karamela6 -> RE: krema - "melem" (24.1.2012 9:59:25)
|
Pozdravljene! Tudi jaz bi prosila za kremico iz Srbije. Sem jo že kupila pri Saneli. Že nekaj časa nazaj nam jo je zmanjkalo, uporabljal pa jo je sinček prvi teden 2x dan, potem 1 teden 1x na dan, naprej pa po potrebi. Kremo sem imela za celo leto, ker je bilo tisto "po potrebi" res poredko. No, zdaj v kurilni sezoni pa se mu je spet zelo poslabšalo, zato bi lepo lepo prosila za kremico, če gre kdo v bližnji prihodnosti v Srbijo ali če jo ima celo doma na zalogi. Moji občutki o Saneli so precej mešani. Sem ji zelo hvaležna za kremico, ampak pričakovala sem, da bo iskrena. Če bi povedala, da je krema v Beogradu 20 ali 25 eur in da jo ona pač prodaja po 40, ker ima tudi stroške, pa da nekaj malega zasluži, bi se vse čisto drugače slišalo. Tako pa skrivanje kontakta, izmišljevanje o "dobaviteljih" (meni je rekla, da hodi mož službeno pogosto v Beograd in kupi kremo)... 2x sem naročila kremo pri njej. Prvič ni bilo nobene etikete na njej, drugič pa samo tisti srednji del s sestavinami, ostalo je blo videt, da je odrezano. In tu sem začela sumit in zato do zdaj nisem več na novo naročila. Torej, lepo prosim za kremico dr. Vasica. HVALA. Moj mail: jessy6@gmail.com
|
|
|
|