|
RE: za tiste, ki imate otroke doma 6.2.2013 12:26:16
|
|
|
|
ronja
|
Izabelina, super, da vam lepo laufa! Čežana, kaj imaš spet "brezračunalniški post"? Kasija, sotrpinka, drži se - "when the times get tough, the tough get going!" Lahko ti dam glasbeno listo, kaj si zadnje čase pojem, ti bo verjetno prav prišla, hehe. Zgornja je ena, potem pa še "I will survive!", "You can knock me down but I get up again you can never ever keep me down!" "it ain't over till it's over..." (to se nanaša na tisto - konec dober - če še ni dobro, še ni konec ) Aja, pa Michael Jordan je rekel: "It's not how hard you try along the way. It's having something inside you to finish it." pridejo pač taka obdobja, ne? Bova preživeli in se nekoč režali, ker od daleč bo vse skup zgledalo smešno PS: lepo te je bilo slišat . Mi: mene življenje prehiteva po desni. PO dveh dneh v službi sem imela 17 ur nadur . Včeraj sem jih imela 42, ko sem prišla, ko sem šla, rajši nisem pogledala... Mali so bili seveda bolni, mel jih je malo lubi, malo babi in deda. Ironija je, da imam 29 dni dopusta in še par tednov službo, pa ne morem vzet dopusta, ko so bolni, ker enostavno moram to naredit... Podaljševali pogodb ne bojo, ker je kriza in so že naši šli prostovoljno na nižje plače, da bojo sploh lahko normalno delali... Sicer sem mela štalo s papirji in vsem mogočim, prodali so nama ogledano stanovanje, itd... skratka - sem mela že boljše čase . Še kup ekstra stvari se je nabutalo zdaj (roditeljski sestanek, oddaja dohodnine, ker lubiju niso malega upoštevali, drug teden je vpis v šolo... čez vikend smo bili pri dediju, spokat za tja in nazaj, čez teden smo hodili na oglede za stanovanja, pa še 2 zdravnika sem mela, itd... Saj vsaj vsaka reč zase ni nič, ampak vse skup se pa naberejo za več kot eno življenje:D) Ampak: zdaj so vsi 3je zdravi, danes sem spet uvajala Svita (po 2 tednih pavze, prej sem ga 2 dni in je 2. dan že zakuhal), malo je jokal, ampak se je dal potolažit vzgojiteljicama, ki sta super, tako da upam, da bo šlo vse ok. Moj izvid iz diabetološke je bil dober, tako da imam junija še 1x test in upam, da bo takrat vse super. Papirje upam, da bom uspela zrihtat in pač malo kasneje končat. Nekaj bomo že našli za preselit se, če ne zdaj, pa se bo pač mala prešolala, konec sveta zato ne bo, saj je komunikativna:D. Uf, sem se razpisala! Kaj počnemo doma? Jaz v bistvu nisem veliko doma, da bi še ne vem kaj pripravljala, tako da se zdaj bolj cartamo, kaj več pa čez vikend. Sicer smo vmes delali ene fajn reči, pa se sploh ne spomnim več, kaj! Moji možgani majo overload . Ne vem niti, kaj sem že povedala, da smo naredili, niti nič. Mamo naravni kotiček, naredili smo škratovski domek, Ronja je šivala škratke, zadnjič pa še vilo, kuhamo skup in pečemo, pa vem, da je bilo še par stvari, ko sem rekla,da vam moram povedat... pa sem pozabila... no, pa drugič, itak sem predolga. Aja, ampak to vam pa moram povedat! Včeraj je bil lubi z njimi na bolniški in so se zmenili, da lahko vsaka potegne eno srečko (nisem mela nič pri tem, jaz sem samo srečke naredila - oni so se to sami spomnili in zmenili, a niso super?!!) In potem potegne Ronja ropotuljico in lubi glih grunta, kako bi to naredili, pa tamala (oz. uradno tavelika) že polna idej: oči, lahko bi vzeli Svitovo flaško, pa dali not riž, pa koruzo, pa zaprli z zamaškom, itd itd... Je sam pogledal Faca mala inovativna! kaj je meni to fajn videt, ko ma toliko idej! no, ko sem prišla, so mi pokazali ropotuljico, ki so jo nabodli na palico od novoletne smrekcie, ki je še kar na balkonu (se je nikomur ne da odnest dol) . Pa barvali so rastline tako, da je odrezal kos debla smrekce, pa sta to barvali (sicer je mišljeno poizkus drugače, ampak ker ni vedel, kako, je obljubil, da bomo "tapravo" varianto pa potem naredili, malidve se valjda nista pritoževali, če dobita 2 za ena, hehe).
|