.sara. -> RE: krema - "melem" (30.8.2011 12:42:08)
|
Meni je to tudi čudno. Nam je tudi kremo dvakrat naročila Sanela; prvič je bila bela škatlica, drugič pa vijolična, nam je sicer dala zraven kontakt od g.Vasiča, za sestavo pri obeh kremah pa piše: pčelinji proizvodi i lekovito bilje. No, mi smo zdaj kremico pred tremi tedni tudi naročili pri Vasiču oz. bili smo na vezi z enim drugim gospodom, njegovim sodelavcem, ki nam je kremico poslal do Bosne ( krema + prevoz = 35€), ker smo pač imeli eno vezo. Uglavnem, isto smo dobili kremo Melem v vijolični embalaži, ista sestava, isti vonj, tudi kočičinsko jo je bilo isto. Smo jo pa tokrat dobili brez etikete, ampak s tem smo bili prej seznanjeni, nekaj zaradi meje, nema veze. Skratka, krema ki smo jo naročili preko Sanele in ta sta popolnoma isti, tako da mi je čudno da si ti zdaj dobila drugačno embalažo in da si jo dobila celo več. Razen če je spet drugačna barva škatlice. Katka Plus, A jo lahko slikaš pa nam pokažeš? Aja, nam tudi v Slovenijo ni poslal........Katka plus, a imate vi kakšno vezo da vam je zrihtal? Nam zaupaš koliko znašajo stroški carine, kako dolgo kremo zadržijo v srbiji na carini, v karanteni, oz. kako dolgo je potovala v Slovenijo? A vam je poslal po pošti al preko kakšnega prevoznika? A potrebujejo kakšna posebna potrdila?
|
|
|
|