tega enostavno ne želim ponovit.
Kar se pa tiče PDP, pa če boš malo počakala, lahko greva tudi skupaj user posted image  Jaz bom očitno tam preživela kar novo leto (PDP 29.12). Si za žur z mano ? user posted image  Bova imeli all inclusive and free!

Flora poznam tole s taščami, samo k sreči je moj dovolj močan, da ji ne podleže tako hitro. Držim pesti, da z možem rešita probleme!

(odgovor članu flora1983)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
20.5.2011 9:08:13   
nalia
Dobro jutro!

Mufka in naja predlagam vama da gresta kar v NM,imam kolegico in Brežic in se je vse že zmenila za epiduralno,ko je pa prišla rodit ji pa niso hoteli datiuser posted image ,čeprav nevem zakaj ne sej itak plača sama,no pri drugem otroku so ji spet obljubili epi.pa je rekla ne hvala in je šla v Nm , dobila epi. bila super zadovoljna,če vaju je strah jst bi naredila tko.

No jaz sem imela v prvo carski in ga bom zdej tud imela,imam možnost izbire in sem že na prvem pregledu rekla da bi jst kr carski in je rekla zdravnica,ki bo btw moja porodničarka da ok.se boma vse zmenile. Zakaj bi se matrala če se mi ni treba,imam slabo izkušnjo iz prvega poroda..računam pač nato da bo okrevanje po cr spet malo daljše,ampak tko pač je,tiste k se pa raztrgajo in imajo šive pa so lih tok boge.

Kako ste?
kako počutje?
Meni je super počutje že par dni,jem itak skoz da mi ni slabo.

flora,nimam pametnih besed zate,če je mož pod vplivom tašče je kr hudič,jst vrjamem da bosta preprodila krizo!user posted image

Kaj kuhate? jst bom še danes jedla pasulj,kak je fajn ko mi treba študirat kaj bom kuhala.user posted image

(odgovor članu naja81)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
20.5.2011 10:01:37   
Mufka
naja81 in nalia - saj bi šla v NM, sam če sem že podpisala ZA porodnišnico Brežice (saj veste - porodnišnice pa ne damo) bi bilo sedaj malo hinavsko, da jo pobegnem v Novo mesto. Se bodo pa seveda morali malo spremeniti. Upam, da ne bom imela slabih izkušenj, sploh ker je moj prvi porod, drugač grem direkt do ministra, da jih takoj ukinejo. user posted image  Jaz sem se za Brežice odločila tudi zato, ker bo zima in nikoli ne veš kakšni zameti te lahko čakajo takrat, ko dobiš popadke. In mi ni do tega, da bi se še drsala več kot pol ure do Novega mesta, do porodnišnice Brežice pa lahko grem tudi peš.
Naja81 - moja kolegica je ravno rodila z 10 dnevno zamudo. Mogoče te pa počakam. Nikoli se ne ve. Lahko da bo Miklavž, Božiček ali pa Dedek Mraz. Za kakšne predčasne popadke se prav gotovo ne bom strinjala. Bo že prišel ven ko mu bo pasalo. user posted image  Mi ga bomo čakali.user posted image

Tašče: jaz imam zaenkrat super taščo in tasta. Bomo videli kaj bo potem, ko bo še otrok. Se mi moj kar smili, ker sva si s taščo tako zelo podobni, da se včasih zalotiva celo z istimi stavki in seveda obe teživa mojemu dragemu na enak način. Tako da če ga kaj poserje, je dvakrat tepen. Bogi. Saj ga potem potolažim, da lažje preživi.

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
20.5.2011 10:16:18   
Medea10
Dobro jutro, kako ste? Upam, da ste fajn in brez slabosti. user posted image

Kajenje- v prvi nosečnosti sem kadila kot turk (škatlo in pol na dan), najprej hudo močne cigarete, potem sem na najlažje preklopla. Trudla sem se zmanjšat ampak mi ni uspevalo. Večkrat pred nosečnostjo sem probala nehat pa ni blo uspeha. En dan po porodu sem jih pa dokončno pustila. Brez problemov. Vrjetno mi je tamala dala voljo. Včasih se mi zalušta ampak nimam namena spet začet.

flora- Jooooj, tašče... Ene (vključno moja) so prav blesave. user posted image user posted image user posted image

Nosečniška oblačila- ne bom jih kupovala. Mi je res škoda denarja, če se da super improvizirat z nenosečniškimi oblačili. user posted image

ursha666- kaj pa delaš če ni skrivnost?

Nalia- da se le obdrži to dobro počutje user posted image

Kosilo- danes kuham segedin. user posted image

Lepo bodite. user posted image

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
20.5.2011 11:12:57   
korinca
jutro pupe!

