|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: za tiste, ki imate otroke doma
21.12.2012 13:03:51   
chezAnA
hahaha, potem pa jaz kompliciram:)))

Ne resno, sta z Inaro že kdaj poskusili risati s frnikulami? Naša dva ful ampak res ful uživata. Še posebej, če se mi ravo da in komentiram gibanje frnikule kot pri nogometni tekmi (je una luža barve gol. Pa ni tako enostavno kuglice tja spravit, v bistvu). Pa taka luštno abstraktna slikica pride, če uporabiš barve, ki pašejo skupaj. Lahko potem uporabiš za zavijanje darilc ali kaj takega. Ali pa vržeš v koš za papir:)

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
21.12.2012 13:25:10   
mateyka
nekak ne upam - se sliši zelo packasto in projektilno (da šiba brez nadzora in vsebuje barvo) user posted image
a to fejst šprica in umaže (tla, roke, obleke..)? kako točno to zgleda - en ogromni papir na tleh in polivinil spodaj, potem daš gor kako razrečeno tempero (lahko v več barvah, večih kupih..) pa pošiljaš frnikole skoz te barvne akcente?

p.s. aja, to delava (pa ti temu rec komplicirano user posted image men ni tok, ker samo kramo zberem in vse gor zmečeva user posted image )zato, ker bova s temi slikami okrasile/poživile stene našega fleta user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 21.12.2012 13:26:56 >

(odgovor članu chezAnA)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
21.12.2012 13:30:05   
chezAnA
ma ne, še zaščitnih oblek ne rabiš.
Rabiš eno kartonasto (ali pa plastično, samo to moraš potem prati, karton pa enostavno daš v reciklažo) nizko (15 ali 20 cm, lahko pa tudi več) škatlo, recimo da v velikosti pladnja za kosilo v menzah. Noter daš list papirja, nakapljaš nekaj kupčkov barve, vržeš še kroglico ali dve in potem se zabava začne. Škatli dviguješ in spuščaš kote in stranice, naša dva to počneta precej hitro, ker jima je všeč, če se kroglice hitro premikajo. To je vsa umetnost. Na koncu umiješ frnikulo, papir posušiš, škatlo pa vržeš stran. Fertik.

(odgovor članu chezAnA)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
21.12.2012 13:32:36   
mateyka
ahaaaaa, tako torej.. jah, upam, da ne bo hotla šlatat user posted image

(odgovor članu chezAnA)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
21.12.2012 13:37:56   
chezAnA
Obstajajo pa na internetu mame, ki tole, kar si opisovala zgoraj, priredijo v potnem času zunaj. ZUNAJ. In barvajo z žogami. Videla sem že idejo, da namesto škatle uporabijo un tamajhen okrogel otroški bazenček. Ali pa da res naredijo stezo in se grejo neke vrste bowling. Ampak vse te ideje so za zunaj in za poleti, ko otrok to dela nag oz. v kopalkah, pa ga potem samo z vrtno cevjo pošpricaš in umiješ, podlage pa ne rabiš ščistiti, enostavno počakaš na naslednji dežuser posted image

(odgovor članu chezAnA)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
21.12.2012 22:31:39   
ronja
Se mi vcasih zdi, da klepetam s kolegicami in ne vec z neznankami iz foruma.

No, saj roko na srce - to včasih ni samo občutek;). z nadaljevanjem se pa strinjam, tudi meni ni padlo na pamet, da bi to bral kdo, ki mu to ni všeč. Ampak saj včasih tudi poročila gledamo, pa nam tudi niso všeč:D. Naj majo svoje veselje, mi pa svojega:).

Čežana, čestitke fantičku! Kar se frnikul tiče, tamala bi jih hotla vzet v roke (pomočene v barvo, seveda:D) - brez tega ne bi bilo ok, ziher:D. R. bi pa potem posnemala, ap se zjokala, kje mam krpo, da ma umazane rokiceuser posted image . Bomo enkrat probali, zdaj je malo bolj haklih glede frnikul - nočem, da so kje blizu, da jih mali ne dobi.

