PeRuna -> RE: krema - "melem" (29.5.2013 19:21:16)
|
Pozdrav. Enkrat sem se že oglasila, z namenom, da pohvalim kremo. Sama se strinjam, da bi bilo pametno videti rezultate laboratorija, glede vsebovanja prisotnih sestavin. Je pa res nekaj, da vsi ko smo leta in leta uporabljali kosteroidne kreme, ki so nam jih pripisovali zdravniki preprosto poznamo odzive kože na podobne izdelke. Atopični dermatitis imam odkar pomnijo doma, do sedaj mi nobena krema ni pomagala niti približno v taki meri kot Melem in to lahko odkrito povem. Občutek je povsem drug, vonj, tekstura kreme. Pravim predpisali so mi vse mogoče, ker sem imela hudo obliko AD, v najslabših obdobjih sem morala po enekcijo. Kot majhna sem imela samo na vzgibih rok in na bradi, z leti je bilo vedno težje. v glavnem, zdaj sem zdrava :) ko se mi pojavi kaj manjšega pozimi, namažem in sem kot nova. zdi se mi prav, da delim izkušnje, čeprav bi rada tudi sama vedela kaj hudiča vsebuje ta čudežna krema. Sestra, ki je medicinska sestra pravi, da so sigurno prisotne urea sestavine in hladilno mazilo. To je slepala po vonju in teksturi, ko je probala, jaz ji zaupam :) lp
|
|
|
|