Jaz sem sicer pokonci že od 7ih, ampak šele zdaj prišla do compa. Že navsezgodaj sem oddirkala v zd, ker sem začela ponoči spet krvavet. user posted image
Mater tole počasi ubija. Spet se mi je ene 2 dni pacalo, pa nisem delala panike, dons pa se je pojačalo. G. me je pregledala, uz mi ni delala, je rekla, da počakava do četrtka, ko imam itak redni pregled, pa bomo potem videli. Jah spet mi ne ostane drugega kot upanje...
..Futram se še vedno cele dneve, kar imam za dober znak, ker to pomeni, da imam še nosečniške foreuser posted image . Ura je 11, jaz pa že pečem piščanca in krompir. Saj, ko bo spečen, mi bo itak verjetno čist neki drugega zadišalo user posted image

Nosečniške cunjce. Zadnjič sem bila v kiku in sem pogledala tisti pas al kako se reče tistemu kosu blaga, ki ti podaljša majčko in ga potegneš čez hlače. Tisto se  mi zdi super stvar. Res uporabno za kasneje.

...zdej pa šibam piško obrnt user posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
20.5.2011 11:16:27   
Medea10

IZVIRNO SPOROČILO: korinca

Ura je 11, jaz pa že pečem piščanca in krompir. Saj, ko bo spečen, mi bo itak verjetno čist neki drugega zadišalo user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
20.5.2011 11:27:45   
Monstera
LIJJA pol si ziher bla ti. V temno si bila oblečena pa dolge rjave lase imaš? Jaz sem imela roza majčko pa rdeče hlače, moj je zraven tebe sedel. A bo držalo?
Ursha666 grozno tole z rakom. Moja mami ima tudi raka in je kar hudo, vedno slabše. Pa ravno zdaj ko sem nosečka lahko isto leto mamico izgubim, grozno mi je. Pol tolk ne morem bit vesela kakor bi bila drugače. Vsakič ko sem kaj vesela se spomnim na njo kako trpi. Groza.
Učasih sem pri mojih par dni, tako kot sem tudi zdaj pa je mami danes ostala v bolnici, tako da bom dan z atijem preživela in on kuha. Njami :D Skupaj bova pa tiramisu delala. Mogoče pride punca od brata pome, ki živi v bližini in grem malo cice mice gledat. So toooooolk luštkane samo k jih ne smem crkljat, groza. Vsi okoli mene smo cat loverji, kamorkoli pridem so mucike, jaz jih pa ne smem božat, joj joj :D

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
20.5.2011 15:32:56   
Mufka
Monstera: ko ste glih sami cat loverji: mi bomo imeli 5 malih mucik za podarit. Jih kdo želi?

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
20.5.2011 17:56:51   
lilije
Hello!
Končno sem uspela pridet do računalnika.
Sin je v sredo skakal z atijem po trampolinu. Ob mali neprevidnosti in trenutku, ko se nista gledala je ati skoču in tamalemu zabil tampolin v nogo ( ko je hodil).
Tako, pa imamo pokvarjene počitnice.  - Zakompliciran zlom tik pod kolenom. Zaenkrat so mu naravnali kost. V torek se bo videlo ali je kost "skočila"na pravo mesto(če ni, potem ponovna opracija), drugače je pa pečen z gibsom za 2 meseca.
Sedaj ima longeto do riti. KATASROFA. Poleg tega, da ga full boli se še premagnat ne sme - on pa je drugače zelo zelo živahen fantek. Pa povedali so mi še, da je ravno zlom tam, kjer noga raste, tako, da se mu bo rast upočasnila in da bodo v prihodnosti lahko razlike v parih cm.

Sem Vas na hitro preletela. Več bom poskusila prekomentirat jutri.

Aja, terapije sem danes odpovedala.

NS imam v torek ob 12h v Domžalah, ravno v torek ima pa tamali prvi pregled pri zdravniku. Upam, da bo vse po sreči in bova do vsaj 11h gotova, da pridem pravi čas k Strahovi. Sem klicala, pa ej rekla, da imajo drugi teden cel polen, potem je pa en teden ni user posted image . Ma če gre nekaj narobe gre vse.

(odgovor članu Mufka)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
20.5.2011 18:27:53   
Laima
user posted image lep pozno popoldanski pozdrav,

imam nekaj novic  moj PDP je 6.12.2011, nuhalna prestavljena na 27.05.2011, smo spet precej zrastli in trenutno naj bi bila noseča 11t in 4 dni. Sem bila danes na pregledu, UV-malo dete miga, maha mami in si misli svoje. Naslednji pregled imam sedaj 17.06. ob 8.00.