Punce, a ve prav izzivate s temi stiropor kroglicami?user posted image

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
22.12.2012 6:03:19   
lily32
Kasija, čežana, skuštrana, hvala za dobre želje in nasvete. Sem kupila brusnični sok, a ga je izpljunila v sekundi. user posted image In odkrito povedano ji niti ne zamerim, saj je tudi meni okus grozen. Posušene brusnice pomešane z rozinanami pa kar zobata obe, pa tudi pridno pije, zato upam, da bo kmalu bolje.user posted image

preko noći natopljena žlica azuki graha, šalica integralne riže, 4 šalice vode kuhati 1 sat. Za bolji okus dodati malo kvalitetnog ulja ili sezamove paste. (upam da razumeš, ne da se mi prevajat)

Z razumevanjem nimam težav, le glavne sestavine ne poznam. Kaj je to azuki grah?

skuštrana, držim pesti, da ste invazijo uši omejili. Pa še nekaj bi te vprašala, ker vidim, da si zadnje dneve pogosteje na netu. Kako je kaj s tistimi učnimi listi, si že kaj pošiljala okrog? Če ne, se ti še enkrat priporočam, ko boš imela čas. Sem ti že pred časom na ZS pustila svoj mail.

Izabelina, se strinjam z ronjo, nabavi si prsno črpalko in odkrito povej, kako se počutiš, še malo pretiravaj. user posted image

Se mi vcasih zdi, da klepetam s kolegicami in ne vec z neznankami iz foruma.

Se strinjam in hvala vam za to. user posted image

Sem zelo srečna, da bom lahko nekaj dni uživala doma svojimi najdražjimi. user posted image Hvala Bogu za praznike, tokrat lahko to rečejo tudi ateisti, saj si tudi oni privoščijo kakšen dan počitka na ta račun. user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
22.12.2012 10:01:43   
Kasija

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

hehe, jaz sem se tudi parkrat tam na tisti temi oglasila, čeprav sem vedno znova ugotovila, da je to preveč zame. NAzadnje, ko je šlo o montesori računaju. Na koncu ugotoviš, da je to eno navadno logično učenje računanja (ki ga doma zna vsak uporabit doma)inki se ga učijo tudi v šoli, samo so ga drugače poimenovali, da se sliši malo bol kul user posted image .

Se pa tudi jaz strinjam s tem, kako zna Ronja vse to lepo zapakirati, da se sliši Uauuuuu... Ronja bi bila dobra v marketingu user posted image

Pastetka bi ti raje odgovorila tule na tvojo kritiko mojega predloga za sestevanje. Tista tema je ze dovolj vroca. Montessori mi je osebno zelo vsec,tako da znam biti prevec navdusena. Pri doticni tehniki pa mi je vsec, da je pripravljena za SAMostojno uporabo. Skratka otrok dela sam. Ker se k stetju jabolk in hrusk spravljava sto let in me starejsi stalno prosi, kdaj ze bova. Jaz imam pa 1letnico, ki se samo omejen cas igra sama, potem pa jo je treba previjat, hranit, ipd. Imam 3letnika, ki ga sestevanje zanima ko lanski sneg. Torej moram njemu kaj drugega pripravit, to je pa ze cel projekt. Potem to tako zgleda, da s starejsim racunam, srednji ves cas moti zraven, tamala pa joka, da jo dvignem. Zato meni zelo prav pridejo aktivnosti,kjer starejsi cim bolj sam dela, jaz pa samo vsake toliko kaj odgovorim.
Ti si pa samo po fensi imenu montessori ocenila tudi mene,ne? Pa sem o tem lahko brala kar na eni drugi temi user posted image . Mi ni bilo prijetno. Ceprav se ne poznava, pa bi si morala mislit, kaj me briga.

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
22.12.2012 10:59:29   
uškinamama
Kasija, nisem brala kako računate...ko je bil moj doma (zda je drugi razred) sem mu pripravila devet steklenk od polkilske marmelade (lahko bi tudi devet npr. škatlic, plastčnih lončkov..) in nanje narisale pike na eno stran in številke na drugo. Iz kartona sem mu izrezala znake in on je potem po hiši iskal stvari in jih ustrezno vlagal v steklenke ( npr. štiri gumbi v steklenko s štirimi pikami in številko štiri). S tem je užival še pa še, med steklenke je nato dodajal plus, minus....Kasneje sem mu na enak način predstavila polovico, četrtine, tretjine..
Je pa že od malega čisto matematično usmerjen (po meni zagotrovo ne).

Koliko je star tvoj fant -ta ki rad sešteva?

