Gregor_ -> RE: krema - "melem" (23.2.2012 16:36:45)
|
Pozdravljeni vsi na forumu! Pred kratkim sem dobil omenjeno kremo iz Beograda za prijateljico. Jaz na srečo nimam težav z mojim otrokom, a sem videl kako veliko to pomeni nekomu, ki ima take težave in krema je tudi njej oz njenemu dojenčku zelo pomagala. Cena je v Beogradu 25,- EUR. Imam možnost dobaviti kremo vsem ki jo potrebujete preko sorodnika ki tam živi. Seveda je ne morem nabaviti in dostaviti do Slovenije za 25,- EUR, saj moram za uslugo dati nekaj njemu in nekaj za transport in za čez mejo itd.Hotel sem nakup opraviti uradno, preko podjetja z računom, uradnim uvozom, vendar to g.Vasiću ne ustreza najbolj:-) Lahko bi jo dobavil do Slovenije (Ljubljana ali Gorenjska) za 33,- EUR. Rok dobave kak teden ali dva, odvisno od morebitnih naročil in možnosti prevoza. Če kdo želi naročiti kremo, naj mi javi na gregor.erman@gmail.com Ne pobiram nobenega denarja v naprej, ampak šele ko kreme pridejo. Nočem, da bi kdo mislil, da hočem koga prevarati s tem da pobiram denar in potem izginem. Zaupam vsem, ki se boste javili z naročilom, da boste potem kremo tudi vzeli. Krema seveda pride v originalni embalaži z vsemi originalnimi napisi oz z originalno etiketo. Rok uporabe je 18 mesecev. Ta ki sem jo dobil sedaj ima rok do junija 2013. Komur se zdi moja ponudba sprejemljiva, ali če ima morebiti dodatna vprašanja, naj mi prosim javi. Lep pozdrav vsem, Gregor
|
|
|
|