Prebrala sem nekaj vaših postov, zelo mi je hudo za tiste, ki ste ob svojcih ki se bojujejo z rakom. Tudi sama sem pred letom dni izgubila očeta in razumem vašo stisko-pomisleke, razmišljanja,......odhajanje in poslavljanje.
Le to vam polagam na srce-povejte ljubljenim sedaj to, kar čutite in bi jim radi povedali-vam ne bo nikoli žal in bodite močni ter trdna opora sočloveku.

lillije ubožček tvoj fantek user posted image user posted image user posted image
upaj na vse dobro

Hvala za vse vaše dobre misli in želje.
LP

(odgovor članu lilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
20.5.2011 18:48:52   
sarar

IZVIRNO SPOROČILO: Medea10

Kosilo- danes kuham segedin. user posted image  

joj, hvala... zdj ko sem prebrala da si segedim kuhala se mi je tok zaluštal, da se mi kar sline cedijo user posted image  v ponedeljek ga prav gotovo naredim...
korinca, user posted image  da bo vse ok... ma sej ziher bo...
joj, lilije mi je kar hudii ratalo ko sem prebrala kaj se je malemu zgodilo... revček... upam, da mu ne bo treba iti na še eno operacijo... user posted image  drugače pa imamo tudi mi kar naprej nekaj letos, začelo se je pa lansko zimo... groza
flora, zate pa tudi upam čimprej da se rešiš taščinega vpliva. to mora pač spoznati sam, sam bo to težko... ampak saj vama uspe

lepo bodite vse skupaj! čawčaw

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
20.5.2011 19:33:42   
nalia
lilije kako strahove en teden ni,če imam jaz nuhaqlno 31.5.?user posted image ,zelo mi je žal za sinkota,nesreča res nikoli ne počiva,upam da nebo treba imet gipsa gor celo poletje.user posted image

vidim da ste kr poniknile,ko se je vikend začeluser posted image ,želim vam lep vikend,pridne bodite in upam da se kaj tipkamo kljub vikendu..papa

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
20.5.2011 19:54:14   
dspela

user posted image

PDP,
nick, starost, število user posted image , število user posted image , prvi pregled, naslednji pregled, NS, kraj  

27.11.
candi, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?, ?
nepovemše, 30, 2 user posted image ,1 user posted image , ?, 26.6, ?, Ljubljana
29.11.
Beatrice, 26, 1user posted image , 0user posted image , 18.4., ?, 16.5., Ljubljana
30.11
Malabudra, 29, 2user posted image ,? user posted image , ? ,?, 24.5, Ljubljana
1. 12.
sugababy, ?, 3user posted image , 1user posted image , 19.4. ?, 12.5., Ljubljana
lelo, 28, 2user posted image , 1user posted image , 10.5. ?, 14.6., ?
Agnes27, 28, 1user posted image , 0user posted image , 20.4., 25.5., 24.5., ?
2. 12. 
bobek05, 30, 2user posted image , 1user posted image , 8.4., 3.6., 23.5,?
lilije, 29 , 2user posted image , 1user posted image , 13.4., 25.5, 24.5., Celje
3. 12.
sashy, 23, 3user posted image , 2user posted image , 18.4., 17.6, ?, okolica Ljubljane
Lijja, 33, 1user posted image ,?user posted image , ?, ?, 18.5,?
Sizikaa, 29, 2user posted image , 1user posted image , 22.4., 17.5, ?, ?
Monstera,24, 1 user posted image , 0 user posted image , 18.4, 7.6, 18.5, Ljubljana
4. 12.
Twixy , ?, 6user posted image , 1user posted image , 5.5., 6.6., ?, ?
5. 12.
helena08, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?. ?, ?,?
6.12.
hribovkati, 32, 1user posted image , 0user posted image , 19.4. ?, ?, Velenje
ursh_, 25, 1user posted image , 0user posted image , 22.4., ?, ?, Grosuplje
pamzika, 25, 1user posted image , 0user posted image , 19.4., 17.5., 24.5, ?
MAMI4, 34, 6user posted image , 4user posted image , 12.4., 24.5, 24.5, Koper
Liama, 32, 2user posted image , 1 user posted image ,21.4, 17.6, 27.5, ?
7.12.
flora1983, ?, 3user posted image , 2user posted image , 5.4. ?, ?, Velenje
mala81, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, 25.5, ?
AljaAn, 34, 2user posted image ,1user posted image ,21.4, 5.5, 31.5, ?
8.12.
9.12.
fortune, 30, 1user posted image , 0user posted image , 29.4, ?, ?, Ljubljana
10.12.
Anonimnauser posted image , ?,  ?user posted image , ?user posted image , 5.5., ?, ?, ?
morje2011, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
11.12.
catt, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?
12.12.
nalia, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, 1.6, 31.5, ?
sover30, 1 user posted image , 0user posted image , 5.5. ?, ?,?
13.12. 
14.12.
Taddy78, 32, 3user posted image , 1user posted image , 4.5., ?, ?, ?
15.12.
Nutry, ?, 3user posted image , 0user posted image , 3.5., 13.5., 1.6, Ljubljana
mixi, 29, 2user posted image , 1user posted image , 26.4., 27.5., 6.6., Koper
neon, , 30, 2 user posted image , 0 user posted image ,  28.3, 20.5, ?, Okolica Šentjurja
tetka10, 22, 2user posted image , 0 user posted image , 11.5., ?, 30.5, Ljubljana
16.12.
evelin, ?, 3 , 1 , 21.4., 4.5., ?, ?
17.12.
Mufka, 33, 1user posted image , 0user posted image , 4.5., ?, ?, Brežice
sarar, 29, 4user posted image , 2user posted image , 25.5., ?, ?, Ljubljana
18.12.
Acitak, 27, 2 user posted image ,1user posted image ,3.5,21.5, ?, Velenje
19.12.
ketikat, 33, 2user posted image , 1user posted image , 13.5., ?, 1.6, tujina
20.12.
Medea10, 21, 2user posted image , 1user posted image , 9.5., 7.6, 2.6, Maribor
j.b., 25, 2user posted image ,1user posted image , ?, 7.6, 6.6, ?
21.12.
22.12.
23.12.
buxl, ?, 1user posted image , 0user posted image , 16.5., ?, 14.6., ?
24.12.
25.12.
kasija, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?, okolica Ljubljane 
26.12.
27.12.
Ursha666, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?, 14.6, 1.6, Idrija
tasa3, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?, ?
28.12.
29.12.
30.12.
31.12.
x.12.