Ostalo pa itak - no comment.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
22.12.2012 12:52:01   
mari1234
No, pa se še tu oglasim user posted image
Pravzaprav z eno idejo, ker sem se spomnila na vas, ker ste prejšnjič hotele tatami blazine, ki vas nato niso počakale ...
Jaz imam krasno izkušnjo z blazino, ki sem jo kupila direktno v podjetju Plama Pur Velikost 200 x 150 cm, kompaktna pena (baje jih imajo na Soči za izvajanje terapij), dala sem pa nekaj čez 20 EUR s poštnino vred. Veliko ceneje kot Airex.
Peno oblečem kar v jogi rjuho in je super, gor se hodi brez "ugrezanja", če padeš pa ublaži udarec.
Mogoče pride kakšni prav.

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
22.12.2012 23:23:24   
chezAnA
mari, super informacija, hvala.
Kako debelo si pa vzela? Pa katero? Zvito ali v bloku?

(odgovor članu mari1234)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
23.12.2012 9:15:53   
mari1234
Pravzaprav so mi povedali, da imajo to vrsto v "ploščah", velikost kot semže napisala, debelina pa 2,5 cm (temno sive barve). Na spletni strani je nisem našla, potem pa sem poklicala na kontakt (ki je tudi na spletni strani: 386 5 7149 220 ) v njihovo trgovino in mi je prijazen gospod priporočil to, ker jo (kot že omenjeno) uporabljajo v Soči za terapije. Tako, da bodo vedeli, če omenite Sočo in dimenzije. Mi je ne damo več stran, res je super user posted image

(odgovor članu chezAnA)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
27.12.2012 10:34:05   
skuštrana
Mari, hvala, super informacija user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mari1234)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
28.12.2012 16:29:37   
Izabelina
dejte mi povedat kako se z dvema v doglednem času odpraviš vn? user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
29.12.2012 22:08:40   
ronja
Definiraj dogledni časuser posted image . Kar se mene tiče - z dvema še gre, s tremi pa pod pol ure po moje ne pridemo... Če je treba še pospravit prej, pa začnem govorit 1 uro prejuser posted image . Včasih se mi zdi brezveze, potem se pa spomnim, kako bi jaz poslala koga kam, če mi reče, da moramo takoj it pa da naj vse iz rok spustim in pač prej povem.
Izableina, traaaaajaaaaa in ni fajn vseh sam pokat. Lažje je, če sta dva. Nauči taveliko čimveč sama naredit, da da gor žabice, hlače, ti samo zapneš itd...

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
30.12.2012 6:23:15   
pomlad08
Uf, Izabelina, pozimi je res zamudno to kidanje ven iz bajte ...

Jaz sem ugotovila, da je še najhitreje, če si na kavč pripravim VSE potrebno za vse tri (2 otroka+jaz): od gat, nogavic, do puloverjev, bunde, šala, čevljev ... Naredim 3 kupčke in ko se odločimo, da res gremo (konec igranja), zelo brzinsko oblečem njiju in na koncu še sebe ter šibamo ven, preden se začnemo kuhat (ravno zato sebe na koncu, ker če se prej, pa potem njiju oblačim, vmes že zgorim).

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
30.12.2012 7:05:52   
lily32
Meni se zdijo najbolj hvaležni pajaci (kombinezoni) tudi če ni snega, ker se najhitreje odpraviš, saj ni treba žab, debelih puloverjev ...

Pripravim vsa oblačila, se preobujem, večja se sama obleče, če je potrebno, ji pomagam, manjšo oblečem jaz, na koncu nataknem nase bundo in kapo.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
30.12.2012 7:54:03   
josephine27
Kako je s tremi sicer ne vem še. Upam, da mi bo enkrat danouser posted image Sicer pa gre pri nas tako in mislim, da bi tudi s tremi ohranila ta sistem samo čas bi se podaljšal. Previjalno torbo za malega imam stalno pripravljeno, ko se odpravimo ven dodam samo kakšno pampresko, steklenico s čajem in kaj za malico ( če vem, da bomo dalj zunaj). Potem pa tudi jaz pripravim kupčke ( tudi zase). Sicer imamo itak v predsobi košarico kamor ima vsak svojo kapo šal in rokavice. Najprej se vsi obujemo. Potem pa še zgornji deli, na koncu pa kape in rokavice. Tudi jaz komaj čakam poletje, vsaj kar se oblačenja tičeuser posted image

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
30.12.2012 21:38:44   
Izabelina
hvala za nasvete, prej al slej nam bo zlaufal (pol bo pa itak že poletje, ko samo vstaneš in greš) user posted image

še naslednji projekt, ki naju čaka z Evo (ona bo pobarvala kozarec, hehe, da ne bo spet kej čudno izpadlo, da lepim slike kjer se vidi, da otrok ni nič sodeloval - tole ni najin izdelek to je samo navdih kaj bova naredili):

user posted image
36414_10150212477950187_562840186_13297494_6238515_n(4) by Evizabelina, on Flickr

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
31.12.2012 11:43:00   
chezAnA
No, poglej si ti to. Odgovorim lahko. Jupi.

