nussy -> RE: krema - "melem" (25.2.2012 8:45:51)
|
Pozdravljene! Samo da poročam o rezultatih. Moj mali [sm=duda.gif] je pri 2,5 m začel dobivati hrapavo kožo in izpuščaje po ličkih, na veki desne učke in zadaj na mečavi, kjer je imel štorkljino znamenje. Potrjeno ima alergijo na KML in jajca, atopijski dermatitis je rezultat tega. Kljub temu, da sem jaz že od tedaj na strogi dieti, ker se dojiva, mu ni nič kaj pomagalo. Dobila sva negovalno kremo iz lekarne, ki sicer ni slaba, ampak le bolj vlaži, za izpuščaje pa locoidon in fucidin. Ta dva sta izpuščajčke sicer malo izboljšala oz. včasih skoraj popolnoma, vendar so se hitro spet pojavili. Predno sva prvič prišla na dermatološko, je bilo stanje res grozno, imel je žive rane. Najhujše pri vsem je to, da malega srbi tako močno in nič mu ne moreš pomagati. Izpuščaji so šli še na prsni koš in nogice. Ponoči nisva spala, ker se je zbujal in praskal[sm=smiley13.gif]. Dobila sva kapljice Fenistil, ki malo sicer pomagajo, ampak nič posebnega. No, znanci so nam povedali za kremco g. Vasića in nam jo tudi prinesli. Zdaj bo pikec star 7mesecev in je ''kot nov'':) S kremco sem ga mazala ta teden, 4 dni zjutraj in zvečer. Vse ostale kremce sem ukinila, prav tako Fenistil. Malega NIČ ne srbi, bolje spi, na telesu pa nobenih znakov AD, razen malenkost še lišajčka na ličku, ampak tedva sta res trdovratna, saj ima tam pač najhujše žarišče. V glavnem, danes ga nisem več namazala in bom videla, kako hitro bo prišlo nazaj. Po moje, da se bodo izpuščaji vrnili, ampak zdaj vsaj vem, kako jih pozdraviti.
|
|
|
|