barbi18, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?. 6.5, 24.5,?
ema09, 31, 1user posted image , 0user posted image , 9.5., 17.5., ?, Žalec
Bibana, ?, 1user posted image , 0user posted image , 29.4., ?, ?, ?
Jassika, 36, 4user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
naja81, ?, 2user posted image , 1user posted image , 11.5., ?, ?, ?
korinca, 37, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
dspela, 686687, 2user posted image , 0user posted image , 24.5, ?, ?, okolica Celja
Ajraz, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, 11.5., ?, Gorenjska
katy82, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
Bethany, 731732, 2user posted image , 1user posted image , 31.5, ?, ?, Celje
kyl24, 24 , 0 user posted image  , 0  user posted image  , 28.4, 31.5, 1.6okolica idrije 

SKUPAJ NAS JE : 55
NOSEČKE Z DVOJČKI
:1  

Z nami so pot začele:
aprilasemtuuser posted image
mala bejba user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
  - nosečnica.si                             - babybook.si
    - noseča.com                             - pregnancy.org
- bibaleze.si                               - bambino.si
                 - mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
20.5.2011 20:00:10   
dspela
Ojla srečne user posted image .

Se nekaj časa nisem javila.

Medea10, ja seznam uredim in se mi že ne da več. Preberem vas tako, ko pogledam podatke za seznam. Sploh nimam nobene volje, energije, pa če dolgo sedim na  stolu me začne križ, hrbel cel  boleti.
Komaj čakam, da dobim prenosnika nazaj, bom bolj komot, na kavču.

Pri meni nič novega. Nestrpno pričakujem prvi pregled. Še 4 dni.

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
20.5.2011 20:48:17   
ursha666
Madea10- Varnost Koper

Danes se mi res ne da nič...tako,da se slišimo jutri dop. user posted image moje user posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
20.5.2011 22:17:45   
AljaAn
Hey punce!

Samo na hitro odgovorim lilije ... me je kar stisniko, ko sem pomislila da bi se tudi moji tamali lahko kaj takega zgodilo na trampolinu. Prav bošček je in vi vsi skupaj z njim. Upam da bo vse uredu in ne bo treba še enkarat na operacijo.

Hotela sem ti samo napisati, da če Strahova nima casa in če ti nebi uspelo k njej ... zakaj pa ne greš kam drugam? Jaz sem bila naročena na nuhalno 31.5., pa sem klicala ko sem zvedela da imam prosto soboto in me je čisto brez panike prenaročila za v soboto 28.5. ob desetih. Mi je itak še nekaj ur ponudila, pa sem klicala včeraj. Grem pa Dravlje k Pušenjaku. Če potrebuješ ti lahko dam njegovo številko. No sicer upam, da boš si sinčkom hitro opravila.
In pa user posted image

Zdaj pa samo še lep večer vsem skupaj, jaz pa v vodoravni položaj, ker sem malo prej prišla iz službe.

Komaj čakam jutri ...peljem gospodično v ZOO greva sami in bova imeli babji dan.user posted image

Nočko

(odgovor članu lilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.