Mari, še 1x hvala, zelo koristna informacija, mislim, da nam bo prišla zelo prav. Kar preproge, ki jih imamo zdaj v igralnem kotičku, (user posted image ) so rahlo premalo in so otroci zjutraj mrzli, če se igrajo tam.

Izabelina, vse je odvisno od organizacije in načrtovanja. (user posted image ) pri nas, se ve. Imam srečo, da živimo v hiši z velikim vrtom na koncu slepe ulice. Zato si upam vse tri naenkrat nagnati preoblačit. In tisti, ki je zrihtan, počaka na ostale zunaj. Prej pa sem naprej pomagala pri rihtanju najbolj potrpežljivemu, nato tistemu, ki je nekaj vmes in nazadnje tistemu, ki je bil najmanj potrpežljiv. Ponavadi je bilo to povezano s starostjo (najstarejši je najbolj razumel, zakaj mora oblečen čakati pri vratih), včasih pa je bilo tudi odvisno od razpoloženja. Dostikrat sem sebe najprej skoraj zrihtala (razen bunde), ker sem pač najbolj potrpežljiva (joj, spet se hvalimuser posted image )

Drugače pa imamo trenutno projekt: smarkanje in kašljanje. Zaenkrat smo osnovali trio, upam, da ne bo iz tria nastal kvintetuser posted image Ampak vem pa, kdaj moram zbolet: ko ima mož dopust in lahko zabava otroke. Trenutno so delali domačo majonezo. Tisto, ki je narejena v dveh minutah. In so važni kot strela.user posted image

Lepo praznujte in lepo novo leto želim vsem, polno veselja ob raznoraznem igranju in ustvarjanju z otroki:)

(odgovor članu chezAnA)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
2.1.2013 11:41:11   
chezAnA
lily, kako so kaj ledvičke? Ste uspeli porihtati brez zdravil?

Na pinterstu sem videla luštno in enostavno družabno igrico in je bila fantom všeč. Linka pa ne morem dati, ker mi trenutno pinterest ne dela. Ga dam, ko mi bo uspelo. Rabila sem list papirja, narisala stezo in jo razdelila na polja, potem pa v njih napisala +1, +2, +3, -1,-2,-3; poljubno. Potem pa smo vzeli vsak svojo lego figurico in kocko. Tekmovali smo, kdo bo na cilju imel višji stolp. (tiste številke povejo, koliko kock lahko stolpu, na katerem stoji lego človeček, dodaš ali odvzameš.) Luštna.

Je pa bila ta igrica višek dejavnosti pri nas doma te dni, na žalost. Tale neumna viroza nas je tulk zdelala, da si tudi od mize do postelje nisem upala, če ni bilo nekoga zraven. Pa z otroki ni bilo veliko drugače.Še risank se nam ni dalo gledati (ponavadi jih šparamo za med boleznimi) Je pa že bolje. Kaj pa ste kaj počeli ostali?

(odgovor članu chezAnA)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
2.1.2013 12:45:18   
ronja
haha, ta tema je dobila en prav navihan ton, odkar vemo, da nas veliki brat gledauser posted image (kotičekuser posted image , pa izabelinino razlaganje, da slika ni njenauser posted image ),... Mal heca mora bit:)

čežana, mislim, da vse 3+ mame zbolimo za praznike, ker si samo takrat upamouser posted image . Sva že s kasijo ugotavljaliuser posted image . mi smo meli tudi bolne praznike do 29., takrat pa kot bi odrezal mali zdravi, potem je bilo pestro - sorodniška srečanja, na koncu pa še 2 dni za naša potepanja (Arboretum - nepozabno - tamala padla v ledeno vodo!user posted image - če katero zanima cela štorija, naj pove, je dolga:D), pa ZOO (tudi luštno, samo mraz), pa dedek Mraz in na koncu čaroben 1. januar (R. prvič drsala - smo šli zvečer še lučke pogledat, ker jih tavelika še ni videla, pa smo videli drsališče in smo rekli, pa gremo:) Tamali so bile drsalke 5 cifer prevelike, tako da ni šla, midve z veliko pa sva prav uživaliuser posted image !) Krasen dan, skratka!

