|
RE: za tiste, ki imate otroke doma 17.2.2013 10:54:13
|
|
|
|
ronja
|
Ti povem, da sem ravno danes premišljevala, da do konca maja sploh ni tako veliko časa več. Saj lih to me skrbi ! To je namreč moj datum, želim si skončat glavnino do poletja (vsaj konec junija, da bi lahko šli na morje), itak me čaka v jeseni še en ruker, ki bo trajal do drugega leta. Zdržat moram do konca - kdaj bo konec, pa ne vem - ne more bit prej kot v do naslednjega novega leta, že zaradi papirjev... Tako da se bo žal kar vleklo... Upam vseeno, da mi bo taglavno ratalo naredit pred poletjem, vse pa ni od mene odvisno... čezana, jaz sem iz p. prišla enkrat v vročinski val in 2x v sneg in led . Sem ugotovila, da bi bila pa pomlad najboljši čas za met novorojenčka:): je dovolj toplo, da greš lahko takoj ven z njim in ni prevroče, da ne smeš ven z njim, je veliko svežega sadja in zelenjave za vitamine, ki jih pokuriš, ko nič ne spiš, je vse veselo, lepo,... do zime so že dojenčki malo bolj konkretni, da ti ga glih vsak prehlad ne položi, pa da se ne sekiraš toliko, če kaj stakne (saj nikoli ni ok, samo novorojenčki so ipak bolj občutljivi), pa jeseni, ko začnejo jest gosto hrano, je kup svežega sadja in zelenjave... Bingo. (valjda to vem zdaj, ko mam že vse 3 ). Delamo nič pametnega, ker je mali bolan, sicer pa smo meli namen se it drsat, sankat, delat sneženega moža,... No, včeraj je tamala dobila eno družabno igrico in sta se to šli, zdaj pa je ronja prišla z idejo, da bi rada narisala tulipan in naj jo naučim narisat . Mi ni bilo nič jasno, ker še nikoli ni prišla z idejo, da naj jo naučim nekaj narisat - pač vzame barvice in nariše po svoje. Zdaj pa ni vedela, kako se lotit zgleda... Sem ji pokazala eno enostavno verzijo, pa ji ne gre tako dobro, kot si je želela in zdaj je jezna:D. Saj jo štekam, jaz tudi nisem židane volje, če mi ne gre dobro Lejla nam spet gradi modele naše bodoče hiše , trenutno je naredila 2 (očistno da si zberemo, kir nam je bolj všeč ). lubija sem napodila spat, ker je imel jutranjo (oz. pozno nočno -. od 4h dalje) izmeno malega in me je pustil spat (sem spala do 9h!!!), ker sem mela jaz nočno izmeno (do 4h)...
< Sporočilo je popravil ronja -- 17.2.2013 11:00:47 >
|