tedema -> RE: krema - "melem" (19.3.2011 7:37:28)
|
Tako, zdaj sem se registrirala izključno zaradi tega, da napišem še svoje mnenje, ker sem drugače samo zelo občasna 'bralka' kakšnega foruma, ko res potrebujem kakšno pomoč. In hvala bogu sem pred tremi tedni na forumu zasledila Sanelin kontakt, potem ko smo se od oktobra lani bojevali z AD, neprespanimi nočmi zaradi praskanja, zbujali smo se z razpraskanimi in krvavimi lički in glavico, itd...Seveda nobena kremica ni pomagala. Sanela mi je svojo kremo poslala še isti dan, ko je prejela moje sporočilo in ko sem ga prvič namazala, smo še isto noč čudežno mirno prespali, po enem tednu pa ni bilo več niti enega najmanjšega znaka, da je AD pri mojem sinu sploh kdaj obstajal. Želim povedati samo to, da tudi če bi za kremo plačala 100 eur ali več, mi sploh ne bi bilo pomembno, ali ima kdo od tega zaslužek ali ne, ker najbolj pomembno je to, da sin od takrat nima več nobene težave s kožo. Tako da iz moje strani gre VELIKA zahvala Saneli - nisem je pa niti prosila za direkten kontakt iz Beograda - pa recite temu naivnost ali pa kako drugače, dejstvo je, da težav nimamo več! In to je zame najbolj pomembno. Toliko z moje strani, pa uspešno reševanje težav s kožo vam želim, kjerkoli že boste naročali kremico.
|
|
|
|