Danes sta v vrtcu, ker moramo počasi začet nazaj uvajat, da ne bojo vsi 3je naenkrat, ker čez 3 tedne gre že najmlajši... Jutri gresta tudi, v petek mamo pa fraj in bo spet več časa za kaj počet:).

Kakšna darila so kaj prinesli dobri možje vašim malim letos?

(odgovor članu chezAnA)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
2.1.2013 14:59:46   
chezAnA
Joj, ronja, mrzla voda in december- brings out old memories. Naš je to uspel sicer narediti na koncu zime, po moje da tam nekje, februarja, ampak vseeno, temperature so tu nekje. Brrrrr. Je fejst jokala?

Evo, pinterest spet dela, tu je link
http://pinterest.com/pin/52495151878313495/

Pa ena za tiste, ki poznajo fantke z ljubeznijo do avtkov. Čeprav bi v te žepke lahko nadevali tudi druge majhne igračke (pri nas so recimo popularne figurice živali s kmetije)
http://pinterest.com/pin/52495151878313530/

O darilih pa nimam kaj novega za povedati, imamo samo Miklavža. Pa rojstne dni. In godove. Od vseh otrok. In prababic. In obletnice smrti pradedkov. Kar pomeni veliko obiskov in veliko dariluser posted image Zaenkrat razmišljava, da bi fantoma za darilo (en ima rd, drugi god) kupila sobni trampolin. Je še v fazi odločanja.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
3.1.2013 5:54:26   
lily32
lily, kako so kaj ledvičke? Ste uspeli porihtati brez zdravil?

Na srečo smo šli mimo brez zdravil. In do božiča sta bili obe zdravi, razen smrkanja, potem pa sta dobili viusno bolezen rok, nog in grla. user posted image Nisem niti vedela, da obstaja: visoka vročina, vneto gnojno grlo, rdeče pikice na dlaneh, kolenih in podplatih. Manjši so najprej (brez testauser posted image ) določili, da je streptokokna angina in ji predpisali antibiotike, ko pa je zbolela še večja in so se pojavile še pikice, se je izkazalo, da gre za nekaj drugega. Zdaj sta že dobri, je bilo pa res zoprno biti ves čas med štirimi stenami. 

Čas smo si krajšali na različne načine: predvsem risali/barvali sta radi (mala je mahnjena na črno bravo in njene pobravnke so vse črne), zlagali legice, kupila sem lesene perlice in sta si delali ogrlice in zapestnice, spekli (in pojedli) smo dve rundi piškotov. Zanimivo je, da za piškote in torto jih ni bolelo grlo. user posted image Pa tudi risank smo videli cel kup. user posted image  
čežana, mislim, da vse 3+ mame zbolimo za praznike, ker si samo takrat upamouser posted image .

Mislim, da to ne velja le za mame 3+, tudi midva sva ugotavljala, da najpogosteje takrat zboliva. Verjetno zato, ker smo sicer natempirani na vse obveznosti, ko pa pridejo prazniki/dopust pa se sprostimo in telo odpove.

O darilih pa nimam kaj novega za povedati, imamo samo Miklavža.

Enako.
Zaenkrat razmišljava, da bi fantoma za darilo (en ima rd, drugi god) kupila sobni trampolin. Je še v fazi odločanja.

Po skoraj uničeni postelji ga je dragi nabavil in postavil v garažo. Je pogosto v uporabi.

< Sporočilo je popravil lily32 -- 3.1.2013 5:55:07 >

(odgovor članu chezAnA)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
3.1.2013 20:57:58   
chezAnA
Samo na hitro priletim mimo, da eni zlatolasi kraljični voščim za rojstni dan. :) Zagotovo je bil dan nepozaben in poln majhnih sreč, naj bo tako celo leto, v katerega si vstopila:) 

(odgovor članu chezAnA)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Čarobna zimska pustolovščina za najmlajše ...
Decembra v Kinodvor prihaja očarljiv animirani film Zimske prigode iz živalskega sveta. Pet poetičnih pravljic za otroke...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?