MAMI 4
|
Pozdravljene! Že nekaj časa ne pišem...utrujenost, pa še mož je na službenem že skoraj en teden...sem čisto zmozgna. Sem samo nahitro prebrala, saj ste se razpisale.... Malabejba, žal mi je za tvojo pikico. Verjamem, da bo pazil na vas, ta mali angel. Vzami si čas za žalovanje...čeprav ne boš nikoli pozabila, saj je bil del tebe in še vedno je, bo posijalo sonce tudi zate. Sama sem po SS zanosila po 4, 5 mesecih- vmes so bile borbe, bi ne bi poskusili znova...saj ga ne bo nihče nadomestil...pa vendar je sedaj moje srce spet polno upanja in sem vesela, da sva se tako odločila. Tvoja pot je pa tvoja, na njej ti želim, da bi našla srečo in nasmeh . Medea10- čestitke za nečakinjo, upam, da je vse ok. Želim vse dobro. Skakanje na trampolinu pa raje prestavi za 1 leto in pol... V torek sem bila na pregledu, noseča 10 ted. Moj mali pikec je bil velik malo manj kot 3 cm, srček šibal, zaenkrat vse ok (razen ščitnico moram kontrolirati, ker jemljem tablete in je nek hormon znižan). Na nuhalno ne grem, kar sem povedala tudi G. Mi bo pa ona pri 12. tednih naredila UZ, tako, da imam pregled 24.5.2011.. Trebuh imam tak kot bi bila v 4.-5. mesecu... Ne rabim se bati, da bi vsi zvedeli za nosečnost, ker se mi itak vidi (kot sem napisala imam taaak trebuh) in ko sem povedala mlajši hčerki (po pregledu), je povedala v vrtcu, tako, da sedaj vedo najbž že vsi.... Aja, še to. Sedaj sem 2-3 tedne na dopustu, potem pa na bolniški do porodniške (rizična nosečnost-zaradi ščitnice, predhodnega SS, itd...) Lep pozdrav vsem in lepo se imejte!
|